Παρτούζα της 38άρας Γιάννας

Δημοσιεύθηκε από SDSgeorge
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.78 (9 Votes)
Μέρα με τη μέρα, με την καθημερινή σχεδόν συναναστροφή της με τους αθλητές που μοιραζόντουσαν το κλειστό προπονητήριο του δήμου, η γυναίκα μου είχε αποκτήσει εμμονή με τα αρσενικά, τη μυρωδιά τους και την εικόνα τους. Ουσιαστικά απλά συζούσαμε μέχρι να βγει το διαζύγιο, οπότε λίγο με ένοιαζε τι θα έκανε. Όταν όμως άρχισε να αργεί υπερβολικά από την δική της προπόνηση στην ενόργανη, άρχισα να γίνομαι περίεργος για το τι συνέβαινε.

Την παρακολούθησα και είδα ότι μετά τη δική της προπόνηση, έμενε να παρακολουθεί προπονήσεις των αρσιβαριστών, των παλαιστών του Tae Kwon Do ή της πυγμαχίας,  χαριεντιζόμενη με όλους. Η Γιάννα ήταν πια 38 χρονών αλλά με όμορφο σφιχτό και γυμνασμένο σώμα, σχεδόν η ιδανική MILF για τους 20άρηδες του προπονητηρίου.

Την τελευταία εβδομάδα, μπήκα στον κόπο να διαβάζω κλεφτά μηνύματα της από το κινητό, και με έκπληξη μου είδα ότι ουσιαστικά ετοίμαζε μια παρτούζα με αρκετούς αθλητές από το προπονητήριο. Διάβασα να λέει σε έναν από αυτούς πόσο πολύ την ερέθιζε η μυρωδιά του ιδρώτα τους και πόσο πολύ κάθε φορά θέλει να αφεθεί να τη χρησιμοποιήσουν νεαροί άνδρες και τέτοια. Και πόσο πολύ υγρή είναι συνεχώς στην προπόνηση της όταν τους σκέφτεται.

Ήρθε η μέρα που το είχαν κανονίσει. Μέρα με λίγο κόσμο στο προπονητήριο. Είχα μπει νωρίτερα και κρύφτηκα σε μια αποθήκη, οπότε όταν έφυγαν οι πολλοί αθλητές και όσοι έμειναν κλείδωσαν, εγώ ήμουν μέσα, έχοντας τον χρόνο να πάρω μια καλή θέση βλέποντας το πλαστικό ταρτάν πού είχαν μαζευτεί 5-6 αθλητές και η γυναίκα μου. Όλοι ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί. Όλοι έμοιαζαν ανυπόμονοι. Η γυναίκα μου κοίταξε έναν-έναν τους νταβρατισμένους άνδρες απέναντι της. Σήκωσε τα χέρια της και έβγαλε το αθλητικό μπουστάκι της, αποκαλύπτοντας τα μικρά, λίγο πεσμένα αλλά με ατίθασες ρώγες βυζιά της. Οι πούτσες των αθλητών απέναντι της κόντευαν να σκίζουν τα ρούχα τους από την καύλα.

Έσκυψε και κατέβασε το κολάν της, μένοντας μόνο με το κόκκινο δαντελωτό στρινγκ της. Έβαλε τα χέρια στη μέση και κοίταξε τους άνδρες που κάποιοι είχαν αρχίσει να τρίβουν τις πούτσες τους πάνω από τα ρούχα. Άρχισε να περπατάει περνώντας μπροστά από τον καθένα, τρελαίνοντας τους από την προσμονή. Έχοντας τους στην πλάτη, κατέβασε με αργές κινήσεις και το στρινγκ της. Γύρισε και τους κοίταξε, με τα πόδια της ελαφρώς ανοιχτά. Τα μουνόχειλα στο τέλεια αποτριχωμένο μουνί της, είχαν αρχίσει να ανοίγουν από την καύλα και ήταν ήδη πολύ υγρή.

Προχώρησε και στάθηκε μπροστά στον Σπύρο, έναν 18χρονο που θα μπορούσε να ήταν και γιος της. Τον τράβηξε απαλά πιάνοντας του την καυλωμένη του πούτσα και του έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Ο μικρός κόντεψε να χύσει. Παίζοντας του αργά-αργά την πούτσα άρχισε να τον φιλάει στον λαιμό, το στήθος και κατεβαίνοντας προς τα κάτω στην κοιλιά. Η πούτσα του ήταν έτοιμη να εκραγεί. Η Γιάννα έβγαλε τη γλώσσα της και ξεκίνησε να του γλείφει τ’ αρχίδια ανεβαίνοντας μέχρι το ερεθισμένο του πουτσοκέφαλο. Ο μικρός δεν άντεξε και με μισόκλειστα μάτια άρχισε να εκτοξεύει το σπέρμα του στο πρόσωπο και στα μαλλιά της. Η Γιάννα ευχαριστημένη, έγλειφε όσα έφτανε. Με τα χύσια του ακόμα στο στόμα της, τον ξαναφίλησε και προχώρησε.

Στάθηκε μπροστά στο ντροπαλό Αλέξη, συνομήλικο αθλητή με τον Σπύρο, αλλά πολύ πιο μεγαλόσωμο. Του κατέβασε το κολάν και αποκάλυψε έναν όμορφο μεγάλο, τριχωτό και σκληρό πούτσο.

-    Θέλεις να με γαμήσεις αγοράκι;… τον ρώτησε.

Ο Αλέξης κούνησε έντονα καταφατικά το κεφάλι του. Τον έσπρωξε απαλά και τον ξάπλωσε κάτω. Άνοιξε τα πόδια της και κατέβασε το ορθάνοιχτο πια μουνί της στον πούτσο του και κάθισε κάτω, χώνοντας το δυνατό εργαλείο του Αλέξη βαθιά μέσα της με έναν αναστεναγμό πόθου. Η  γυναίκα μου άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο του μικρού, ο οποίος είχε κλείσει τα μάτια του και βογκούσε από την καύλα. Η Γιάννα σηκωνόταν ψηλά μέχρι σχεδόν να βγαίνει το χοντρό πουτσοκέφαλο του Αλέξη από το μουνί της και δυνατά ξανακάθονταν κάνοντας και την ίδια να τρελαίνετε από την καύλα. Πολύ γρήγορα ο Αλέξης ένοιωσε τα αρχίδια του να σφίγγονται και με την κίνηση της Γιάννας να χώσει ξανά τον πούτσο του βαθιά μέσα της, άδειασε το σπέρμα του μέσα στο μουνί της γυναίκας μου, σχεδόν κλαψουρίζοντας από την απόλαυση. Η Γιάννα ανασηκώθηκε ευχαριστημένη, με το σπέρμα του Αλέξη ανακατωμένο με τα υγρά της να τρέχει από το μουνί της στο εσωτερικό των ποδιών της.

Περπάτησε ανάμεσα στους υπόλοιπους και στάθηκε πάνω από τον Κώστα, ένα εύσωμο κοντοκουρεμένο 20άρη με παιδικό χαμόγελο, ο οποίος καθόταν κάτω παίζοντας με το χοντρό πούτσο του. Την έπιασε από τον μέση, την γύρισε και ανοίγοντας της τα κωλομάγουλα άρχισε να της γλείφει σκληρά την κωλοτρυπίδα. Η Γιάννα συνέχιζε να καυλώνει ατέλειωτα. Αφού τον άφησε να τη γλείψει αρκετά, τραβήχτηκε και κάθισε δίπλα του. Με το ένα χέρι άρχισε να του χαϊδεύει το παχύ ιδρωμένο του σώμα, την κοιλιά του, στο τριχωτό στήθος του, και με το άλλο να του παίζει το χοντρό πούτσο του, ενώ του έδινε ένα βαθύ γλωσσόφιλα.

-    Για πες μου Κωστάκη, θέλεις τον κώλο της κυρίας Γιάννας;… τον ρώτησε.

-    Θα σου σκίσω τον πάτο πουτάνα κυρία Γιάννα…

μούγκρισε ο Κώστας και σπρώχνοντας τη, την πέταξε κάτω με τα μούτρα ανοίγοντας της τα πόδια και οδηγώντας με το χέρι του της πούτσα του στο άνοιγμα του κώλου της. Άρχισε να της πιέζει να της ανοίξει την κωλότρυπα της ενώ σίγουρα βοηθούσαν να χύσια που είχαν τρέξει και της είχαν λιπάνει την τρύπα. Με μια δυνατή κίνηση κάρφωσε το πουτσοκέφαλο του μέσα κάνοντας την γυναίκα μου να σκούξει σαν σκύλα από τον πόνο. Στάθηκε λίγο απολαμβάνοντας την κυριαρχία του και μετά έχωσε μέσα την όλο του τον πούτσο με την Γιάννα να βγάζει μια κραυγή πόνου, και ξεκίνησε να της γαμάει τον πάτο πιέζοντας της το κεφάλι στο πάτωμα και δίνοντας της σκαμπίλια στο κώλο.

Ο Κώστας αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανθεκτικός για τον στενό κώλο της Γιάννας και μετά από λίγο η Γιάννα πλέον πονούσε αφόρητα, αφού ο εύσωμος νεαρός με την χοντρή πούτσα της ξέσκιζε τον κώλο με αμείωτο ρυθμό. Δάκρυα φάνηκαν στα μάτια της αλλά η καύλα δεν την άφηνε να διαμαρτυρηθεί. Η ιδρωμένη κοιλιά του Κώστα χτυπούσε στα κωλομέρια της γυναίκας μου με έναν υγρό θόρυβο. Ο Σπύρος πλησίασε και έτσι πως ήταν στα τέσσερα έσκυψε από κάτω της και άρχισε να της βυζαίνει την δεξιά της ρώγα. Αμέσως το ίδιο έκανε στην άλλη της ρώγα ο Αλέξης.

-    Αγοράκια μου…

έκανε με μισόκλειστα μάτια και ένα χαμόγελο πόνου και ευτυχίας. Είχε έρθει και η ώρα του Κώστα, που με μια δυνατή φωνή κάρφωσε όσο πιο βαθιά μπορούσε τον χοντρό του πούτσο στον κώλο της Γιάννας, αδειάζοντας τα αρχίδια του μέσα στο έντερο της. Λίγο μετά βγήκε από μέσα της, αφήνοντας ορθάνοιχτη την κωλότρυπα της η οποία δυσκολευόταν να κλείσει από το γαμήσι που της είχε ρίξει. Η Γιάννα παρέμεινε στα τέσσερα με τους δύο νεαρούς να τη βυζαίνουν και ανακουφισμένη που η βοϊδόπουτσα του Κώστα είχε βγει από μέσα της, ενώ ήξερε ότι θα δυσκολευόταν να κάτσει καλά, χωρίς ενοχλήσεις, για λίγες μέρες. Ανακάθισε αργά στα γόνατα της με τους δύο νεαρούς να συνεχίζουν να βυζαίνουν. Τους χάιδεψε στοργικά τα κεφάλια.

Κοίταξε γύρω. Το βλέμμα της έπεσε σε έναν λεπτό αλλά μυώδη αθλητή, το Χάρη. Αυτός σηκώθηκε και έβγαλε τα ρούχα του. Η Γιάννα θαύμασε το τέλειο άτριχο και γραμμωμένο σώμα του 25άρη νέου. Ο πούτσος του Χάρη, κρεμόταν μισοκαυλωμένης. Η Γιάννα γονάτισε μπροστά του και άρχισε να τον γλείφει. Αμέσως ο πούτσος του Χάρη άρχισε να πετρώνει. Τότε αυτός τον έπιασε από την βάση και της έδωσε δύο πολύ δυνατά σκαμπίλια, τόσο που αυτή σάστισε από τον πόνο και την κίνηση. Ο Χάρης χασκογέλασε. Την έσπρωξε κάτω και της άνοιξε τα πόδια δίνοντας ταυτόχρονα δυο δυνατά σκαμπίλια στο μουνί της. Πριν το καταλάβει η Γιάννα , της έχωσε τρία δάχτυλα όσο πιο βαθιά μπορούσε, μαλακίζοντας τη. Η Γιάννα άρχισε να χύνει αμέσως, αναβλύζοντας πίδακα με υγρά συνεχώς και ουρλιάζοντας από την κάβλα, έχοντας κλειστά τα μάτια της. Λίγο μετά, ο Χάρης την παράτησε και πήγε και κάθισε, παίζοντας με τον πούτσο του.

Σε λίγο η Γιάννα συνήλθε και ανακάθισε με το ζόρι. Αυτόν που δεν είχε πάρει ακόμα ήταν ο Δήμος. 30άρης, αθλητής βαρέων βαρών, με πολλά κιλά, πολλές τρίχες και φαλάκρα. Τον πλησίασε εκεί που καθόταν κάτω και στάθηκε από πάνω του, φέρνοντας το μουνί της στο πρόσωπό του. Αυτός την κοίταξε στραβά.

-    Εγώ δεν είμαι παιδάκι να παίζω…

της είπε. Με μια απότομη κίνηση την έριξε μπρούμυτα κάτω. Άρπαξε ένα σχοινί που κάνανε σχοινάκι και της έδεσε τα χέρια. Της ανασήκωσε τη λεκάνη και με μια κίνηση της έχωσε τον τεράστιο πούτσο του όσο πιο βαθιά στη μήτρα της, κάνοντας την να βγάλει ένα μακρόσυρτο ζωώδες ουρλιαχτό πόνου και καύλας. Έφερε το πόδι του μπροστά και της πάτησε κάτω το κεφάλι. Μετά της έχωσε το ιδρωμένο μεγάλο του δάχτυλο στο στόμα.

-    Ρούφα καριόλα…

της είπε ενώ ξεκίνησε να την ξεσκίζει το μουνί με το τεράστιο όργανό του. Η γυναίκα μου άρχισε αμέσως να τσούζει, σημάδι ότι ο Δήμος της είχε πληγώσει κάτι στο μικρό μουνί της. Ένοιωθε τον πούτσο του να τις πιέσει τον τράχηλο o οποίος άνοιγε και πονούσε. Ο Δήμος της γαμούσε δυνατά και γρήγορα το μουνί και τις σφαλιάριζε τον κώλο δυνατά, τόσο που αμέσως κοκκίνισαν και τα δύο κωλομάγουλα της. Αυτή πλέον έκλαιγε και φώναζε από τον πόνο, αλλά και η καύλα της είχε χτυπήσει κόκκινο. Ο Δήμος τη γαμούσε σαν ένα κομμάτι κρέας. Πλέον το μουνί της είχε ματώσει αλλά ο μεγαλόσωμος αθλητής δε σταματούσε. Έχωνε τον τεράστιο πούτσο βαθιά μέσα της χωρίς να λογαριάζει αν θα την πλήγωνε ή όχι. Η Γιάννα κόντευε να λιποθυμήσει. Σάλια τρέχανε από το στόμα της ενώ βογκούσε και παραμιλούσε. Πόνος και καύλα ήταν μαζί και της έδιναν συνεχείς οργασμούς πάνω στο τέρας του Δήμου.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Αφού της έφτυσε μια παχιά ροχάλα την κωλότρυπα, της έχωσε απότομα και βαθιά το χοντρό του αριστερό του αντίχειρα κάνοντας τη να νοιώσει άλλον έναν πόνο μαζί με το μουνί της, ξεκινώντας να την ανοίγει εκεί που ο κώλος της είχε αρχίσει να συνέρχεται από το γαμήσι του Κώστα. Η Γιάννα άρχισε πλέον να μην ελέγχει το σώμα της. Ξεκίνησε να έχει σπασμούς από τους συνεχείς οργασμούς, σάλια τρέχανε από το μισάνοιχτο στόμα της και ένα διαρκές υπόκωφο μουγκρητό έβγαινε από μέσα της. Τα μάτια της σχεδόν είχαν γυρίσει και ήταν στα πρόθυρα της λιποθυμίας αφού ο Δήμος την ξέσκιζε κυριολεκτικά, ασταμάτητα.

Από το μουνί της πεταγόντουσαν υγρά ανακατεμένα με αίμα κάθε φορά που ο πούτσος του Δήμου χώνονταν μέσα της , ενώ από τον κώλο της έφευγαν συνεχώς αέρια. Και ο Δήμος συνέχισε να της γαμάει τον εγκέφαλο. Κάποια στιγμή ο Δήμος ένοιωσε να πλησιάζει να χύσει. Βγήκε από μέσα της, και τραβώντας την από τα μαλλιά, έχωσε τον λερωμένο του πούτσο στο στόμα της, χύνοντας μια τεράστια ποσότητα παχύρρευστο σπέρματος. Έβγαλε τον πούτσο του και της έκλεισε το στόμα και την μύτη. Η Γιάννα αντανακλαστικά κατάπιε το σπέρμα του Δήμου αλλά αυτό της προκάλεσε εμετό. Ο Δήμος έτσι πως την κρατούσε από τα μαλλιά, την πίεσε κάτω και πασάλειψε το πρόσωπό της μέσα στον εμετό που είχε κάνει και μετά την πέταξε σαν σακί πάνω στο λερωμένο τερέν.

Η Γιάννα προσπάθησε να ανασηκωθεί αλλά κατάλαβε ότι δεν είχε δυνάμεις και γλιστρώντας ξαναέπεσε κάτω. Ο Χάρης που πιο πριν την είχε μαλακίσει και την παράτησε, ήρθε από πάνω της και τραβώντας την από τα μαλλιά την έσυρε στα ντους και την ξέπλυνε στα γρήγορα. Ύστερα την σήκωσε στους ώμους του και την μετέφερε στο ρινγκ της πυγμαχίας. Χρησιμοποιώντας ιμάντες της έδεσε τα χέρια στα σχοινιά, σκυμμένη, με τα πόδια ανοιχτά.

-    Σε λίγο θα έρθουν τα πακιστανά να καθαρίσουν, της είπε. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχουν να πάνε με γυναίκα.

-    Λύσε με, λύσε με, σε παρακαλώ, στρίγγλισε η Γιάννα ενώ προσπαθούσε να λυθεί. Για εσάς ότι θέλετε, μη μ' αφήσετε σε αυτούς.

-    Για εμάς το κάνεις, της είπε αδιάφορα ο Χάρης. Θα καθαρίζουν καλύτερα πλέον τον χώρο.

Σε λίγα λεπτά ακούστηκαν ήχοι και μπήκαν στην αίθουσα οι δύο Πακιστανοί, κοντά στα 50 ο ένας και αρκετά νεότερος ο άλλος. Λιπόσαρκοι και μαυριδεροί, με βρώμικα ρούχα και σίγουρα έχοντας να πλυθούν αρκετές μέρες. Ο Χάρης τους απευθύνθηκε:

-    Ορίστε η μανούλα που σας υποσχέθηκα.

Τα μάτια των δύο Πακιστανών κόντεψαν να πεταχτούν έξω. Με γρήγορες κινήσεις έβγαλαν τα ρούχα τους και πλησίασαν τη Γιάννα. Η βαριά μυρωδιά απλυσιάς τη χτύπησε και έστρεψε το κεφάλι της. Οι δυο άνδρες άρχισαν να την πασπατεύουν παντού. Τραβούσαν τις ρώγες της, έβαζαν τα δάχτυλα τους στο στόμα της, και φυσικά μαλάκιζαν το καλογαμημένο της μουνί και τον πονεμένο της κώλο, χωρίς να χορταίνουν.

Ο πενηντάρης πήγε πίσω της αλλά η Γιάννα χτυπιόταν, χωρίς να τον αφήνει. Τότε αυτός της έδωσε μια δυνατή ξυλιά στο κώλο με το τραχύ του χέρι που η Γιάννα σοκαρίστηκε από τη δύναμη και σταμάτησε αμέσως. Τη γράπωσε και αφού της έφτυσε μια βρωμερή ροχάλα στο μουνί, της κάρφωσε τον βρωμερό του πούτσο ξεκινώντας να τη γαμάει σκληρά. Ο μικρότερος πήγε και της έβαλε τον δικό του πούτσο στο στόμα. Αν και βρωμούσε κατουρλίλα, πουτσίλα, ιδρώτα και απλυσιά, η Γιάννα δεν τόλμησε να παρακούσει. Η Γιάννα που πάντα πρόσεχε να είναι καθαρή, που δεν με άφηνε να την αγγίζω στο σεξ χωρίς να έχω πλύνει τα χέρια που και χωρίς προφυλακτικό, γαμιόταν τώρα από 2 βρώμικους πακιστανούς.

Οι 2 τους πρέπει να είχαν πολύ καιρό να πάνε με γυναίκα. Ο μεγαλύτερος γαμούσε τη Γιάννα με δυνατές, βαθιές και γρήγορες κινήσεις ενώ ο μικρότερος έχωνε τον πούτσο του βαθιά στο λαρύγγι της πνίγοντας τη. Την πλησίασε και ο Χάρης ευχαριστημένος με αυτό που έβλεπε. Έσκυψε και πήρε ανάμεσα στα δάχτυλα του τη δεξιά της ρώγα. Αργά, δυνατά και βασανιστικά άρχισε να την στρίβει στα δάχτυλα του πονώντας τη. Ξαφνικά αυτός που της γαμούσε το μουνί άρχισε να λέει κάτι ακατάληπτα στη γλωσσά του και αύξησε την ένταση.

Χωρίς να ελαττώσει καθόλου, άρχισε να χύνει μέσα της και να συνεχίζει να τη γαμάει δυνατά. Η Γιάννα  ένοιωθε να την γεμίζει με μια απίστευτη μεγάλη ποσότητα σπέρματος και να συνεχίζει να χύνει κάνοντας το μουνί της να καίει. Ο Χάρης είχε σταματήσει να της ζουλάει τη ρώγα. Ξαφνικά ένοιωσε έναν πόνο στον κώλο και κάτι να εισχωρεί. Ο Χάρης άρχισε να της χώνει στην κωλότρυπα της ένα βρώμικο πανί από τα καθαριστικά των Πακιστανών. Αμέσως μετά ο μικρότερος άρχισε και εκείνος να χύνει στο στόμα της. Γλοιώδες σπέρμα με έντονη γεύση. Της κρατούσε το κεφάλι και η Γιάννα αναγκαστικά το κατάπινε ενώ ήταν έτοιμη να ξεράσει ξανά.

Όταν τελείωσε ο μικρός, κάτσανε με το μεγαλύτερο στην άκρη να ξαποστάσουν. Ο Χάρης έλυσε τη Γιάννα που σωριάστηκε κάτω με το βρώμικο πανί στον κώλο της. Σε λίγο οι πακιστανοί σηκώθηκαν και αφού ντύθηκαν πιάσανε δουλειά. Ο Αλέξης και ο Σπύρος της έφεραν τα ρούχα και την έντυσαν όπως-όπως, σέρνοντας τη μετά στο αυτοκίνητο του Δήμου. Όταν γύρισα στο σπίτι η Γιάννα κοιμόταν έχοντας πετάξει τα ρούχα της στα σκουπίδια. Μαζί και το βρώμικο πανί των Πακιστανών.Copyright protected OW ref: 102239