Επιτέλους μαζί του

Δημοσιεύθηκε από Llia
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.39 (9 Votes)
Επιτέλους! Μετά από χρόνια αναμονής και υπομονής ξεκινούσε ένα διήμερο με τον άντρα που ήθελα να έχω. Τον Κώστα. Πόσες φορές χαϊδεύτηκα γι’ αυτόν τον άντρα δεν θυμάμαι. Ούτε πόσες φορές τον ονειρεύτηκα πάνω μου ιδρωμένο να βαριανασαίνει. Ξέρω σίγουρα πως σήμερα είμαι έτοιμη να παραδοθώ στα χέρια του, να γίνω ένα εργαλείο ηδονής.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο που θα περάσουμε τη νύχτα. Το δωμάτιο είναι καθαρό, ο φωτισμός χαμηλός και στη γωνία πάνω από το τζακούζι έχει ένα μικρό προβολέα που αλλάζει χρώματα. Παρατήσαμε τις βαλίτσες και με άρπαξε στην αγκαλιά του φιλώντας με έντονα. Έβγαλα τη μπλούζα μου και αυτός τη δική του. Κοιτώντας στον στα μάτια ξάπλωσα στο κρεβάτι κι αυτός με ακολούθησε αμέσως. Κόντεψε να μου σκίσει το σουτιέν βγάζοντάς το και το πέταξε στην άκρη. Έβαλε κάτω από τα στήθη μου τις παλάμες του σαν να μαζεύει νερό από βρύση, απαλά μου τα σήκωσε λίγο και πήρε στο στόμα του την αριστερή μου θηλή. Έκλεισα τα μάτια που, αναστέναξα και έγειρα το κεφάλι μου πίσω σαν να του έδινα χώρο για να απλωθεί.

Τον άκουγα να πιπιλίζει με μανία το στήθος μου και χανόμουν στη στιγμή. Μου τα έσφιξε και τα δύο ταυτόχρονα στις χούφτες του και άρχισε να τα μαλάζει. Τον κοιτούσα στα μάτια γεμάτη υποσχέσεις. Με άφησε εντελώς γυμνή, σηκώθηκα στα τέσσερα και του είπα να ξαπλώσει και να με αφήσει να το ευχαριστηθώ κι εγώ λίγο. Ξάπλωσε ανάσκελα, γυμνός και με κοιτούσε περιμένοντας να τον περιποιηθώ. Ο πούτσος του ήταν χοντρός αν και όχι ιδιαίτερα μεγάλος. Τον πήρα στο στόμα σιγά-σιγά αφού πρώτα του ύγρανα το κεφάλι με τη γλώσσα μου. Ήταν σειρά του να γείρει το κεφάλι πίσω και να αναστενάξει. Μπαινόβγαινε στο στόμα μου νοιώθοντας το να πλησιάζει το λαιμό μου. Μύριζε φυσικό αφροδισιακό και η τρέλα μου γι’ αυτόν χτυπούσε κόκκινο. Οι ανάσες του γίνονταν όλο και πιο γρήγορες. Σταμάτησα γλείφοντας του τα αρχίδια. Δεν ήταν η ώρα για να τελειώσει. Τον ήθελα μέσα μου. Ήξερα ήδη την αίσθηση της διείσδυσής του στο μουνάκι μου. Ήξερα πως θα αλλάξουν οι ανάσες του. Τα ονειρευόμουν καιρό τώρα.

Σηκώθηκε και με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα. Μου χάιδεψε τα βυζιά, μου τα φίλησε και μου έβαλε ένα δάχτυλο. Δε δυσκολεύτηκε καθώς ήμουν έτοιμη εδώ και ώρα. Μου άνοιξε τα πόδια αργά μπήκε ανάμεσα και χωρίς να καθυστερήσει ένοιωσα επιτέλους το μουνάκι μου να ανοίγει ταυτόχρονα με την πρώτη του απότομη ανάσα. Ένοιωσα να με σκίζουν στα δύο. Έριξε το βάρος του πάνω μου και άρχισε με αργές κινήσεις να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Οι ανάσες του γίνονταν όλο και πιο γρήγορες, το ίδιο και οι κινήσεις του. Πέρασε τα χέρια του πίσω από τη πλάτη μου και μου έπιασε τους ώμους. Με έσφιγγε όλα και περισσότερο κάθε φορά που έμπαινε μέσα μου. Άνοιξα τα πόδια μου όσο μπορούσα περισσότερο. Πλέον πήγαινε γρήγορα, μαζί με τις ανάσες μας και τα «Ναι» που ξεστόμιζα συνέχεια.

Ξαφνικά σταμάτησε. Με μια γρήγορη κίνηση ξάπλωσε δίπλα μου και μονοκόμματα μου είπε να πάω από πάνω. Δεν υπήρχε περιθώριο για συζήτηση, άσε που είναι και η αγαπημένη μου στάση επειδή πάντα τελειώνω έτσι. Σήκωσα το δεξί μου πόδι και το πέρασα από πάνω του. Καθόμουν στην κοιλιά του, πέρασα τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου και του χάιδευα τον πούτσο. Έπιανα τα αρχίδια του στα χέρια μου και τα έπαιζα. Κίνησα τη λεκάνη μου προς τα πίσω και ένοιωσα ανάμεσα στα πόδια μου τη σκληρότητά του. Με μια μικρή κίνηση το έβαλα μέσα μου για να ξανανιώσω αυτό που ερχόταν. Ένοιωσα να μου σπρώχνει τα σωθικά. Σήκωσε τα χέρια του και άρχισε να μου χαϊδεύει τα βυζιά. Με τα χέρια μου έπιασα τα δικά του και του έδινα ρυθμό. Πετούσαμε και οι δύο. Κλείναμε τα μάτια και απλά ακούγαμε τις ανάσες μας που γέμιζαν το δωμάτιο. Ο Κώστας μούγκριζε και μουρμούριζε «Τι κάβλα», ενώ εγώ συνέχιζα να φωνάζω «Ναι». Τα υγρά μας μύριζαν κάβλα.

Ο Κώστας σηκώθηκε και άρχισε να μου φιλάει τα βυζιά και αμέσως ένοιωσα πως έφτανε η στιγμή μου. «Τελειώνω», φώναξα. Σπασμοί με έκαναν να δρω ανεξέλεγκτα. Ο Κώστας μου τραβούσε τα μαλλιά από πίσω κι εγώ σε άλλη διάσταση να κρατάω τον Κώστα μέσα μου ενώ κουλουριαζόμουν πάνω του. Μόλις σταμάτησα, χωρίς προειδοποίηση ο Κώστας με έριξε μπρούμυτα στο κρεβάτι και ήρθε από πίσω μου. Μπήκε μέσα μου χωρίς καμία αντίσταση. Μου έκλεισε τα πόδια για να είμαι πιο σφιχτή. Μπαινόβγαινε μέσα μου γρήγορα. Όλο το κρεβάτι τραντάζονταν κάθε φορά που έμπαινε. Στήριξε τα χέρια του στο κρεβάτι αριστερά και δεξιά από το κεφάλι μου και έδωσε όλη τη προσοχή του στη μέση του και φυσικά στο ξέσκισμα που μου έκανε εκείνη τη στιγμή. Μόνο μερικά «Αχ…» μπόρεσα να ξεστομίσω. Οι κινήσεις του έγινα γρηγορότερες και κατάλαβα πως είναι έτοιμος για να τελειώσει.

«Στην πλάτη μου» του είπα ανάμεσα στα βογγητά μου. Άρχισε να τρέμει, έπεσε με όλο του το σώμα πάνω μου, ενώ ήταν μέσα μου έκανε κυκλικές κινήσεις σαν αν προσπαθούσε να με ανοίξει κι άλλο και τότε τραβήχτηκε, σηκώθηκε στα γόνατα και άρχισα να καταλαβαίνω στην πλάτη μου να ρίχνει καυτό σπέρμα. Έπεφτε για μερικά δευτερόλεπτα, ακούμπησε το κεφάλι από τον πούτσο του στη πλάτη μου σαν να καθάριζε και τις τελευταίες σταγόνες  και έπεσε εξουθενωμένος δίπλα μου. Χαμογελάσαμε, ανασάναμε λίγο πιο χαλαρά και είπε ο Κώστας:

-    Και σκέψου πως ακόμα δε χρησιμοποιήσαμε το τζακούζι.

Γελάσαμε και οι δύο.

-    Έχουμε πολύ χρόνο…

απάντησα και σηκώθηκα για ένα ντους. Φυσικά μαζί μου μπήκε και ο Κώστας, προτού αξιοποιήσουμε το τζακούζι.Copyright protected OW ref: 119945