Η μαμά, το ξεπαρθένεμα της κόρης και το ζευγάρι (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από panoulopoulos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (29 Votes)
Με την κοπέλα μου γνωρίσαμε κάποια στιγμή μια κυρία, παντρεμένη, την Καίτη , η οποία έψαχνε ένα ζευγάρι για να ζήσει τον λεσβιακό έρωτα, αλλά και να νιώσει πάλι την γλύκα της πούτσας μέσα της, καθώς ο άντρας της πλέον δεν έδειχνε ενδιαφέρον. Και στα 52 της είχε τρελές καύλες. Εγώ (Πάνος, 38) και η κοπέλα μου (Βιβή, 43) κάναμε τα πάντα για να την ευχαριστήσουμε και φυσικά να χαρούμε κι εμείς όλο το σκηνικό.

Η επαφή αυτή κρατούσε αρκετό καιρό, και η εμπιστοσύνη μεγάλωνε, μέχρι και κλειδί για το σπίτι μας της δώσαμε να έρχεται όποτε ήθελε. Μια μέρα όταν έφτασα στο σπίτι, τη βρήκα εκεί με κλάματα να μιλάνε με τη Βιβή. Είχε μάθει ότι η κόρη της είχε ένα αγόρι ο οποίος την πίεσε για σεξ χωρίς την θέλησή της. Μέχρι που την χτύπησε αλλά μέχρι εκεί. Το είπε της μαμάς της και περιττό να πω ότι εκείνη ήθελε να τον σκίσει στα 4. Αλλά ευτυχώς το θέμα έκλεισε εκεί.

Όπως μιλάγαμε, είπε ότι μακάρι να γινόταν να την έχει ασφαλή από τέτοιους μαλάκες και τον κάθε άρρωστο που κυκλοφορεί, να μπορούσε να φροντίσει ώστε να μάθει το σεξ με ασφάλεια και σιγουριά. Κοιταχτήκαμε με την Βιβή και της είπε:

-    Θα ήθελες να την φέρεις εδώ μια μέρa;

-    Εδώ;

-    Ναι, να την γνωρίσουμε, να μας γνωρίσει, να μιλήσουμε, όχι κάτι άλλο.

-    Να πούμε τι;… ρώτησε όλο έκπληξη.

-    Αν μας έχεις εμπιστοσύνη βέβαια, να μιλήσουμε γενικά για το σεξ, τον έρωτα, να προσπαθήσουμε να τη βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτό το σκηνικό.

-    Αποκλείεται να θέλει να έρθει, θα ντραπεί πολύ.

Τελικά μετά από αρκετή κουβέντα είπε ότι θα δοκίμαζε. 3 μέρες μετά μας ειδοποίησε ότι θα έρθουν μαζί. Εμείς στο μυαλό μας είχαμε ήδη την φαντασίωση της μαμάς με την κόρη, αλλά ξέραμε πως θα έπρεπε να είμαστε διακριτικοί. Ήρθαν και είδαμε ένα ξανθό άγγελο 17 χρονών, την Αλεξία. Κάτσαμε, φάγαμε, μιλάγαμε γενικά για οτιδήποτε, εκείνη μαζεμένη αλλά όχι απόμακρη. Η Βιβή προσπαθούσε να την χαλαρώσει, να νιώσει άνετα και έδειχνε να ανταποκρίνεται η μικρή.

Αυτό έγινε κάποιες φορές, και σιγά-σιγά ελευθερωνόταν, ανοιγόταν. Ένα βράδυ μάλιστα, βλέπαμε ταινία και άπλωσα το χέρι και την πήρα αγκαλιά, ήρθε πιο κοντά μου και μείναμε έτσι. Η Βιβή και η Καίτη το είδαν, κοιτάχτηκαν και χαμογέλασαν. Τελικά αυτό έγινε συνήθεια, όποτε βλέπαμε ταινία ή τηλεόραση, ερχόταν να την έχω αγκαλιά και η μαμά της βρήκε ευκαιρία και είπε ότι αφού εγώ παίρνω αγκαλιά την Αλεξία τότε κι εκείνη θα έπαιρνε την Βιβή και καλά σαν αστείο. Και πλέον αυτή ήταν η συνήθειά μας, έγινε μόνιμη. Της είχαμε δώσει φυσικά το ελεύθερο να έρχεται και μόνη της όποτε ήθελε και ο καιρός περνούσε όμορφα. Μια μέρα, ενώ ήμασταν οι 3 μας στο κρεβάτι και χαλαρώναμε μετά το σεξ, λέει η Καίτη.

-    Παιδιά, θέλω μια χάρη.

-    Ότι θες μωρό μου… λέω εγώ.

Σηκώνεται, μας κοιτάει…

-    Έρχονται τα γενέθλια της Αλεξίας την άλλη βδομάδα και θέλω να της κάνω ένα καλό δώρο.    

Σταματάει και συνεχίζει.

-    Θέλω να είσαι εσύ ο πρώτος που θα της κάνει έρωτα.

Χαμογέλασα σηκώθηκα της έδωσα ένα βαθύ φιλί

-    Θα είναι τιμή μου!

Δάκρυσε, με αγκάλιασε σφιχτά, πέσαμε πάλι στο κρεβάτι, αγκάλιασε σφιχτά και τη Βιβή, και μας έβαλε δίπλα-δίπλα κάνοντάς μας ένα τρελό στοματικό και στους δύο.

Βέβαια, πάνω στη στιγμή, δε σκεφτήκαμε ούτε εγώ ούτε η Βιβή το πως θα γίνει, αν θα το δεχτεί η μικρή κλπ. Αλλά αυτό που δεν ξέραμε και μας εξήγησε η Καίτη μετά, ήταν ότι το είχε ήδη κουβεντιάσει μαζί της, είχανε κάνει πολλές φορές κουβέντα για εμάς και η Αλεξία είπε ότι της άρεσε αυτό που κάναμε και ερχόταν στην αγκαλιά μου με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και της άρεσε που την άγγιζα. Και μέσα σε μεγάλη ντροπή παραδέχτηκε στη μαμά της ότι είχε σκεφτεί πολλές φορές πως θα ήταν να κάνει σεξ μαζί μου αλλά φοβόταν. Την καθησύχασε και της είπε πια σχεδόν τα πάντα, ότι είμαι ο εραστής της και ότι κάνουμε σεξ πολύ καιρό και ότι κι εκείνη θα ήθελε η κόρη της να έχει μια καλή πρώτη εμπειρία στο σεξ και θα ήμουν ο κατάλληλος.

Κανονίσαμε λοιπόν και ήρθαν, με εμφανές άγχος η Αλεξία, λιγότερο διαχυτική από τις άλλες φορές, αλλά πεντάμορφη, με ένα σέξι κόκκινο φορεματάκι και τακούνια, πραγματικός πειρασμός. Η μαμά της επίσης με ένα πολύ σέξι φόρεμα, κοντό πολύ και στράπλες, άστραφτε ολόκληρη. Φάγαμε, ήπιαμε, συνεχίσαμε το κρασί για να χαλαρώσουμε όλοι και βάλαμε τηλεόραση και πέσαμε στις μουσικές και τους χορούς στο Σπύρο Παπαδόπουλο. Συνεχίζαμε το κρασί, η Αλεξία είχε ζαλιστεί αρκετά και κάποια στιγμή αρχίζει ένα τσιφτετέλι να παίζει, και σηκώνεται από την αγκαλιά μου και αρχίζει να χορεύει μπροστά μας και να με κοιτάει. Ήταν κόλαση, να βλέπω τα μπουτάκια της και να θέλω να τα γλείψω από πάνω μέχρι κάτω! Σηκώθηκα και την συνόδευα στο χορό. Με κοίταγε στα μάτια και κουνιόταν και με τρέλαινε! Τελείωσε το τραγούδι και με αγκάλιασε και της έδωσα ένα φιλί στο λαιμό. Σφίχτηκε πάνω μου και την σήκωσα στα χέρια.

-    Μη φοβάσαι, θα σε προσέξω πολύ μωρό μου…

και την φίλησα στα χειλάκια. Ξεκίνησα να την πηγαίνω στο κρεβάτι. Το κατάλαβε και με έσφιξε. Την ξάπλωσα και έκατσα δίπλα της να την κοιτάω σε όλο το κορμί. Ενώ της χαϊδεύω τα μαλλιά της λέω:

-    Είσαι ένα υπέροχο κορίτσι και ήθελα να σου κάνω έρωτα από την πρώτη στιγμή που σε είδα. Μη φοβάσαι, μου έχεις εμπιστοσύνη;

Κούνησε το κεφαλάκι καταφατικά.

-    Θέλεις να κάνουμε έρωτα;

Ξανά το κεφαλάκι.

-    Όχι, θέλω να μου το πεις μωρό μου… της λέω.

-    Θέλω να είσαι ο πρώτος μου Πάνο… μου λέει.

Έσκυψα  και αρχίσαμε ένα μακρύ υγρό φιλί. Το χέρι μου πια μάθαινε το κορμί της, άγγιζα τα μπουτάκια της, ο πούτσος μου πήγαινε να σκάσει μέσα στο παντελόνι. Σταματάμε το φιλί, σηκώνεται όρθια, με καθίζει στο κρεβάτι και ξεκουμπώνει το φορεματάκι της το βγάζει και το ρίχνει στο πάτωμα. Βλέπω ένα ζευγάρι στήθη παραδεισένιο, ένα κορμί κόλαση, να έχει μείνει μόνο με τα τακούνια και το στρινγκάκι της. Την αγκαλιάζω και αρχίζω να την φιλάω όπου μπορούσα απαλά και γλυκά. Την ένιωθα να τρέμει. Σηκώθηκα μπροστά της και άρχισε μόνη της να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο, ενώ εγώ έβγαζα το παντελόνι και τα παπούτσια. Μου φίλησε το στήθος και φιληθήκαμε πάλι δυνατά. Ένιωθε πια τον πούτσο μου να την πιέζει. Την ξάπλωσα πάλι και έβγαλα το εσώρουχο. Κάρφωσε τα ματάκια της στον πούτσο μου, τον ακολουθούσε όπου κι αν πήγαινα. Της έβγαλα και το στρινγκ και ήταν πια ολόγυμνη όπως κι εγώ. Άρχισα να της φιλάω τα πόδια και ανέβαινα, τα μπουτάκια της ακόμα κλειστά, τα φίλαγα και τα έγλειφα απαλά. Όπως κάνω να τα ανοίξω, με σταματάει και λέει:

-    Θέλω τη μαμά…

και την φωνάζει. Έρχεται η Καίτη, μας βλέπει και κολλάει στην πόρτα.

-    Τι είναι αγάπη μου;

-    Θέλω να είσαι εδώ μαμά.

-    Εδώ είμαι μωρό μου, δίπλα.

-    Όχι, θέλω να είσαι εδώ μαζί μου να σε νιώθω, σε παρακαλώ!

Αναστέναξε η Καίτη

-    Ναι αγάπη μου, εδώ μαζί σου…

και κάθεται δίπλα στο κεφάλι της Αλεξίας και της χάιδευε το πρόσωπο.

-    Μη φοβάσαι, εδώ είμαι.

Εμένα το μυαλό μου πήγαινε να σκάσει! Να ξεπαρθενέψω ένα τέτοιο πλάσμα και με τη μαμά της παρούσα; Ζούσα ένα όνειρο. Χαλάρωσε η μικρή, της άνοιξα τα μπουτάκια και είδα ένα ροζ υπέροχο μουσκεμένο μουνάκι να με καλεί να το ανοίξω. Άρχισα να τη γλείφω στο εσωτερικό των ποδιών της μέχρι που έφτασα στο μυρωδάτο μουνάκι της, ακούμπησα τη γλώσσα μου πάνω του και τινάχτηκε ολόκληρη βγάζοντας μια φωνούλα.

-    Ναι μωρό μου, έτσι, απόλαυσέ το…

ακούω την Καίτη να της λέει. Άρχισα να τη γλείφω απαλά και τρυφερά. Εκείνη έτρεμε σαν το ψάρι, η ανάσα της κοφτή και γρήγορη, σήκωσα τα μάτια και είδα την Καίτη να με κοιτάει να γλείφω το μουνάκι της κόρης της με μια απίστευτη καύλα στα μάτια. Δεν άντεξα άλλο, είπα μέσα μου ότι ήρθε η στιγμή! Σηκώθηκα και πήρα θέση για να μπω πρώτη φορά στο μουνάκι της Αλεξίας. Εκείνη τρόμαξε στιγμιαία όχι από το μέγεθος του πούτσου μου αλλά από τη στιγμή. Έκανε να τραβηχτεί αλλά κρατήθηκε.

-    Χαλάρωσε μωρό μου, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, θα είναι υπέροχο, θα το δεις…

της λέει η Καίτη. Κοιτάχτηκαν στα μάτια και βλέπω την Καίτη να σηκώνεται, να σηκώνει το φόρεμά της στη μέση. Σηκώνει την κόρη της και κάθεται στο προσκέφαλο με τα πόδια της ανοιχτά και βάζει την μικρή να ξαπλώσει το κεφάλι της στην κοιλιά της, ανάμεσα στα πόδια της. Εγώ να έχω χαζέψει από το θέαμα και να της μιλάει της Αλεξίας ψιθυριστά να μη φοβάται, να την κοιτάει στα μάτια και αν πονέσει να σφίξει όσο θέλει τα πόδια της μαμάς. Και να βλέπω την Καίτη, καθιστή με τα πόδια λυγισμένα να έχει την κόρη της ξαπλωμένη ανάμεσα τους και τα χεράκια της τυλιγμένα γύρω τους! Τι θέαμα!

Μου ανοίγει τα πόδια η μικρή και ακουμπάω το μουνάκι της που καίει. Σπρώχνω και μπαίνω αργά μέσα της, πρώτα το κεφαλάκι και σιγά-σιγά και το υπόλοιπο καυλί μου. Μπαινοβγαίνω αργά να συνηθίσει και τότε βλέπω τη Βιβή να είναι στην πόρτα να βλέπει το θέαμα. Έχει σηκώσει τη φούστα και τρίβει το μουνί της. Γυρνάω το βλέμμα στην Καίτη και μου γνέφει να μπω πλέον όλος μέσα στην κόρη της. Με μια κίνηση γλιστράω και αγνοώ την αντίσταση που ένιωσα για μια στιγμή, και νιώθω πια το ζεστό αίμα και ακούω το ουρλιαχτό πόνου της Αλεξίας. Και κάπως ακούω και το βογγητό της Βιβής που έχυνε εκείνη τη στιγμή. Η μικρή να πονάει, η μαμά της να της μιλάει να χαλαρώσει και ότι θα περάσει ο πόνος κι εγώ να γαμάω το φρέσκο μουνάκι σαν τρελός πια. Σιγά-σιγά να περνάει ο πόνος και να βλέπω τη μικρή να με κοιτάει με καύλα, να με παίρνει πια με ευχαρίστηση, μέχρι που δεν άντεχα άλλο πια και άρχισα να βογκάω δυνατά έτοιμος να χύσω! Η Βιβή είχε έρθει από πίσω μου και τη στιγμή που άρχισα να χύνω με κράτησε από πίσω να μείνω όσο πιο βαθιά γινόταν στην Αλεξία να της γεμίσω το μουνάκι με το σπέρμα μου. Έχυνα ασταμάτητα.

Όταν συνήλθα λίγο, είδα την Αλεξία να έχει γείρει το κεφαλάκι της στο πλάι, να προσπαθεί να αναπνεύσει με το στόμα και τη μύτη της κολλημένα στο μπούτι της μαμάς της, εκείνη να τη χαϊδεύει και να της λέει γλυκόλογα, εγώ να έχω ακουμπήσει στον τοίχο πίσω μου να πάρω ανάσα και η Βιβή καθισμένη δίπλα στην Αλεξία να της χαϊδεύει τα πόδια απαλά να την ηρεμήσει.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 117736