Ο γυμναστής sex symbol

Δημοσιεύθηκε από reallysweet
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.22 (9 Votes)
Με λένε Σοφία και κατάγομαι από την Καρδίτσα. Πάντα στη ζωή μου έψαχνα για περιπέτειες, ακόμα κι αν δεν ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου. Περίμενα την κατάλληλη στιγμή, μα εκείνη δεν ερχόταν. Ποτέ δε μου είχε περάσει από το μυαλό πόσο θα με καύλωνε αυτό το οποίο θα σας διηγηθώ. Η ιστορία αυτή παίρνει μέρος στο σχολείο όπου πρωταγωνιστεί μαζί μου ένας καθηγητής μου, ο καθηγητής της γυμναστικής. Αυτός λοιπόν, είναι πολύ σεξοβόμβα γύρω στα 35 και έχει γίνει λόγος γι' αυτόν σχεδόν από όλα τα υπόλοιπα σχολεία της Καρδίτσας. Ήμουν τυχερή. Όταν λοιπόν μας ανακοίνωσαν στον δεύτερο μήνα της σχολικής περιόδου, αρχές ακόμα, ότι θα μας πάρει, πέσαμε από τα σύννεφα. Το συζητούσαμε όλη μέρα με τα κορίτσια μέχρι που έφτασε η περίοδος της γυμναστικής.

Μαζευτήκαμε όλοι και όλες στο προαύλιο και συγκεκριμένα στο γήπεδο του βόλεϊ όπου είχαμε κάτι παγκάκια, για να πάρει παρουσίες. Όταν ερχόταν, παραλίγο να κλάψω. Τί ήταν αυτό; Ήταν το κάτι άλλο. Ξανθός, με μπλε μάτια, σαν αυτό της θάλασσας στα βαθιά, και φαινόταν πολύ γεροδεμένος. Της Ιουλίας δεν της άρεσε, γιατί κάθε φορά που χαμογελούσε, σήκωνε μόνο το ένα χείλος κι έκανε «πόδι της χήνας» στο μάτι, συνοδευόμενο από ένα λακκάκι, κάτι το οποίο εγώ έβρισκα καυτό.

-    Ι: Κοίτα, κοίτα πως είναι, πως σου αρέσει ρε Σοφία;

-    Σ: Δεν πας καλά σήμερα, είναι θεός. Και στο κάτω - κάτω αρέσει, σε όλη την Καρδίτσα, εσύ δεν έχεις γούστο!

-    Ι: Στοιχηματίζω πως θα τον νοιάζει μόνο το γαμήσι και μετά θα τις παρατάει όλες, θα το δεις!

-    Σ: Σκάσε πια.

Μετά από αυτόν το διάλογο, του είπα ότι δε μπορώ να κάνω ασκήσεις διότι ήμουν πιασμένη από το γυμναστήριο. Φυσικά και έλεγα ψέματα, μια χαρά ήμουν και δε θα έχανα ευκαιρία να δω αυτόν τον μούναρο να δείχνει "τεχνικές" για εκγύμναση στα κορίτσια. Τελειώσαμε τις ασκήσεις και άφησε τα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα που ήθελαν, ενώ εγώ πήγα στην αίθουσα πολλαπλών, αφού δεν είχα τι να κάνω.

Εκείνος επέστρεψε στο γραφείο του, το οποίο επίσης βρίσκεται μέσα στην αίθουσα αυτή και έκατσε εκεί. Μωρό μου, είναι η ώρα μου, σκέφτηκα. Μπαίνω μέσα γιατί δήθεν ήθελα να τον ρωτήσω τον λόγο για τον οποίο ήρθε στα καλά καθούμενα στο σχολείο μας.

-    Σ: Κύριε να μπω;

-    Κ: Ναι, μάτια μου.

Πέθανα. Τι είπε μόλις τώρα; Θα το αγνοήσω, κι αν συνεχίσει τις μπηχτές, θα αρχίσω κι εγώ τις δικές μου. Ωστόσο είχα αρχίσει να καυλώνω με το βλέμμα του. Μπήκα μέσα και κάθισα σε μια καρέκλα που είχε μπροστά από την έδρα.

-    Σ: Ήθελα να σας ρωτήσω, πως και ήρθατε στο σχολείο μας, όλως τυχαίως;

-    Κ: Ε… όχι. Απλά δεν έχω σταθερές θέσεις και μιας και ξέρω ότι εδώ έχουν όμορφες κοπέλες σαν κι εσένα και μπορώ να επιλέξω που θα πάω, επέλεξα το λύκειο σας.

Αμέσως μετά μου έκλεισε το μάτι. Εγώ είχα κοκκινίσει και δεν ήθελα να το κρύψω άλλο. Σηκώνομαι και κλειδώνω την πόρτα του γραφείου.

-    Σ: Λοιπόν, για να τελειώνει η υπόθεση και οι μαλακίες και οι μπηχτές, σε θέλω.

-    Κ: Κι εγώ σε θέλω, αλλά...

-    Σ: Δεν έχει αλλά.

Ξεκούμπωσα κατευθείαν το πουκάμισο που φορούσα και το πέταξα στην καρέκλα. Αυτός ήρθε κατευθείαν και με πήρε στη μέση του και κρατώντας με με τα δύο του χέρια με έβαλε πάνω στην έδρα. Παραμέρισε τα άσχετα, και άρχισε να γδύνεται. Το σώμα του και οι μορφασμοί του ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει. Εγω, αχόρταγη, πήγα να του βγάλω τη ζώνη αλλά με έπιασε από το λαιμό και με εμπόδισε.

-    Κ: Σοφάκι… θα περιμένεις. Δε βιαζόμαστε.

Άρχισε να βγάζει αργά και βασανιστικά τη ζώνη του ενώ εγώ παρατηρούσα το φούσκωμα στο παντελόνι του που πλέον είχε παρατεντώσει. Γδύθηκε τελείως και έμεινε με το μποξεράκι. Έπεσα στα γόνατα τα οποία σαν αυτόματος μηχανισμός λύγισαν και άρχισα να του φιλάω το μποξεράκι. Του έβγαλα το μποξεράκι και πετάχτηκε στο πρόσωπο μου μια ψωλή γύρω στα 21 εκατοστά και παραλίγο να λιποθυμήσω. Άνοιξα το στόμα από θαυμασμό και δέος και μου την έχωσε μέσα. Εγώ πίπωνα και όταν οι κινήσεις του γίνονταν βίαιες, αισθανόμουν πότε-πότε να φτάνει το λάρυγγα αλλά έχω συνέχιζα με πάθος. Ξαφνικά με σηκώνει και με βάζει πάνω στην έδρα. Βγάζει από το συρτάρι ένα προφυλακτικό και το φοράει.

-    Σ: Δεν το έχω... ε... είμαι παρθένα ακόμα.

-    Κ: Γι' αυτό είμαι εγώ εδώ μωρό μου.

-    Σ: Απλά πρόσεχε… και αργά για αρχή.

-    Κ: Εντάξει.

Μπήκε αργά. Δεν είχα ξανανιώσει τόσο υπέροχα στη ζωή μου. Γαμιόμουν με τον καθηγητή μου, απωθημένο και ακατόρθωτο πολλών. Απολάμβανα την νιρβάνα που μου προκαλούσε αυτό το τέρας και βογκούσα όσο το δυνατόν πιο ήσυχα.

-    Κ: Πονάς;

-    Σ: Όχι, συνέχισε, συνέχισε.

Με γαμούσε τουλάχιστον για είκοσι λεπτά και μου έδινε γλωσσόφιλα σε ορισμένες φάσεις. Είχε ιδρώσει και έσταζε πάνω μου. Με τα χέρια του, γεμάτα φλέβες, με κρατούσε από τη μέση και χάιδευε το στήθος μου.

-    Σ: Γάμα με μωρό μου, πιο γρήγορα τώρα.

Άρχισε να με γαμάει γρηγορότερα και αλύπητα και ακούγονταν τα χτυπήματα της λεκάνης του πάνω μου. Από τα χαμηλά μπάσα βογκητά του κατάλαβα ότι κόντευε.

-    Κ: Θα χύσω...

Βγήκε από μέσα μου, έβγαλε το προφυλακτικό, και άρχισε να μαλακίζεται πάνω από την κοιλιά μου. Εγώ σηκώθηκα, τον έσπρωξα, γονάτισα και πλησίασα το πρόσωπο μου στον πούτσο του. Τον έπαιζε τόσο κοντά στα μούτρα μου, που ένιωθα τη ζεστασιά που εξέπεμπε. Όταν τελικά έχυνε, τον πήρα στο στόμα μου και τα κατάπια όλα. Σταγόνα δεν άφησα χαμένη.

-    Κ: Καλό πουτανάκι είσαι. Στα τετράμηνα θα σου βάλω είκοσι, αν συνεχίσω να σε γαμάω έτσι όπως σήμερα.

Ντυνόμουν και παράλληλα φιλιόμασταν, όταν χτύπησε το κουδούνι και σύντομα θα ερχόταν η απουσιολόγος για να υπογράψει ο γυμναστής. Όταν έφευγα από το γραφείο μου έδωσε ένα χτύπημα στο κωλαράκι μου και έφυγα με γέλια και πηδηματάκια. Επέστρεψα στην Ιουλία και της τα είπα όλα. Ήταν έτοιμη να κλάψει επειδή ενδεχομένως ζήλευε, αλλά δε με ένοιαζε.

-    Σ: Αφού εσένα δε σου αρέσει!

-    Ι: Ε, ίσως να είναι λίγο ωραίος τελικά.

-    Σ: Μην τολμήσεις.

Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, και η πρώτη μου. Δε θα σταματήσω να γαμιέμαι μαζί του και ελπίζω να με καλέσει στο σπίτι του για περισσότερα.Copyright protected OW ref: 120030