Η 17αρα και οι αναστολές

Δημοσιεύθηκε από kapapi04
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.45 (10 Votes)
Το βλέμμα της υποσχόταν πολλά, αλλά η αμηχανία της μεγάλη, είχε μια καυλόφατσα και ένα σφιχτό κορμί που σε ενέπνεαν να την πηδήξεις. Όταν ξεκινήσαμε την σχέση ήταν θελκτική σε πάσης φύσεως παιχνίδια και χαμουρέματα. Όταν της έκανα για πρώτη φορά γλειφομούνι τα είδε όλα. 1 ώρα την έγλειφα είχε κοκκινίσει. Είχε πιάσει το κεφάλι μου με τα χέρια της και το έσπρωχνε στο υγρό και μυρωδάτο μουνάκι της. Μέχρι τότε δεν είχαμε κάνει κάτι αλλά από εκείνο το βράδυ. Μετά από το τρελό γλείψιμο όλα αλλάξανε μέσα της.

Μετά από 2 μέρες που βρεθήκαμε πάω σπίτι της, όλοι έλειπαν, οπότε δε χάσαμε ευκαιρία, γδυθήκαμε και αρχίσαμε το χαμούρεμα. Με φίλαγε σαν τρελή κι εγώ χούφτωνα πότε τα στητά βυζάκια της και πότε το σφιχτό κωλαράκι της. Για σεξ ούτε κουβέντα, ώσπου μετά από κάνα 10λεπτο μου λέει:

-    Δεν αντέχω άλλο, θέλω να μου τον βάλεις.

-    Είσαι σίγουρη;

-    Σίγουρη, ή τώρα ή ποτέ…

και όπως ήταν από πάνω μου της τον χώνω βαθιά μέσα της. Αναστέναξε, έβλεπα την καύλα στο πρόσωπο της. Έγειρε πάνω μου και με φίλαγε με λύσσα στο λαιμό, στα χείλη, μου έγλειφε το αυτί και κουνιόταν ρυθμικά πάνω στο καυλί μου. Όταν τελείωσε μου λέει:

-    Ήταν τέλειο, θέλω κι άλλο.

-    Αντέχεις μωρό μου;… ακόμα σηκωμένος για πάρτη σου είναι!

-    Τον θέλω τώρα να με σκίσει.

Την ξαπλώνω, βάζω τα πόδια της στους ώμους και της τον χώνω. Βογκάει σαν τρελή, μου γρατζουνάει την πλάτη, έχει τυλίξει τα πόδια της στη μέση μου και με σπρώχνει μέσα της. Όταν τελείωσε έκανα ένα διάλλειμα και είδα την κωλοτρυπίδα της να ανοίγει από τα υγρά που έτρεχαν από το μουνί της. Σκέφτηκα πως ήταν ευκαιρία να πάρω το σφιχτό της κωλαράκι που δεν είχα γευτεί ακόμα.

-    Θέλω να χύσω... της λέω.

-    Πάνω στην κοιλιά μου.

-    Όχι αυτό έχει γίνει αρκετές φορές.

-    Τσιμπούκι όχι, ξέχασε το, δε μ' αρέσει.

-    Όχι τσιμπούκι, στον κώλο σου μέσα θέλω.

-    Όχι!

-    Δεν το δέχομαι, άσε με μια φορά και θα δεις θα σου αρέσει.

-    Θα πονέσω, δεν θέλω.

-    Δε θα πονέσεις πολύ, έχει ανοίξει από τα υγρά σου, άσε με και θα δεις.

-    Ok… κάντο πριν το μετανιώσω, αλλά στάση δεν αλλάζω.

Σηκώνω τη λεκάνη της και στοχεύω στην τρύπα της. Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο και τινάζεται λίγο. Πιέζω, ψιλοπονάει, με σφίγγει αγκαλιά και μπαίνω μέσα της. Έκανε να ουρλιάξει αλλά τη σταμάτησα, μη μας πάρει χαμπάρι η γειτονιά. Μένω λίγο ακίνητος και όταν είδα πως πέρασε από τη δυσφορία στην ηδονή, αρχίζω να την γαμάω σαν τρελός. Την έβλεπα πόναγε, αλλά και το ευχαριστιόταν. Όταν τελείωσα και άδειασα το σπέρμα μου στον κώλο της, ένα χαμόγελο της έφυγε από την ευχαρίστηση. Πήγε τουαλέτα να σκουπιστεί και μου έδωσε μωρομάντηλα να καθαρίσω την ψωλή μου. Όταν γύρισε, μου λέει:

-    Ακόμα να πέσει αυτός;… και γέλαγε.

-    Τον τρέλανες και δε λέει με τίποτα.

Έρχεται στα πλάγια, μου χαϊδεύει το κορμί και πιάνει και ψιλοπαίζει τον πούτσο μου. Τότε της βάζω 2 δάχτυλα στο μουνί. Τινάχτηκε από την καύλα.

-    Τώρα θα δεις, μου λέει…

και τον βάζει στο στόμα μέχρι που έχυσα. Τέρμα οι αναστολές, τα έκανε όλα σε μια μέρα. Άλλο που δεν ήθελε.Copyright protected OW ref: 100306