Μετά τη θάλασσα με τη μικρή Χ

Δημοσιεύθηκε από GeorgeRBGR
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.08 (12 Votes)
Η Χ είναι ένα 24χρονο μωρό, που μένει στο κάτω διαμέρισμα στο εξοχικό μας. Συναντιόμαστε συνήθως Σαββατοκύριακα και συνήθως περιοριζόμασταν σε ευγενικές χαιρετούρες στο ισόγειο ή στη σκάλα, αφού σπάνια χρησιμοποιώ ασανσέρ. Ύψος περίπου 1.73, αδύνατη, πολύ μικρό στήθος, σφιχτά, τονισμένα οπίσθια, μακριά πόδια, μακριά, σπαστά μαλλιά, γαλάζια μάτια, να χάνεσαι μέσα τους, όταν σε κοιτάζουν. Τον τελευταίο καιρό οι χαιρετούρες δεν ήταν μόνον προφορικές, αλλά τις συνόδευα με θερμή, μακρόσυρτη χειραψία, με τη Χ να μην τραβάει το χέρι της, αφήνοντάς με στην επαφή αυτή.

Ένα από τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα είχε έρθει με μια φίλη της. Όταν γύρισαν από το μπάνιο άκουσα τις ομιλίες τους στο πίσω πλαϊνό μπαλκόνι και κοίταξα διακριτικά. Και οι δύο με τα μπικινάκια τους (άσπρο αυτό της Χ) και είχαν στρώσει στο μπαλκόνι ένα ντιβανάκι, όπου η Χ είχε ξαπλώσει μπρούμυτα πάνω του. Η φίλη, με μια κρέμα στο χέρι, της έκανε μασάζ στους ώμους και την πλάτη έχοντας ξεκουμπώσει το σουτιέν. Το θέαμα ήταν αρκετά σέξι και συνέχισα να ρίχνω κλεφτές ματιές, προσέχοντας να μην γίνω αντιληπτός. Το μασάζ συνεχίστηκε από τους ώμους και την πλάτη, στα πλευρά και μετά η φίλη επικεντρώθηκε για αρκετή ώρα στους γλουτούς της Χ. Εκείνη είχε γείρει το κεφάλι μέσα στα χέρια, πάντα κοιτάζοντας κάτω, ενώ τα μακριά της πόδια είχαν μισανοίξει στο φιλικό μασάζ. Είχα γίνει τούρμπο και ήλπιζα να συνεχίσει σε κάτι πιο τολμηρό. Το μπικινάκι είχε παρασυρθεί στο εσωτερικό των γλουτών δίνοντας ελεύθερη θέα και ανάβοντάς με ακόμη περισσότερο. Περίμενα, ευχόμουν, η φίλη να κάνει κάτι περισσότερο, αλλά αυτή περιορίστηκε στο μασάζ, συνεχίζοντας από τους γλουτούς στα μπούτια, εξωτερικά και εσωτερικά, χωρίς να επιχειρήσει κάτι περισσότερο εκεί, και μετά στα πόδια μέχρι τις πατούσες. Μετά τα μάζεψαν και μπήκαν μέσα, χωρίς περαιτέρω θέαμα. Μάλλον ήταν απλά ένα ερεθιστικό, αλλά αθώο, φιλικό μασάζ. Η Χ όμως ήταν πια μέρος των φαντασιώσεών μου, αφού η εικόνα της μισόγυμνης, πίσω όψης της και το μασάζ δεν έβγαιναν από τη σκέψη μου.

Πέρασαν κάμποσα Σαββατοκύριακα και γύριζα από την παραλία με το αυτοκίνητο, όταν την είδα να περπατάει μπροστά μου, μόνη της, φορώντας μόνο ένα σκούρο μπλε μπικινάκι, σε μπραζίλιαν μοντέρνα γραμμή, με κορδονάκια στα δύο πλαϊνά  και κρατώντας μόνο μια πετσέτα στο χέρι. Σταμάτησα, όταν έφτασα δίπλα της, ανοίγοντας το παράθυρο και αντάλλαξα μια θερμή χειραψία μαζί της. Ανταλλάξαμε λίγες φράσεις και πήγα να παρκάρω. Με περίμενε. Σταθήκαμε και μιλούσαμε για τα νέα των υπόλοιπων μελών των οικογενειών μας, σχέδια για την άδεια, πλάνα ταξιδιών κλπ. Μετά αρχίσαμε να προχωράμε προς τη σκάλα και το ασανσέρ. Την άφησα να περάσει μπροστά. Βλέποντας την από πίσω πάλι ήρθαν στο μυαλό μου οι εικόνες του ερεθιστικού μασάζ με τη φίλη της. Οι γλουτοί της σφιχτοί, ξεχώριζαν από το μπικινάκι της, ενώ ακριβώς στη μέση, ένα λακκάκι στο μαγιό είχε βγάλει έξω την φίρμα σ’ εκείνο το σημείο και σε προσκαλούσε να κολλήσεις το βλέμμα σου εκεί.  Η μέση της και τα πλευρά ήταν τόσο όμορφα.

Δεν πήραμε ασανσέρ και αρχίσαμε να ανεβαίνουμε τα σκαλιά στους ορόφους, με την Χ σε απόσταση λιγότερο από μισό μέτρο μπροστά μου. Χρειαζόμουν αυτοπειθαρχία για να μην απλώσω τα χέρια μου πάνω της, έχοντας τους γλουτούς της τόσο κοντά μου και απολαμβάνοντας το θέαμα που πρόσφεραν τα μακριά της πόδια και τα γυμνά της μπούτια. Φτάνοντας στο διαμέρισμά της, γύρισε και μου είπε:

-    Είμαι μόνη μου σήμερα, να προσφέρω ένα αναψυκτικό, μετά την θάλασσα;

Αιφνιδιάστηκα, αφού ήταν η πρώτη φορά τόσης οικειότητας, αλλά δέχτηκα αμέσως. Άνοιξε και μπήκαμε στο διαμέρισμά της. Λιτό, εξοχικό διαμέρισμα, αλλά προσεγμένο και καθαρό. Ένα μικρό σαλονάκι, με κουζίνα ενωμένη, το μπάνιο, ένα μικρό ακόμη δωματιάκι και μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και τα μπαλκόνια μπροστά και πλάι (όπου είχα απολαύσει το μασάζ) ήταν όλη η διαρρύθμιση. Κάθισα στο σαλονάκι σε μια πολυθρόνα, ενώ η Χ. 3-4 μέτρα μπροστά μου είχε ανοίξει το ψυγείο και έψαχνε αναψυκτικό. Εγώ είχα πάλι κολλήσει το βλέμμα μου στο μπικινάκι της. Ήρθε κοντά μου με μια πορτοκαλάδα και στάθηκε όρθια σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από μισό μέτρο.

-    Γιώργο, τις προάλλες σε είδα. Εννοώ, όταν η φίλη μου, μου έκανε μασάζ στο μπαλκόνι κι εσύ μας κοιτούσες.

Κοκκίνισα μέχρι τ’ αυτιά. Δε μπορούσα να το αρνηθώ. Ήταν φανερό ότι με είχαν πάρει είδηση. Τι δικαιολογία να εύρισκα;

-    Το μόνο που θέλω να ξέρω, συνέχισε, είναι τι σκεφτόσουν όταν μας κοιτούσες.

Δεν με έπαιρνε να πω αστειότητες κι έτσι ακουμπώντας την πορτοκαλάδα στο πλαϊνό τραπεζάκι απάντησα:

-    Σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να ήμουν στη θέση της φίλης σου και να είμαι εγώ που σου κάνω το μασάζ.

Τώρα που το είπα, ηρέμησα και μάλλον το χρώμα μου επανήλθε στο φυσιολογικό. Βέβαια ένιωθα άβολα, που είχα συλληφθεί επ’ αυτοφώρω και η Χ με είχε δικάσει και εγώ είχα ομολογήσει το «έγκλημά μου». Χαμογέλασε με ικανοποίηση.

-    Λοιπόν αυτό διορθώνεται, είπε. Για τιμωρία σου θα μου κάνεις τουλάχιστον μια ώρα μασάζ τώρα!

Τιμωρία μου; Ή επιβράβευσή μου ή ξεδίψασμα της φλόγας μου για την Χ;

-    Έλα…

είπε και την ακολούθησα. Κατευθύνθηκε στο μπάνιο, πήρε μια κρέμα από το ντουλαπάκι και μετά προχώρησε στην κρεβατοκάμαρα. Με κοίταξε και πάλι με το χαμόγελο ικανοποίησης και γονάτισε και ξάπλωσε μπρούμυτα πάνω στο διπλό κρεβάτι. Νόμιζα ότι βλέπω όνειρο. Στο δωμάτιο ο φωτισμός ήταν μόνο το φως του ήλιου που διαπερνούσε τις γρίλιες από τα πατζούρια. Αρκετός για να βλέπεις, αλλά δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση, από τον ερωτισμό δύο μισόγυμνων κορμιών πάνω σ’ ένα διπλό κρεβάτι, με τη γνώση ότι τουλάχιστον ο ένας ποθεί τον άλλο τόσο, ώστε να ρισκάρει την λαθραία παρακολούθηση του θεάματος λίγες εβδομάδες πριν. Τώρα το θέαμα δεν ήταν λαθραίο, δεν ήταν σε απόσταση μπαλκονιού αλλά λίγων εκατοστών και περιελάμβανε συμμετοχή και των άλλων αισθήσεων πέραν της όρασης. Η Χ. γύρισε και μου χαμογέλασε. Μου έδωσε την κρέμα και μου είπε:

-    Η επιθυμία σου ικανοποιείται. Μπορείς τώρα να μου κάνεις εσύ το μασάζ, που ήθελες.

Έριξε το κορμί της πάνω στο κρεβάτι και το κεφάλι πάνω στο μαξιλάρι μπρούμυτα. Η μόνη διαφορά από την άλλη φορά ήταν ότι τώρα ήμουν εγώ στη θέση του μασέρ, τα χέρια της Χ ήταν αφημένα νωχελικά, δίπλα στο κορμί της και το μπικινάκι ήταν σκούρο μπλε αντί άσπρο. Δε με χαλούσαν οι διαφορές, αφού η ανάμνηση και η φαντασίωση έδιναν τη θέση τους στο μισόγυμνο κορμί δίπλα μου, που περίμενε χαλαρωμένο το άγγιγμά μου.

Έβγαλα το μπλουζάκι μου και έμεινα κι εγώ μόνο με το μαγιό. Γονάτισα δίπλα στη Χ και με κρέμα στα δάχτυλα, άρχισα το αργό μασάζ στο λαιμό, το σβέρκο και τους ώμους της. Δεν αντιδρούσε, αλλά από τη στάση χαλάρωσης ήταν φανερό ότι το απολάμβανε. Συνέχισα έτσι για λίγα λεπτά και μετά άρχισα μασάζ στο κάθε της χέρι. Ξεκινώντας από πάνω, αργά κατέβαινα προς τον αγκώνα, τον βραχίονα και τέλος της παλάμη, κάνοντας μασάζ στο κάθε της δάχτυλο, ένα-ένα. Κράτησε πολλή ώρα κι εγώ απολάμβανα να αγγίζω με το μπούτι μου το δικό της, ερχόμενος κολλητά δίπλα της και απολαμβάνοντας τη θέα από το σφιχτό της κωλαράκι. Οι φαντασιώσεις μου ξαναγύρισαν με εμένα να της βγάζω το μπικινάκι και να την παίρνω από πίσω. Ένιωσα πάλι τούρμπο. Προσπάθησα να φτιάξω το καυλί μου μέσα στο μαγιό, χωρίς να σταματήσω το μασάζ.

Μετά τα χέρια, επικεντρώθηκα στην πλάτη της. Ξεκούμπωσα το σουτιέν από το μπικίνι – η Χ δεν αντέδρασε, αφήνοντας με να το ρίξω στο πλάι – και άρχισα να απλώνω την κρέμα στη γυμνή της πλάτη. Κατέβαινα από τους ώμους μέχρι κάτω στη μέση, σε όλη την επιφάνεια της πλάτης κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Η αναπνοή της ήταν πιο βαριά τώρα, αλλά η χαλάρωση φαινόταν τώρα απόλυτη. Τα  δάχτυλα μου περιπλανήθηκαν από την πλάτη στα πλευρά από πάνω έως κάτω κι εδώ, αγγίζοντας ελαφρά την άκρη από το αγορίστικο σχεδόν στηθάκι της. Την ένιωσα να αναριγά. Της άρεσε.  Ή «τιμωρία μου» συνεχιζόταν.

Τώρα το χέρι μου έφτασε στο μπικινάκι της. Ήταν η πραγματοποίηση του ονείρου. Αυτό που πριν λίγες εβδομάδες κρυφοκοίταζα και φαντασίωνα, ήταν τώρα στην απόλυτη διάθεσή μου. Γέμισα τα δάχτυλά μου πάλι με κρέμα – το άλλοθι για να αγγίζω και να χαϊδεύω αυτό το ερωτικό κορμί – και άρχισα να την απλώνω πάνω στους γλουτούς της. Τα δάχτυλά μου γλιστρούσαν πάνω στη σάρκα της και γίνονταν όλο και πιο τολμηρά στην εξερεύνησή του κορμιού της, παραμερίζοντας χιλιοστό-χιλιοστό το κοφτό μαγιουδάκι. Την άγγιζα και τη χάιδευα τώρα σχεδόν σε όλο το κωλαράκι της και ήθελε ένα τι ακόμη για να κρατηθώ και να μην χώσω τα υγρά μου δάχτυλα ανάμεσα στους γλουτούς της μέχρι την πίσω τρυπούλα της.  Δίστασα και δεν το έκανα. Συνέχισα όμως αρκετή ώρα ακόμη να κάνω βασανιστικό μασάζ στο κωλαράκι της. Η αναπνοή της ακουγόταν τώρα ακόμη πιο βαριά.

Μετακινήθηκα στο κρεβάτι και από το πλάι ήρθα τώρα ανάμεσα στα πόδια της, πιάνοντας τα μπούτια της ψηλά και ανοίγοντας τα να χωρέσω ανάμεσα τους. Γέμισα πάλι κρέμα τα δάχτυλά μου και συνέχισα το μασάζ, αυτή τη φορά στα μπούτια της, ψηλά, πίσω και ανάμεσα στα πόδια. Μάλλον δε θα το έλεγα μασάζ, αλλά χάδι, αργό και ηδονικό, σίγουρα βασανιστικό (για μένα σίγουρα). Το μπραζίλιαν μαγιουδάκι άφηνε λίγα κρυμμένα στη φαντασία και τα χέρια μου συνέχισαν την ανίχνευση ανάμεσα στα μπούτια της ψηλά. Είχα φέρει την παλάμη μου με τη βάση του αντίχειρα να αγγίξει το μουνάκι της καλύπτοντάς το και πιέζοντάς το πάνω από το μπικινάκι, ενώ τα δάχτυλά μου χάιδευαν τα μπούτια της προς τα κάτω.

Ένα πνιχτό «ωχ» ακούστηκε από τα χείλη της Χ. χωρίς να διαμαρτυρηθεί για τα χάδια μου που γίνονταν όλο και τολμηρότερα. Μου φάνηκε ότι άνοιξε ακόμη περισσότερο τα πόδια της, δίνοντας μου ακόμη καλύτερη πρόσβαση στους κρυμμένους θησαυρούς της. Την άγγιξα πάνω στο μουνί της με το μπικινάκι πάντα το μόνο εμπόδιο από τα διεισδυτικά μου δάχτυλά μου μια – δύο φορές ακόμη. Ήταν υγρή τώρα και αυτό με αναστάτωσε περισσότερο. Ως πότε θα συγκρατιόμασταν σ’ αυτό το βασανιστικό παιχνίδι του μασάζ – άλλοθι; Έκανε μια κίνηση και γύρισε ανάσκελα, καλύπτοντας με τις παλάμες της τα μικρά της στηθάκια.

-    Και λίγο μπροστά…

είπε. Αν και έχασα τη θέα από το υπέροχο κωλαράκι της, το προσωπάκι της, τα μισό-κρυμμένα στηθάκια της, η επίπεδη κοιλίτσα της ήταν αρκετή αποζημίωση. Είχε πάλι ανοίξει τα πόδια και εγώ ήμουν γονατιστός ανάμεσα τους, λίγα εκατοστά από το υγρό, όπως είχα διαπιστώσει πριν λίγο, μουνάκι της.

Γέμισα πάλι με κρέμα τα δάχτυλά μου και της είπα:

-    Μη με ντρέπεσαι, έχεις κορμί που μόνο θαυμασμό αξίζει. Άσε με να σου κάνω όπως πρέπει μασάζ…

και της έπιασα τα χέρια. Η αντίστασή της να τα κρατήσει πάνω στα στηθάκια της ήταν στιγμιαία. Αφέθηκε στην κυριαρχία μου. Ακούμπησα  τα χέρια της στο πλάι και θαύμασα το παραδομένο κορμί της. Άρχισα να απλώνω κρέμα πάνω στα στηθάκια της. Αν και μικρά, οι ρωγίτσες της ήταν σκληρές και τουλάχιστον ενάμισι εκατοστό. Τα χέρια μου χούφτωναν τα στηθάκια της και τα χάιδευαν σε όλη τους την επιφάνεια, φροντίζοντας κάθε φορά να τρίβονται όλο και περισσότερο στις ρωγίτσες της και να της παίρνουν ανάμεσα στα δάχτυλα. Απολάμβανε με κλειστά τα μάτια. Ήταν παραδομένη. Επέμεινα αρκετή ώρα να χαϊδεύω και να ζουλάω τα δύο στηθάκια και παρατηρούσα το προσωπάκι της να δαγκώνει τα χειλάκια της. Θεέ μου πόσο την ήθελα!

Με νέα κρέμα συνέχισα το χάδι με την παλάμη μου πάνω στην κοιλίτσα της και γύρω από τον αφαλό της. Τον διακοσμούσε με ένα φο σαν διαμαντάκι. Οι παλάμες μου άπλωναν την κρέμα σε όλη της την κοιλίτσα και κατέβαιναν και προς τα κάτω μέχρι την αρχή του μαγιό της. Το γόνατο μου άγγιζε το μουνί της κάθε φορά που έσκυβα προς τα εμπρός, όποτε γέμιζα τα δάχτυλά μου με νέα κρέμα. Η Χ πάντα με κλειστά τα μάτια άνοιξε πιο πολύ τα πόδια της, που τώρα τα είχε λυγισμένα στο γόνατο. Ήταν παραδομένη σε μια γλυκιά ζάλη από την ερωτική ατμόσφαιρα και τα αδιάκριτα χάδια.

Άπλωσα τα χέρια μου και έπιασα τα δύο πλαϊνά κορδονάκια του μπραζίλιαν. Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβε τι έκανα, αλλά σε λίγο τα είχα λύσει και παραμερίζοντας προς τα κάτω το μπροστά μέρος από το μπικινάκι, ελευθέρωσα ολόγυμνο το υγρό της μουνάκι.   Δεν υπήρχε ίχνος από τριχούλες. Ήταν τώρα εντελώς γυμνή μπροστά μου και περίμενε την επόμενη κίνησή μου.

Μετακινήθηκα λίγο και έβγαλα το μαγιό μου. Το καυλί μου ανακουφίστηκε από το μαρτύριο του να είναι τόση ώρα ερεθισμένο και αιχμάλωτο. Το πλησίασα στη γλυκιά υγρασία της. Το έτριψα πάνω της και το έσπρωξα λίγο. Τα χείλη της άνοιξαν και όπως ήταν υγρή με δέχθηκε μέσα της. Ήταν ήδη έτοιμη. Με ήθελε. Διψούσε για έρωτα και ηδονή. Βόγκηξε πάλι καθώς έσπρωξα λίγο περισσότερο. Ξαναβγήκα αργά-αργά και ξανά ακούμπησα πάνω στον ανοικτό της θησαυρό και ξανά έσπρωξα προς τα εμπρός. Με αγκάλιασε και με τράβηξε μέσα της. Μπήκα ολόκληρος τώρα χτυπώντας τα βάθη από το ερωτικό της κορμί.

Ανέπνεε βαριά κα γρήγορα. Πλησίαζε στην κορύφωση. Άρχισα ένα επιταχυνόμενο ταξίδι μέσα της και η Χ με χάιδευε τρυφερά, τραβώντας με μέσα της, λες και με ήθελε όλο και πιο βαθιά, ενώ δάγκωνε πάλι τα χειλάκια της. Τέντωσε το θεσπέσιο κορμάκι της προς τα πάνω και τραντάχτηκε ολόκληρη. Ένιωσα ότι είχε βρει την πολυπόθητε λύτρωση. Συνέχισα λίγο ακόμη μέσα της και μετά τραβήχτηκα και άφησα κι εμένα ελεύθερο να περιλούσω τη σέξι κοιλίτσα της με τα υγρά μου, ακουμπώντας το κορμί μου πάνω της.

Τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα όμορφο ερωτικό, αλλά και τρυφερό φιλί. Το πρώτο μας. Κυλιστήκαμε αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι. Τα χέρια μου χάιδευαν πάλι τη γυμνή της σάρκα, με έμφαση στο σφιχτό της κωλαράκι. Της άρεσε. Κι εμένα μου άρεσε. Της άνοιξα τους γλουτούς και τα υγρά μου δάχτυλα από τα υγρά μας και τα υπολείμματα της κρέμας αναζήτησαν την πίσω τρυπούλα της, κάνοντας ένα μασάζ σ’ αυτή την περιοχή του κορμιού της. Ήταν πρωτόγνωρο γι’ αυτήν, μου είπε.

-    Σειρά μου να σε τιμωρήσω…

της ψιθύρισα, χαμογελώντας με νόημα. Πριν προλάβει να αναρωτηθεί τι εννοούσα το δάχτυλο βρήκε δίοδο στην τρυπούλα της που είχε αρχίσει να χαλαρώνει από τα χάδια και το αυξημένο ενδιαφέρον. Το έσπρωξα μέσα της. Βόγκηξε ξαφνιασμένη. Την ανασήκωσα στα τέσσερα και άρχισα να βάζω και να βγάζω μέσα της το δάχτυλο μου. Πάντα ερεθισμένος από το ονειρεμένο κορίτσι που ήταν εγκαταλειμμένο στα χάδια μου, έσπρωξα το καυλί μου μέσα στο μουνάκι της, ξεκινώντας ένα δεύτερο γύρο. Με το ελεύθερο χέρι μου άρχισα να της δίνω μπατσάκια στον τεντωμένο προς τα επάνω πισινό της.

-    Αυτή είναι η δική μου τιμωρία;… με ρώτησε.

-    Θα ήθελες, της είπα. Αυτή είναι μόνον η αρχή!

Με αυτά τα λόγια τράβηξα τον σκληρό και υγρό μου πούτσο από μέσα της. Με κοίταξε απορημένη και με την αίσθηση του κενού. Δεν της άφησα περιθώρια. Έσπρωξα το καυλί μου στην πίσω τρυπούλα της και λίγο-λίγο άρχισα να την ανοίγω ακόμη περισσότερο. Κατάλαβε τι θα ακολουθούσε και γύρισε το προσωπάκι της κοιτάζοντας με ανήσυχη. Ήταν παρθένα από πίσω και προτιμούσε είπε να μην κάνουμε κάτι από εκεί. Έσπρωξα λίγο ακόμη και ο μυς της χαλάρωσε. Ήμουν ήδη μέσα της 1-2 πόντους. Πονούσε αλλά φαινόταν και εκστασιασμένη. Δέσμια πρωτόγνωρων ηδονών που η σάρκα της ζητούσε.

Έγειρε το κεφάλι της μπροστά, αφήνοντας τα πλούσια μαλλιά της να πέσουν κι εκείνα στο μαξιλάρι. Το κωλαράκι της βρέθηκε στην κατάλληλη γωνία και έσπρωξα κι άλλο μέσα της. Το αριστερό μου χέρι με 3 δάχτυλα διείσδυσε στο μουσκεμένο μουνί της, ενώ το δικό της έπαιζε μανιασμένα με την κλειτορίδα της. Με μια μου κίνηση προς τα εμπρός ήμουν τώρα όλος μέσα της, παίρνοντας το κωλαράκι που τόσες φωτιές μου είχε ανάψει όλες αυτές τις βδομάδες. Ξεπερνούσε και τις πιο παθιασμένες φαντασιώσεις μου αυτό που γινόταν τώρα μεταξύ μας.

Ο πυρετός μας ανέβαινε και ο ρυθμός επιταχυνόταν. Ένιωσα τους σπασμούς του νέου της οργασμού να την κυριεύουν και αυτή τη φορά δε χρειάστηκε να αποτραβηχτώ, αλλά με ένα τελευταίο σπρώξιμο προς τα εμπρός έχυσα με όλο μου το πάθος μέσα της. Έπεσα πάνω της όπως ακριβώς ήμασταν, πάντα μέσα της. Με τα χείλη μου να κολλάνε στο σβέρκο της και την αναπνοή μου καυτή πάνω της.

Η Χ. ήταν ένα κορίτσι όμορφο, με κρυμμένο πάθος και με διάθεση να μη μείνουμε μόνο στη σημερινή μας εμπειρία. Ακολούθησαν κι άλλες πολλές και κάποιες και με διευρυμένη σύνθεση.

-    Σ’ ευχαριστώ αστεράκι μου!Copyright protected OW ref: 100229