Με τη χωρισμένη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Άρης, 28 χρονών, αρραβωνιασμένος αλλά πάντα καυλωμένος και έτοιμος να γαμάω ότι ξέκωλο υπάρχει και μετά γεια σας.

Θα αναφέρω μια ιστορία που είχα όταν υπηρετούσα στον στρατό. Υπηρετούσα στη Σάμο σε μια μονάδα πεζικού και σε μια περιοχή τελείως απόμακρη. Δεν υπήρχε ούτε θηλυκή γάτα. Όποτε ήμουνα εξοδούχος πήγαινα στο κέντρο της Σάμου και πέρναγα την ώρα μου σε ίντερνετ καφέ. Συνομιλούσα με αρκετά άτομα αλλά το ενδιαφέρον μου το κέντρισε μια γυναίκα με το ψευδώνυμο μεγάλο μωρό.

Συνομιλούσαμε αρκετή ώρα και σιγά «σιγά μπήκα στο ζουμί. Άρχισα να την ρωτάω πότε είχε γαμηθεί τελευταία φορά, αν παίρνει πίπες, αν αντέχει στα πολύωρα γαμήσια αν τον παίρνει από τον κώλο και πολλά άλλα. Είχε να γαμηθεί πάνω από χρόνο και θα ‘θελε να γαμηθεί σαν σκύλα. Με τα πολλά της παίρνω το τηλέφωνο να τα πούμε καλύτερα. Στη συνέχεια κάναμε σεξ από το τηλέφωνο και έριχνα αρκετές μαλακίες στην σκοπιά για πάρτη της.

Ήρθε ο καιρός να πάρω άδεια και ένα γλυκό μουνάκι με περίμενε να το ξεσκίσω. Η Ελένη ήταν από τον Βόλο και μόλις της είπα για την άδεια μου είπε πως μόλις πάω Αθήνα να την πάρω τηλέφωνο ώστε να κατεβεί και να γνωριστούμε.

Παίρνω την άδεια και κατεβαίνω Αθήνα. Την παίρνω τηλέφωνο και συνεννοούμαστε που να συναντηθούμε. Ήταν η πρώτη φορά που θα βρισκόμασταν και δεν ήξερε πως ήμουν κι ούτε εγώ ήξερα πως ήταν. Είχαμε δώσει ραντεβού στα λεωφορεία στην Ακαδημίας. Περίμενα με αγωνία…

«Κι αν ήταν καμιά σαβούρα, τι θα κάνω;», έλεγα. Πριν προλάβω να σκεφτώ νιώθω ένα χέρι στην πλάτη.

-    «Γεια σου Άρη!», μου λέει η Ελένη.

Πάγωσα. ένα μουνάκι ψηλό, γύρω στο 1.75, με καμπύλες και πιασιματάκια, γύρω στα 65 κιλά. Σκέτη καύλα!

-    «Πάμε να κάτσουμε;», λέει η Ελένη.

-    «Πού θες να πάμε;», της λέω.

-    «Να, σ’ αυτή την πλατεία εκεί που είναι και σκοτεινά…», λέει η Ελένη.

Πήγαμε στην πλατεία και κάτσαμε. Μιλούσαμε και η Ελένη με κοίταζε στα μάτια και γελούσε. Εγώ σαν φανταράκι και στερημένος είχα κατακαυλώσει. Η Ελένη κοίταξε το παντελόνι μου και με πονηρό ύφος χαμογέλασε. Χάιδεψε απαλά το καυλί μου από πάνω απ’ το παντελόνι και χωρίς καν να το καταλάβω μου τον πέταξε έξω.

-    «Απίστευτο! Τι καυλί είναι αυτό;», είπε η Ελένη.

Πριν πει τίποτε άλλο και σε δευτερόλεπτα, άρχισε να μου παίρνει πίπα στο παγκάκι με λύσσα. Μου έπαιρνε πίπα στο παγκάκι και σε μια πλατεία που περνάγανε λεωφορεία, αυτοκίνητα και άνθρωποι. Αφού με πίπωνε με λύσσα, έχυσα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα η πουτάνα. Μόλις τελείωσε την είδα να ξεροκαταπίνει και να πίνει νερό που είχε δίπλα της μπουκάλι.

-    «Έχυσες στο στόμα μου καυλιάρη; Θέλω να με γαμήσεις τώρα. Δεν αντέχω από την καύλα.

-    «Θα μας δουν!», της λέω. Πάμε σε ξενοδοχείο».

Δίχως πολλά - πολλά πήραμε ταξί και πήγαμε σε ξενοδοχείο. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και με τσιμπούκωνε με λύσσα. Το καυλί μου ήταν σκληρό σαν σίδερο και μετά από τέτοια στέρηση από τον στρατό τα χύσια που έβγαιναν ήταν ποτάμια. Μου βάζει την καπότα και ήρθε από πάνω μου…

-    «Τι γλυκός πούτσος είναι αυτός;», είπε η Ελένη και κουνιόταν με μανία πάνω στο καυλί μου.

Την γαμούσα αρκετή ώρα ώσπου στήθηκε στα τέσσερα και μου είπε να της γαμήσω τον κώλο. Είχε ένα υπέροχο κωλαράκι και σφιχτό. Ήταν η πρώτη της φορά και έτσι θα της έπαιρνα την παρθενιά. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ γιατί είναι μεγάλο και χοντρό το καυλί μου. Δυσκολεύτηκα τόσο που είπα να της γαμήσω τον κώλο πιο ύστερα.

Την γάμησα στα τέσσερα από το μουνί της και εκείνη βογκούσε ασταμάτητα. Δεν πίστευα στην τύχη μου. Δεν γαμούσα για μήνες και τώρα γαμάω μια μουνάρα και μάλιστα την γαμάω ασταμάτητα και για όσο θέλω.

Κατά τη διάρκεια που την ξέσκιζα βόγκαγε και φώναζε δυνατά να της γαμήσω τον κώλο. Δεν έχασα ευκαιρία και της είπα ότι για γαμήσι απ’ τον κώλο θα μου πάρει πίπα και θα τα καταπιεί όλα. Αστραπιαία με ξαπλώνει και που παίρνει άλλη μια απίστευτη πίπα. Τα ήπιε όλα και μόλις σκουπίστηκε με παρακαλούσε να της γαμήσω τον υπέροχο κώλο της.

Χαμογέλασα και στην έστησα στα τέσσερα, έπιασα τον πουτσοκέφαλο μου και τον έβαλα απαλά στην κωλοτρυπίδα της. Της τον έτριβα απαλά ενώ αυτή παρακαλούσε να την γαμήσω. Της τον έτριβα απαλά και ξαφνικά της τον έχωσα με δύναμη.

Έχασε την μιλιά της απ’ τον πόνο αλλά μετά συνήθισε και ακολούθησε τον ρυθμό με το οποίο την γαμούσα΄…

-    «Γάμα με την καριόλα! Ξέσκισε μου τη μουνάρα και την κωλάρα! Θέλω να με πεθάνεις στο γαμήσι! Γάμα με την πουτάνα!»

-    «Σε γαμάω πουτανάκι. Έτσι γαμάνε τα φαντάρια στις καύλες τους. Θα τα πιες όλα καριόλα. Θα σου ξεσκίσω την κωλάρα παλιοπούτανο!»

Γαμιόμασταν πάνω από τρεις ώρες, σε τέτοιο σημείο που να δυσκολεύομαι να περπατήσω. Είχα χύσει πάνω από επτά φορές. Τα τσιμπούκια που μου έκανε ήταν αναρίθμητα καθώς και τα γαμήσια που της έριξα.

Εξαντλημένοι από το τρελό γαμήσι κάτσαμε για λίγο αγκαλιασμένοι και μιλούσαμε για τα δικά μας. Ήταν χωρισμένη από τον άνδρα της και είχε δυο κόρες που από ότι μου έδειξε ήταν μουνάρες. Μου είπε ότι θα μπορούσαμε να ξεσκιζόμαστε σε κάθε άδεια ή να έρθω στο Βόλο να με φιλοξενήσει σε καμιά άδεια και να γνωριστώ με τις κόρες της.

Μου είπε ότι έχει κάποιες φίλες παντρεμένες που θα ήθελαν τέτοια ψωλάρα σαν την δική μου. Εγώ τρελάθηκα με την τύχη μου. Στη ιδέα ότι θα μπορώ να γαμήσω μάνα, κόρες και κολλητές, ξετρελάθηκα.

Ντυθήκαμε και φύγαμε. Μετά από τρεις μέρες επέστρεψα στο στρατόπεδο και ανυπομονούσα για την επόμενη άδεια όπου θα πήγαινα στον Βόλο...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")