Όταν το αμάξι έμεινε από μπαταρία

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (7 Votes)
Τέλη Σεπτεμβρίου, το μωρό μου φεύγει και πάλι για Αγγλία για την αρχή του 3ου έτους, οπότε 2 μέρες πριν φύγει είπαμε να βγούμε και να περάσουμε καλά οι δύο μας. Βγήκαμε σε ένα ήσυχο μπαράκι, ήπιαμε τα ποτά μας και χαζολογήσαμε λιγάκι. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ήταν όλα πολύ γλυκά, χάδια, φιλιά στο λαιμό, απαλά αγγίγματα, μέχρι που κατά τη μία το μωρό μου ξεθάρρεψε λιγάκι.

-    Πάμε κάπου να είμαστε μόνοι μας;

-    Μωρό μου, το μαγαζί είναι σχεδόν άδειο, σα να είμαστε μόνοι μας είμαστε.

-    Ναι αλλά εδώ δεν μπορώ να σου κάνω όσα έχω στο μυαλό μου.

-    Α ναι; Και τι έχεις στο μυαλό σου δηλαδή;

-    Έχεις την εντύπωση πως θα φύγω χωρίς να σε περιποιηθώ μια τελευταία φορά;

Όλα αυτά μου τα έλεγε ψιθυριστά στο αυτί, με εμένα να νιώθω την ανάσα του στον λαιμό μου και τα χέρια του διακριτικά κάτω από το τραπέζι άγγιζαν ελαφρά το μουνάκι μου πάνω από τα ρούχα. Έβγαλα έναν αναστεναγμό κι έκανα νόημα στην σερβιτόρα να έρθει να πληρώσουμε. Φύγαμε γρήγορα και περπατήσαμε μέχρι το στενό που είχαμε παρκάρει το αμάξι. Με τράβηξε απότομα και με κόλλησε πάνω στην πόρτα του συνοδηγού, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο με περισσότερη μανία, παρά πάθος, κι έτριψε έντονα το μουνάκι μου πάνω από το παντελόνι. Τον ένιωθα σκληρό. Τραβήχτηκε απότομα και μου άνοιξε την πόρτα για να μπω μέσα. Ξεκινήσαμε και αφού βγήκαμε από το κέντρο τον έβλεπα να αλλάζει τις ταχύτητες σαν τρελός. Τα χείλη του είχαν γίνει κατακόκκινα κι έβλεπα τον πούτσο του να θέλει να δραπετεύσει μέσα από το όχι και τόσο στενό τζιν που φορούσε.

Σε κανένα 20άλεπτο φτάσαμε στην παραλία, κοντά στο σπίτι μου, που λόγω ώρας ήταν τελείως ερημική. Βάλαμε τη μουσική να παίζει και πήγαμε και κάτσαμε στα πίσω καθίσματα, πηγαίνοντας τα μπροστινά στο τέρμα για να έχουμε χώρο. Καθίσαμε για λίγο αγκαλιά απολαμβάνοντας την ησυχία και την απλότητα της στιγμής. Μέχρι που άρχισε να μου χαϊδεύει το στήθος απαλά. Άναψα αμέσως. Γύρισα και τον φίλησα με ένα πρωτόγνωρο πάθος, εκείνο το πάθος που σε κατακλύζει όταν ξέρεις πως θα κάνεις καιρό να ξαναδείς τον άνθρωπό σου. Σε δευτερόλεπτα χάσαμε κάθε ρούχο που είχαμε πάνω μας. Τα φιλιά μας γίνανε πιο άγρια και πιο απαιτητικά, οι ανάσες κοβόντουσαν, τα τζάμια άρχισαν να θολώνουν από το λίγο κρύο που έκανε έξω και την θερμότητα που προκαλούσαν τα κορμιά μας.

Ξεκίνησα να τον φιλάω στον λαιμό κατεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τα κάτω μέχρι που έφτασα κι ακούμπησα απαλά τη γλώσσα μου πάνω στο πουτσοκέφαλο του. Αναστέναξε βαθιά και πίεσε το κεφάλι μου λιγάκι για να μην τον βασανίζω και να τον πάρω όλο μέσα. Τον έγλειφα υγρά και βαθιά μέχρι που με σήκωσε πάνω τραβώντας με από τα μαλλιά απότομα.

-    Σταμάτα!

-    Γιατί;

-    Πρώτον γιατί δε θέλω να χύσω ακόμα και είμαι πολύ κοντά και δεύτερον είπαμε εγώ θέλω να σε περιποιηθώ.

Με φίλησε απαλά στο στόμα και με ξάπλωσε στο κάθισμα, βάζοντας τα πόδια μου πάνω στους ώμους του. Ήμουν ήδη μούσκεμα με όλο αυτό το παιχνίδι τόση ώρα, σχεδόν από την στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί. Έβαλε επιδέξια τη γλώσσα του μέσα στο μουνάκι μου κάνοντας στην άκρη τα μουνόχειλα μου. Έμεινε αρκετή ώρα έτσι, σπαρταρούσα κι άρχισα να μην ελέγχω το κορμί μου όταν πήγε απότομα στην κλειτορίδα μου βάζοντας ταυτόχρονα 2 δάχτυλα μέσα στην τρυπούλα μου. Έχυσα ακαριαία. Με άφησε να βρω την ανάσα μου με ένα χαζό χαμόγελο να έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπο του. Αφού ηρέμησα κούρνιασα δίπλα του κι άρχισα να τον φιλάω. Ο πούτσος του δεν είχε πέσει ούτε λεπτό. Έτσι όπως καθόταν, ανέβηκα πάνω του κι αφού πιάστηκα από τα καθίσματα άρχισα να ανεβοκατεβαίνω με γρήγορο ρυθμό. Αναστέναζε και βογκούσε, με έπιασε από τα κωλομάγουλα για να χαλαρώσει τον ρυθμό μου, τα χέρια μου βρέθηκαν στον λαιμό του και τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα παρατεταμένο φιλί διαρκείας.

Τα χείλη του κατέβηκαν στο λαιμό μου και τα χέρια του άρχισαν να παίζουν με την σούφρα μου. Ένα δάχτυλο άρχισε να μπαίνει βαθιά μέσα μου ανεβάζοντας την καύλα μου στα ύψη κι έπειτα ένα δεύτερο. Είχε και τους 2 δείκτες μέσα μου και τον πούτσο του στο μουνάκι μου όταν απότομα ήρθε ένας ανεξέλεγκτος οργασμός. Τον φίλησα έντονα, σηκώθηκα από πάνω του και πήρα τον πούτσο του με μανία στο στόμα μου για να χύσει. Πριν περάσει ένα λεπτό βρέθηκα να καταπίνω.

Μείναμε στις θέσεις μας μερικά λεπτά για να χαλαρώσουμε, ανοίξαμε τα παράθυρα και κάναμε 2 τσιγάρα ο καθένας μένοντας αγκαλιά. Μέχρι που ήρθε η ώρα να φύγουμε. Ντυθήκαμε στο περίπου και πήγαμε να βάλουμε μπρος να ξεκινήσουμε. Είχε πάει 3 και μισή... και ξαφνικά μείναμε από μπαταρία. Εκείνη την ώρα δε μπορούσαμε να πάρουμε κανένα φίλο ή γνωστό να έρθει να μας φορτίσει, οπότε καλέσαμε την οδική βοήθεια. 45αλεπτο μας λένε. Δεν έχουμε επιλογή, θα περιμένουμε. Καθόμαστε πίσω αγκαλιά γιατί εφόσον τα παράθυρα ήταν ανοιχτά, έμειναν κι έτσι επειδή τα είχε παίξει η μπαταρία κι έκανε κρύο. Περνάει η ώρα μας στέλνει άλλο μήνυμα η οδική. Σε μιάμιση ώρα.

-    Πάνε σπίτι, θα περιμένω εγώ αν είναι.

-    Είσαι καλά που θα σε αφήσω μόνο σου;

-    Δεν παθαίνω τίποτα, πάνε σπίτι να μην κρυώνεις.

-    Δεν πάω πουθενά.

Τσατίστηκε που δεν πήγαινα σπίτι και βγήκε έξω να κάνει τσιγάρο, πράγμα που εμένα με έκανε να παγώνω ακόμα περισσότερο. Είχα κουρνιάσει στην γωνία του πίσω καθίσματος όταν ξαναμπήκε μέσα. Με πλησίασε και με πήρε αγκαλιά αμέσως τρίβοντας τα μπράτσα μου για να προκαλέσει θερμότητα, αλλά εγώ έτρεμα ανεξέλεγκτα. Με φίλησε στο μέτωπο ζητώντας μου συγνώμη. Εκείνη την στιγμή κάτι αναρίγησε μέσα μου. Έφτασε με φιλιά μέχρι το λαιμό μου. Του σήκωσα το κεφάλι και του έδωσα ένα απαλό φιλί στο στόμα ψιθυρίζοντας ένα "δεν πειράζει". Με έσφιξε πιο πολύ στην αγκαλιά του, είχα αρχίσει και ζεσταινόμουν κι έβγαλα την ζακέτα μου. Με κοίταξε παραξενεμένος και του έκλεισα παιχνιδιάρικα το μάτι.

Με άρπαξε κι άρχισε να βγάζει όλα μου τα ρούχα ξανά, ένα-ένα αυτή την φορά, σιγά-σιγά, έβγαλε και τα δικά του κι όρμησε πάνω μου. Η αδρεναλίνη και ο φόβος πως μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να έρθει η οδική και να μας κάνει τσακωτούς με είχε καυλώσει απίστευτα. Μπήκε άτσαλα μέσα μου όσο ήταν από πάνω μου κι άρχισε να με καρφώνει με δύναμη, τόσο που χρειάστηκε να βάλω τα χέρια μου πίσω από το κεφάλι μου για να μη χτυπάω στην πόρτα του αυτοκινήτου. Με λύσσα άνοιξε την πόρτα πίσω του και με τράβηξε από τα πόδια προς τα έξω γυρνώντας με. Με έστησε στα 4 στην άκρη του πίσω καθίσματος κι εκείνος όρθιος απ' έξω μπήκε με φόρα ξανά μέσα μου. Είχα καυλώσει τόσο που κάθε φορά που έμπαινε ένιωθα κι έναν μικρό οργασμό. Δεν ένιωθα το κρύο πλέον, μόνο τον πούτσο του που έμπαινε κι έβγαινε στο μουνάκι μου.

Έχασα κάθε αίσθηση του χρόνου. Τελείωσε με ένα βογγητό μέσα μου. 2 λεπτά μετά ακούσαμε αυτοκίνητο να κατεβαίνει τον δρόμο προς τα εμάς. Μου έδωσε χαρτομάντιλα να σκουπιστώ και ντύθηκε στα γρήγορα, καλύπτοντας με σε περίπτωση που φτάσει η οδική πριν να είμαι έτοιμη. Ντύθηκα στο τσακ και ήρθαν και μας φόρτωσαν την μπαταρία. Μετά από λίγο το μωρό μου με πήγε σπίτι. Με φιλούσε για κανένα δεκάλεπτο μέχρι που η λογική πήρε θέση. Μωρό μου πρέπει να φύγεις, ο τύπος σου είπε να το κινήσεις κανένα 20αλεπτο αλλιώς θα μείνει ξανά.

-    Δε θέλω να φύγω!

-    Ναι αλλά πρέπει.

-    Σ' αγαπάω!

-    Κι εγώ ψυχή μου, αλλά πρέπει να φύγεις.

-    Το ξέρεις πως θα μου λείψεις έτσι;

-    Κι εμένα... αλλά μέχρι να πεις κύμινο θα είμαι εκεί.

-    Το υπόσχεσαι;

-    Στη ζωή μου.

Και κάπως έτσι μάζεψα όλη την αυτοκυριαρχία μου και σηκώθηκα να πάω να μπω στο σπίτι. Έμεινε να με κοιτάει μέχρι να μπω κι όπως είδα αφού μπήκα έμεινε κι άλλο. Χάζευα το αμάξι από το παράθυρο μέχρι που το πήρε απόφαση κι έφυγε. Την επόμενη μέρα πακέταρε τα πάντα για να φύγει και τη μεθεπόμενη έφυγε. Σήμερα έκλεισα εισιτήρια να πάω να τον δω, οπότε είπα να σας γράψω την τελευταία μας περιπέτεια πριν προσθέσω τις επόμενες.Copyright protected OW ref: 101885