18χρονο όνειρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.35 (10 Votes)
Με λένε Χάρη και θα σας πω μια εμπειρία μου με τη Μαρία. Τη Μαρία  τη γνώρισα μέσω ίντερνετ και παρόλο που έχουμε μια διαφορά ηλικίας αρκετά μεγάλη (εκείνη 18 εγώ 33), πολύ γρήγορα τα βρήκαμε και όσον αφορά στο επίπεδο της παρέας, αλλά και στο επίπεδο της υφέρπουσας αίσθησης ότι γουστάρουμε ο ένας τον άλλο. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να ανταλλάσουμε μηνύματα με ιδιαίτερη σεξουαλικότητα. Μιλούσαμε πολλές ώρες τη μέρα και αρχίσαμε να νιώθουμε τόσο άνετα μεταξύ μας που κάθε μέρα προχωρούσαμε λίγο παραπάνω, μέχρι το σημείο να αρχίσουμε να δείχνουμε σημεία από το κορμί μας. Εγώ βαρούσα μαλακία κι εκείνη έβαζε δάχτυλο και χαϊδεύονταν. Υπήρχε έντονη χημεία. Ώσπου από κάποιο σημείο, ψάχναμε τρόπο για να καταφέρουμε να βρεθούμε.

Το πρόβλημα ήταν ότι εκείνη ζούσε μόνιμα στην Αθήνα κι εγώ στη Θεσσαλονίκη. Με τα πολλά, έφτασε καλοκαίρι και κανόνισα την άδεια μου να πάω εκεί. Πήγα και τα πράγματα ήταν ακριβώς όπως τα περίμενα (βεβαια αυτή είναι μια εμπειρία που θα σας πω άλλη φορά). Εδω να σας πω ότι η Μαρία είναι γύρω στο 1.64, με εκπληκτικό κωλαράκι, στήθος νούμερο 3 (περίπου), τέλεια καβλωτικά χείλη και κάτι πόδια κόλαση. Κάποια στιγμή η Μαρία τελείωσε το σχολείο και πέρασε στην Αθήνα. Οπότε ήμασταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι. Με την Μαρία μοιραζόμασταν αρκετές  "XStream" φαντασιώσεις και μια από αυτές ήταν μια που ενώ θα το κάναμε, ο κολλητός μου ο Γιάννης θα ήταν στο δωμάτιο και θα μας έπαιρνε μάτι. Κάποιες φορές φαντασιωνόμασταν ότι συμμετείχε κιόλας. Τη συγκεκριμένη, τη χρησιμοποιούσαμε συχνά. Κάποια στιγμή γνώρισε τον κολλητό μου, αλλά όλα είχαν μείνει στις φαντασιώσεις και δεν το είχαμε προχωρήσει σε άλλο επίπεδο.

Όταν το συζητήσαμε μετά από λίγο καιρό, είπαμε ότι δεν υπήρχε λόγος να νιώθουμε άσχημα με αυτό και επειδή η Μαρία είναι κάποια από αυτές τις κοπέλες που μπορεί να ανάψει έναν άντρα οποιασδήποτε ηλικίας και αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα, παίζαμε ένα παιχνίδι κάθε φορά που πηγαίναμε σπίτι του. Η Μαρία με του έδειχνε πότε τα πόδια της πότε το μπούστο της με έναν τρόπο που δυσκολευόσουν να καταλάβεις αν το έκανε επίτηδες η αν έτσι ήταν επειδή ένιωθε άνετα. Τον έβλεπα όμως ότι καύλωνε και υπήρχαν φορές που την κοιτούσε με πόθο. Αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι μας έφτιαχνε πολύ και κάθε φορά που φεύγαμε από εκεί, δεν προλαβαίναμε να γυρίσουμε σπίτι. Αφού ήμασταν τόσο καυλωμένοι που το κάναμε ακόμα και στα όρθια κάτω στην πολυκατοικία του Γιάννη.

Ένα βραδύ που ήμασταν εκεί, μετά από αρκετές μπύρες, μας πρότεινε να μείνουμε εκεί. Μετά από λίγο, μας καληνύχτισε και μας άφησε μόνους στο σαλόνι. Εκεί εμείς αρχίσαμε να φιλιόμαστε και όσο προχωρούσαμε γινόμασταν όλο και περισσότερο τολμηροί. Η ιδέα να μας ακούει ο  κολλητός μου από μέσα, μας εξίταρε παραπάνω. Κάποια στιγμή μου έχει κατεβάσει το παντελόνι και το μποξεράκι αρχίζει να μου τον παίζει με το χέρι αργά-αργά, ενώ εγώ της έχω ανοίξει τα πόδια και τη χαϊδεύω. Τη νιώθω να είναι πολύ υγρή. Είμαστε και οι δυο  εντελώς καυλωμένοι. Τότε σκύβει στο αυτί και μου λέει:

-    Μ: Ξέρεις τι θέλω τώρα;

-    Χ: Τι θέλεις μωρό μου;

-    Μ: Θέλω να φωνάξεις το Γιάννη.

-    Εγώ: Που να τον φωνάξω;

-    Μαρία: Εδω μέσα. Θέλω να τον δω να μας παίρνει μάτι.

-    Εγώ: Είσαι σίγουρη;

-    Μαρία: Ναι. Το θέλω πολύ σήμερα. Θέλω να βγάλει τα ρούχα του. Να βλέπει πως σε γλείφω και πως τελειώνω για σένα. Για το πόσο υγρή με κάνεις. Να τον βλέπω με την πουτσα του όρθια, να ζηλεύει που δεν είναι στη θέση σου.

-    Εγώ: Αλήθεια μου λες;

-    Μαρία: Αλήθεια μωρό μου.

-    Εγώ: Και τι άλλο θες;

-    Μαρία: Θέλω την ώρα που σε γλείφω να έχει την πουτσα του κοντά στο πρόσωπο μου. Θέλω να με παίρνεις στα τέσσερα άγρια, να στέκεται μπροστά μου και να βαράει μαλακία για μένα. Θέλω να με παρακαλάει να  τον πάρω στο στόμα μου.

Κάποια στιγμή, αντιλαμβάνομαι ότι ο κολλητός μου στέκεται στην πόρτα και μας βλέπει, ενώ τρίβει ήδη τον καβάλο του. Εκείνη την ώρα το αντιλαμβάνεται και η Μαρία  και προς μεγάλη μου έκπληξη τον  προσκαλεί μέσα.  Είναι πολύ διαφορετικά να φαντασιώνεσαι κάτι από το να το βλέπεις να συμβαίνει. Τον παίρνει από το χέρι και τον  βάζει να κάτσει στον καναπέ. Στέκεται μπροστά του και αρχίζει να ξεντύνεται αργά-αργά. Ο Γιάννης έχει γίνει τούρμπο. Αρχίζει να τον ξεντύνει ώσπου τον αφήνει εντελώς γυμνό. Μόλις αντικρίζει την πουτσα του Γιάννη, δε μπορεί να το πιστέψει. Ο κολλητός μου την έχει 20 πόντους και χοντρή. Τη βλέπω ότι της αρέσει πολύ το θέαμα.

Σηκώνεται από εκεί, έρχεται κοντά και μου βγάζει τα ρούχα. Με σηκώνει όρθιο, με φέρνει κοντά στο Γιάννη, γονατίζει και αρχίζει να με ρουφάει, ενώ τα μάτια της κάθε τόσο καρφώνονται στο κολλητό μου ο οποίος είναι σε πλήρη στύση και την παίζει αργά-αργά. Κάθε τόσο, τον  βγάζει από το στόμα της με κοιτάει στα μάτια και λέει φράσεις όπως… "τι τεράστια πουτσα έχει ο κολλητός σου", "μωρό μου με έχει τρελάνει έτσι όπως την παίζει για μένα". Με έχει τρελάνει το θέαμα που βλέπω και θέλω οπωσδήποτε να μπω μέσα της. Τη σταματάω, τη σηκώνω και τη στήνω  στα τέσσερα. Εκείνη φωνάζει το Γιάννη να έρθει κοντά μας. Είμαστε στον καναπέ. Η Μαρία στα τέσσερα, εγώ από πίσω της και ο Γιάννης μπροστά της, με τη χοντρή του πουτσα σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο της. Αρχίζω και μπαινοβγαίνω μέσα της. Στην αρχή μπαίνω και βγαίνω ολόκληρος, αργά-αργά, ενώ ο Γιάννης με το ένα του χέρι την παίζει και με το άλλο της χουφτώνει το στήθος. Αρχίζω να μπαινοβγαίνω μέσα της με σταθερό ρυθμό ενώ σιγά-σιγά ανεβάζω ταχύτητα. Ο Γιάννης συνεχίζει να τη χουφτώνει, ενώ η Μαρία αρχίζει και του γλείφει αισθησιακά το δάχτυλο του χεριού. Νιώθω τα υγρά από το μουνί της να στάζουν πάνω στην πουτσα μου. Τότε η Μαρία όπως είναι, σκύβει και βάζει την πουτσα του Γιάννη στο στόμα της. Τη βλέπω ότι δυσκολεύεται να τη χωρέσει όλη. Εκείνος αρχίζει να της γαμάει το στόμα γρήγορα, ενώ κι εγώ, βλέποντας αυτό το θέαμα, ανεβάζω κι άλλο την ταχύτητα μου.  Με έχει τρελάνει το θέαμα να τη βλέπω να παίρνει δυο πούτσες.

Τη νιώθω να τρέμει ολόκληρη και αρχίζει και χύνει για πρώτη φορά, ενώ φωνάζει δυνατά. Σχεδόν ταυτόχρονα, ο κολλητός μου τον βγάζει από το στόμα της και αρχίζει και χύνει απίστευτες ποσότητες στο πρόσωπο της ενώ της φωνάζει "παρ’ τα πουτάνα". Δε μπορώ να κρατηθώ άλλο και αρχίζω να χύνω σαν τρελός μέσα στο μουνάκι της. Καθόμαστε και οι τρεις αποκαμωμένοι. Η Μαρία μετά από λίγο, αρχίζει να μας χαϊδεύει πάλι τις πούτσες. Παίρνει το χέρι του Γιάννη και το φέρνει στο μουνί της. Αρχίζει να της το χαϊδεύει ενώ τα χύσια μου τρέχουν ακόμα από μέσα της. Της βάζει δάχτυλο άγρια ενώ της γλείφω τα βυζιά. Τότε  σηκώνεται από τον καναπέ, μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Ξαπλώνει στο κρεβάτι, ανοίγει τα πόδια της και αρχίζει να χαϊδεύεται.

-    Μαρία: Αχ μωρό μου, θέλω να με πάρει ο κολλητός σου. Θέλω να με ανοίξει με την πουτσάρα του. Θέλω να με βλέπεις να γαμιέμαι και να τον παίζεις.

Είμαστε και οι δυο πολύ καυλωμένοι πάλι. Ο Γιάννης της ανοίγει τα πόδια και με μια απότομη κίνηση καρφώνεται μέσα της. Αρχίζει να την πηδάει δυνατά. Το απολαμβάνει πολύ. Φωνάζει συνεχεία. Της βάζει τα πόδια στους ώμους και αρχίζει να την ξεσκίζει. Το θέαμα με έχει τρελάνει και αρχίζω να την παίζω.

-    Μαρία: Μωρό μου τι γαμιάς είναι ο κολλητός σου; Μου έχει ανοίξει το μουνάκι.

Τον σηκώνει από πάνω της, τον βάζει να ξαπλώσει και κάθεται πάνω στην πουτσα του με πλάτη προς αυτόν. Με φωνάζει κοντά της. Ανεβαίνω στο κρεβάτι και της βάζω την πουτσα μου στο στόμα. Εκείνη ανεβοκατεβαίνει τρελαμένη πάνω στον Κώστα και με γλείφει με μανία.

-    Μαρία: Σας θέλω και τους δυο ταυτόχρονα. Θέλω να νιώσω τις πούτσες σας να μου σκίζουν τις τρύπες.

Σηκώνεται από το κρεβάτι, γυρνάει στον Κώστα και Βυθίζει στο μουνί της την πουτσα του. Αρχίζει να γαμιέται πάνω στον πούτσο του αργά. Ανασηκώνει τη λεκάνη και αρχίζω να της βάζω δάχτυλο  χρησιμοποιώντας τα υγρά που στάζουν από το μουνί της. Τη νιώθω να φοβάται, αλλά ταυτόχρονα βλέπω το μουνί της που ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο του Κώστα να συσπάται από καύλα. Όταν νιώθω ότι έχει ανοίξει αρκετά, οδηγώ τον πούτσο μου στην τρύπα της και μπαίνω δυνατά μέσα της. Η Μαρία φωνάζει από πόνο και από καύλα. Ουρλιάζει! Είμαστε τόσο καυλωμένοι που είναι σα να μην ακούμε τίποτα. Βρίσκουμε ρυθμό και τη σφυροκοπάμε και από τις δυο τρύπες της. Χύνει συνέχεια και φωνάζει. Αυτό κράτησε λίγο, αφού ο Γιάννης δε μπορεί άλλο και αρχίζει να χύνει στο μουνί της. Όταν τελειώνει, γυρίζει μπροστά, ανοίγει τα πόδια και με παρακαλάει να τη χύσω κι εγώ μέσα στο μουνί. Όπως είναι τα χύσια του Γιάννη και τρέχουν από το μουνί της, μπαίνω μέσα της και αρχίζω να την πηδάω δυνατά μέχρι που δε μπορώ άλλο και τελειώνω μέσα της.

Αυτή ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου με τη Μαρία. Αν σας άρεσε, πείτε μου να σας γράψω κι άλλες.Copyright protected OW ref: 101712