Ομαδικό με την 30άρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την Μαρία την γνωρίσαμε ένα βράδυ που ήμασταν έξω και τα πίναμε σαν όλα τα παιδιά τις ηλικίας μας (φοιτητές γαρ και μπεκρούλιακες λίγο...). Μας έκανε κλικ κατευθείαν και πάντα τα τελευταία 2 χρόνια ψηνόμασταν για μια παρτούζα και οι 4 μαζί.

Τελικά ο πιο θαρραλέος απ’ όλους ο Γιώργος άρχισε να την κερνάει ποτά και να κουβεντιάζει μαζί της. Αποδείχτηκε ότι ήταν παντρεμένη και ότι έβγαινε συχνά έξω σε αναζήτηση ερωτικών περιπετειών καθώς ο κυρίως Γιάννης (ο άντρας της) δεν μπορούσε να την καλύψει. Η Μαρία είναι γύρω στο 1.75 μαύρα μακριά μαλλιά και μάτια με ένα σφιχτό, όπως αποδείχτηκε μετά, κωλαράκι μπουκιά και συγχώριο που λένε στο χωριό μας, ηλικίας 32 χρόνων.


Τελικά ο φίλος μας ο Γιώργος έκανε τα κονέ του και την έφερε στην παρέα και συνεχίσαμε τα ποτά όλοι μαζί παρέα. Η κυρία Μαρία έγινε πιο εκδηλωτική και άρχισε να τρίβεται από δω και από κει χορεύοντας με εμάς. Σαν καλά αγοράκια εμείς είχαμε βαρέσει κόκκινο και απ’ ότι φαινόταν το ίδιο και αυτή. Οπότε έπεσε η ιδέα ανάμεσα στα χουφτώματα που ρίχναμε να πάμε σπίτι για την συνέχεια. Στο δρόμο καθώς ο Κώστας οδηγούσε και ο Βαγγέλης καθόταν δίπλα του ο Δημήτρης με τον Γιώργο είχαν αρχίσει να εξερευνούν το κορμί της καθώς και αυτή έκανε το ίδιο με τα δικά τους.


Φτάνοντας στο σπίτι ανεβήκαμε όλοι μαζί πάνω εκεί αφού η "κυρία" Μαρία μας έβαλε να κάτσουμε στον καναπέ άρχισε να γδύνεται με ένα αισθησιακό στριπτίζ εμείς εντωμεταξύ τα είχαμε πετάξει και χτυπούσαμε με μανία τις ψωλές μας. Τελικά καθώς είχε μείνει με ένα μαύρο στρινγκάκι. Πηγαίνει κοντά στο Βαγγέλη και του αρπάζει τη ψωλή στο χέρι αρχίζει να τον παίζει ενώ οι υπόλοιποι πλησιάζουμε και προσπαθούμε να την τσιμπουκώσουμε.

Ο Κώστας χώνεται από πίσω και γλείφει τα ροδαλά μουνόχειλα τις ετοιμάζοντας καθώς φαίνεται την μουνάρα τις για ξέσκισμα. Ξαφνικά ο Δημήτρης την πιάνει την στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να την καρφώνει αλύπητα από το μουνάκι της. Τα ζουμιά τρέχανε παντού ο Βαγγέλης αραγμένος στον καναπέ απολάμβανε το τσιμπούκι κάνοντας τσιγάρο η καριόλα του ρουφούσε όλη την ψωλή μέχρι μέσα και ενίοτε χτυπούσε το κεφαλάκι με την γλώσσα της. Ήταν καλά εκπαιδευμένη απ’ ότι φαίνεται. . .


Ο Γιώργος εμφανίστηκε με ένα λιπαντικό στο χέρι και άρχισε να ετοιμάζει την σούφρα τις γλείφοντας και απλώνοντας πάνω της με προσεκτικές κινήσεις το λιπαντικό. Ο Δημήτρης πρότεινε να οργανωθούμε για να την περάσουμε όλοι ένα πούτσο. Τότε πήγε αυτός από κάτω την έβαλε να κάτσει καλά καλά στην ψωλή του. Μέχρι τα αρχίδια τον πήρε και όπως ήταν με τον κώλο τουρλωτό ο Γιώργος της τον κάρφωσε μέχρι τα μπούνια.

Ο Βαγγέλης με τον Κώστα απολάμβαναν ένα γλείψιμο ποιότητας και ενίοτε αυτό γινόταν διπλοτσίμπουκο. Κάποια στιγμή είπαμε να αλλάξουμε στάση επειδή ο Δημήτρης γούσταρε να τη χύσει στα στητά βυζάκια της. Τότε ο Κώστας χώθηκε από κάτω και άρχισε να σφυροκοπάει αλύπητα το μουνάκι της ενώ ο Βαγγέλης την κάρφωνε από πίσω και έπαιζε με την κλειτορίδα της. Οι άλλοι 2 φίλοι μας τις δίνανε τσιμπούκι κανονικά. Ξαφνικά η τύπισσα άρχισε να ουρλιάζει:

-Σκίστε με γαμιάδες!!! Όχι σαν τον Γιάννη το παπάρι τον άντρα μου! Καρφώστε με αλύπητα! Κάντε με σκουπίδι πουτσαράδες, την πουτάνα.

Με το που το ακούει αυτό ο Γιώργος δεν άντεξε και έχυσε μέσα στο στόμα της. Ύστερα από λίγο έχυσε και ο Δημήτρης πάνω στα βυζάκια της ενώ ο Βαγγέλης με τον Κώστα ετοιμάζονταν να την γεμίσουν σπέρμα στο πρόσωπο.

Τελικά η κυρία Μαρία έφαγε μια γερή δόση σπερματόζουμο από όλους. Την πήγαμε για μπάνιο και μετά συνεχίσαμε για άλλη μια γύρα το πάρτυ. Στο τέλος βάλαμε ένα ποτό και το ήπιαμε στην υγειά του κυρίου καθηγητή…


Η ιστορία μας συνεχίζεται με την κυρία Μαρία και μια φίλη μας αργότερα…

Παρακαλώ μην δημοσιευθεί το mail μας. Με εκτίμηση αλλά αυτά θα τα πούμε μια άλλη φορά…  Με εκτίμηση Κώστας, Γιώργος, Βαγγέλης, Δημήτρης.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")