Πίπα στο χωριό

Δημοσιεύθηκε από Angel26
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.63 (12 Votes)
Καλησπέρα, με λένε Άγγελο και θα σας πω μια ιστορία που έγινε πριν 6 χρόνια. Ήμουν 21 χρονών όταν έγινε αυτό. Συνομιλούσα ένα χρόνο με μια συγχωριανή μου για διάφορα, όταν μου είπε ότι θέλει να δοκιμάσει πράγματα στο σεξ μαζί μου (με γούσταρε κιόλας). Δεν της αρνήθηκα και αφού μιλάγαμε και μου έλεγε τι θέλει να δοκιμάσει, αποφασίσαμε το καλοκαίρι να το κάνουμε.

Έφτασε το καλοκαίρι και αποφασίσαμε τη μέρα που είχε ένα πανηγύρι και όλοι θα ήταν στην πλατεία να πάμε κάπου απόμερα και να κάνουμε ότι κάνουμε. Αφού αποφύγαμε να μας δουν μαζί συγγενείς και φίλοι, φτάσαμε σε ένα εκκλησάκι έξω από το χωριό. Η κοπέλα είναι μελαχρινή, ύψος 1.65, κιλά 59, με μικρό στητό στήθος και τέλειο κώλο. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και να μου βάζει την γλώσσα της μέσα στο στόμα μου κάπως άγαρμπα αλλά μπορούσες να διακρίνεις το πάθος της.  Η Κάτια (ας την πούμε), φόραγε ένα κόκκινο φόρεμα μέχρι το γόνατο και εγώ μια βερμούδα με ένα πουκάμισο. Αφού της έβγαλα το φόρεμα και αυτή τα ρούχα μου μείναμε με τα εσώρουχα το σώμα της κάτω από το φώς του φεγγαριού ήταν τέλειο. Έρχεται κοντά μου και αφού μου δίνει ένα φιλί μου λέει…

-    απόλαυσε αυτό που θα σου κάνω.

Γονατίζει και μου κατεβάζει το σλιπάκι, βάζει το χέρι της γύρω από το μισοκαυλωμένο πέος μου και αρχίζει σιγανές και ρυθμικές κινήσεις, ενώ παράλληλα δίνει και πεταχτά φιλιά στο πουτσοκέφαλο. Εγώ της βγάζω τα εσώρουχα και αρχίζω να χαϊδεύω το μουνάκι της που έκαιγε και να τραβάω τις ρώγες της (της άρεσε αυτό) και εκεί βγάζει την πρώτη κραυγή πόθου της βραδιάς. Δένει τα μαλλιά της με ένα κοκαλάκι και αρχίζει ένα σιγανό ρούφηγμα του πέους μου για να τον σηκώσει όρθιο. Αφού σηκώθηκε ξεκίνησε να τον βάζει και να τον βγάζει στο στόμα της. Με δυσκολία να χωρέσει ολόκληρος (είναι στραβό σε σχήμα μπανάνας το πέος μου). Αφού ένιωσε καλύτερα, ξεκίνησε να προσπαθεί να το βάλει όλο μέσα αλλά δυσκολευόταν. Εκεί όπως μου είχε πει έπιασα τα μαλλιά της και άρχισα να σπρώχνω το πέος μου μέσα όσο μπορούσα. Ανακατευόταν αλλά μου έλεγε να συνεχίσω και έτσι εγώ συνέχισα με δύναμη και λύσσα.

Προσπαθούσε να πάρει ανάσα αλλά παράλληλα γούσταρε αυτό που γινόταν και είχε καυλώσει περισσότερο. Μετά από κάποια ώρα πίπας ήρθε η ώρα να τελειώσω και μου ζήτησε να τελειώσω στο πρόσωπο μου. Ξεκινάω κι εγώ να τον παίζω πάνω από το πρόσωπο της και σε λίγο εκσφενδονίζω το σπέρμα μου στο πρόσωπο της, στα μαλλιά και στο στόμα της. Μόλις τελείωσα μου το καθάρισε από τα σπέρματα και ήταν η σειρά μου να την περιποιηθώ.

Την έβαλα να κάτσει σε ένα πεζούλι και γονάτισα μπροστά της. Άρχισα να φυσάω το μουνί της που την έκανε να σκιρτήσει από την καύλα. Έπειτα ακούμπησα το στόμα μου στο μουνί της, έβγαλα τη γλώσσα μου και ακούμπησα τα μουνόχειλα της. Εκεί ξανακούστηκε ένας ανύσταγος και το χέρι της με έσπρωξε βαθιά στο μουνί της. Άρχισα να τη γλείφω και να βάζω δάχτυλο στο υγρό μουνάκι της προσφέροντας της ευχαρίστηση. Ανταπέδωσε με συνεχόμενες και αυξανόμενες κραυγές ηδονής οπού κορυφώθηκαν με έναν οργασμό που με έκανε να ξανακαυλώσω και μια κραυγή η οποία πρέπει να ακούστηκε σε όλο το χωριό (δεδομένου ότι ήμασταν 1 χιλιόμετρο μακριά).

Ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία και ελπίζω να μην σας κούρασα με τα πολλά λόγια. Αν κάποιος έχει συμβουλές για καλύτερη συγγραφή ας επικοινωνήσει μαζί μου.Copyright protected OW ref: 103499