Με το συνέταιρο του μπαμπά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.94 (9 Votes)
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Με λένε Μαρία. Είμαι 18 χρονών, μελαχρινή, με μαλλιά μέχρι τη μέση και ιδιαίτερα προκλητικές καμπύλες, πολύ μεγάλο στήθος και έναν κώλο που δεν περνάει απαρατήρητος και παίρνει κατά καιρούς διάφορα σχόλια.  Συγχωρέστε τυχόν λάθη αφού γράφω πρώτη φορά.

Όλη η ιστορία ξεκινάει από τη στιγμή που ο πατέρας μου αποφάσισε να ανοίξει μια δική του επιχείρηση, συνεργείο αυτοκινήτων για την ακρίβεια. Αποφάσισε λοιπόν να βάλει ως συνέταιρο το Γιώργο, 35 χρονών και αρραβωνιασμένος με μια κοπέλα. Μάλιστα κουμπάρος θα ήταν ο πατέρας μου. Με το Γιώργο είχαμε συναντηθεί ελάχιστες φορές στο παρελθόν και αυτό όταν ήμουνα πιο μικρή και δεν έδωσα και πότε σημασία, καθώς δεν ήταν και αντικειμενικά κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά και πάντα με τραβούσαν αλλού τύπου άντρες. Είχε έρθει η στιγμή όμως να γνωριστούμε καλύτερα, γιατί θα δούλευα κι εγώ στο μαγαζί, στο γραφείο, να βοηθήσω λίγο τον πατέρα μου και θα περνούσαμε αρκετές ώρες μαζί.

Γνωριστήκαμε λοιπόν κατευθείαν αρχίζοντας τη δουλειά μαζί. Μετά από κάποια σειρά γεγονότων όμως, ο μπαμπάς μου έπρεπε να λείψει κάποιο καιρό από το μαγαζί, οπότε αναγκαστικά η επικοινωνία μας έγινε πιο στενή (που να ήξερα πόσο στενή) με μηνύματα και τηλέφωνα συνέχεια, αρχικά μόνο για τη δουλειά.

Ένα βράδυ μου έστειλε κάτι για την επόμενη μέρα και αρχίσαμε να μιλάμε. Αυτό συνεχίστηκε επί αρκετές βδομάδες. Τυπικός στο μαγαζί και το βράδυ κάθε μέρα μηνύματα, με πειράγματα ο ένας προς τον άλλον.

Μια Κυριακή είχε μπάλα στην τηλεόραση και θα ερχόταν να δει τον αγώνα με το μπαμπά μου. Φυσικά σκέφτηκα να τον προκαλέσω για να παραδεχτεί αυτό που υποψιαζόμουν. Φόρεσα ένα κολάν και μια κοντή μπλούζα όλη ανοιχτή να φαίνεται το στήθος μου (χωρίς σουτιέν φυσικά). Έκατσε σε μια πολυθρόνα κι εγώ φυσικά απέναντι. Βλέποντας με τα έχασε και καρφώθηκε να με κοιτάει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που φυσικά δεν παρακολουθούσε. Αντιθέτως εγώ έβλεπα το φούσκωμα στο παντελόνι του. Φεύγοντας μετά από λίγα λεπτά μου έστειλε μήνυμα.

"Όλο το βράδυ σκεφτόμουνα μόνο ένα πράγμα. Να σε ξαπλώνω στο τραπέζι μπρούμυτα και να σε γαμάω δυνατά. Με το ένα χέρι να σου τραβάω τα μαλλιά και το άλλο να χτυπάει τον τέλειο κώλο σου. Και κάθε φορά που βγαίνω, να τρέχουν τα υγρά σου στα μπούτια σου".

Το διάβασα και όσο σοκαρίστηκα τόσο καύλωνα και άρχισα να γίνομαι μούσκεμα.

"Μη σταματάς. Μετά;"… του απάντησα.

"Να σε γλείφω και να σπρώχνεις το κεφάλι μου με δύναμη στο μουνάκι σου  που στάζει και να σε ξανά γαμάω δυνατά μέχρι να χύσεις στον πούτσο μου έχοντας σπασμούς σε όλο το κορμί σου φωνάζοντας".

Αυτό ήταν. Με κάθε λέξη που διάβαζα ήμουν πιο κοντά στον οργασμό, αφού τόση ώρα  έπαιζα το μουνάκι μου για πάρτη του . Μου γάμαγε το μυαλό και μ' άρεσε όσο δε φαντάζεστε.

Στη δουλειά την επόμενη μέρα ήταν φυσικά τυπικός, αφού και ο μπαμπάς μου είχε γυρίσει κανονικά στη δουλειά. Και μάλιστα μου μιλούσε και απότομα και άσχημα όταν έκανα κάποιο λάθος και νεύριαζε υπερβολικά μαζί μου με το παραμικρό, πράγμα που πριν δεν έκανε. Ο μπαμπάς μου τελείωσε τη δουλειά κι εγώ με μια πρόφαση έκατσα παραπάνω για να μείνω μαζί του και θα έκλεινα εγώ. Άρχισε να μου φωνάζει για ένα λάθος που είχα κάνει και όσο μου φέρονταν έτσι και με νεύριαζε, τόσο καύλωνα.

Φορούσα ένα άσπρο φόρεμα κοντό κολλητό. Πήγα στο μπάνιο και έβγαλα τα εσώρουχα μου. "Να δούμε τώρα πόσο μπορείς να μου φωνάξεις" σκέφτηκα. Πήγα στο γραφείο και καθόταν στην καρέκλα. Πήγα κοντά του και όπως καθόταν πλησίασα το πρόσωπο μου στο δικό σου όσο πιο πολύ γινόταν.

-    Άμα μου ξανά μιλήσεις έτσι, θα γίνει χαμός εδώ μέσα, δεν είμαι υπάλληλος σου!

-    Άσε μας ρε Μαρία. Κάνε τη δουλειά σου, άμα θες να σου φέρομαι καλύτερα.

Πλησίασα το αυτί του και του ψιθύρισα:

-    Τώρα δε σκέφτεσαι να με γαμάς άγρια πάνω στο γραφείο μέχρι να ουρλιάξω; Γιατί εγώ αυτό σκέφτομαι. Τι έγινε; Μόνο με μηνύματα μπορούμε;

-    Μην αρχίζεις το παιχνίδι γιατί δε θέλω και πολύ. Και άμα μπλέξουμε, πάει και η σχέση μου και το μαγαζί. Μην προκαλείς μικρή.

Γελάω ειρωνικά και βγαίνω από το γραφείο έχοντας γίνει μούσκεμα, με άδεια χέρια. Πήγα να μαζέψω τα πράγματα μου να γυρίσω σπίτι. Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι στη μέση μου με σπρώχνει και με βάζει με το πρόσωπο στον τοίχο. Μου ανοίγει τα πόδια με τα πόδια του και με ακινητοποιεί. Προσπαθώ να ξεφύγω  φωνάζοντας.

-    Γιατί δε γυρνάς στην κοπέλα σου καλύτερα; Αυτό δεν είπες πριν;

-    Έχω σκεφτεί να σε γαμάω σε κάθε γωνιά εδώ μέσα. Έχω χύσει άπειρες φορές για πάρτη σου. Το σκέφτομαι συνέχεια. Θα τρελαθώ!

Σταματάω να αντιστέκομαι και όπως ήμουν με το πρόσωπο στον τοίχο και τα πόδια ανοιχτά μου σηκώνει το φόρεμα και περνάει το χέρι του από το μουνάκι. Τα υγρά μου είχαν φτάσει μέχρι χαμηλά στα μπούτια μου. Με την επαφή τα πόδια μου έτρεμαν. Δεν άντεχα άλλο.

-    Τόσο πολύ με θες μωρό μου; Γιατί δεν το λες τόσο καιρό;

Με γυρνάει με σηκώνει και με πάει μέσα στο γραφείο που καθόταν πριν.

-    Εδώ σκεφτόσουν να σε γαμάω μωρό μου; Εδώ θα χύνεις μέχρι να μη μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

Με ξαπλώνει στο γραφείο, σκίζει το φόρεμα και μπαίνει ανάμεσα στα μπούτια μου. Ένιωθα τη γλώσσα του να μπαίνει λίγο-λίγο μέσα μου και ένιωθα ότι θα χύσω πριν καν αρχίσουμε. Με σηκώνει και με γυρνάει μπρούμυτα, έτσι όπως το είχε φανταστεί αυτός την πρώτη φορά. Μπήκε μέσα μου με μια απότομη κίνηση και αυτό ήταν το τέλος για μένα. Άρχισα να χύνω χωρίς σταματημό και να φωνάζω. Σταμάτησε να κουνιέται μέχρι να σταματήσει και ο οργασμός μου, αλλά μόλις με ένιωσε να χαλαρώνω, μου τράβηξε από τα μαλλιά το κεφάλι προς τα πίσω και μου ψιθύρισε:

-    Έχεις γεμίσει τον πούτσο μου υγρά πουτανάκι. Τώρα θα σου δείξω εγώ, πως είναι να γαμιέσαι με άντρα. Και όχι με παιδάκι.

Άρχισε να με γαμάει άγρια και να με χτυπάει με δύναμη στον κώλο. Κάθε χτύπημα με έσπρωχνε σε έναν ακόμα οργασμό. Μου τράβαγε τα μαλλιά και με δάγκωνε στο λαιμό. Δεν είχα ξανά καυλώσει ξανά με άντρα έτσι, με είχε τρελάνει. Ήθελα να με γαμάει παντού συνέχεια.

-    Κάθε φορά που γάμαγα την άλλη, εσένα σκεφτόμουν εδώ και μήνες. Μόνο με εσένα έχυνα, για πάρτη σου. Θα σε χύσω πουτάνακι δεν αντέχω, που τα θες; Πες μου.

Πριν προλάβω να απαντήσω καν με είχε στα γόνατα να του γλείφω τον πούτσο και να χύνει στο στόμα μου.

-    Σε χύνω καργιολάκι. Παρ' τα όλα στο στόμα σου!

Δε μιλήσαμε καν. Τελείωσε, ντύθηκε, μου έδωσε να φορέσω τη ζακέτα του να γυρίσω που ευτυχώς ήταν μακριά σαν φόρεμα γιατί πλέον φόρεμα δεν είχα. Γύρισα σπίτι καυλωμένη ενώ μόλις είχα γαμηθεί και μάλιστα καλά, αλλά δε μου έφτανε με τίποτα. Σκέφτηκα "αυτό ήταν... μια φορά μόνο και θα την ξεχάσουμε". Που να μπλέκουμε σε τέτοια ιστορία και οι δύο. Τη σκέψη μου διέκοψε το κινητό μου. Μήνυμα…

"Τίποτα δεν τελείωσε. Εγώ θα σε γαμάω μόνο. Ακόμα καυλωμένος είμαι για πάρτη σου"

Χαμογέλασα.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 101541