Ο ανιψιός του Μαχμούτ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.82 (11 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Μία νύχτα με τον Μαχμούτ στο κρεβάτι

Το βράδυ της Πέμπτης ο Μαχμούτ μας τηλεφώνησε. Η ετήσια άδειά του είχε τελειώσει, είχε γυρίσει από το Πακιστάν και μαζί του είχε φέρει και τον νεαρό ανιψιό του, τον Αμπντελά, ένα 20χρονο παλληκάρι. Ρώτησε τη Μαίρη αν μπορούσε να τον φέρει για το πρώτο του σεξ και ότι είχε καταφέρει να του μάθει κάποια λίγα Ελληνικά ώστε να καταλαβαίνει μερικές λέξεις. Η Μαίρη συμφώνησε, αλλά θα έπρεπε να κανονιστεί για το Σάββατο το βραδάκι, για να είμαστε χαλαροί στο σπίτι.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι δικοί μου κράτησαν τον μικρό, λέγοντάς τους πως είχαμε κανονίσει να πάμε επίσκεψη σε κάποιους κουμπάρους μας. Έτσι, κατά τις 9 επικοινώνησε η Μαίρη με το Μαχμούτ και πήγα να τους πάρω από το σπίτι του και να τους φέρω σε εμάς. Η Μαίρη δε φορούσε κάτι το ιδιαίτερο. Η περίσταση απαιτούσε όσο το δυνατό λιγότερα και αποκαλυπτικά ρούχα. Μία άσπρη πουκαμίσα χωρίς σουτιέν και ένα ελαφρύ παντελόνι-φόρμα χωρίς κιλότα... ήταν αρκετά. Ε... άντε και ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ για να δείχνει πιο όμορφη και λίγο χτενισμένο μαλλί. Βαμμένο ξανθό και μακρύ ως την πλάτη.

Συστήθηκαν και χωρίς πολλά-πολλά πιάσαμε λίγο την κουβέντα για να γνωριστούν καλύτερα. Ωστόσο, η Μαίρη φρόντιζε κατά στιγμές να κάθεται σε ελαφρώς αποκαλυπτική στάση, έχοντας ήδη ξεκουμπώσει 1-2 κουμπιά στο στήθος της, για να κάνει το μικρό να αρχίσει να καβλώνει. Είχε καθίσει στον απέναντι καναπέ, δίπλα στον Μαχμούτ και είχε σκύψει ελαφρώς μπροστά για να φαίνεται τουλάχιστον το ένα βυζί από το πλάι.

Πέρασε λίγη ώρα και αφού γνωριστήκαμε, η Μαίρη κι εγώ αλλάξαμε θέσεις και κάθισε δίπλα του. Ελευθέρωσε και τα υπόλοιπα κουμπιά του πουκαμίσου της, ώστε να φανεί το θεσπέσιο στήθος της και για να τον προκαλέσει να τη χαϊδέψει. Πέρασε το χέρι της πίσω από το κεφάλι του και τον άφησε να τη χουφτώνει. Ο Μαχμούτ είχε ήδη καβλώσει κι εκείνος. Είχε βγάλει το καβλί του και το χάιδευε απαλά. Όταν τον ρώτησα αν ο μικρός ενοχλείται, μου είπε πως δεν τον πείραζε. Του το είχε κουβεντιάσει για να είναι προετοιμασμένος.

Τα χάδια και από τους δύο άρχισαν να γίνονται πιο έντονα, όσο τα λεπτά κυλούσαν. Φιλιά και χάδια στα στήθια της Μαίρης και στο λαιμό της και εκείνη να του παίζει απαλή μαλακία στο καυλωμένο του εργαλείο, το οποίο δεν ήταν και ιδιαίτερα μικρό! Η Μαίρη έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της, κάνοντάς τον να λιγωθεί και να καβλώσει ακόμα περισσότερο. Το στόμα της ανεβοκατέβαινε γλυκά πάνω στο εργαλείο του, κάνοντάς του συνεχώς παιχνίδια με τη γλώσσα της. Τα σάλια άρχισαν να τρέχουν πάνω στο καβλί του και ο ίδιος άρχισε να χάνει τον κόσμο γύρω του. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και ελευθέρωσε χώρο στον καναπέ, ενώ εγώ χαμήλωσα αρκετά τα φώτα για να κάνω λίγη ατμόσφαιρα. Ο καναπές είναι αρκετά μεγάλος και τους χωρούσε και τους δύο άνετα. Η Μαίρη, ολόγυμνη, άνοιξε τα πόδια της και με λίγη βοήθεια από το Μαχμούτ, εξήγησε στον Αμπντελά πως να της γλείψει λίγο την ξυρισμένη και καθαρή κλειτορίδα. Εκείνος έσκυψε πάνω στα μουνόχειλα της και άρχισε να τα γλείφει σιγά-σιγά, κάνοντάς τη να αναστενάζει. Τον άφησε να τη γλείψει για 2-3 λεπτά για να απολαύσει λίγο ακόμη.

Έχοντας ήδη υγράνει καλά τα χειλάκια της με τη γλώσσα του, τον τράβηξε πάνω της. Έπιασε απαλά το καβλί του και έπαιξε λίγο με το κεφαλάκι του στα υγρά της χειλάκια, μέχρι να γλιστρήσει σχεδόν μόνο του μέσα της. Δεν χρειάστηκε καθόλου προσπάθεια και κόπος. Γλίστρησε μέσα της και άφησε έναν βαθύ αναστεναγμό απόλαυσης, έχοντας τα μάτια του κλειστά. Άρχισε να το ζει. Άρχισε να ζει το θαυμαστό κόσμο του μουνιού.

Η Μαίρη σήκωσε λίγο ακόμη τα πόδια της για να τον βοηθήσει να γλιστρήσει ολόκληρος μέσα της. Τον σήκωσε από το στήθος, βάζοντάς τον να στηριχτεί στα χέρια του, ώστε να την κοιτάζει κιόλας όσο κουνιέται μέσα της. Γύρισε και κοίταξε τον Μαχμούτ με ηδονικό βλέμμα, με απαλούς αναστεναγμούς και ένα ελαφρύ χαμόγελο στο στόμα της.

-    Μου αρέσει ο μικρός. Γαμάει ωραία. Μετά είναι η σειρά σου. Εντάξει;…

του είπε. Ο Μαχμούτ της έγνεψε κι εκείνος με ένα χαμόγελο, ενώ εξακολουθούσε να χαϊδεύει τον πούτσο του χαζεύοντας το γαμήσι που της έκανε ο ανιψιός.

-    Πεσ’ του ότι αν θέλει μπορεί να χύσει μέσα μου.

Ο Μαχμούτ το είπε στο μικρό και ο μικρός έγνεψε καταφατικά με το κεφάλι του κοιτώντας τον. Ο μικρός, για την πρώτη του φορά, δεν άντεξε και πάρα πολύ. Σε πολύ λίγο ήταν έτοιμος να χύσει. Τα κουνήματά του έγιναν λίγο πιο έντονα. Η Μαίρη άρχισε να τον παροτρύνει.

-    Έτσι αγόρι μου. Έλα μωρό μου. Χύσε μέσα μου... αχ...

Ο μικρός καταλάβαινε αρκετά καλά και σε λίγα δευτερόλεπτα έχυνε μέσα της. Έκλεισε ξαφνικά τα μάτια του, άνοιξε το στόμα του και έβγαλε δυνατούς αναστεναγμούς, καθώς τίναζε το σπέρμα του στον κόλπο της. Η Μαίρη τα ένιωσε να την καταβρέχουν. Έκλεισε και εκείνη τα μάτια της και γύρισε στο πλάι το κεφάλι της αφήνοντας απαλά βογγητά, όσο τα ένιωθε να την πλημμυρίζουν και να κυλάνε μέσα της. Ο μικρός σταμάτησε να κουνιέται. Ξάπλωσε λίγο πάνω της, βάζοντας το κεφάλι του πλάι στο δικό της.

Μόλις είχε χάσει την παρθενιά του ικανοποιημένος.Copyright protected OW ref: 104683