Εγώ, ο γαμιάς μου και ο δονητής που μας γάμησε και τους δύο

Δημοσιεύθηκε από agapivasileiou
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.96 (14 Votes)
Η ιστορία είναι αληθινή και συνέβη ένα καλοκαιρινό βράδυ πριν μερικά χρόνια.

Ήμουν σπίτι και περίμενα τηλεφώνημα του, μου έστελνε μηνύματα με το τι θέλει να μου κάνει, με έφτιαχνε, άναβα αλλά αντί να έρθει, έπινε ποτάκια του και με βασάνιζε. Μου έλεγε να βάλω χέρι μου και να χαϊδέψω μουνάκι μου και πως  θέλει όταν θα έρθει να είμαι μούσκεμα. Είχε ένα τρόπο αυτός ο άντρας να με τρελαίνει και να με κάνει να ξεφεύγω, να κάνω πράγματα που ούτε τολμούσα να σκεφτώ παλιότερα. Έτσι και εκείνο το βράδυ με έκανε να γίνω για πρώτη φορά στη ζωή μου εγώ Γαμιάς.

Μετά από αρκετά ερωτικά μηνύματα που στείλαμε και αφού είχε πιει αρκετά ούζα, με πήρε τηλέφωνο “Σε πέντε λεπτά να είσαι κάτω, έρχομαι σε πάρω, θα έχεις μέσα στο μουνάκι σου όμως το δονητή σου… κατάλαβες πουτανάκι μου;“. Ξαφνιάστηκα αλλά ταυτόχρονα τρελάθηκα και απάντησα “Ναι μωρό μου“. Πήρα δονητή μου και τον έβαλα στο μουνάκι μου, ήμουν τόσο καυλωμένη από τα μηνύματα μας, από όσα λέγαμε, που σκεφτόμουν ότι θα τον νιώσω πάλι για άλλη μια φορά. Ο δονητής μπήκε πολύ εύκολα μέσα στο μουνάκι μου, φόρεσα το στρινγκάκι κι έβαλα ένα τζιν παντελόνι. Κατέβαινα τις σκάλες και ένιωθα μέσα στο μουνί μου το δονητή μου να γλιστράει, να τον πιέζει το παντελόνι και να νιώθω μουνάκι μου μούσκεμα. Τρελαινόμουν στην ιδέα ότι μόλις δει πόσο μούσκεμα έχω γίνει θα θέλει να με ξεσκίσει.

Μπαίνω στο αμάξι του και με φιλάει.

-    Είσαι τρελός, του λέω, τι με έβαλες να κάνω;

-    Τον έχεις μέσα σου πουτάνα μου;

Φιλιόμαστε περνάει χέρι του ανάμεσα από πόδια μου, τον πιέζει μπει μέσα μου, με τραβάει από τα μαλλιά και μου τον δίνει στόμα. Ξεκινάει να φύγουμε κι εγώ ρουφάω τον πούτσο του όσο οδηγεί. Σταματάει μετά από λίγο σε ένα ερημικό σημείο, με τραβάει από τα μαλλιά και με φιλάει παθιασμένα. Νιώθει τη γεύση του από χείλη μου. Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι κι αρχίζει με γαμάει με το δονητή μου. Βγάζει το δονητή από μουνάκι μου και τον βάζει δίπλα στον πούτσο του.

-    Ρούφα πουτάνα μου, γλείψε με μαζί με δονητή σου γαμιόλα μου.

Αρχίζω ρουφάω τον πούτσο του και προσπαθώ να πάρω στο στόμα μου και το δονητή. Τους παίρνω πίπα μαζί, έχω γίνει πουτάνα του, ότι μου ζητάει το κάνω και μου δαχτυλώνει όση μουνί μου όση ώρα τους πιπώνω.

Πάμε στο πίσω κάθισμα και με βάζει πάνω στον πούτσο του. Τρελαίνομαι όταν είμαι από πάνω του, με καυλώνει απίστευτα, τον νιώθω όλο μέσα μου και το πουτσοκέφαλο του χτυπάει στη μήτρα μου, με τρελαίνει, με πονάει, αλλά δε θέλω σηκωθώ από εκεί. Κουνιέμαι κυκλικά στον πούτσο του και το μουνάκι μου συσπάται και στάζει. Παίρνει το δονητή μου και μου τον δίνει τον πιπώσω. Νομίζω ότι θέλει να τον βάλει κωλαράκι μου, όμως θέλει τον ετοιμάσω για το μουνάκι μου, θέλει με παρτουζώσει, θέλει να νιώσω δύο καυλιά στο μουνάκι μου και το κάνει. Μου τον βάζει μέσα. Το μουνί μου έχει ανοίξει, η καύλα μου είναι απίστευτη, τους έχω μαζί μέσα μου. Γελούσε και μου έλεγε…

-    Πουτάνα… δυο καυλιά θες στη μουνάρα σου γαμιόλα, δε χορταίνεις πούτσα.

Με τρέλαινε, με ξεφτίλιζε, με έκανε να μη χορταίνω πούτσα. Με παρτούζωνε με το δονητή μου, έχυνα συνέχεια και είχα τρελαθεί. Η καύλα που ένιωθα ήταν απίστευτη. Πρώτη φορά το μουνί μου άνοιγε έτσι, πονούσα, αλλά δεν ήθελα σταματήσει, δεν ξέρω πόσες φορές έχυσα, ένιωθα το μουνάκι μου να καίει και τα υγρά μου να κυλάνε. Με κατέβασε από τον πούτσο του, με έβαλε στηθώ στα τέσσερα και με έγλειφε. Ρουφούσε την κλειτορίδα μου και δαχτύλωνε το κωλαράκι και το μουνάκι μου. Αυτό με τρελαίνει σε αυτόν τον άντρα, δε χορταίνει με κάνει να χύνω, θέλει με κάνει ξεφεύγω. Με φιλούσε καθώς τελείωνα για ακόμα μία φορά στα δάχτυλα του αυτή τη φορά και με έβαλε γονατίσω. Τον πήρα στο στόμα μου.

Ο πούτσος του με τρέλαινε όχι μόνο όταν τον είχα μέσα μου , αλλά μου άρεσε να τον πιπώνω να τον ρουφάω και τρελαινόμουν να τελειώνει στο στόμα μου. Ρουφούσα το πουτσοκέφαλο του και προσπαθούσα τον πάρω όσο πιο βαθιά μπορούσα στο στόμα μου. Έπαιζα τον πούτσο του και ρουφούσα αρχίδια του, ήξερα ότι του αρέσει να του γλείφω την τρυπούλα του κι εκείνο το βράδυ ήθελα όχι μόνο να την γλείψω αλλά ήθελα να τον γαμήσω κι εγώ. Σάλιωνα το κωλαράκι του και το δάχτυλο μου και σιγά-σιγά το βάζω και συνεχίζω να πιπώνω τον πούτσο του. Του άρεσε να τον πιπώνω και να παίζω με το κωλαράκι του. Εκείνη την ημέρα είχε πιει και αρκετά και ήταν πολύ χαλαρός. Βάζω δεύτερο δάχτυλο, τον γαμούσα και ρουφούσα τον πούτσο του. Μου ρίχνει μία σφαλιάρα στο πρόσωπο, με πόνεσε, ένιωσα δάκρυα στα μάτια μου, με αρπάζει, με φιλάει και συνεχίζω να τον πιπώνω. Μου δίνει δονητή μου. Τον γλείφω κι αρχίζω να τον τρίβω στην κωλοτρυπίδα του. Τον κοιτάω στα μάτια και ήταν σαν να μου έλεγε «βαλ’ τον».

Αρχίζω τον πιέζω να μπει. Μπαίνει το πουτσοκέφαλο του δονητή στο κωλαράκι του. Εκείνη τη στιγμή με κοιτάει, είναι τέρμα καυλωμένος και με μία κίνηση πατάει μόνος του δονητή να μπει πιο βαθιά. Τα χάνω… τρελαίνομαι! Τον κοιτάω ξαφνιασμένη και απίστευτα καυλωμένη με όλο αυτό, καθώς δεν το περίμενα να τον πιέσει μόνος του για να τον πάρει πιο βαθιά. Τον στριφογυρίζω μέσα του και τον πιπώνω. Ήταν απίστευτη η αίσθηση  αυτή. Ήθελε να γαμηθεί και ήθελα να τον γαμήσω με το δονητή που γαμούσα κάθε μέρα μουνάκι μου για αυτόν. Ο δονητής μου μέσα του όλος, να τον στριφογυρίζω, να τον βάζω και να τον βγάζω στο κωλαράκι του  και το στόμα μου να μη σταματάει να ρουφάει την πούτσα του.

Ήταν έτοιμος να χύσει, τον ένιωθα, κόντευε εκραγεί, η ανάσα του με τρέλαινε, τον κοιτούσα και μου έλεγε «μη σταματάς καύλα μου… μη σταματάς, θα σε χύσω». Δε σταμάτησα, ήθελα να τον νιώσω να χύσει στο στόμα μου, ήθελα να χύσει γιατί τον γαμάω εγώ. Έχυσε απίστευτα. Εκείνη την φορά το σπέρμα του ήταν απίστευτα πολύ, τόσο που με έπνιξε. Ρουφούσα, κατάπινα και δε σταματούσε να χύνει ο πούτσος του. Με τράβηξε, με σήκωσε και με φιλούσε παθιασμένα. Ένιωθε τη γεύση από το σπέρμα του στο στόμα μου.

Εκείνη τη νύχτα δε θα τη ξεχάσω ποτέ!Copyright protected OW ref: 104621