Ο Μαχμούτ και το χαλασμένο πλυντήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.56 (8 Votes)
Η περιπέτεια που θα περιγράψω είναι 100% αληθινή και συνέβη το περασμένο Σάββατο.

Βρισκόμαστε στο σπίτι με το Μαχμούτ και η Μαίρη ήταν ακόμη στη δουλειά. Θα γυρνούσε το μεσημέρι, ενώ ήξερε ότι θα κοιτούσαμε με εκείνον για καινούργιο πλυντήριο στο ίντερνετ. Το δικό τους, στο σπίτι του, είχε χαλάσει και είχαν σοβαρό πρόβλημα.

Η ώρα ήταν ήδη προχωρημένη και η Μαίρη δε θα αργούσε πλέον να επιστρέψει στο σπίτι. Εμείς είχαμε καταλήξει σε κάποιες συσκευές, αλλά περιμέναμε να βάλουμε κι εμείς το δικό μας πλυντήριο για να πλύνουμε ρούχα. Έτσι, δίναμε την ευκαιρία και στον ίδιο να δει το δικό μας. Κατά τις δυόμιση, η Μαίρη μπήκε στο σπίτι. Χαιρετήθηκαν και αφού χρειάστηκε κανένα 20λεπτο για να συμμαζευτεί και να ηρεμήσει, άλλαξε φορώντας πιο άνετα ρούχα και ήρθε να μας δει. Αρκέστηκε σε μία κοντή μπλουζίτσα σα baby-doll, με αρκετά ανοιχτό μπούστο που αφήνει ελεύθερα τα στήθια της και με λεπτές τιραντούλες. Άνετα βάζει κάποιος το χέρι του και τα βγάζει έξω. Από κάτω φορούσε μόνο μία λεπτή κιλοτίτσα. Αμέσως, τον καλεί στην τουαλέτα για να του δείξει το πλυντήριο. Κάθομαι κι εγώ πίσω του. Τοποθετεί τα ρούχα, βάζει τα απορρυπαντικά, κλείνει το πορτάκι και τον βάζει να καθίσει και αυτός στα γόνατα μπροστά της, για να του δείξει τι κάνει. Κάποια στιγμή, σκύβει λίγο μπροστά για να κοιτάξει δήθεν κάτι στον κάδο και τα μάτια του Μαχμούτ καρφώνονται στα μεγάλα γυμνά στήθια της. Δεν κρατιέται άλλο και περνάει το ένα χέρι του για να τα χουφτώσει.

-    Τι ωραία βυζιά που έχεις!

-    Σου αρέσουν μωρό μου;

-    Πολύ! Γιατί δε βγάζεις τη μπλούζα;

-    Γιατί δε βγάζεις και εσύ τα ρούχα σου;

Σε μισό λεπτό, ήταν και ο Μαχμούτ γυμνός. Το εργαλείο του ήταν σε τέλεια στύση. Είχα ήδη καβλώσει κι εγώ, αλλά ήθελα να περιμένω μέχρι το βράδυ, όταν ο μικρός θα κοιμόταν και θα μέναμε οι δύο μας. Παραμέρισα για να πάνε στο κρεβάτι και προτίμησα να κάθομαι σε μία γωνία να τους χαζεύω. Η Μαίρη έβγαλε το κιλοτάκι και ξάπλωσε ανάσκελα, ανοίγοντας διάπλατα τα μπούτια και τα μουνόχειλα της. Προφανώς ήταν ήδη έτοιμη.

-    Αγόρι μου, τι σκληρός που έγινε ο πούτσος σου; Είναι έτοιμος να μπει στο μουνί μου.

Ο Μαχμούτ ξάπλωσε πάνω της και οδήγησε το εργαλείο του κατευθείαν μέσα της. Άρχισε να κουνιέται μέσα της απαλά, ενώ το κορμί του έτρεμε ολόκληρο από την κάβλα και την ηδονή. Εκείνη ακολουθούσε το ρυθμό του, κρατώντας με τα χέρια της ανοιχτά και λίγο ψηλά τα πόδια. Με το κεφάλι της γυρισμένο στο πλάι, με μισόκλειστα μάτια και χαμόγελο ευχαρίστησης, δεχόταν τον πούτσο του μέσα της. Γλιστρούσε τόσο μαλακά που ακουγόταν ο υγρός της κόλπος.

-    Αχ αγόρι μου... αχ Πακιστανέ μου, αχ… τι ωραίο γαμήσι που μου κάνεις.

-    Θέλω να σε γαμάω συνέχεια και να τα ρίχνω μέσα.

-    Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μωρό μου στο μουνί μου. Είναι δικό σου τώρα.

-    Θέλω να χύσω μέσα μουνί σου.

-    Χύσε αγόρι μου. Χύσε όσο θέλεις!

Η χροιά της φωνής της ήταν τόσο γλυκιά, απαλή και ερεθιστική, που ο Μαχμούτ δεν άντεξε πολύ. Μόλις σε 1 λεπτό τέλειωνε μέσα της. Ήταν η πρώτη δόση. Σταμάτησε για λίγο ώσπου να τελειώσει το πρώτο σπέρμα και άρχισε αργά-αργά να κουνιέται και πάλι. Η Μαίρη δεν είχε ακόμη κουραστεί. Έβαλε τα χέρια της στην πλάτη του και τον τραβούσε απαλά μέσα της. Πάντα ακολουθώντας το ρυθμό του. Κάποια στιγμή, ο Μαχμούτ σήκωσε τη λεκάνη του και στηρίχτηκε στα χέρια του. Έτσι της άφησε περιθώριο να ανασαίνει κι εκείνη καλύτερα, αλλά και να αρχίσει να χαϊδεύει την κλειτορίδα της για να τελειώσει κι εκείνη. Ο δεύτερος γύρος κράτησε περίπου 10 λεπτά. Ο Μαχμούτ, ακούγοντας τις ερωτικές παροτρύνσεις της Μαίρης, η οποία ήδη χάιδευε έντονα την κλειτορίδα της και απαντώντας όσο μπορούσε μέσα στην παραζάλη του, ήταν έτοιμος να τελειώσει και πάλι.

-    Αχ Πακιστανέ μου, θα με κάνεις να χύσω. Αχ… αχ, θα χύσω!

-    Χύσε μωρό μου. Θα χύσω και εγώ μέσα. Θα τα πάρεις όλα.

Σε δευτερόλεπτα, ο Μαχμούτ τιναζόταν μέσα της. Η αίσθηση του ζεστού σπέρματος στον κόλπο της, ήταν πάντα για τη Μαίρη το σημείο-ζενίθ για να την κάνει να τελειώσει γρήγορα και πολύ έντονα. Ανασήκωσε τη λεκάνη της για να νιώσει όλο το εργαλείο του μέσα της και να τον τραβήξει όσο ακόμη μπορούσε και προλάβαινε. Τέλειωσε και εκείνη πάνω του. Ξάπλωσαν ο ένας δίπλα στον άλλον για να ανασάνουν.

Όταν πλέον ηρέμησαν και σηκώθηκαν, ο Μαχμούτ είχε καταλήξει στην ίδια συσκευή πλυντηρίου με τη δική μας. Έτσι, γύρισε στο σπίτι του ικανοποιημένος (πρώτα και πάνω απ’ όλα) και αποφασισμένος για την αγορά.Copyright protected OW ref: 100817