Η γειτόνισσα με έκανε άντρα

Δημοσιεύθηκε από trian
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.71 (19 Votes)
Στην πολυκατοικία που ζούσα μικρός, υπήρχε μία γειτόνισσα, η Γιώτα. Ήταν καμιά σαρανταριά χρονών. Κοκκινομάλλα, με μεγάλα βυζιά και κώλο. Το πρόσωπό της ήταν μέτριο σε ομορφιά. Ήταν ακόμα ανύπαντρη, οπότε υπήρχαν φήμες ότι ήταν πεταχτή, χωρίς να υπάρχει καμία απόδειξη. Με τη μητέρα μου δεν ήταν κολλητές, αλλά έκαναν παρέα, ένεκα του ότι ζούσε ακριβώς από πάνω μας. Συζητούσαν, κουτσομπόλευαν άλλους και σπανίως, πήγαιναν η μία στο σπίτι της άλλης.

Κατά τα δεκαέξι μου, πρόσεξα ότι έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς εμένα. Όποτε με έβλεπε, με αποκαλούσε "πρασινομάτη της", έλεγε στη μητέρα μου πόσο όμορφος είχα γίνει και ότι θα καίω καρδιές. Συν του ότι όταν δε μας κοίταζε κανείς, έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες για να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Οι μεγάλοι δεν είχαν προσέξει τίποτα. Η μάνα μου έπαιρνε αυτά που της έλεγε ως τα συνήθη σχόλια που κάνεις για να παινέψεις ένα παιδί. Εμένα τότε δε μου άρεσε αυτό. Σε εκείνη την ηλικία τους σαραντάχρονους τους έβλεπα σαν εκατοντάχρονους, οπότε εμένα δεν με έλκυε καθόλου. Εξάλλου, εγώ είχα το μυαλό μου στην Κατερίνα. Πηγαίναμε στην ίδια τάξη και μέναμε και στην ίδια γειτονιά. Εκείνη όμως δεν μου έδινε σημασία. Η "κυρία Γιώτα", όπως την αποκαλούσα, είχε δει πως την κοίταζα και το είχε καταλάβει.

Μία μέρα, οι γονείς μου έπρεπε να φύγουν εκτός πόλης για να πάνε σε ένα μνημόσυνο και εγώ την επόμενη μέρα είχα σχολείο. Αυτή που προσφέρθηκε πρώτη-πρώτη για να με φυλάξει ήταν η Γιώτα. Οι γονείς μου δε με εμπιστεύονταν καθόλου μόνο μου, οπότε μου είπαν ότι θα κοιμηθώ στο σπίτι της. Χαρά εγώ...

Ήταν Κυριακή. Οι γονείς μου ετοίμασαν πρωινό και έφυγαν νωρίς για να είναι εκεί το απόγευμα. Την επόμενη μέρα θα γύριζαν. Εμένα με πήγαν πάνω. Η μέρα περνούσε βαρετά. Μέχρι το μεσημέρι είχα να βλέπω κινούμενα σχέδια, μετά όμως βαρέθηκα τη ζωή μου εκεί πέρα. Η Γιώτα κυκλοφορούσε με ένα μαύρο νυχτικό, χωρίς εσώρουχα από μέσα και έσκυβε μπροστά μου, ή έφερνε τα βυζιά της στη μούρη μου για να πάρει κάτι που ήταν πίσω μου. Δεν την έβλεπα σα γυναίκα, όμως ήμουν έφηβος και η πούτσα μου είχε αρχίσει να ψιλο-σκληραίνει. Σε κάποια στιγμή, ήμουν στο τραπέζι με ένα τετράδιο και σχεδίαζα βαριεστημένα μπας και περάσει η ώρα. Η Γιώτα ήρθε και έκατσε δίπλα μου.

-    Τι κάνεις Κωστάκη μου, βαριέσαι;

-    Όχι, εντάξει είμαι…

απάντησα εγώ θέλοντας να είμαι ευγενικός.

-    Μωρέ βαριέσαι. Αλλά εγώ έχω κάτι που θα σε κάνει να μη βαριέσαι.

-    Τι;

-    Θες να δεις;

-    Ναι.

Με το που το είπα αυτό, χωρίς καμία προειδοποίηση, κατέβασε με γρήγορες κινήσεις το παντελόνι μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Η έκπληξη και η ξαφνική ηδονή που ένιωσα με έκαναν να πάρω μια βαθιά εισπνοή. Ο πούτσος μου μεγάλωσε και σκλήρυνε μέσα στο στόμα της. Έβαλα το χέρι μου στο κεφάλι της.

-    Κυρία Γιώτα! Όχι… τι κάνετε;

Προσπάθησα να τη σπρώξω, όμως ήταν λες και ρουφούσε όλη μου τη δύναμη μέσω της πούτσας μου. Το στόμα της άρχισε να πηγαίνει πέρα δώθε, ρουφώντας την και παίζοντας με τη γλώσσα της. Εγώ έβγαζα σιγανά βογγητά, μιας και ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω. Με κοίταξε παιχνιδιάρικα για λίγο και μετά κατέβασε το βλέμμα της και επικεντρώθηκε στην πίπα. Τώρα έστριβε και το κεφάλι της δεξιά αριστερά. Το μυαλό μου είχε θολώσει. Ήμουν έτοιμος να χύσω.

Ξαφνικά, η αίσθηση του στόματός της εξαφανίστηκε. Κοίταξα κάτω και την είδα να σηκώνεται. Έβγαλε εντελώς το παντελόνι μου και μετά έβγαλε την μπλούζα μου. Γράπωσε την πούτσα μου με το χέρι της και άρχισε να με τραβάει. Εγώ την είχα πιάσει από τον καρπό και το μπράτσο.

-    Όχι... κυρία Γιώτα...

Με οδήγησε στο σαλόνι και με έριξε καθιστό στον καναπέ. Γύρισε πλάτη και άφησε το νυχτικό της να γλιστρήσει κάτω, αποκαλύπτοντας το σώμα της. Νόμιζα ότι μετά την πίπα τίποτα δε θα με καύλωνε περισσότερο από ότι είχα ήδη καυλώσει. Έκανα λάθος. Είχα δει τσόντες, όμως το να βλέπω μία γυναίκα γυμνή ακριβώς μπροστά μου ήταν εντελώς διαφορετικό. Τα πρώτα μέρη που μου αποκάλυψε το νυχτικό ήταν η πλάτη και ο κώλος της, ενώ τα υπόλοιπα τα είδα από την αντανάκλαση στη τζαμαρία. Έκανε λίγο πίσω, έπιασε τον πούτσο μου και τον ευθυγράμμισε τον με το μουνί της. Ύστερα, άφησε το σώμα της ελεύθερο να πέσει πάνω στον καναπέ. Η λεκάνη της έπεσε πάνω στη δική μου. Τρελάθηκα. Ξαφνικά ο πούτσος μου βρέθηκε τυλιγμένος από κάτι υγρό, καυτό, που τον έσφιγγε και τον ρούφαγε ταυτοχρόνως. Είχε μπει με φόρα μέσα της, αφήνοντας το μυαλό μου κενό και την όρασή μου θολωμένη. Το μόνο που ένιωθα ήταν ηδονή και η τέλεια αίσθηση που είχαν τα μαλακά κωλομέρια της πάνω στο δέρμα μου. Το στόμα μου έβγαλε από μόνο του ένα δυνατό βογκητό. Το ότι δεν έχυσα εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ήταν θαύμα και τίποτα άλλο. Εκείνη δάγκωσε το κάτω χείλος και έβγαλε ένα μικρό  μουγκανιτό.

Ένιωσα τα κωλομέρια της να τρίβονται στο δέρμα μου, καθώς άρχισε να χορεύει πάνω στον πούτσο μου. Βρήκα τα χέρια μου ακουμπημένα στη μέση της, χωρίς να καταλάβω πότε τα έβαλα. Κοίταζα διαρκώς την πλάτη της. Αισθανόμουν ότι ήθελα να την φάω. Άρχισα να τη φιλάω με άτσαλες κινήσεις.

Ο χορός διήρκησε πολύ λίγο και μετατράπηκε αμέσως σε χοροπηδητά. Εκεί τα είδα όλα. Στο τρίτο ανεβοκατέβασμα, ένιωσα ότι διαπέρασε ηλεκτρισμός όλο μου το σώμα και άρχισα να χύνω. Αν δεν είχε ηχομόνωση η πολυκατοικία θα είχε ακούσει όλη η γειτονιά τις φωνές μου, καθώς άφηνα τους χυμούς μου μέσα της. Μέσα στο παραλήρημα την άκουσα να λέει:

-    Θα σε κάνω εγώ να την ξεχάσεις την Κατερινούλα.

Μόλις είχα χάσει την παρθενιά μου. Αφού τελείωσα με έβγαλε, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να με ξανά-πιπώνει. Δε χρειάστηκαν και πολλά για να ξανακαυλώσω. Σηκώθηκε και έκατσε πάνω μου στην ίδια στάση, αρχίζοντας πάλι να χοροπηδάει. Έμεινε για λίγο να με παίρνει έτσι. Ύστερα έπεσε στο πλάι, παρασύροντας κι εμένα. Ήμασταν και οι δύο ξαπλωμένοι πλάγια στον καναπέ. Κούνησε λίγο τον κώλο της.

-    Κούνα τους γοφούς σου…

μου είπε. Το έκανα. Άρχισα να κουνάω το σώμα μου και να τη γαμάω σε πλάγια στάση. Στην αρχή κουνιόμουν λίγο άτσαλα, αλλά σιγά-σιγά το έβρισκα. Πήρε το χέρι μου με το δικό της και το ακούμπησε στο βυζί της. Απίστευτα μαλακό. Το χάιδεψα για λίγη ώρα και μετά άρχισα να εξερευνώ και άλλα μέρη πάνω της. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι το σώμα της ήταν τόσο απαλό και μαλακό. Και η υφή του ήταν ανεπανάληπτη.

Ξαναπήρε καθιστή θέση και σηκώθηκε από πάνω μου. Έπιασε πάλι το καυλί μου και άρχισε να με τραβάει. Αυτή τη φορά με οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρα. Εγώ όμως ήμουν ήδη έτοιμος να τελειώσω και δεν άντεξα. Άρχισα να χύνω στο χέρι της. Μόλις το κατάλαβε με κόλλησε στο τοίχο και έπεσε στα γόνατα, παίρνοντάς με στο στόμα της. Ήταν η πρώτη φορά που έχυσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα και συνέχισε να το ρουφάει μέχρι να ξαναγίνει πέτρα. Μετά με οδήγησε στο κρεβάτι και με έριξε πάνω. Με καβάλησε και ξαναέβαλε την πούτσα μου στο μουνί της. Αυτή τη φορά ήταν γυρισμένη προς εμένα. Άρχισε να με γαμάει σαν τρελή. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα το σώμα της από μπροστά τόσο καθαρά. Τα βυζιά της χοροπηδούσαν πάνω κάτω μαζί με αυτή. Σήκωσα το σώμα μου και άρχισα να τα φιλάω. Μου χάιδευε τα μαλλιά ενώ ρουφούσα τις σκληρές ρώγες της. Η γεύση τους ήταν απίστευτη. Είχε καταφέρει αυτό που ήθελε. Την Κατερίνα ούτε που τη σκεφτόμουν πια.

Καθώς έπεσα κάτω, ήρθε και αυτή μαζί μου, κολλώντας το σώμα της στο δικό μου. Συνέχισε να με παίρνει. Έχωσε το πρόσωπό μου ανάμεσα στα στήθη της και εγώ άρχισα να φιλάω ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Ύστερα με αγκάλιασε εντελώς και εγώ ακούμπησα τα χέρια μου στον κώλο της. Μετά γύρισε μπρούμυτα, παρασύροντας με για άλλη μια φορά. Βρέθηκα πάνω της. Με κοίταξε με ύφος γεμάτο νόημα σε φάση "ξέρεις  τι να κάνεις". Άρχισα να κουνάω τους γοφούς μου και να τη γαμάω σε ιεραποστολική στάση. Σε αυτή τη στάση έχυσα για τρίτη φορά. Με ξάπλωσε, έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της και τον έτριβε. Ήθελε να μου τον σηκώσει, όμως όταν τον έβαλε και στο στόμα της, την έχυσα και στη μούρη και στα βυζιά. Χωρίς να πτοηθεί, ξεκίνησε από την αρχή. Έκατσε στα τέσσερα και τούρλωσε τον κώλο, περιμένοντας. Πήγα από πίσω και μπήκα μέσα της. Δεν τον είχα ξαναχώσει ποτέ μόνος μου. Και τις δύο φορές αυτή  τον είχε χώσει. Περάσαμε την ημέρα να πηδιόμαστε σαν τα κουνέλια. Να κάνουμε μπάνιο, να τρώμε και να ξαναρχίζουμε. Είχα ξεπεράσει πλήρως την Κατερίνα και από εκεί που η Γιώτα ήταν απλά μια μεγάλη για εμένα, πλέον δεν ήθελα να ξαναβγώ ποτέ από μέσα της.Copyright protected OW ref: 101235