Η εκπαιδευόμενη Μαρία (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Kavouras7
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η εκπαιδευόμενη Μαρία

Με την Μαρία είχαμε μείνει στον αναπαυτικό καναπέ της ακίνητοι, αγκαλιασμένοι προσπαθώντας να βρούμε της ανάσες μας και να συνειδητοποιήσουμε τι είχε συμβεί. Λατρεύω τον στοματικό έρωτα και μόλις είχα γευτεί τους χυμούς του κορμιού της. Ήταν υπέροχοι... νόστιμοι! Το μικροσκοπικό κορμάκι της ανέδυε μια πανέμορφη μυρωδιά, οι ανοιχτοί πόροι του κορμιού της μετά από τις συσπάσεις του οργασμού της έβγαλαν μια φανταστική και άκρως ερεθιστική μίξη ιδρώτα και καύλας. Νομίζω πως πολλές από τις αισθήσεις μας λειτουργούν πέρα από το φυσιολογικό στην διαδικασία του σεξ. Με ένα αδρό χαμόγελο στα χείλη συνέχιζα να νιώθω πάνω στο γυμνό μου κορμί την ζεστασιά του κορμιού της.

Τη φίλησα ξανά. Ήθελα να ξαναγευτώ τα χείλη της και ας ήξερα ότι αυτό θα με ερέθιζε.

Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την κουζίνα. Μου είπε ότι δίψαγε και πως ήθελε επειγόντως νερό. Την ακολούθησα κι εγώ και χάζευα από μακριά το νεανικό λεπτό κορμάκι της. Ήταν τότε στα 25 το πολύ, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας μιας και ήταν αδύνατη και γυμναζόταν όπως εύκολα ήταν αντιληπτό. Ήταν πολύ παιχνιδιάρα και ναζιάρα όταν μίλαγε, αλλά όχι σε εκνευριστικό βαθμό. Της έβγαινε φυσιολογικά... όχι επιτηδευμένα. Είχα φορέσει ήδη το εσώρουχό μου όταν την πλησίασα και της ζήτησα να δροσιστώ κι εγώ πίνοντας νερό. Κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο της να φορέσει κάτι. Άλλωστε δεν υπήρχε λόγος βιασύνης.

Βγήκε έξω φορώντας ένα μικροσκοπικό ροζ εσώρουχο και ένα απλό λευκό μπλουζάκι, που ήταν αρκετά διάφανο ώστε να φαίνονται οι μικροσκοπικές μαύρες ρώγες της. Ήταν πανέμορφη η Μαρία και τόσο γλυκά σέξι. Την ήθελα. Την ήθελα ξανά! θελα να την ξαναγευτώ και να μπω επιτέλους μέσα στο μικροσκοπικό μουνάκι της. Να τερματίσω τη διαδρομή μέσα της! Την κοίταξα χαμογελώντας πονηρά. Της είπα ότι ήταν μια κουκλίτσα και θα ήθελα ολόκληρο το βράδυ να το περάσω μαζί της. Ανταπέδωσε τα γλυκόλογα και κάρφωσε το λάγνο βλέμμα της στον πούτσο μου που είχε ερεθιστεί ξανά. Με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της. Υπήρχε απόλυτο σχεδόν σκοτάδι. Μονάχα δύο κεριά έσπαγαν την μονοτονία του σκοταδιού και φώτιζαν τα κορμιά μας πάνω στο κρεβάτι. Άρχισα να τη φιλάω ξανά με πάθος, στα χείλη, στο λαιμό και στη συνέχεια στην πλάτη της. Ήταν μπρούμυτα και ήμουν στο πλάι της. Χάιδευα το μικροσκοπικό της κωλαράκι. Κατέβηκα χαμηλά και της έβγαλα με μια κίνηση το μικροσκοπικό της εσώρουχο. Άρχισα να της φιλάω το κωλαράκι και να πλησιάζω επικίνδυνα προς τις δύο τρυπούλες της. Έγλειψα και τις δύο με επιμέλεια, μέχρι να γίνει ξανά μούσκεμα.

Έβγαλα το εσώρουχο μου και ζήτησα από τη Μαρία να φέρει ένα προφυλακτικό. Είχε έρθει η ώρα να γίνουμε ένα. Σαν υπάκουο κορίτσι μου έφερε και μου το φόρεσε. Άρπαξε την ευκαιρία να ανέβει πάνω μου και με μια απότομη κίνηση δέχτηκε τον ερεθισμένο πούτσο μου μέσα της. Έκατσε με δύναμη πάνω του. Ένιωσε κάθε χιλιοστό του μέσα της. Μια κραυγή καύλας και πόνου βγήκε από το στόμα της και κάλυψε το δωμάτιο. Αυτό με ερέθισε ακόμα πιο πολύ αλλά δεν ήθελα ακόμα να επιβάλλω το ρυθμό μου. Ήταν η στιγμή της. Την άφησα να απολαύσει τον πούτσο μου στο ρυθμό που ήθελε. Ξεκίνησε σιγά και ερεθιστικά να ανεβοκατεβαίνει πάνω του, ενώ εγώ φρόντισα να βγάλω και το τελευταίο ρούχο που φορούσε και να χαϊδεύω απαλά το μικρό της στήθος. Οι ρώγες της είχαν γίνει σκληρές και ευαίσθητες στα χάδια μου.

Την παρατηρούσα καθώς γαμιόταν στον πούτσο μου. Είχε κλείσει τα μάτια της σα να ταξίδευε. Απολάμβανε την στάση αυτή. Ήξερα ότι θα αργούσαν να χύσω οπότε που και που όταν χαλάρωνε τις κινήσεις της αναλάμβανα πρωτοβουλία και ανέβαζα για λίγο τον ρυθμό. Δεν άργησε να με ξαναχύσει μέσα σε αναστεναγμούς απόλυτης καύλας και στο τέλος έπεσε ξέπνοη στο στήθος μου, δίνοντας μου φιλιά ικανοποίησης και ευγνωμοσύνης. Γαμώτο μύριζε τόσο καυλωτικά. Την άφησα ελάχιστα να βρει τις ανάσες της και την έβαλα στο πλάι μου. Ήθελα πως και πως να ξαναμπώ μέσα της. Τη γύρισα μπρούμυτα, φροντίζοντας να βάλω το μαξιλάρι της στο υγρό της μουνάκι, ώστε να ανασηκώνω λιγάκι το μαγευτικό της κωλαράκι. Μπήκα μέσα της με δύναμη. Κάρφωσα το υγρό της μουνάκι ενώ είχα τεντώσει το κορμί μου και στηριζόμουν στα χέρια μου. Τα βογκητά της Μαρίας εναλλάσσονταν με τα βρωμόλογα που της έλεγα. Το πόσο όμορφο πουτανάκι είναι. Τα γυμνά μας κορμιά είχαν συντονιστεί ξανά και παρήγαγαν απόκοσμους ήχους. Δε χόρταινα να τη σκίζω.

Το τέλος, άργησε μεν, αλλά ήρθε χύνοντας μια μεγάλη ποσότητα στην πλάτη της και στο κωλαράκι της, έχοντας φυσικά βγάλει το προφυλακτικό. Ξέπνοος απολάμβανα το θέαμα του γυμνού της κορμιού. Έκατσα ανάσκελα δίπλα της. Της χαμογέλασα και τη φίλησα γλυκά.Copyright protected OW ref: 118546