Φανταστική ιστορία της Καίτης στον ξενώνα φιλοξενίας

Δημοσιεύθηκε από dirtymind
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.83 (6 Votes)
Η Καίτη ήταν αραχτή στον καναπέ, έβλεπε τηλεόραση και έκανε κουτσομπολιό με τη φίλη της στο τηλέφωνο. Ήταν αγάμητη καιρό και κανένας από τους γαμιάδες της δεν ήταν διαθέσιμος εκείνο το βράδυ. Και η φίλη της, της έσπαγε τα νεύρα με τις χαζομάρες που της έλεγε. Αφού έκλεισαν, είδε λίγο πορνό αλλά αυτό τα έκανε χειρότερα. Τώρα ήταν που λύσσαξε να γαμηθεί. Τελικά πήρε το αμάξι και βγήκε για ποτό αλλά κατέληξε να γυρνάει στην Αθήνα.

Σταμάτησε για τσιγάρα σε ένα περίπτερο που είχε κόσμο μαζεμένο. Παρατήρησε ότι τη χάζευαν αλλά δεν κατάλαβε τι ήταν όλοι αυτοί. Άκουγε κάποια σχόλια αλλά δεν κατάλαβε την γλώσσα. Τυχερούλα, της λέει ο περιπτεράς με τρόπο.

-    Τι είναι όλοι αυτοί καλέ;… τον ρωτάει.

-    Είναι μετανάστες από τον ξενώνα εδώ δίπλα, της λέει. Φύγε όμως κούκλα μου μην πάρουν θάρρος. Γίνονται καυγάδες εδώ σχεδόν κάθε βράδυ.

-    Ευχαριστώ πολύ…

του λέει και πάει στο αμάξι της. Ρε λες? Αναρωτιέται. Σιγά δεν έχω να χάσω τίποτα. Παρκάρει λίγο παρακάτω να μη βλέπει ο περιπτεράς και ξαναγυρνάει αυτή την φορά προς την είσοδο του ξενώνα, να κόψει κίνηση. Φοράει σαγιονάρες, τζιν φούστα και ένα μπλουζάκι, χωρίς βάψιμο και καθόλου περιποιημένη. Φτάνοντας κοντά στην είσοδο μια παρέα αντρών κάνει σχόλια σε σπασμένα ελληνικά και γελάνε. Η Καίτη γελάει κι αυτή και βάζει το τσιγάρο στο στόμα της, κοιτώντας τους και ζητώντας φωτιά. Της δίνουν φωτιά και συνεχίζουν τα σχόλια.

-    Εδώ μένετε;… τους ρωτάει.

-    Ναι, απαντάνε μερικοί σε σπαστά ελληνικά.

-    Περνάτε καλά; Είναι καλά τα δωμάτια σας;

-    Θες να δεις;… της λέει κάποιος.

-    Ναι αμέ… θα μου δείξετε;

Την παίρνουν μέσα, ενώ αυτή ακολουθεί πρόθυμα. Κάποιοι εθελοντές τη βλέπουν μέσα αλλά δεν λένε κάτι. Την περνάνε ανάμεσα από στρώματα στο πάτωμα, μέσα από μια κατάσταση που στην τηλεόραση δε φαίνεται. Την πάνε σε ένα διάδρομο με κουρτίνες και παραβάν, της λένε να περάσει μέσα σε ένα παραβάν και της δείχνουν να γδυθεί και να ξαπλώσει. Η Καίτη ξέρει πλέον ότι μέχρι εδώ ήταν. Γδύνεται και ξαπλώνει σε ένα στρώμα με λεκέδες από διάφορα υγρά που είναι σπέρμα και ιδρώτας. Χαϊδεύει το μουνί της να μουσκέψει ενώ μπαίνει ένας τύπος και βγάζει την ψωλή του στο στόμα της.

Του τον ρουφάει και τον σαλιώνει καλά, ενώ αυτός μετά τη στήνει στα 4 και της τον χώνει στο  μουνάκι της χωρίς καπότα. Τη γαμάει δυνατά και έντονα λέγοντας διάφορα στη γλώσσα του, μέχρι που την χύνει βαθιά όσο η μήτρα της. Βγαίνοντας από το παραβάν ο τύπος, η Καίτη προσπαθεί να μαζευτεί λίγο, ενώ μπαίνει μέσα ο επόμενος που την αρχίζει στα δυνατά γαμήσια ανάσκελα με τα πόδια της ανοιχτά. Την τεντώνει καλά όσο ο πούτσος του την ξεσκίζει και τα αρχίδια του χαστουκίζουν τα μουνόχειλα της. Σπρώχνει με δύναμη μέσα της μέχρι που αδειάζει και αυτός στο μουνί της.

Η Καίτη πλέον κατάλαβε ότι απόψε θα φάει πολύ πούτσο και πρέπει να το απολαύσει. Όντως έτσι συνεχίζεται το βράδυ της στον ξενώνα, με άγνωστους άντρες να μπαίνουν και να γαμάνε στο παραβάν την Καίτη, χωρίς καπότες. Την έχουν κάνει μούσκεμα στον ιδρώτα από το πολύωρο γαμήσι και το χωρίς έλεος χύσιμο μέσα σε όλες τις τρύπες της, αλλά και στο πρόσωπό της, στην κοιλία, το στήθος, τον κώλο και τα μπούτια της.  Τρώει ψωλές ταυτόχρονα από κώλο μουνί και στόμα, αφού πλέον μπαίνουν όσοι θέλουν στο παραβάν και τη γαμάνε χωρίς καμιά σειρά και όπως θέλει ο καθένας. Φυσικά και έχει χάσει κάθε έλεγχο και δέχεται την ψωλή του καθένα που θα μπει μέσα στο παραβάν. Κάποια στιγμή νιώθει ότι δεν αντέχει άλλο και μάλλον λιποθυμάει, αλλά προς έκπληξη της μάλλον κανείς δε σταμάτησε να τη γαμάει και όσο ήταν μισοαναίσθητη.

Πολύ αργότερα τελικά, σταματάνε να μπαίνουν στο παραβάν της και προσπαθεί να σηκωθεί και να μαζέψει τα ρούχα της από το πάτωμα. Τα είχαν ποδοπατήσει όσοι την είχαν γαμήσει απόψε και ήταν μέσα στις πατημασιές και τα χύσια. Προχωράει γυμνή με τα ρούχα στα χέρια της και βρίσκει τις κοινόχρηστες ντουζιέρες όπου κάνει ένα ντους με παγωμένο νερό. Ντύνεται και πάει προς την έξοδο του ξενώνα και μετά στο αμάξι της.

Το ίδιο βράδυ ξεκαυλωμένη σκέφτεται τι τεράστιο ρίσκο πήρε, αλλά η σκοτεινή πλευρά του μυαλού της, της λέει να το ξανακάνει.

Τι λέτε;Copyright protected OW ref: 100343