Η τριάδα του ονείρου

Δημοσιεύθηκε από fit
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.85 (10 Votes)
Καλησπέρα σε όλους, έχουμε καιρό να γράψουμε ιστορία και αποφασίσαμε να σας καυλώσουμε με ένα διάλογο που είχαμε εδώ στο XStream με μια πολύ καυλιάρα γυναίκα. Σας θυμίζω ότι με τη Δανάη κάνουμε πολλές τρέλες και μας αρέσει ιδιαίτερα να παίζουμε με παρέα, άντρες και γυναίκες.

Ας αρχίσουμε λοιπόν τον καυλωτικό διάλογο.

Με την Ηλέκτρα είχαμε μιλήσει μία-δύο φορές χωρίς ακόμα να προχωρήσουμε πολύ. Αποφασίσαμε να την τρελάνουμε χωρίς να της αφήσουμε πολλά περιθώρια να ξεφύγει, άλλωστε είχαμε μεγάλες καύλες. Η επίθεση μας αρχίζει.

-    Δε σε ενδιαφέρει να ζήσουμε παρέα ιστορίες και μετά να τις γράψουμε; Εμάς μας αρέσει να καυλώνουμε με άλλους και να γαμιόμαστε μετά ή εκείνη τη στιγμή.

-    Για διάφορους λόγους δεν ενδιαφέρομαι για καινούργιες εμπειρίες αυτή τη στιγμή. Θα γούσταρα πολύ όμως να ξέρω ότι ένα ζευγάρι καυλώνει και γαμιέται άγρια μετά από κουβέντα μαζί μου (ή κατά τη διάρκεια). Είμαι διαθέσιμη αν θέλετε μια σχέση σε αυτό το επίπεδο και στο μέλλον βλέπουμε.

-    Τι θα ήθελες να κάναμε τώρα; Η Δανάη με πιπώνει και της λέω τι γράφουμε.

-    Έτσι μπράβο! Γουστάρω τα καυλιάρικα ζευγάρια.Αν ήμουν εκεί θα της έπιανα το κεφάλι και θα την ανάγκαζα να σου πάρει πίπα στο ρυθμό που θα γούσταρα εγώ. Μπορείς να την αναγκάσεις να τον πάρει πιο βαθιά για μένα; Γάμησε της το λαρύγγι καύλα.

-    Τρελάθηκε κ τον ρουφάει βαθιά μέσα της. θέλει να την ξεσκίσουμε παρέα λέει, να της πάρουμε κ τις 2 τρύπες της. φωνάζει ότι θέλει να γίνει η πουτάνα μας. Μπες chat για λίγο να σε χύσει.

-    Όχι δεν κάνω χάρες σε πουτάνες! Πως το λένε το πουτανάκι μας; Εσένα καυλιάρη μου; Συνέχισε να της γαμάς το στόμα! Πες της να παίξει το μουνάκι της με το χέρι της.

-    Δανάη τη λένε και εμένα Δημήτρη. Θα είναι η καλύτερη πουτάνα λέει, σε παρακαλάει και θα σε γαμήσει με το δονητή της. Το παίζει ήδη για σένα και θα στα δώσει στο στόμα λέει.

-    Μπράβο το μανάρι μου! Ναι θέλω να μου τα δώσει στο στόμα και να μου σκίσει τον κώλο. Μετά θα ήθελα να μας χύσεις και τις δύο στο πρόσωπο.

-    Γλειψ' της τη μουνάρα και είναι έτοιμη να σε χύσει καυλιάρα μας. Θα σε γαμάει μου λέει και θα σας απολαμβάνω. Έχεις βυζάρες να στις φάει;

-    Θα τρελαθώ και θα σας χύνω παντού πουτανάκια μου!

-    Γαμιέσαι τώρα;

-    Έχω τα δαχτυλάκια μου στην τρυπούλα μου και την ανοίγω. Θέλω να παίξω την κλειτορίδα της με τη γλώσσα μου μέχρι να μου τα δώσει. Κι εσύ αγόρι μου μπορείς να γαμάς τα στόματα εναλλάξ!

-    Έλα να τη γλείψουμε μαζί στις τρυπούλες της, έχει παραδοθεί. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι, φωνάζει σαν πουτάνα, θα μας ακούσει όλη η πολυκατοικία, την τρέλανες!

-    Έτσι καργιολίτσα… φώναζε για την Ηλέκτρα, σου γλείφω τη μουνάρα.

-    Θα χύσει για σένα όπου να ναι. Έχει βάλει δύο δονητές μέσα της και θα ήθελε να σε γαμούσε τώρα λέει. Ξεσκίσου για πάρτη της... με θέλει δικό της λέει.

-    Μπράβο πουτανάκι μου! Έτσι... δωσ' τα στην Ηλέκτρα!

-    Χύνει πουτανίτσα μας, χύνει για σένα! Πάρ' τα στο στόμα φωνάζει η καργιόλα.

-    Κι εσύ αγόρι μου! Χύσε μας τώρα. Τα θέλω στο πρόσωπο μου!

-    Γλειφτείτε μεταξύ σας πουτανίτσες  και ετοιμαστείτε να σας χύσει ο ψωλαράς γαμιάς. Έχει παρανοήσει Ηλέκτρα, με γλείφει και ρωτάει αν θέλω να τη γαμάς με το στόμα!

-    Χύνω πουτάνες μου... τι καύλα, στη μούρη σας, φάτε τα…

-    Θα της το σκίσω το χυμένο μουνάκι της. Έλα γαμιά μας! Δώστα στις ξεκωλιάρες σου!

-    Θέλει να ξεσκιστείτε σαν τρελή... χύσ' τη κι εσύ λέει στις βυζάρες της. Χύσε με τη μουνάρα και το κωλαράκι σου.

-    Μ… Θα τα γλείψω από το πρόσωπο της και θα τα καταπιώ.

-    Φάτε τα πουτανάκια, δικά σας! Παίξτε μεταξύ σας να σας απολαύσω. Φαγωθείτε στα βυζιά, στις κωλοτρυπίδες και τις μουνάρες σας.

-    Το κωλαράκι μου χύνει καυλιάρικα! Θέλω τη γλωσσίτσα της στην τρυπούλα μου.

-    Την έβαλα να σε πίνει... χυσ' την καυλιάρα, πνίξε τη βρώμα μου!

-    Αχ καυλίτσα μου χύνω στις βυζάρες σου! Χύνω ποτάμια…

-    Ξαναχύνει Ηλέκτρα... δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω! Την έκανες την πρώτη πουτάνα... με χύνει στον πούτσο και φωνάζει το όνομά σου!

-    Ουφ… τι γαμήσι ήταν αυτό! Πες της ότι είναι μαναράκι και δωσ' της ένα τρυφερό φιλάκι από μένα!

-    Της το είπα και θέλει να της το δώσεις εσύ λέει... να γίνει το πουτανάκι σου! Τρελαθήκαμε Ηλέκτρα... τι ήταν αυτό;

-    Μανάρια μου, είστε σκέτη καύλα! Ελπίζω να το ξανακάνουμε. Σας γουστάρω τρελά.

-    Κι εμείς καυλιάρα μας! Πως είσαι λέει. Στείλε μια φώτο αν θέλεις... σε θέλουμε!

-    Κάτι θα στείλω μανάρια... 1.68 (με τα τακούνια 1.78 και βάλε), 58 κιλά, με καμπυλωτό κωλαράκι. Πάνω από όλα όμως στο μυαλό είμαι η μεγαλύτερη πουτάνα. Πρέπει να φύγω αγάπες μου... θα τα πούμε σύντομα. Πολλά φιλάκια!

-    Φιλιά πουτανίτσα μας. Θα την τρελάνουμε, έχει λιώσει. Κάνει μπάνιο τώρα και μετά θα την ξεσκίσω με τη φαντασίωση ότι είσαι μαζί μας. Έχουμε τρελαθεί!

-    Κι εγώ τρελάθηκα μωρά μου, να δω πως θα ξεκαυλώσω στη δουλειά μου. Σας θέλω νομίζω, είστε ανωμαλιάρικα σαν εμένα.

-    Φιλιά στην καυτή σου μουνάρα και να μας σκέφτεσαι όλη τη μέρα πουτανίτσα μας... θα σε κάνουμε δικιά μας σίγουρα!

Αυτή η ιστορία συνεχίστηκε για πολλές ημέρες με κατάληξη το κρεβάτι μας που λιώσαμε σε απίστευτα σχήματα Ηλέκτρα στην αφιερώνουμε καύλα μας και παίξε με το μουνάκι σου όταν την διαβάσεις. Όποιος άλλος χύσει θέλουμε να μας το γράψει και να το ζήσουμε και μαζί του!Copyright protected OW ref: 103996