Ο Μαχμούτ και η μάνα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.65 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Εγώ, ο Μαχμούτ και η μάνα μου

Μετά το δικό μου χύσιμο στο μουνί της, ήρθε η σειρά του Μαχμούτ. Δε χρειάστηκε να περιμένει πολύ καυλωμένος, γιατί τέλειωσα σχετικά γρήγορα.

Άνοιξε τα πόδια της και εκείνος ήρθε από πάνω της, στηριζόμενος στα χέρια του δεξιά και αριστερά της. Την άφησε να βάλει εκείνη το καβλί του μέσα της. Χώνοντάς το μέχρι τη μέση, άνοιξε λίγο περισσότερο τα μουνόχειλα της για να το βοηθήσει να βυθιστεί ολόκληρο. Ο Μαχμούτ άρχισε να κουνιέται μέσα-έξω αργά και σταθερά, τρελαμένος από την καύλα του γλυκού της κόλπου. Η μάνα μου αναστέναζε και άρχισε να του λέει γλυκόλογα, χαϊδεύοντας την πλάτη του με τα χέρια της. Συνέχισαν έτσι για 1-2 λεπτά και μετά της ζήτησε να κάτσει στα τέσσερα για να της γαμήσει τον κώλο. Η μάνα μου σάστισε λίγο, γιατί δεν το είχε ξανακάνει απ' τον κώλο, αλλά ο Μαχμούτ της είπε ότι θα ήταν όσο πιο τρυφερός γινόταν μαζί της.

Έτσι λοιπόν, τη γύρισε στα τέσσερα, ακούμπησε το ήδη υγρό πουτσοκέφαλο στην τρύπα της και σιγά-σιγά το βύθιζε όλο και πιο βαθιά. Ταυτόχρονα της χάιδευε τα κωλομέρια και τα μπούτια και η μάνα μου κάθε άλλο παρά πονούσε. Αντιθέτως, όλο αυτό τη γλύκαινε. Κούνημα στο κούνημα και χάδι στο χάδι, της έσκαβε το έντερο μέσα κι έξω, δεξιά και αριστερά. Όταν είχε μπει όλο μέσα της, έσκυψε και ξάπλωσε πάνω στην πλάτη της, χουφτώνοντας τα βυζιά και την κοιλιά της, ενώ τα χέρια του κατέληγαν και πάλι ανάμεσα στα μπούτια της και το μουνί της. Είχαν απογειωθεί και οι δύο. Η μάνα μου με στημένη και τουρλωμένη την κωλάρα της, σαν ώριμη και επαγγελματίας πουτάνα και ο Πακιστανός από πίσω να της καρφώνει το εργαλείο του με στοργή και χάδια.

Έμειναν σ' αυτή τη στάση για κανένα 5λεπτο. Ο Μαχμούτ έβγαλε το καβλί του από τον κώλο της και το ξανά έχωσε στο μουνί της, όσο την είχε ακόμη έτσι. Ήθελε να χύσει στη μήτρα της. Τελικά, ο κώλος μπορεί να είναι κώλος, αλλά το μουνί είναι πάντα μουνί. Τώρα άρχισε να της το καρφώνει λίγο πιο γρήγορα και πιο δυνατά, καθώς της είχε γραπώσει τα κωλομέρια και την τραβούσε πάνω του. Η μάνα μου άρχισε να νιώθει ότι πολύ σύντομα θα έχυνε. Προφανώς ήταν συνηθισμένη να χύνει με κολπικό οργασμό. Παρότρυνε το Μαχμούτ να χύσει μέσα της. Ο Μαχμούτ δεν περίμενε κάτι άλλο. Τα όσα του έλεγε η μάνα μου τον τρέλαιναν και θα τον έκαναν να χύσει πολύ γρήγορα. Δεν πέρασαν μερικά λεπτά και οι δυνατότεροι αναστεναγμοί του έδειχναν πως ήταν έτοιμος να χύσει. Χρειάστηκαν μερικά ακόμη καρφώματα, ώσπου της γράπωσε δυνατά τον κώλο και καρφώθηκε όλος πίσω της κολλώντας ως το βάθος το καβλί του.

Όταν πια έχυσε, δεν έμεινε μέσα της περισσότερο. Σηκώθηκαν και οι δύο. Η μάνα μου έφυγε τρεχάτη για το μπάνιο, για να προλάβει τα χύσια πριν αρχίσουν να στάζουν παντού. Ο Πακιστανός φόρεσε ξανά τις πυτζάμες του και βγήκαμε για τσιγάρο στο μπαλκόνι. Μέχρι να το τελειώσουμε, η μάνα μου είχε πλυθεί και ντυθεί και μας χαιρετούσε για να γυρίσει.

Όσο κάναμε το τσιγάρο μας, τον ρώτησα αν θα είχε πρόβλημα όσο θα κοιμόμασταν, εάν κάποια στιγμή τύχαινε να ξυπνήσω και να του γλείψω το καβλί. Μου είπε πως επειδή συνήθως κοιμόταν βαριά, μπορεί και να μην ένιωθε τίποτα με αποτέλεσμα να μην καύλωνε. Αλλά δε θα τον πείραζε καθόλου να του έκανα λίγη πίπα, αν το ήθελα. Καθίσαμε και ασχοληθήκαμε με διάφορα όλο το υπόλοιπο βράδυ, μέχρι να ξαπλώσουμε στο μεγάλο κρεβάτι, να δούμε τηλεόραση και να μας πάρει ο ύπνος. Στο μεταξύ, αργούτσικα, τηλεφώνησε και η Μαίρη για να μου πει ότι έφτασε και τακτοποιήθηκε. Μιλήσαμε για λίγα μόνο λεπτά, αλλά απέφυγα να της πω τι είχε γίνει.

Το σπίτι είχε ζεσταθεί αρκετά, η ώρα είχε φτάσει περασμένα μεσάνυχτα, το καλοριφέρ δεν το έσβησα, παρά μείωσα το θερμοστάτη. Η τηλεόραση είχε σχετικά ενδιαφέρουσα ταινία και τα σκεπάσματα βοήθησαν τα γυμνά κορμιά μας να χαλαρώσουν μέχρι να αποκοιμηθούμε.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 103276