Εγκώμιο ώριμων γυναικών - Βιβή (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τη Βιβή που έμενε σε αρκετά μεγάλη απόσταση από την Αθήνα όπου μένω εγώ υπήρξε πρώτα μια αρκετά μακροχρόνια περίοδος επικοινωνίας κατά το διάστημα της οποίας καλλιεργήθηκε ένα έντονο ερωτικό αίσθημα πριν συναντηθούμε για πρώτη φορά. Καταθέτω ακόμη δύο κείμενα που εκφράζουν το έντονο συναίσθημα ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους:

(Εγώ)
«Στον ονειροφανταστικό κόσμο όπου ζω μαζί σου, υπάρχουν στιγμές που, εν μέρει σου ανήκουν γιατί συμμετέχεις μαζί μου στα ερωτικά παιχνίδια μου. Η μία πλευρά (εγώ) ενεργεί. Η άλλη (εσύ) είσαι ωσεί παρούσα. Δεν θα μπορούσα να φαντασιωθώ ερωτικές στιγμές μαζί σου, αν δεν ερχόσουν τουλάχιστον στη φαντασία μου. Εφόσον λοιπόν συμμετέχεις, πρέπει να σου κοινοποιώ τις εμπειρίες μου που σε αφορούν.

Όπως χτες το βράδυ που σ’ έφερα νοερά στη σκέψη μου. Φαντάστηκα πως σου μιλούσα στο τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή κι εσύ, κάπου στο κρεβάτι σου, ανταποκρινόσουνα στους ερωτικούς ψιθύρους μου. Σου έλεγα (όντως ψιθυριστά σαν να παραμιλούσα): Γλυκιά μου, αγαπημένη μου!

Ο πόθος κι η έξαψή μου σε φέρνουν εδώ κοντά μου, δίπλα μου. Σε σκέφτομαι όπως σ’ έχουν διαμορφώσει οι φωτογραφίες σου στο μυαλό μου και σ’ αισθάνομαι εδώ με σάρκα και οστά, να συμμετέχεις ψυχή τε και σώματι στον ερωτικό μου οίστρο. Σ’ αγγίζω τρυφερά και σε κοιτώ στα μάτια. Προσπαθώ να διακρίνω το δικό σου πόθο και διάθεση. Αυτή η στιγμή σου ανήκει. Ανήκει στο κορμί και στο πάθος σου που έστω και μακριά μπόρεσα να σου ξυπνήσω.

Πράγματι η παρουσία μου σε παρασύρει. Μ’ αγκαλιάζεις και με φιλάς. Η γλώσσα σου μπαίνει... ίσια στα χείλη μου και καρφώνεται μέσα τους. Σφίγγεσαι επάνω μου με όλο το πάθος σου. Σε νιώθω να παραδίνεσαι. Τα στήθη σου αγγίζουν τα δικά μου και η λεκάνη σου προσπαθεί να δεχτεί στο ανατομικά κενό της τα δικά μου όργανα. Ο πούτσος μου αναζητά χώρο για διέξοδο στη δική σου φύση.. Το φιλί μας συνεχίζεται παθιασμένο... υγρό... ρουφηχτό. Λες κι η δίψα μας αντί να σβήνει αυξάνεται. Θέλουμε να πιούμε του άλλου την ψυχή. Να τον κάνουμε δικό μας. Να του δοθούμε!

Αποδεσμεύομαι από τα χείλη σου κι αρχίζω μια εξερεύνηση του κορμιού σου... φιλώντας τρυφερά το δέρμα σου. Πίσω από το αφτί σου, στο λαιμό σου. Η ανάσα μου, καυτή, σε καίει βαθύτερα απ’ όσο η επαφή της γλώσσας και των χειλιών μου. Εσύ παίζεις με τις ρωγούλες του στήθους μου αφού ξέρεις την ευαισθησία τους. Σ’ απομακρύνω για να μπορέσω να πάρω στο στόμα μου τη μια σου ρώγα... εκείνη που μου προβάλεις στις φωτογραφίες σου και με κάνεις να θέλω να σκύψω να τη φιλήσω.

Η τρυφερή σου σάρκα γεμίζει ηδονικά το στόμα μου και ρίγη με διαπερνούν όπως κι εσένα. Το αισθάνομαι από το φτερούγισμα του δέρματός σου και τις σπασμωδικές κινήσεις σου... ναζιάρικες... αλλά κι ενδοτικές. Προβάλεις τη ρωγούλα σου, όπως η μάνα στο μωρό της. Το δεξί μου χέρι εξερευνά το εκτεθειμένο σώμα σου.. τη στιλπνή κοιλιά σου και το βαθουλωμένο αφαλό σου.... το χνούδι της ήβης σου... τις πτυχές του προτεταμένου μουνιού σου.

Αγκαλιάζω με την παλάμη μου το βουναλάκι σου και το χαϊδεύω με τρυφερότητα ερεθίζοντας ήδη την κρυμμένη κλειτορίδα σου. Ο συνδυασμός της ερεθισμένης ρώγας σου και της τριβής του μουνιού σου μαζί με τα λόγια που σου ψιθυρίζω σ’ έχουν υγράνει τόσο πολύ κι έχουν ανεβάσει την ηδονική φόρτιση σου που ξαφνικά ξεσπάς στον πρώτο οργασμό σου.

Η αναπνοή σου επιταχύνεται κι οι στεναγμοί ηδονής που άφηνες συνεχώς για να μου δείχνουν τη συμμετοχή σου γίνονται βασανιστικά παραπονιάρικοι πράγμα που οφείλεται στην ένταση της ηδονής σου. Η κοιλιά σου συσπάται ρυθμικά και μου δίνει τη βεβαιότητα του συνταρακτικού γεγονότος που συμβαίνει μέσα σου.

Συνεχίζω την εξερεύνηση με το χέρι μου ενώ το στόμα μου έχει αλλάξει βυζί και ρώγα. Η υγρασία σου διευκολύνει την εξερεύνηση. Τα μεγάλα σου χείλη ανοίγουν για να μου επιτρέψουν ν’ αγγίξω τα βελουδένια ροδοπέταλα των μικρών χειλιών σου. Παίζω λίγο μουσική μαζί τους ανεβοκατεβάζοντας το χέρι μου επάνω τους σαν πάνω σε χορδές κιθάρας... αναζητώντας κάθε ενδιαφέρουσα πτυχή από κάτω τους.

Βρίσκω πρώτα την τρυπούλα του κόλπου σου... πλημμυρισμένη τόσο που το χέρι μου βυθίζεται μέσα της σαν σε βούτυρο. Ο αντίχειράς μου ανακαλύπτει την κεφαλή της κλειτορίδας σου και την πιέζει ελαφρά και τρυφερά την ίδια στιγμή που ο δείκτης μου έχει γλιστρήσει μέσα στον κόλπο σου αναζητώντας το σημείο G σου. Ένα δεύτερο κύμα σπασμών φανερώνει τον οργασμό σου. Λίγο πιο έντονος γιατί τον διευθύνει ο ερεθισμός της κλειτορίδας σου που δεν σταματώ να αγγίζω.

Μη μπορώντας να μένεις αδρανής κι αμέτοχη με σπρώχνεις και με γυρνάς σε στάση 69. Ποθείς να ‘ρθεις σε άμεση επαφή με τα δικά μου γεννητικά όργανα... έκθαμβη μπροστά στη ζωντανή τους ανταπόκριση με τα συμβαίνοντα. Ο πούτσος μου είναι ήδη σηκωμένος και σκληρός. Τον παίρνεις στα χέρια σου με θαυμασμό και λατρεία την ίδια στιγμή που αισθάνεσαι την ανάσα μου στους ερεθισμένους βλεννογόνους του μουνιού σου... Ρουφάω άπληστα τις μυρωδιές και τους παχύρευστους και γευστικούς χυμούς σου.

Εσύ παίρνεις όλο τον πούτσο μου στο στόμα σου. Τον εξερευνάς με τη γλώσσα σου ρουφώντας τις σταγόνες των προερωτικών υγρών που στάζουν από την τρυπούλα του... αναλύοντας με τη γλώσσα σου τα εξογκώματα φλεβών που διαγράφονται πάνω του γεμίζοντάς τον με το αναγκαίο αίμα για τη στύση του.

Το επίμονο παιχνίδι της γλώσσας μου στις τρυφερές κι υπερευαίσθητες σάρκες σου αποδεσμεύει άλλον ένα δυνατό οργασμό σου. Τώρα μόνο η γλώσσα μου ασχολείται με την κλειτορίδα σου δουλεύοντας σαν σπάτουλα πάνω κάτω πάνω στο σκέπαστρό της πιέζοντας κάπου - κάπου την εκτεθειμένη άκρη της. Στο μουνί σου μέσα έχει μείνει μόνο ο αντίχειρας γιατί ο δείχτης κι ο παράμεσος ασχολούνται με την πίσω τρυπούλα σου.

Ξέρω πόσο γλυκά ερεθίζεσαι εκεί. Όποιος φτάσει μέχρι εκεί είναι καλοδεχούμενος λόγω της τόλμης αλλά και της εξυπνάδας του ν’ ασχοληθεί με κάτι που πολλοί παραμελούν από άγνοια και άσχετες αναστολές. Τρίβω το δείχτη και τον αντίχειρά στην κάθε μια πλευρά του περινέου σου. Η υφή της σάρκας σου είναι βελούδινη και σου προκαλεί μεγάλη ηδονή.

Εσύ τώρα έχεις ανάψει από την καύλα και τον πόθο σου και ρουφάς παθιασμένα τον πούτσο μου μέχρι μέσα στον λάρυγγά σου ενώ μαλάζεις το σακουλάκι με τ’ αρχίδια μου. Τα τρίβεις το ένα με το άλλο ξέροντας την ευαισθησία τους. Το παιχνίδι σου αυξάνει την σπερμοπαραγωγή τους. Το αποτέλεσμα είναι ένας ακόμη οργασμός σου που τον αισθάνομαι κυρίως στον σφιγκτήρα σου. Ανοιγοκλείνει ρυθμικά πάνω στα δάχτυλά μου γιατί έχω βάλει και δεύτερο δάχτυλο μέσα του!

Όμως είναι η ώρα να σε πάρω μωρό μου!

Σαν έτοιμος από καιρό έρχομαι από πάνω σου. Πιέζω μαλακά τη βάλανό μου μέσα στις υγρές πτυχές του μουνιού σου. Δεν χρειάζεται περιγραφή της αίσθησης ηδονής κι απόλαυσης που προκαλεί η επαφή του πούτσου μου με τον φιλόξενο κόλπο σου! Δεν θα άλλαζα με τίποτα στη ζωή μου αυτή την απόλαυση. Μένω λίγο εκστατικός για να θαυμάσω την έκφραση του προσώπου σου συνειδητοποιώντας και τη δική σου απόλαυση.

Ύστερα αρχίζω εκείνη τη ρυθμική κίνηση τριβής σαν το δοξάρι με το βιολί που παίζουν μια θεσπέσια μουσική. Στο δικό μου κρεσέντο ξεσπά το δικό σου στακάτο σπασμών και χορού της κοιλιάς σου! Ο κόλπος σου μαλάζει τον πούτσο μου σαν να μου τον αρμέγει. Σε φιλώ τώρα πολύ παθιασμένα απολαμβάνοντας την απόλυτη παράδοσή σου. Θα συνεχίσω το ρεσιτάλ μου... με τη συμμετοχή σου!

Δυο - τρεις ακόμη δυνατοί οργασμοί που κι εσένα σ’ εξουθενώνουν κι εμένα με φτάνουν στα όριά μου. Εκσπερματώνω με ένταση και ποσότητα. Ανάλογη και η ηδονή μου! Δεν είναι ώρα να παραπονεθώ για την αδικία να νιώθετε εσείς οι γυναίκες τόσους πολλούς οργασμούς κι εμείς μόνον έναν! Εξάλλου κι εγώ απολαμβάνω μαζί σου το αποτέλεσμα της δικής μου παρέμβασης στο κορμί σου!...

Είμαι ο άντρας σου κι εραστής σου... αυτός που προκαλεί και δημιουργεί την ηδονή σου!»

(Εσύ)
«Σε θέλω! Είναι κραυγή απόγνωσης. Δεν μπορώ άλλο μακριά σου. Αναστενάζω και δεν μπορώ να νιώσω ανακούφιση. Δεν μπορώ ν’ ανασάνω! Σε θέλει κάθε μόριο του μυαλού μου. Δεν το εγκαταλείπεις ποτέ. Το έχεις καταλάβει. Είναι σαν να σε ξέρω χρόνια ολόκληρα. Δεν αναρωτιέμαι πως είσαι. Βεβαιότητα κι έλλειψη του δικού μου ανθρώπου που με κρατάει με τη σκέψη του, ο γητευτής μέσα στη σαγήνη του οποίου έχω για τα καλά πιαστεί.

Όμως δεν πνίγομαι. Δε θέλω να ελευθερωθώ. Δε θέλω να γλιτώσω γιατί χάρη σ’ αυτό το δίχτυ η γκρίζα καθημερινότητα απέκτησε χρώμα. Το χρώμα σου! Το κατακόκκινο της φωτιάς. Του οργασμού μου. Της περήφανης στύσης σου. Διψώ για το κορμί σου. Δεν με νοιάζει πως είναι. Είναι το ποτήρι μέσα στο οποίο θα γευτώ σταγόνα - σταγόνα την ψυχή σου. Κάθε δροσοσταλίδα από το σπέρμα σου αγίασμα στον πυρακτωμένο μου κόλπο... ίαμα στη διχασμένη μου ψυχή. Σε θέλω! Να λιώσουμε μαζί στο καμίνι του έρωτα, του έρωτα μας!

Σου γράφω και ρίγη διαπερνούν το κορμί μου. Η μήτρα συσπάται ανυπόμονη να σε δεχτεί και να σε φυλακίσει μέσα της. Υγραίνομαι και σε καλώ αλλά δεν μ’ ακούς. Το μυαλό σχηματίζει εικόνες όλων εκείνων των ευτυχισμένων στιγμών που θα τρυγήσουμε μαζί. Το κορμί μου τρέμει από ηδονή και συγκίνηση. Η σκέψη με συναρπάζει. Μ’ έχεις δική σου. Πάρε με αγάπη μου, άντρα μου. Με ηδονίζει η σκέψη και η αίσθηση να ‘μαι γυναίκα σου! Σ’ αγαπώ!

Ταξιδεύω μαζί σου στο Αιγαίο. Ο άνεμος ούριος και τα πανιά της ψυχής μου σηκωμένα. Και θα ‘ναι πάντα όσο εσύ θα ‘σαι ο καπετάνιος της ψυχής και του κορμιού μου, όσο θα με δροσίζει η πελαγίσια αύρα σου. Όσο ο ήλιος θα διαλύει τα σκοτάδια της μοναξιάς μου!
Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις.
Άκουσε με! Σ’ αγαπώ!».

Με τη Βιβή συναντηθήκαμε πολλές φορές. Μια φορά κατέβηκε στην Αθήνα κι έμεινε μαζί μου ένα σαββατοκύριακο στη διάρκεια του οποίου κάναμε τουλάχιστον πέντε φορές έρωτα. Με όλους τους τρόπους που είχαμε φαντασιωθεί κι είχαμε εκ των προτέρων περιγράψει. Ίσως οι περιγραφές ωχριούν μπροστά στο πάθος που δημιουργείται από την επαφή και την άμεση αλληλεπίδραση των διεγερμένων σωμάτων.

Μετά από λίγο καιρό την επισκέφτηκα στην επαρχιακή πόλη όπου μένει κι εργάζεται... Δύο μέρες όπου μοιραστήκαμε το πάθος του έρωτά μας. Μια τρίτη φορά που εκείνη ήρθε για διακοπές στο νησί μου (Αιγαίο) το οποίο ερωτεύτηκε κι ανεξάρτητα από τι συνέχεια θα υπάρξει στη σχέση μας εκείνη θα πηγαίνει εκεί. Θα θαυμάζει την αρχοντιά και την ιστορία ενός πολιτισμένου τόπου και θα θυμάται…

Θα θυμάται έναν άντρα που την κοίταξε προσεκτικά σαν μοναδική γυναίκα που είναι... Κι ασχολήθηκε μαζί της. Με τις ανάγκες του μυαλού και της ψυχής της πρώτα... κι ύστερα με πραγματική λατρεία με το πληθωρικό κορμί της που συντάραξε με την πρωτόγνωρη ηδονή που του προκάλεσε και της έμαθε τρόπους πρόκλησης κι απόλαυσης της μελλοντικής της ηδονής της οποίας εκείνη κατείχε τα κλειδιά...

Αχ! Πόσες ώριμες γυναίκες αγνοούν τον πλούτο που κρύβουν μέσα στο μυαλό, στην ψυχή και στο κορμί τους... γιατί έχουν κλειδωθεί... γιατί φοβούνται να τολμήσουν αυτό που εύχονται κι έχουν ανάγκη.

Το εγκώμιό μου απευθύνεται σ’ εκείνες που τολμούν. Σ’ εκείνες που εκφράζονται ελεύθερα και διεκδικούν. Ακόμη κι αν δοκιμάζουν με νεώτερους (τεκνά! Γιατί όχι;) στους οποίους αποκαλύπτουν την αλήθεια και τον πλούτο της γυναικείας τους φύσης. (Κάποια αναγνώστρια μου ομολόγησε ότι επιτέλους έζησε πρόσφατα με κάποιον νεώτερο της μια περιπέτεια που στέλνει τον έρωτά της σε κορυφαία ακμή ηδονής. «Σαραντάρη μ’ αγαλματένιο κορμί και ατσαλένια πούτσα» τον χαρακτήρισε!)

Ώριμες... ζουμερές σαν τα ώριμα φρούτα. Χυμώδεις από την όψη που έχουν πάρει οι φόρμες τους... τα πληθωρικά στήθια τους. Οι σφιχτοί μηροί και γοφοί τους ανάμεσα στους οποίους ο καθένας ονειρεύεται να χαθεί σαν στο τρίγωνο των βερμούδων. Γυναίκες που έχουν ολοκληρωθεί ψυχικά και σωματικά με την απόκτηση της μητρότητας.

Με την ισορροπημένη έκκριση ορμονών που κατευθύνουν τη φυσιολογική λειτουργία του κορμιού τους και κάνουν τους οργασμούς τους πιο εύκολους και πιο συνταρακτικούς φτάνει ν’ αφήσουν το μυαλό τους να παρασυρθεί από την επιθυμία τους που κι αυτή είναι αυξημένη κι απεριόριστη. (Εκτός από τις δικές τους αναστολές).

Πολλές ξέρουν τι θέλουν και πώς να το διεκδικήσουν. Γι’ αυτό οι νεαροί τις προτιμούν. Δεν θα τους κάνουν κόνξες και θα τους παιδέψουν... Εκείνες ανάβουν τα αίματα και καθοδηγούν το ερωτικό παιχνίδι με την ώριμη τέχνη τους και οι νεαροί άντρες με την ακατάσχετη καύλα, ορμή κι αντοχή τους θα τις οργώσουν συθέμελα και θα συνταράξουν την κρυμμένη δύναμη της φύσης τους.

Θα κλείσω εδώ την ιστορία της Βιβής αν και υποσχέθηκα λεπτομέρειες από τις πραγματικές στιγμές που ζήσαμε τον έρωτα. Θα το κάνω αν υπάρχουν αναγνώστες ή αναγνώστριες που θα μ’ ενθαρρύνουν για τον τρόπο που προσεγγίζω τις ιστορίες μου... και τότε θα συνεχίσω τη σειρά «Εγκώμιο των ώριμων» που έχει μεγάλο ακόμη αριθμό εμπειριών να περιγράψει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")