Το παρθενάκι και οι 9 οικολόγοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Έλενα και είμαι δεκαεννιά χρονών. Ήμουν παρθένα μέχρι και προχτές και θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας…

Μένω σε χωριό και δεν είχα ποτέ σχέσεις. Καθημερινά όμως έπαιζα δυνατά την κλειτορίδα μου άπειρες φορές και έχυνα με άγριες φαντασιώσεις. Το έπαιζα παντού… στο σπίτι, στο σχολείο, σε τουαλέτες κτλ.

Ήταν εννέα το πρωί και με έστειλε η μάνα μου σε διπλανό χωριό που είχε πανηγύρι να δω την ξαδέρφη της και να την βοηθήσω. Πήρα το ποδήλατο και με τον ήλιο να με σκάει ξεκίνησα… Στην διαδρομή βλέπω ένα πουλμανάκι με ένα τροχόσπιτο από πίσω με κάτι ξένους.

-    «Να σε ρωτήσουμε κάτι; Πώς πάνε για…;»

Τους εξήγησα αλλά δεν καταλάβαιναν και πολύ και τότε μου λέει ο οδηγός:

-    «Δεν έρχεσαι μαζί μας να μας δείξεις τον δρόμο να μην καβαλάς και το ποδήλατο με τέτοια ζέστη;»

Άλλο που δεν ήθελα. Μπήκα κάθισα στη μέση περίπου του βαν και συστηθήκαμε. Ήταν όλοι οικολόγοι και κάνανε εκδρομή στην φύση. Όλοι τους άνω των τριάντα με ωραία σώματα.

Πιάσαμε την κουβέντα και από την ζέστη το μπλουζάκι μου είχε κολλήσει πάνω στο στήθος. Οι ρωγίτσες μου φαίνονταν καθαρά. Όλοι με κοίταζαν και το ήξερα. Άρχισα να υγραίνομαι… Έβλεπα τους πούτσους τους σηκωμένους μέσα από τα παντελόνια και τρελαινόμουν.

-    «Έχεις κάνει ποτέ παρτούζα;», με ρώτησε στην ψύχρα ο ένας.

Ντροπαλά εγώ του είπα:

-    «Όχι. Είμαι παρθενούλα ακόμη…»

Γυάλισαν τα μάτια τους…

-    «Θέλεις μωρό μου να σε βοηθήσουμε να μην είσαι πια;»

-    «Ναι!», είπα χαρούμενη.

Σταματήσαμε σε ένα χωράφι, μπήκαμε στο τροχόσπιτο και μου ζήτησαν να γδυθώ. Έκαναν το ίδιο.. Με έβαλαν να καθίσω στην άκρη του κρεβατιού και ο ένας γονάτισε στα πόδια μου και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι. Ήμουν μούσκεμα.

-    «Ρε ‘σεις! Το μουνί της είναι τέλειο!»

-    «Θα περάσεις υπέροχα μουνάκι μου!», είπε ένας και μου έβαλε το καυλί του στο στόμα.

Ήρθαν και άλλοι δύο και άρχισαν να μου τα βάζουν μέσα στο στόμα εναλλάξ ενώ ένας μου κρατούσε το κεφάλι σταθερό από πίσω. Έριξαν κλήρο ποιος θα με γαμήσει πρώτος. Μου άρεσε πολύ. Έπαιρνα πίπα σε πέντε ενώ δύο μου έγλειφαν το μουνί και το κωλαράκι και δύο έπαιζαν μαλακία στα βυζάκια μου. Πήραν την κάμερα και αυτός με το μεγαλύτερο καυλί μου άνοιξε τα πόδια και μου είπε:

-    «Ετοιμάσου να ξεπαρθενευτείς καύλα μου!»

Μπήκε μέσα μου με μία δυνατή κίνηση…

-    «Μηηηηηηηηηηηηηηηη! Πονάωωωωωωωω!!!», φώναξα.

Γελούσαν όλοι μαζί μου.

-    «Σιγά ρε μαλάκα! Το έσκισες το μουνί της!», του είπαν.

Αλλά αυτός συνέχιζε να με γαμάει δυνατά…

Το μουνάκι μου ήταν ανακατεμένο με υγρά και αιματάκια αλλά δεν με ένοιαζε. Πήραν σειρά και οι υπόλοιποι. Με γάμησαν όλοι για μερικά λεπτά ο καθένας και μετά πλένονταν Έπειτα έρχονταν να μου το χώσουν στο στόμα.

Ο πρώτος αφού έκαναν τον κύκλο έχυσε μέσα μου. Με πονούσε αλλά μου άρεσε πολύ. Έκανα ένα μπανάκι στα γρήγορα στην ντουζιέρα τους ενώ με έβλεπαν και με ξάπλωσαν στο κρεβάτι πάνω σε έναν. Μπήκε στο μουνί μου αργά και βαθιά και έτσουζε.

Οι άλλοι με έδιναν τα καυλιά τους να τα γλείφω. Ούτε έβλεπα ποιον έπαιρνα… και τότε… Ένιωσα ένα πουτσοκέφαλο να τρίβεται πάνω στο κωλαράκι μου. Ήθελα να τσιρίξω όχι αλλά ήμουν μπουκωμένη.

Με έπιασε από την μέση και με μια δυνατή κίνηση έσπρωξε το καυλί του μέσα στη τρύπα μου. Στην προσπάθεια μου να φωνάξω το καυλί του άλλου χώθηκε πιο βαθιά στο στόμα μου. Το έβγαλε και άρχισα να κλαίω.

-    «Μηηηηηηηηηηηηηηη!!! Πονάωωωωωωωωωωωωωω!!! Μηηηηηηηηηηηηηηη! Φτάνεi!!!»

Ο άλλος με γαμούσε όμως τόσο δυνατά που άρχισε να μου αρέσει. Άρχισα εναλλάξ να τους παίρνω ανά τρεις. Ήμουν μπουκωμένη από παντού. Έπινα χυσάκια και τα ένιωθα να κυλούν μέσα μου.

Το γαμήσι μας κράτησε ως αργά το βράδυ… Στο τέλος μου έδωσαν και δύο φωτογραφίες από τις τρυπούλες μου να δω πως ήταν… τεράστιες… κατακόκκινες και πονούσαν. Ήταν όμως υπέροχο!

Με άφησαν στο χωριό της θείας μου. Εκεί με περίμενε όλο το σόι ανήσυχοι. Δεν με ένοιαζε όμως… Εγώ είχα ξεσκιστεί για τα καλά!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")