Την έπαιρνα και από πίσω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την Ελένη η σεξουαλική μας ζωή είναι πάρα πολύ καλή αλλά μέχρι ένα σημείο, δεν με αφήνει να την γαμήσω από το τέλειο κωλαράκι της γιατί φοβάται ότι θα πονέσει πολύ, εμένα το μυαλό μου ήτανε στο πως θα γαμήσω το κωλαράκι της.

Μια μέρα είχαμε κανονίσει να πάμε σε κάτι γενέθλια μια ξαδέρφης της, πέρασα από το σπίτι της με το αυτοκίνητο να την πάρω για να πάμε, μόλις κατέβηκε από το σπίτι είδα την Ελένη να φοράει ένα σούπερ μίνι που φαινότανε τα καλλίγραμμα πόδια της και από πάνω ένα άσπρο πουκαμισάκι κολλητό που διαγραφότανε τα στητά της βυζιά. Εγώ μόλις την αντίκρισα καύλωσα τρελά λες και την έβλεπα πρώτη φορά, όταν κάθισε στο αυτοκίνητο το μίνι σηκώθηκε μέχρι επάνω και φαινότανε το μικροσκοπικό στρινγκάκι της.

Ο πούτσος μου έγινε πύραυλος, άρχισα να της λέω ότι με έχει καυλώσει τρελά και ότι θέλω να την γαμήσω και άρχισα να χαιδέυω τα υπέροχα πόδια της, αυτή μου είπε να ηρεμήσω και να περιμένω μετά τα γενέθλια να κάνουμε τρελιτσες, οκ της λέω.

Όταν φτάσαμε στο παρτυ όλα ήτανε βαρετά και έλεγα πότε θα φύγουμε για να ξεσκίσω την Ελένη, κατά τις 2 μου είπε το μωρό μου να φύγουμε, με το που πήγαμε στο αυτοκίνητο αρχίσαμε τα φιλιά και τα χαϊδέματα, άρχισα να της πιάνω το κωλαράκι της και να της λέω ότι σήμερα θα το γαμήσω για πρώτη φορά, εκείνη είχε τρομερές καύλες και είπε να πάμε σπίτι μου.

Όταν φτάσαμε σπίτι πήγαμε κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο και σε λίγα λεπτά ήμασταν γυμνοί, άρχισα να της πιπιλάω τις ρώγες και ταυτόχρονα της έβαζα δαχτυλάκι στο μουνάκι της που ήτανε μούσκεμα σε λίγο σήκωσα τα πόδια της ψηλά και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι αυτή άρχισε να έχει σπασμούς και να λέει να την γαμήσω, άρχισα να της τον βάζω σιγά σιγά και το μωρό μου να φωνάζει από την καύλα. Ταυτόχρονα της έβαλα ένα δαχτυλάκι στο παρθένο κωλαράκι της, πήγε στην αρχή να τραβηχτεί αλλά την κράτησα και της είπα ότι σήμερα θα στο ξεπαρθενιάσω το κωλαράκι σου.

Άρχισε να μου λέει όχι ότι δεν θέλει αλλά εγώ συνέχισα να της βάζω σιγά σιγά για να ετοιμαστεί για κάτι πολύ μεγαλύτερο. Σε λίγο άρχισε να φωνάζει ότι χύνει και ότι θέλει να την γαμήσω από πίσω. Την γύρισα μπρούμυτα και τέντωσε το κωλαράκι προς τα πάνω, πήρα λίγη βαζελίνη και της έβαλα στην τρυπούλα της και πάνω στον πούτσο μου ακούμπησα το κεφάλι πάνω στην τρύπα της και προσπάθησα να το βάλω λίγο μέσα άρχισε να πονάει και να μου λέει να προσέξω, μόλις κατάφερα και έβαλα το κεφαλάκι μέσα το μωρό σπαρταρούσε από πόνο και από καύλα, έχυνε ασταμάτητα.

Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της η αίσθηση ήτανε απερίγραπτη καθώς το κωλαράκι της ήτανε πάρα πολύ στενό, το μωρό μου πλέον είχε μόνο καύλες και κουνιότανε ρυθμικά με μένα. Σε λίγο δεν άντεχα και έχυσα μέσα της καθώς δεν ήθελα καν να βγω από μέσα της.

Εκείνο το βράδυ γαμιόμασταν για 4 ώρες, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")