Η δεύτερη φορά του ανιψιού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.90 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Γλυκό γαμήσι με φλυαρία

Τελειώνοντας η Μαίρη με τον Μαχμούτ, σηκώνεται για να πλυθεί λίγο, να πιεί νερό, να κάνει ένα τσιγάρο και να ετοιμαστεί για ένα δεύτερο γύρο με τον Αμπντελά. Ο μικρός έχει ήδη ξανακαβλώσει και περιμένει με υπομονή εκείνο το 10λεπτο που χρειάστηκε η Μαίρη.

Όταν πλέον ήταν έτοιμη απ’ όλα, γονάτισε στα πόδια του για πίπα. Ο Μαχμούτ πήγε στο μπάνιο να πλυθεί και στιγμιαία τον ακολούθησα για να τον απομονώσω λίγο.

-    Μαχμούτ να στο γλύψω λίγο για να το καθαρίσω πριν το πλύνεις;...

του λέω ψιθυριστά.

-    Και δε γλύφεις;

Μου απαντά. Η σάρκα του μύριζε ακόμη σπέρμα και μουνί. Δεν ήθελα να τον καβλώσω, αλλά βέβαια αυτό θα απαιτούσε πολλή προσπάθεια και χρόνο. Εξ’ άλλου, το μουνί της Μαίρης ήταν διαθέσιμο και οτιδήποτε και αν ήθελα θα ήταν περιττό απόψε. Έτσι λοιπόν, του έγλειψα καλά τον πούτσο, με ευχαρίστησε ικανοποιημένος και τον άφησα να πλυθεί πηγαίνοντας ξανά στο σαλόνι για να δω πως πήγαινε το σεξ.

Η Μαίρη είχε καθίσει πάνω στον Αμπντελά χαρίζοντάς του τα στήθια της, αλλά ακόμη δεν είχε εισχωρήσει το φουσκωμένο όργανό του. Είχε περάσει τα χέρια της γύρω του και απλώς τριβόταν πάνω του, καθώς εκείνος χούφτωνε, χάιδευε παντού, φιλούσε και έγλειφε σαν τρελός. Η Μαίρη, γεμάτη από ηδονή και πάθος που της πρόσφερε ο μικρός, είχε σκύψει το κεφάλι της πάνω από το δικό του, αφήνοντας τα μαλλιά της να πέφτουν στο πλάι και που και που έσκυβε πιο χαμηλά για να τον φιλήσει στο στόμα. Κάποια στιγμή δεν άντεξε. Έπιασε το εργαλείο του και το γλίστρησε μέσα της. Η διείσδυση την ξετρέλανε. Με αργό κάθισμα, βύθισε το καβλί του στον κόλπο της και από την αίσθησή του μέσα της άφησε αισθησιακό αναστεναγμό.

-    Αχ... αγόρι μου, τι πούτσο έχεις! Με τρελαίνεις αγόρι μου!

Στήριξε τα χέρια της στην πλάτη του καναπέ πίσω από το κεφάλι του, ώστε να κρατάει "κόντρα" και σηκώθηκε στα δάχτυλα των ποδιών της. Με ανοιγμένα τα μπούτια της και βαθύ κάθισμα, τον καβαλούσε προσφέροντάς του το θέαμα του καυλιού του που βυθιζόταν ολοκληρωτικά μέσα της. Ο μικρός είχε περάσει τα χέρια του ανάμεσα στα μπούτια της και την χάιδευε, κάνοντας τον κόλπο της να πλατσουρίζει σε κάθε διείσδυση. Το κεφάλι του χωμένο μέσα στα βυζιά της, να της τα γλείφει παντού. Ακόμα περισσότερο τις ρώγες της.

Η στάση αυτή ήταν και η μοναδική. Μετά από 5-6 λεπτά καβάλημα, η Μαίρη δεν είχε καν ακουμπήσει την κλειτορίδα της για να την τρίψει. Έδειχνε πως θα κατάφερνε να χύσει κολπικά. Ο μικρός είχε ήδη καταφέρει στη Μαίρη. Και σε λίγο θα έφτανε και εκείνος στο τελείωμα. Μεταφορικά, τον είχε κάνει να παραμιλάει από ηδονή. Τα κουνήματά της είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονα, κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Παρατηρούσε τις εκφράσεις του μικρού και καταλάβαινε πως θα έχυνε πολύ σύντομα. Αυτό κυριολεκτικά την "άναβε" μέχρι οργασμού.

Δεν πέρασε 1 λεπτό και πρώτη με διαφορά δευτερολέπτων, έχυσε η Μαίρη. Πέρασε τα χέρια της γύρω από το λαιμό του, βυθίζοντας το κεφάλι του ακίνητο μέσα στα στήθια της και το δικό της κολλημένο πάνω στο δικό του, αφήνοντας βογκητά δυνατού οργασμού, ενώ το κορμί της έκανε συσπάσεις όσο έχυνε.

-    Αχ… αγόρι μου, με τρέλανες! Χύνω στον πούτσο σου! Χύνω για πάρτη σου η πουτάνα, αχ...

Μόλις λίγο πιο μετά, ήρθε η σειρά του Αμπντελά. Πέρασε στιγμιαία τα χέρια του γύρω από τα κωλομέρια κρατώντας την καθιστή και κολλημένη πάνω του, βυθίζοντας ολόκληρο το καβλί του και έχυσε μέσα της. Το μόνο που μπορούσε να βγει από το στόμα του, επαναλαμβάνοντας μέσα σε δυνατό οργασμό και προφανώς σε κάθε τίναγμα σπέρματος, ήταν αυτό το "αχ".

Όταν πια τελείωσαν και οι δύο, η Μαίρη τον κράτησε λίγο από κάτω της για να ηρεμήσουν, δίνοντάς του μερικά ακόμη φιλιά με τη γλώσσα, ενώ μοιράστηκαν και μερικά τρυφερά χάδια. Για τώρα, ήταν και οι δύο σχετικά αποκαμωμένοι. Χορταίνοντας ο ένας τον άλλο, σηκώθηκαν για να πλυθούν και να ντυθούν.

Όσο για εμένα; Έπαιζα μαλακία όση ώρα κοιτούσα τι γινόταν στο "δεύτερο γύρο" και παρατηρώντας πίσω από την πλάτη της Μαίρης το καβλί του Αμπντελά που χωνόταν μέσα της. Την ίδια στιγμή που έχυσε εκείνη, έχυσα κι εγώ.

Ελπίζω να σας άρεσε.Copyright protected OW ref: 104794