Με τη μαθήτρια μου και όχι μόνο

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (21 Votes)
Έχω τελειώσει τα μεταπτυχιακά μου στην Εσπερία και βρίσκομαι στην Αθήνα με τα περιώνυμα διπλώματα μου, αναζητώντας δουλειά. Κάνω ιδιαίτερα σε ένα συνοικιακό φροντιστήριο στα βόρεια προάστια και με αυτό τον τρόπο προσπορίζομαι τα προς το ζην. Δουλεύω πολλές ώρες και δεν παίρνω ανάσα ούτε για ξύρισμα. Έχω μούσι και το έχω πάντα κοντοκουρεμένο αλλά δεν έχω ξυριστεί ποτέ μετά που απολύθηκα από το στρατό.

Μένω μόνος στην Αθήνα, σε μια μικρή γκαρσονιέρα στο Κολωνάκι. Έχω σχέση με μια κοπελιά που είναι στον ίδιο εργασιακό χώρο. Δουλεύει σε κεντρικό φροντιστήριο. Φτάνω σπίτι διαλυμένος κάθε βράδυ. Λίγο φαΐ και ύπνο για να ξαναρχίσω το ίδιο μαγγανοπήγαδο την άλλη μέρα. Κατανοητό είναι πως στο sex είμαστε Γερμανοί. Κάθε ΠΣΚ και με το ζόρι γιατί υπάρχει πολύ ζόρι. Την εποχή των εξετάσεων των μαθητών μας στις Πανελλήνιες, η πίεση είναι τόσο μεγάλη που ούτε στα ΣΚ έχουμε χρόνο γιατί κάνουμε μαθήματα στα φροντιστήρια και στη συνέχεια, 21:00 με 00:00 κάποια καλοπληρωμένα ιδιαίτερα.

Πρέπει να πω ότι τότε (πριν 12 χρόνια), υπήρχαν λεφτά και μάλιστα οι γονείς επένδυαν στο μέλλον των παιδιών τους. Τουλάχιστον έτσι πίστευαν. Σε ένα τέτοιο ιδιαίτερο έγινε κάτι που δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια κοπελιά που ήθελε κάποιες ώρες μάθημα χημείας, γιατί δεν είχε καταλάβει κάποια λίγα θέματα. Ήταν αστέρι το κορίτσι. Κόρη γιατρών που θα πρέπει να γίνει γιατρίνα. Γνωστό το pattern. Το μάθημα εξελισσόταν πολύ καλά, η κοπελιά καταλάβαινε άψογα ότι της δίδασκα και όλα τέλεια. Μετά από ένα μήνα μαθημάτων, βράδυ που κάναμε μάθημα μου εξομολογήθηκε ότι δε μπορούσε να με παρακολουθήσει. Μου είπε ότι είναι πολύ κουρασμένη και δε μπορεί να συνεχίσει το μάθημα. Να ομολογήσω ότι την λυπήθηκε η ψυχή μου και ετοιμάστηκα να φύγω. Με παρακάλεσε να μη φύγω και να της κάνω λίγο παρέα. Έμεινα και αυτό ήταν το πρώτο λάθος μου. Ήταν η πρώτη και ευτυχώς για μένα η τελευταία φορά που τσαλάκωσα με τέτοιο βάναυσο τρόπο τις αρχές μου. Μεταξύ των άλλων πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι είναι απαράδεκτο να «εκμεταλλεύεσαι» μια μαθήτριά σου. Και πίστευα ότι δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για κάτι τέτοιο.

Η πρόφαση για την πρώτη μας σωματική επαφή ήταν όταν μου είπε ότι ζαλίζεται.

-    Να φωνάξω τη μητέρα σου

-    Αφήστε, δεν είναι στο σπίτι. Έφυγαν για το εξοχικό.

Ήταν Παρασκευή βράδυ…

-    Να σε πάω στο κρεβάτι σου ρε Ισμήνη.

-    Όχι εδώ στον καναπέ καλύτερα κύριε. Θα μου περάσει.

-    Όπως νομίζεις παιδί μου.

Εγώ τότε 27 ετών αυτή 17. Πάμε στον καναπέ και τη βοηθάω να ξαπλώσει. Ήταν κάτωχρη, τα χειλάκια της σχεδόν άσπρα, δε φαινόταν να προσποιείται. Στο Πανεπιστήμιο είχα κάνει μερικά μαθήματα Πρώτων Βοηθειών, ήθελα να γίνω Σαμαρείτης, και έτσι δεν κώλωσα. Της σήκωσα τα πόδια και της έδωσα λίγο νερό να πιει. Τη συμβούλεψα να ξεκουμπώσει το σουτιέν και το τζιν της. Με παρακάλεσε να τη βοηθήσω με την κόπιτσα του σουτιέν της. Το έκανα, θεωρώ ότι δε μπορούσα να αρνηθώ. Το τζιν το ξεκούμπωσε μόνη της. Άρχισε να συνέρχεται και της είπα να πέσει να κοιμηθεί και να επικοινωνήσει το πρωί μαζί μου. Πρέπει να ομολογήσω ότι ανησυχούσα. Με παρακάλεσε να μείνω γιατί μου είπε ότι φοβόταν στην κατάσταση που ήταν. Έμεινα δίπλα της για λίγη ώρα όταν ένιωσα το χέρι της να αγγίζει το δικό μου χέρι. Ασυναίσθητα της το έπιασα και εγώ και της το έσφιξα. Αυτό ήταν το δεύτερο λάθος μου.

-    Μην με αφήσετε μόνη σας παρακαλώ, σας θέλω πολύ.

-    Τι λες ρε Ισμήνη, ηρέμησε κούκλα μου.

-    Αλήθεια σας λέω κύριε. Σας θέλω πολύ.

Σηκώθηκε και με αγκάλιασε. Κόκκαλο εγώ. Τι μπορούσα να κάνω. Την πήρα στην αγκαλιά μου να την καθησυχάσω.

-    Ισμήνη μου, καλό μου κορίτσι, ηρέμησε σε παρακαλώ.

Οφείλω να ομολογήσω ότι από τη στιγμή που την πήρα αγκαλιά και την ένιωσα με τα βυζάκια της να μου τρυπάει το στέρνο, ό κύβος είχε ριφθεί. Της χάιδεψα τα μαλλάκια της και την πλάτη και την έσφιξα στην αγκαλιά μου. Αυτή στριμώχτηκε μέσα στα μπράτσα μου, αυτή 1,65 εγώ 1,82. Γύρισε το κεφάλι της και ακούμπησε τα χείλια της στα δικά μου. Με τη γλώσσα της με πίεσε ώστε να ανοίξω το στόμα μου και το πέτυχε. Δώσαμε το πρώτο γλωσσόφιλο. Από εκεί και πέρα όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Άρχισα να μπαίνω στο παιχνίδι της. Συνέχισα να την αγκαλιάζω, την έσφιξα στην αγκαλιά μου και συνέχισα να την φιλάω. Το παλιοκόριτσο ξεκούμπωσε όλα τα κουμπάκια από το πουκαμισάκι που φορούσε και τα βυζάκια της ήταν δικά μου. Έσκυψα και άρχισα να παίζω με τις ροζ εφηβικές ρώγες της. Ήταν καταπληκτικό το πόση καύλα έβγαζε αυτό το κορίτσι. Ανάσαινε γρήγορα και όσο περνούσε η ώρα όλο και πιο βαριά.

Μπήκα στο χορό που είχε ανοίξει η μικρή. Ίσως είναι και λίγο υπεκφυγή, αλλά ακόμα και σήμερα θέλω να πιστεύω ότι αυτή με παρέσυρε. Όσο έπαιζα με το στήθος της έβαζε το χέρι της στο εφηβαίο της και το πίεζε. Από τα δάχτυλά της ξέφευγαν μερικές τρίχες και πίστεψα ότι δεν ήταν αποτριχωμένη. Λάθος μου. Πάντως, είμαι βέβαιος ότι δεν έβαλε ούτε μια στιγμή το χέρι της μέσα στο βρακάκι της.

Συνέχισα να παίζω με το στήθος της και με μια μικρή πίεση με τις παλάμες της στα μαλλιά μου από μέρους της κατέβηκα στην κοιλίτσα της. Άρχισε να βγάζει μικρές κραυγούλες.

-    Με γαργαλάτε, τα γένια σας, τι ωραία που είναι.

-    Μου αρέσει κύριε, συνεχίστε σας παρακαλώ.

-    Ισμήνη τι κάνουμε, δεν πρέπει σου λέω

Είχα σηκώσει το κεφάλι μου και είχα σταματήσει να την παιδεύω.  

-    Σας παρακαλώ κύριε, το θέλω, σας θέλω, μου αρέσει.

-    Δεν πρέπει ρε κοριτσάκι μου, δεν θέλω, δεν πρέπει.

Σταμάτησε να μιλάει και με είδε στα μάτια.

-    Δεν σας αρέσω, είπε παραπονιάρικα.

-    Μα τι λες τώρα ρε Ισμηνάκι, κουκλί είσαι, αλλά δεν είναι σωστό.

-    Εγώ σας θέλω, είπε πεισματωμένη.  

Και με αγκάλιασε έτσι όπως ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω. Μου πίεσε το κεφάλι και με έβαλε πάλι να παίξω με τις ρώγες της. Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή τη φορά δεν αντιστάθηκα. Δε μπόρεσα, την αγκάλιασα με τα χέρια και άρχισα να τη φιλάω σε όλο της το κορμί. Την ένιωσα να λιώνει και να τρέμει. Με μια κίνηση έβγαλε το παντελόνι της με το κιλοτάκι της μαζί. Αυτή ολόγυμνη, εγώ ντυμένος. Με λακοστάκι και τζιν. Έβαλε τα χέρια της μέσα από το μπλουζάκι και με χάιδευε σε όλο μου το κορμί. Είχαμε καυλώσει τρελά. Μου ήταν αδύνατο να σταματήσω. Το κοριτσάκι είχε παραδοθεί. Κάποια στιγμή σταμάτησα, ήθελα να ξέρω.

-    Πες μου Ισμήνη, το έχεις ξανακάνει.

-    Ναι Κύριε. Δεν είμαι παρθένα.

Και άνοιξε ένα συρτάρι και έβγαλε δυο προφυλακτικά. Πρόσθεσε χωρίς συστολή…

-    Πάντως παίρνω και το χάπι, δεν υπάρχει κίνδυνος.

Με τρέλανε η μικρή. Όσο σκεφτόμουν αυτά που μου έλεγε, μου έβγαλε το T-shirt και στη συνέχεια μου κατέβασε το φερμουάρ από το τζινάκι μου. Με μια κίνηση κατέβασα το παντελόνι μου με το μποξεράκι μου μαζί. Φάνηκε ο πούτσος μου μεγάλος και σκληρός μπροστά στο μουτράκι της. Μου τον έπιασε με τα δυο της χέρια και τον χάιδεψε. Συνέχισε να ασχολείται με το καυλί μου αρκετή ώρα. Δε θέλησε να το βάλει στο στόμα της κι εγώ κώλωσα, δεν της το πρότεινα. Κρατούσε στις δυο χούφτες της την πούτσα και τ’ αρχίδια μου λες και ήταν κάτι πολύτιμο. Έφερε το κεφάλι της κοντά και το μύρισε.

-    Μου αρέσει η μυρωδιά σας κύριε…

και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι. Με άφησε και ξάπλωσε στον καναπέ. Έπαθα πλάκα. Όταν ξάπλωσε την έβλεπα και τη θαύμαζα. Υπέροχη, γυμνασμένη με όμορφο λεπτό και ελαφρά μυώδες κορμάκι, ωραία στητά βυζάκια με όμορφες σκούρες ροζ ρώγες, κοιλίτσα σκληρή και ρουφηχτή και με μια τουφίτσα τρίχες καστανόχρωμες στο καλό-αποτριχωμένο εφηβαίο της. Η τελειότητα. Έσκυψα και την χάιδεψα και άρχισα να την φιλάω παντού. Σε όλο της το κορμί έτρεχα με την γλώσσα μου. Από το λαιμό της και τα αυτάκια της μέχρι τις μασχάλες της και τα βυζάκια της. Δαγκωματιές παντού και φιλιά πολλά και συνεχή. Η κοπέλα είχε παραμιλήσει, μουρμούριζε ακατανόητα και μου μίλαγε αλλά δεν την άκουγα. Ανατρίχιαζε και τεντωνόταν σαν τόξο. Κάποτε έφτασα και στο μουνάκι της. Εκείνη τη στιγμή με τεράστια άνεση άνοιξε τα μπούτια της και μου είπε σχεδόν ψιθυριστά, «παίξτε με το μουνάκι μου κύριε».  Με τα χέρια της μου πίεσε το κεφάλι μου βάζοντας με ανάμεσα στα μπούτια της. Η υπέροχη μυρωδιά της γέμισε τα ρουθούνια μου. Ήταν απρόσμενα υπέροχη. Σήκωσα το κεφάλι μου και της το είπα. Χαμογέλασε φιλάρεσκα και μου είπε…

-    συνεχίστε μου αρέσει πολύ, πολύ σας λέω.

Ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Συνέχισα να τη γλείφω και να της ρουφάω τα μουνόχειλα, άρχισε να τρέμει, τα κρουστά μπούτια της χαλάρωσαν το κεφαλοκλείδωμα και άρχισαν να τρεμουλιάζουν. Είπε ένα «χύνω…» και μου πίεσε και πάλι το κεφάλι με τα χέρια της δυνατά, σχεδόν να μπει μέσα στο υγρό μουνί της. Είχε χύσει για δεύτερη φορά. Εγώ με το καυλί στο χέρι. Τι να της ζητήσω να μου τον παίξει ή να μου τον ρουφήξει. Αδύνατο να κάνω κάτι παρόμοιο. Το θέμα το έλυσε η Ισμήνη.

-    Τώρα η σειρά σου, ξάπλωσε και μην ασχολείσαι με τίποτα.

Το γύρισε στον ενικό και με απαιτήσεις. Ξαφνιάστηκα, δεν το κρύβω. Με ξάπλωσε στο πάτωμα και με καβάλησε κανονικά. Γλίστρησα μέσα στον υγρό της κόλπο. Έκανε ένα αχ όταν με ένιωσε μέσα της, σήκωσε τον κορμό της και κουνώντας τον κώλο της με έβαλε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Μετά έσκυψε και σιγά-σιγά άρχισε να χτυπάει το μουνί της πάνω στην καυλωμένη μου ψωλή. Ήταν θεσπέσια η αίσθηση το νεανικού κορμιού που λιώνει πάνω στο κορμί μου.

Τελειώσαμε σχεδόν μαζί. Είχα λαχανιάσει και το μωρό δεν είχε καταλάβει τίποτε. Σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας για το μπάνιο. Ακολούθησα και εγώ μετά από λίγο. Μόλις μπήκα με έπιασε από τα ακροδάχτυλα και με έβαλε στην ντουζιέρα. Με σαπούνισε καλά-καλά και με σκούπισε με επιμέλεια. Γυρίσαμε στον καναπέ μας, εγώ καθισμένος στο χαλί και αυτή ξαπλωμένη στον καναπέ. Το στήθος της μπροστά στο στόμα μου. Έσκυψα λίγο και πήρα τη ρώγα της. Κίνησε το κορμί της προς τα εμένα και μου είπε μουρμουριστά…

-    συνεχίστε μου αρέσει.

Συνέχισα για λίγο μέχρι που δίπλωσε το κορμί της και με τον τρόπο αυτό αγκάλιασε το κεφάλι μου με όλο της το σώμα. Σήκωσε το ένα της μπούτι και μου έδειχνε το μουνάκι της που ήταν, εξωτερικά τουλάχιστον, ήρεμο. Δεν άντεξα στη θέα του μουνιού της, έσκυψα και της δάγκωσα τα μουνόχειλα στο ύψος της κλειτορίδας της. Έκλεισε τα μπούτια σαν το μύδι που κλείνει όταν νιώσει απειλή. Με παγίδεψε και έτσι όπως ήμουν στην παγίδα της έσυρα την γλώσσα μου και της άνοιξα τα μουνόχειλα. Έβγαλε ένα μακρόσυρτο αχ και χαλάρωσε το σφίξιμο της.

Συνέχισα να της παιδεύω το μουνάκι της με τη γλώσσα μου. Ξάπλωσε αναπαυτικά κι εγώ ανέβηκα και πάλι στον καναπέ για να μπορώ να κάνω παιχνίδι όπως ήθελα. Σε λίγο την ένιωσα να τεντώνετε και να ανασαίνει βαριά. Μου χάιδευε τα μαλλιά όσο της ρούφαγα το μουνάκι.

-    Χύνω κύριε, χύνω ξανά, τι μου κάνετε, τι μου κάνετε... δε μπορώ, χύνω!

Ηρέμησε και δε μίλησε ξανά. Απλά μου χάιδευε τα μαλλιά. Της είπα ότι πρέπει να φύγω. Με παρακάλεσε να μείνω λίγο ακόμα. Σηκώθηκα να ξεμουδιάσω. Είδε τον πούτσο μου που ήταν καυλωμένος.

-    Δεν μπορείτε να μείνετε έτσι.

Με έπιασε από τα δυο κωλομέρια μου και με τράβηξε κοντά της. Ο πούτσος μου στο στόμα της. Άρχισε να μου πιπιλάει την κορυφή του πουτσοκέφαλου και μετά να με βάζει ολόκληρο στο στόμα της. Σκέφτηκα ότι το είχε κάνει πολλές φορές. Της έπιασα το κεφάλι και της έδωσα το ρυθμό μου. Ήθελα να χύσω. Όταν ήμουν σχεδόν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το στόμα της και τον μαλάκισα δυνατά να χύσω. Ήθελα να τα ρίξω στα βυζάκια, το κατάλαβε και μου χάιδεψε τα κωλομάγουλα. Έχυσα δυνατά και της «λέρωσα» τα όμορφα βυζάκια της. Πήγαμε πάλι στο μπάνιο. Αυτή τη φορά την έπλυνα εγώ με το μαλακό σφουγγάρι και το απαλό κρεμοσάπουνο.

Σκουπιστήκαμε και ντυθήκαμε και με συνόδευσε στην έξοδο του σπιτιού της.

Τις επόμενες μέρες τα μαθήματα συνεχίστηκαν κανονικά και το κορίτσι πήγε στις Πανελλήνιες τέλεια προετοιμασμένη. Την εβδομάδα πριν αρχίσουν οι εξετάσεις μου ζήτησε να έρθει κάποια μέρα σπίτι μου. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο και έτσι κανονίσαμε να συναντηθούμε κάπου έξω. Το κάναμε κανονικά στο αυτοκίνητο και πήγα στα υπόλοιπα μαθήματα της μέρας μου. Έγραψε τέλεια και η μητέρα της, γιατρίνα με πολλές περγαμηνές μου τηλεφώνησε για να με ευχαριστήσει. Ανταλλάξαμε κάποιες φιλοφρονήσεις και κλείσαμε τα τηλέφωνα.

Οι μήνες πέρασαν και στη διάρκεια του καλοκαιριού χώρισα και έκανα μπάκουρος τις λίγες διακοπές που μπορούσα να κάνω. Βγήκαν τα αποτελέσματα και η κοπελιά μπήκε στην Αθήνα και με καλή σειρά. Ήρθε και με βρήκε, αγκαλιές φιλιά μου είπε ότι στις διακοπές πέρασε υπέροχα. Ότι βρήκε κάποιον που νομίζει ότι τον αγαπάει και όλα αυτά τα ενδιαφέροντα. Της ευχήθηκα καλή φοιτητική ζωή και συνέχισα την ενασχόλησή μου με την εκπαιδευτική μου δραστηριότητα.

Κάποια στιγμή πήρα ένα μήνυμα από την μητέρα της. Νόμιζα ότι ήθελε να με ευχαριστήσει κι αυτή. Της τηλεφώνησα και μου πρότεινε να με φιλοξενήσει για κάποιες μέρες στο σπίτι τους στην Ίο. Της απάντησα ότι θα της απαντούσα την άλλη μέρα το απόγευμα. Μου εξήγησε ότι το σπίτι είναι αρκετά μεγάλο και θα μπορούσα να είμαι με κάποια φίλη μου. Την ευχαρίστησα λέγοντάς της ότι θα της απαντούσα την επόμενη μέρα.

Κουβέντιασα με κάποιους φίλους και αποφάσισα αφενός να πάω, αφετέρου να της προτείνω το επόμενο ΠΣΚ. Επικοινώνησα μαζί της και της το πρότεινα. Λέγοντας της παράλληλα ότι θα είμαι μόνος μου. Μου απάντησε ότι θα είναι και αυτή στην Ίο την ίδια περίοδο και μου έδωσε οδηγίες πως θα βρω το σπίτι. Έφτασα αργά το βράδυ με το πλοίο. Με ένα ταξί έφτασα στο σπίτι. Τι σπίτι δηλαδή, παλάτι ήταν. Με υποδέχτηκε καλόκαρδα και μου έδειξε το δωμάτιο μου. Ένα ολόκληρο αυτόνομο μπάνγκαλοου. Μου είπε ότι έχει κάποιους φίλους και αν θέλω, όταν ετοιμαστώ, μπορώ να κατέβω στην πισίνα. Κατέβηκα στο πάρτι, με σύστησε στους καλεσμένους σαν το καθηγητή της κόρης της. Μεγάλη διαφήμιση για μένα σε ένα χώρο που όπως κατάλαβα όλοι είχαν και λεφτά και παιδιά για προετοιμασία για τις Πανελλήνιες.

Κατά τις τρεις, μετά τα μεσάνυχτα, ζήτησα συγγνώμη και κατάκοπος πήγα για ύπνο. Κατά τις 12 το μεσημέρι σηκώθηκα και ήμουν έτοιμος για το πρωινό μου. Διαπίστωσα ότι υπήρχε κουζινάκι που ήταν πλήρως εξοπλισμένο. Ετοίμασα το καφεδάκι μου και βγήκα στο μικρό αίθριο που υπήρχε μπροστά από το μπάνγκαλόου. Μπροστά μου το απέραντο γαλάζιο του καλοκαιρινού Αιγαίου. Λίγο αριστερότερα ήταν η πισίνα και σε μια ξαπλώστρα ήταν ένα γυναικείο κορμί ξαπλωμένο και ακίνητο. Μετά από λίγο και αφού ήπια το καφεδάκι μου είπα να πω μια καλημέρα στο κορμί που ήταν ξαπλωμένο στη chaise longue. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που θα μου συνέβαινε. Η γυναίκα που ήταν στην πολυθρόνα ήταν απολύτως άγνωστη σε εμένα, ήταν απολύτως γυμνή και μου φάνηκε κάπως περίεργο να είναι τόσο ακίνητη. Ο ήλιος του μεσημεριού έκαιγε και σκέφτηκα να την προστατεύσω από τις καυτές υπεριώδεις του μεσογειακού ήλιου. Έψαξα με το μάτι μου και βρήκα μια πετσέτα και την έριξα στο γυμνό κορμί. Στο άγγιγμα της πετσέτας το ακίνητο κορμί λίγο κουνήθηκε. Σκέφτηκα, τουλάχιστον ζει. Μακάβρια σκέψη αλλά το μυαλό δεν μπορείς να το σταματήσεις. Άνοιξε τα μάτια της και με είδε.

-    Γιάννης, συστήθηκα.

-    Βέρα, μου είπε. Είσαι ώρα εδώ;… με ρώτησε.

-    Μόλις κατέβηκα. Ήπια τον καφέ μου στο μπανγκαλόου και κατέβηκα για μια καλημέρα.

-    Καλά έκανες. Με πήρε ο ύπνος στην πισίνα. Οι τελευταίοι καλεσμένοι έφυγαν μετά τις 6:30 και έπεσα εδώ που είχε δροσιά και με πήρε ο ύπνος.

Σήκωσε την πετσέτα και διαπίστωσε ότι είναι γυμνή.

-    Εγώ σε σκέπασα για να μην σε κάψει ο ήλιος

-    Σε ευχαριστώ Γιάννη, πολύ ευγενικό από μέρους σου

Χαμογέλασα και μου το ανταπέδωσε.

-    Δεν θα κάνεις καμιά βουτιά;

-    Ναι, να πάρω το μαγιό μου μια στιγμή.

-    Δεν είσαι τίμιος, μου είπε. Εσύ με είδες γυμνή, τι είναι το σωστό, πες μου. Δεν πρέπει να σε δω και εγώ όπως σε γέννησε η μαμάκα σου. Άλλωστε είμαστε μόνοι μας. Δεν θα μας δει άλλο μάτι. Η κυρία Μαρία έχει φύγει με τους φίλους της κατευθείαν από το πάρτι και μου είπε να μην την περιμένω παρά το βράδυ αργά.

-    ΟΚ της είπα και ξεντύθηκα με τη μια.

-    Τι δουλειά κάνεις με ρώτησε

-    Είμαι καθηγητής, και έκανα ιδιαίτερα στην Ισμήνη την κόρη της κυρίας Μαρίας.

-    Τώρα κατάλαβα ποιος είσαι και από πού ξεφύτρωσες. Με είχε ενημερώσει η κυρία αλλά δεν περίμενα να είσαι τόσο μανάρι. Εγώ είμαι φίλη της κυρίας Μαρίας. Είμαι γυμνάστρια αυτό που λέμε personal trainer.

-    Α! Τώρα έλαμψε η αλήθεια. Το επάγγελμα σου εξηγεί και το τέλειο κορμί σου. Χαμογέλασε με φιλαρέσκεια.

Πρέπει να πω ότι το κορμί ανήκε σε μια γυναίκα 35 περίπου χρονών η οποία ήταν ηλιοκαμένη, πολλή γυμνασμένη και fit. Με σχετικά στητό βυζί μετρίων διαστάσεων και σε σχήμα μήλου, με ωραία σκούρα ρώγα. Είχε υπέροχο γυμνασμένο και σκληρό κώλο που τον είδα όταν ετοιμάστηκε να βουτήξει στην πισίνα. Έτσι γυμνοί και οι δυο βουτήξαμε  στο δροσερό νερό. Στο νερό πλησίασαν τα κορμιά μας. Δεν προσπάθησα να κρύψω τον ερεθισμό μου, πως θα μπορούσα άλλωστε να το καταφέρω. Με είδε και με μια τεράστια αυθάδεια με ρώτησε αν είναι οι πρωινές μου καύλες. Απάντησα, χωρίς να το σκεφτώ ότι φταίει το υπέροχο κορμί της και δεν είναι απόρροια μιας φυσιολογικής διαδικασίας. Ήρθε κοντά μου και με χάιδεψε στο στήθος. «Μου αρέσεις…» μου είπε, και με αγκάλιασε με πόδια και χέρια. Μέσα στο νερό ένιωσα το καυλί μου να σκληραίνει και μου φάνηκε ότι το μουνί της ήταν πάνω από το πουτσοκέφαλο μου.

-    Μην μπεις μέσα μου ακόμα. Άσε με να τρίψω τα μουνόχειλα μου στο καυλί σου.

Πήρε το ένα χέρι της από το λαιμό μου και έπιασε τον πούτσο μου. Άρχισε σιγά-σιγα να βουρτσίζει το μουνί της. Με το πουτσοκέφαλο μου άνοιξε τα μουνόχειλα της και συνέχισε το βούρτσισμα. Με πήγαινε από την κωλότρυπα της μέχρι την κλειτορίδα της. Της στήριξα το κορμί με τα χέρια μου. Αυτή είχε παρασυρθεί τελείως από την καύλα της. Είχε αποκοπεί από τον έξω κόσμο. Κάποια στιγμή μου είπε…

-    τώρα χώστον, τώρα σε θέλω μέσα μου! Τώρα σου λέω!
 
Με μια κίνηση της λεκάνης μου χώθηκα μέσα της. Ένα δυνατό αχ βγήκε από το στόμα της. Και μετά ξεσάλωσε. Χοροπηδούσε σαν τρελή πάνω στην πούτσα μου στηριγμένη στα χέρια μου και στα πόδια της που ήταν ακόμα τυλιγμένα στη μέση μου. Μετά από λίγη ώρα ξέσπασε σε ένα «χύνω η πουτάνα, χύνω σου λέω, χύνω». Ξεκόλλησε από πάνω μου και έφυγε μακριά μου. Μια νοητή γραμμή από χύσια μας ένωνε. Την τίναξα μέσα στην πισίνα και βγήκα. Η Βέρα είχε χαθεί μέσα στο σπίτι. Γύρισε μετά από λίγο και μου έδωσε ένα φιλάκι πεταχτό στο στόμα και ξάπλωσε στην πολυθρόνα. Γύρισα και της είπα ότι εγώ θέλω κι’ άλλο. Και συνέχισα:

-    Δε χάρηκα ούτε τα βυζάκια σου ούτε το  μουνάκι σου στο στόμα μου και κυρίως τον υπέροχο κώλο σου. Θα ήθελα πολύ να με πάρεις κι εσύ στο στόμα σου. Τρελαίνομαι να μου κάνουν τσιμπουκάκια και να αδειάζω σε όμορφα στοματάκια.

Με είδε με νόημα και έσκυψε στην καυλωμένη μου ψωλή και την πήρε στο στόμα της. Ήταν έμπειρη γυναίκα, ήξερε να κάνει έναν άντρα να χύνει κρουνούς σπέρματος. Έτσι και έγινε και τελείωσα τινάζοντας τη λεκάνη μου σαν να την γαμάω δυνατά. Οι πουτσιές μου ήταν πολύ δυνατές και φοβήθηκα μην της κάνω κακό αλλά ήξερε να αμύνεται στα γκολ που της έβαζα. Συνέχισε να με χαϊδεύει και να τρίβει το πρόσωπό της πάνω στην πούτσα μου και στ’ αρχίδια μου. Το αποτέλεσμα ήταν απλό. Με ξανακαύλωσε. Μετά από την ένταση των εξετάσεων και την αγαμία λόγω πρόσφατου χωρισμού το σύστημα μου αντιδρούσε γρήγορα και ήταν αποτελεσματικό. Μόλις με είδε ετοιμοπόλεμο έσκυψε και μου είπε χαμηλόφωνα:

-    Κάτι είπες πριν για το κωλάκι μου, που δεν το γεύτηκες. Δικό σου είναι κούκλε μου. Κάντο ότι θέλεις. Και να ξέρεις ότι το θέλω και σου το ζητάω.

-    Είσαι ή πρώτη γυναίκα που μου το ζητάει. Θέλω να το ξέρεις. Δεν μου έχει ξανατύχει.

-    Μου αρέσει.

-    Τι σου αρέσει;

-    Μου αρέσει να με οργώνεις από πίσω αλλά μου αρέσει που είμαι, κατά κάποιο τρόπο και η πρώτη που σου το ζητάει.

Όσο μιλούσαμε ήταν στα γόνατα και έτριβε το μουτράκι της στην πούτσα μου και μου χάιδευε τα κωλομάγουλα. Ο Γιαννάκης μου στα ύψη.

Την έβαλα στα 4 και έσκυψα στο κωλάκι της. Άρχισα να της γλείφω τη σκούρα τρυπίτσα της και αυτή σήκωνε με προστυχιά τα κωλομέρια της και μου έδινε να γλείψω την μικρή και ευαίσθητη περιοχή της μεταξύ της μουνότρυπας και της κωλότρυπας της. Είχε τρελαθεί. Μου έλεγε λαχανιάζοντας «κι άλλο κι άλλο». Όσο την έγλειφα της δαχτύλωνα και την κωλοτρυπίδα. Σιγά-σιγά της έβαλα κι άλλο δάχτυλο και συνέχιζα να τη γλείφω. Είχε τρελαθεί. Είχε βάλει δάχτυλο και μαλάκιζε το μουνί της.

-    Σε θέλω, πάρε με, μου είπε.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα σημάδεψα και με μια μικρή πίεση μπήκε το πουτσοκέφαλο μου μέσα στην τρύπα της.

-    Έτσι καύλα μου, μουρμούρισε.

Περίμενα λίγα δευτερόλεπτα και με μια δυνατή πουτσιά χώθηκα μέσα της.

-    Γάμαμε καύλα μου, μούγκρισε.

Άρχισα το παιχνίδι μου στην κωλότρυπα της όσο αυτή δαχτυλογαμούσε τη μούνα της. Συνεχίσαμε έτσι μέχρι που μου είπε πως είναι να χύσει. Άρχισα να τη γαμάω σαν τρελαμένος. Είχα χάσει τον κόσμο. Ήμουν έτοιμος και εγώ όταν ένιωσα τον πρώτο σπασμό του οργασμού της. Τρελάθηκα. Συνέχισα να τη γαμάω νιώθοντας τους σπασμούς της στην καυλωμένη μου πούτσα. Ήταν τέλειο. Μου έφυγαν όλα στον κώλο της. Έχυσα μέσα της και χαλάρωσα. Ήταν ακόμα στα 4 όταν βγήκα από μέσα της. Με την έξοδο μου βγήκαν και κάποιες σταγόνες που έκαναν καλό κοντράστ με τη σκούρα κωλότρυπα και τα μαυρισμένα της κωλομάγουλα. Έφυγε τρέχοντας για να αδειάσει το κωλάντερο της στις ντουζιέρες που ήταν δίπλα στην πισίνα. Την ακολούθησα για να πλυθώ και εγώ.   

Πήγα σε μια chaise longue απέναντι από αυτή της Βέρας. Έβλεπα τις πατούσες της και όταν βολεύτηκε άνοιξε τα μπούτια της και το μουνί της στο πιάτο γέμιζε τα μάτια μου. Με αυτό το θέαμα στα μάτια μου αποκοιμήθηκα όπως ήμουν κουρασμένος και βαθιά ικανοποιημένος. Φαίνεται ότι αποκοιμήθηκε και η Βέρα γιατί μας ξύπνησε ένα τηλεφώνημα. Θα ερχόταν η γιατρίνα με την παρέα της. Η Βέρα σηκώθηκε φουριόζα κι εγώ έτρεξα να ετοιμαστώ.

Το ΠΣΚ στην Ίο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο.

Με τη Βέρα συνεχίζουμε να βλεπόμαστε μέχρι σήμερα. Είναι μια σχέση μόνο για sex. Συναντιόμαστε μόνο αν θέλουμε και μπορούμε να πηδηχτούμε και οι δυο. Και συνήθως προλαβαίνουμε να πούμε και τα νέα μας. Είναι περίπου 12 χρόνια τώρα που κρατάει αυτή η σχέση και κανένας από τους δυο μας δε φαίνεται να έχει βαρεθεί.Copyright protected OW ref: 103226