Το δώρο της Μελίνας

Δημοσιεύθηκε από Tatakos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (9 Votes)
-    Ναι Ματίνα μου, αλλά εγώ έχω να πηδηχτώ πάνω από έξι μήνες και κάτι πρέπει να γίνει. Δεν είμαι 60 χρονών, ούτε θέλω να καταντήσω σα μερικές μίζερες ανοργασμικές που τους φταίνε τα πάντα γύρω τους.

Με αυτήν την κουβέντα της, η Μελίνα είχε οδηγήσει τη συζήτηση σε μια μεγάλη παύση και τη φίλη της που καθόταν στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού σε περισυλλογή. Η Ματίνα και η Μελίνα ήταν συνάδελφοι σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα ηλεκτρονικών στην Αθήνα και εδώ και μερικούς μήνες το θέμα των συζητήσεων στα διαλείμματα για τσιγάρο ή στις συναντήσεις για καφέ, ήταν ο σύζυγος της Μελίνας που είχε μετατραπεί σε σατράπης, ανεύθυνος πατέρας, άκαρδος σύζυγος και αδιάφορος σε ό,τι είχε να κάνει με το σεξ, τουλάχιστον με τη σύζυγό του.

Για μια ακόμη φορά η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από εκείνον και τις αμφιβολίες που υπήρχαν για το κατά πόσο πιστός ήταν στη Μελίνα. Μπορεί να περνούσε κάποια κρίση μέσης ηλικίας ή οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο το πρόβλημα επικοινωνίας και επαφής ανάμεσα στο ζευγάρι παρέμενε και το θέμα ήταν πως η Μελίνα είχε να πηδηχτεί πάνω από έξι μήνες!

Οι δύο γυναίκες έμοιαζαν εμφανισιακά με τα σκούρα μαύρα και μακριά μαλλιά τους και συχνά οι πελάτες νόμιζαν που τους εξυπηρετούσαν αδερφές. Με έναν ανεξήγητο τρόπο ωστόσο όταν η μία προτιμούσε να πιάσει μια όμορφη και περιποιημένη αλογοουρά, η άλλη άφηνε την πλούσια χαίτη ελεύθερη να πέφτει στους ώμους. Οι φορές που είχαν εμφανιστεί με ίδια επιλογή χτενίσματος ήταν ελάχιστες και αυτό ήταν κάτι που παινεύονταν αμφότερες και ενδόμυχα προσπαθούσαν.

Η κατάσταση στο σπίτι της Μελίνας είχε φτάσει στο απροχώρητο με το Βαγγέλη, το σύζυγό της. Εκείνος ξενυχτούσε μόνος χωρίς να αναφέρει ούτε που, ούτε με ποιον ήταν και δεν τον απασχολούσε όσο και αν η Μελίνα έκανε προσπάθειες να αναζωπυρώσει τη σχέση τους. Τελευταία είχε χάσει αρκετά κιλά και ντυνόταν πιο προκλητικά. Τα στενά κολάν είχαν αυξηθεί στην ντουλάπα της και οι ψιλοτάκουνες γόβες που ανέκαθεν της έφτιαχναν τη διάθεση ήταν πλέον πιο εντυπωσιακές και σχεδόν πρόστυχες. Παρόλα αυτά ο Βαγγέλης δεν είχε μάτια για εκείνη. Η ζωή τους έμοιαζε συγκαταβατική για να μην χαλάσει η ομαλότητα του σπιτιού και επηρεαστούν τα παιδιά.

Οι καφέδες με τη Ματίνα ήταν το εξομολογητήριο της Μελίνας και η φίλη της προσπαθούσε να αποτελεί τη φωνή της λογικής σε όσα συνέβαιναν σε ένα σπίτι ξένο και όχι το δικό της. Στην αρχή έδινε ελαφρυντικά στο Βαγγέλη και προσπαθούσε να εξετάσει την κατάσταση υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Στην πορεία των συζητήσεων όμως ήταν ξεκάθαρο και για τη Ματίνα πλέον πως ο σύζυγος της φίλης της είχε βρει αλλού ενδιαφέροντα και πιθανότατα και κάποια ερωτική αγκαλιά. Μπορεί να μην ήθελε καμία από τις δύο να το παραδεχτεί, όμως αυτός ο γάμος κάθε άλλο παρά εύκολο να σωθεί έμοιαζε.

Η Ματίνα ήταν ψηλότερη από τη Μελίνα και με περισσότερα "πιασίματα". Νταρντάνα με όλη τη σημασία της λέξης, με πλούσιο στήθος που φρόντιζε να το προβάλει κάπως,  διατηρώντας μια διακριτικότητα σε οτιδήποτε προκλητικό επέλεγε ενδυματολογικά. Δεν ήταν πολύ τολμηρή γενικώς και όποτε η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το σεξ το θέμα είχε θιχτεί από τη Μελίνα και όχι από τη Ματίνα. Συμμετείχε, αλλά περισσότερο άκουγε παρά περιέγραφε τις δικές της εμπειρίες με τον Ανδρέα με τον οποίο ήταν παντρεμένη 15 χρόνια.

Τις λεπτομέρειες της ιστορίας τις έμαθα αρκετό καιρό μετά την παραπάνω συζήτηση που είχε ολοκληρωθεί με την Μελίνα να χαιρετά βουρκωμένη τη φίλη της και να απολογείται για μια ακόμη φορά που της χάλαγε τη διάθεση. Η Ματίνα δε δεχόταν ούτε να το ακούσει αυτό. Θεωρούσε υποχρέωσή της να έχει αυτόν το ρόλο και όσο και αν όντως της χαλούσε η διάθεση ήθελε να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο της φίλη της. Λίγες εβδομάδες αργότερα βρήκε και τον τρόπο. Ήμουν εγώ.

Ένα απόγευμα στα τέλη Ιουλίου η Ματίνα είχε βγει με τη Μελίνα για έναν από αυτούς τους καφέδες. Ο Βαγγέλης πιθανώς είχε βγει με καμιά γκόμενα, ποιος ξέρει; Εγώ από την άλλη ήμουν σπίτι και προσπαθούσα να φτιάξω μια ξύλινη κατασκευή που είχα δει στο Pinterest για να τοποθετούμε βιβλία στον τοίχο. Τα παιδιά μας ήταν στο χωριό, στον παππού και τη γιαγιά και της Μελίνας στην κατασκήνωση όπως κάθε χρόνο. Όλοι λοιπόν είχαν ελεύθερο πεδίο για να ασχοληθούν με ό,τι τους ευχαριστούσε.

Οι δύο γυναίκες πιθανότατα θα αργούσαν. Αυτό συνήθως δεν ήταν πρόβλημα, όμως εκείνη την ημέρα η Ματίνα είχε αφήσει διάφορα υπονοούμενα όσο ετοιμαζόταν για την έξοδό της και τα σημάδια ήταν ακόμη εμφανή στο σώμα μου. Ένα φιλάκι στον πούτσο μου ώστε να αφήσει το αποτύπωμα των χειλιών της αφού είχε φορέσει το κόκκινο κραγιόν, μια δαγκωνιά στη ρώγα που με πονούσε αρκετή ώρα μετά και φυσικά ένα βαρύ πρήξιμο στα αρχίδια από την καύλα που μου είχε δημιουργήσει.

-    Καυλιάρη μου, θα με περιμένεις;

Με ρώτησε όλο νόημα πριν κλείσει πίσω της την πόρτα και φυσικά, ήξερε κι εκείνη, πως δε χρειαζόταν να πάρει απάντηση. Όταν τελείωσα το αριστούργημα "do it your way" η ώρα είχε πάει 10:30 και η συνέχεια περιελάμβανε ένα ντους και αναμονή της Ματίνας καθισμένος γυμνός στον καναπέ, ώστε να μην προλάβει καν να ξεντυθεί από μόνη της. Δεν είχαν περάσει δέκα λεπτά που είχα βγει από το μπάνιο και άκουσα το κλειδί στην πόρτα. Ήταν νωρίς και στα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν μέχρι η Ματίνα να περάσει στο σαλόνι μας, είχα προλάβει να καλύψω τον πούτσο μου με ένα μαξιλάρι του καναπέ, αφού για κάποιο λόγο το πρόγραμμα εξόδου της είχε διαφοροποιηθεί, αλλά αμέσως να το μετανιώσω καθώς άλλος δεν είχε κλειδιά του σπιτιού. Το να μπει μέσα στο σπίτι μαζί με την Μελίνα δεν το σκέφτηκα και η έκπληξή μου ήταν πασιφανής.

-    Αγάπη μου ήρθαμε…

είπε η γυναίκα μου και τον ενθουσιασμό της έκοψε η δική της έκπληξη από την εμφάνισή μου. Η Μελίνα χαμογέλασε και στράφηκε προς την πόρτα, με την αμηχανία όλων να γεμίζει το δωμάτιο σαν σύννεφο σκόνης σε αμμοθύελλα. Εγώ μπόρεσα να αρθρώσω ένα "Ρε Ματίνα" και με νοηματική προσπάθησα να την μαλώσω που δεν είχε σκεφτεί να πάρει ένα τηλέφωνο νωρίτερα. Εκείνη όμως γέλασε και αφού η φίλη της είχε βγει έξω από το σπίτι είπε ήρεμα:

-    Εντάξει ρίξε μια πετσέτα πάνω σου και έλα να τα πούμε.

Αποχώρησα σα σκύλος που είχε κάνει ζημιά και παρακαλούσα να υπάρχει ένας τρόπος μετά από αυτό να αντικρίσω τη φίλη της. Έβαλα ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι, πήρα μερικές ανάσες και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη σαν αυτό να ήταν μια δοκιμασμένη μέθοδος ώστε να διώχνεις την ντροπή από το πρόσωπό σου. Όταν επέστρεψα στις δύο γυναίκες η Μελίνα στεκόταν ήδη με ένα ποτό πάνω στο πάσο και η Ματίνα ετοίμαζε άλλα δύο με το μπουκάλι στο χέρι.

-    Τι πάθατε;…

ρώτησα και προσπάθησα να φανεί σαν να με είχαν αναστατώσει από έναν ύπνο που απολάμβανα.

-    Νόμιζα θα ήταν μεγαλύτερη έξοδος η σημερινή, συμπλήρωσα.

-    Αλλάξαμε τα σχέδιά μας, αλλά δεν το περίμενα να σε βρούμε ξεβράκωτο, απάντησε η γυναίκα μου.

-    Μόλις είχα κάνει μπάνιο αγάπη μου…

αποκρίθηκα και αμέσως διαπίστωσα πως ήταν πιο απολογητικό από όσο έπρεπε.

-    Αλλά δεν κατάλαβα. Πως έπρεπε να σε περιμένω δηλαδή με κανένα ράσο;…

συνέχισα χωρίς να μπορεί να καταλάβει αν ήμουν εκνευρισμένος ή απλώς αστειευόμουν.

-    Καλά μη βαράς, είπε χαμογελαστά. Σου έχουμε μια έκπληξη που ταιριάζει στην περίσταση, οπότε δε θέλω να μου νευριάζεις…

συμπλήρωσε και αφού με είχε πλησιάσει και είχε αφήσει τα ποτήρια με τα ποτά στο πάσο, μου χούφτωσε τα αρχίδια και μου έδωσε ένα φιλί με όλη τη γλώσσα της μέσα στο στόμα μου. Αντέδρασα ξαφνιασμένος, τραβήχτηκα προς τα πίσω και αφού είδα και τη Μελίνα να χασκογελάει πονηρά, είπα:

-    Έχετε πιεί κάτι; Πολλά κέφια βλέπω κι εσένα, γύρισα προς τη Ματίνα, μπορώ να σε τιμωρήσω με κάποιον τρόπο, τη Μελίνα τι να την κάνω;

-    Τώρα μιλάς σωστά άντρα μου όμορφε, απάντησε η γυναίκα μου. Θέλουμε να μας τιμωρήσεις και τις δύο μαζί. Μήπως έχεις αντίρρηση;… ρώτησε αγκαλιάζοντάς με.

-    Τι; Τι εννοείτε;… ψέλλισα ξαφνιασμένος!

-    Η Ματίνα αποφάσισε να μου κάνει ένα δώρο…

πετάχτηκε η Μελίνα και σηκώθηκε προς το μέρος μας.

-    Εσένα…

είπε με νόημα και πλησίασε από πίσω μου, έτσι ώστε πλέον να βρίσκομαι ανάμεσά τους. Είχα ανατριχιάσει και κοιτούσα επίμονα και ερευνητικά τη σύζυγό μου, αφού για ελάχιστα δευτερόλεπτα είχαμε ξεφύγει από τη ματιά της Μελίνας. Εκείνη με καθησύχασε με το βλέμμα της, εμφανώς ζαλισμένη από τα ποτά της βραδιάς και πολύ καυλωμένη όπως μπορούσα να συμπεράνω. Στην αρχή νόμιζα πως είναι μια δοκιμασία για να διαπιστώσει πόσο πιστός θα μπορούσα να είμαι κάτω από... πιεστικές συνθήκες. Τέτοιου είδους ερωτηματικά ωστόσο άρχισαν να σβήνουν όταν η φίλη της αφού μου είχε χουφτώσει για τα καλά τα κωλομέρια και μου είχε κάνει ένα ψευτομασάζ στους ώμους, άρχισε να μου φιλάει το αυτί από πίσω και να αναζητά με το χέρι της τον πούτσο μου.

Ομολογώ πως ήταν περισσότερο τολμηρή από όσο περίμενα, αλλά πλέον η κατάσταση είχε ξεφύγει αν σκεφτεί κανείς πως η ίδια μου η γυναίκα με είχε κάνει... δώρο. Αυτή βεβαίως ήταν μια εξέλιξη στη σχέση μας που δεν με ενοχλούσε και τόσο, έτσι αφού συνήλθα κάπως από την έκπληξη σκέφτηκα πως ήταν αυτή η στιγμή που έπρεπε να εκμεταλλευτώ για να γίνει πραγματικότητα μια από τις πιο καυλωτικές φαντασιώσεις μου.

Εντάξει η Μελίνα δεν ήταν και η Ρένα, η φίλη της γυναίκας μου από τη σχολή, γιατί όλα αυτά εγώ τα είχα ονειρευτεί με τη Ρένα, αλλά δεν πειράζει, δε θα τα χαλάγαμε στις λεπτομέρειες.

Για να βοηθήσω την κατάσταση τη δική μου ψιθύρισα στο αυτί της Ματίνας αν είναι σίγουρη για αυτό που γίνεται και εκείνη μέσα στην παραζάλη της, μου απάντησε αποστομωτικά:

-    Είμαι βέβαιη πως θα σου αρέσει.

Από την άλλη για να διευκολύνω την κατάσταση των δύο γυναικών άρχισα να λύνω το κορδόνι από τη βερμούδα. Η ψωλή μου είχε γίνει ήδη σκληρή σαν πέτρα αφού η γλώσσα της Μελίνας έπαιζε με το λοβό του αυτιού μου και η Ματίνα είχε σκύψει και με φιλούσε στην κοιλιά, αισθησιακά με... πτωτικές τάσεις ώστε να βρει για ποιον ακριβώς λόγο το ύφασμα είχε τεντωθεί τόσο πολύ.

Τα κατάφερε! Την ανακάλυψή της ακολούθησε ένα μικρό σφύριγμα και στη συνέχεια μιλώντας μάλλον στη φίλη της παρά αόριστα είπε:

-    Κοίτα ψωλάρα που έχω!

Η Μελίνα σταμάτησε σαν να ήρθε επιτέλους το σύνθημα που περίμενε και έσκυψε δίπλα στη γυναίκα μου λέγοντας "Τέλεια!". Η Ματίνα με είχε πάρει ήδη στο στόμα της και είχε ξεκινήσει το τσιμπούκι αφού πρώτα σκούπισε ευλαβικά τα υγρά μου από το πουτσοκέφαλο. Η Μελίνα μου χάιδεψε τα αρχίδια απαλά και άρχισε να φιλάει τον πούτσο μου στο πλάι αφήνοντας χώρο στη Ματίνα να με γλείφει απολαυστικά. Κινούνταν τόσο τέλεια και συγχρονισμένα που πέρασε από το μυαλό μου μήπως είχαν εξασκηθεί σε κανέναν άλλο τυχερό πριν από μένα. Δεν υπήρχε ίχνος αμηχανίας από καμία τους και δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη σε οποιαδήποτε κίνηση. Η Ματίνα ήταν στα γόνατα και η Μελίνα είχε λυγίσει τα πόδια για να έχει καλή θέση.

Φορούσε ένα κολάν και παρατήρησα την πάνω άκρη από το στρινγκ που φορούσε. Μόλις τότε συνειδητοποίησα πως η γυναίκα αυτή είχε απίστευτη κωλάρα. Σκέφτηκα πόσο μαλάκας ήμουν που δεν το είχα αναλογιστεί νωρίτερα, αλλά δεν επέτρεψα άλλη απόκλιση από το έργο μου εκείνη τη στιγμή. Η γυναίκα μου φορούσε μια στενή φούστα και ένα πουκάμισο από πάνω. Το είχε ξεκουμπώσει και οι βυζάρες της ήταν πια έτοιμες να εκραγούν έξω από το σουτιέν. Είχε μεγαλύτερα βυζιά από τη Μελίνα με καλοσχηματισμένες μικρές θηλές που είχαν μπιμπικιάσει από την καύλα. Οι ρώγες της είχαν διογκωθεί και ήμουν σίγουρος πως το στιρνγκ που φορούσε και εκείνη είχε ήδη γίνει πατσαβούρι από τα υγρά του μουνιού της.

Η Μελίνα πάνω από το κολάν φορούσε ένα στενό μπλουζάκι με τιράντα που καλυπτόταν υποτυπωδώς από ένα διχτυωτό που κάλυπτε με τη σειρά του την κοιλιά της και τα χέρια της μέχρι τους αγκώνες. Χρειάστηκε δέκατα του δευτερολέπτου ή απλώς τόσο μου φάνηκε εμένα, για να το ξεφορτωθεί και να έχω έτσι άλλες δύο υπέροχες βυζάρες μπροστά στα μάτια μου. Δε φορούσε σουτιέν κάτι που είχα καταλάβει όταν ένιωσα τις σκληρές της ρώγες να διαγράφονται και να με πιέζουν στην πλάτη, νωρίτερα. Τα βυζιά της ήταν όντως μικρότερα από της γυναίκας μου με μεγαλύτερες θηλές και μεγαλύτερες ρώγες που τράβηξαν το βλέμμα μου περισσότερη ώρα από όσο ένα συνηθισμένο θέαμα.

-    Θα της γαμήσεις τα βυζιά; Σου αρέσουν ε;…

με ρώτησε η γυναίκα μου όσο η Μελίνα έσφιγγε ανάμεσα στα χείλη της την άκρη της ψωλής μου και με απογείωνε.

-    Αχ, είστε τόσο καύλες και οι δύο, είπα και συμπλήρωσα, θα με ξεζουμίσετε απόψε.

-    Μόνο μην μου πάθεις τίποτα καυλιάρη μου…

είπε η γυναίκα μου που πλέον είχε κατεβάσει και τη φούστα της και είχε απομακρυνθεί για να μου τουρλώσει τον κώλο της. Η Μελίνα σηκώθηκε σιγά με το κολάν ακόμη να καλύπτει τους γλουτούς της σε σημείο που με ενοχλούσε γιατί ήθελα να βεβαιωθώ πως είχε ωραίο κώλο. Με φίλησε στο στόμα βάζοντας τη γλώσσα της βαθιά μέσα στο δικό μου και ξαφνιάστηκα γιατί δεν το περίμενα.

-    Τα βυζιά μου σε περιμένουν…

μου είπε και με τράβηξε από το χέρι για να κάτσω στον καναπέ. Μου έβγαλε ό,τι ρούχα είχαν απομείνει εμπόδια και αφού τράβηξε από τα γόνατα το ένα πόδι στη μια πλευρά και το άλλο στην άλλη, μπήκε ανάμεσα κεντράροντας τον πούτσο μου.

Είχα ιδρώσει λες και μόλις είχα τελειώσει έναν ολόκληρο αγώνα μπάσκετ. Δεν ήθελα να χύσω αμέσως, γιατί ήθελα να το απολαύσω, αλλά έτσι όπως το καυλί μου τριβόταν ανάμεσα στα στήθη της, η στιγμή που θα της τα πέταγα στη μούρη δεν αργούσε. Η Ματίνα χάθηκε προς στιγμήν από κοντά μας. Είχε πάει να βγάλει όλα της τα ρούχα και να φορέσει ένα άλλο στρινγκ καθώς της άρεσε να γαμιέται με το κιλοτάκι στην άκρη παρά να το βγάζει τελείως. Εγώ ξαφνιάστηκα και ένιωσα περίεργα αφού ήταν η πρώτη φορά έπειτα από καιρό που με περιποιούταν μια άλλη γυναίκα εκτός από τη δική μου και τα δευτερόλεπτα που πέρασαν χωρίς τη γυναίκα μου τριγύρω ούτε σαν εικόνα, με καύλωσαν ακόμη περισσότερο.

Ήταν ένα "παράνομο" γαμήσι χωρίς όμως καμία συνέπεια, καμία ενοχή και κανένα εμπόδιο. Το θέλαμε και οι τρεις, ο καθένας για τους λόγους του προφανώς και το απολαμβάναμε ο καθένας με τον τρόπο του σε μια από τις ελάχιστες φορές που ταμπού και προκαταλήψεις είχαν μείνει κατά μέρος.

Τις σκέψεις μου διέκοψε ένας δυνατός και μακρύς πίδακας από χύσια που βρήκε τη Μελίνα στο αριστερό μάγουλο και λίγο στο στόμα και έσταξε πάνω στις βυζάρες της που είχαν τεντώσει όλον τον πούτσο μου για να ξεφορτώσει.

-    Παρ' τα καργιόλα…

φώναξα και σαν να την διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα άρχισε να βοηθάει ξανά τα βυζιά της με τα χέρια της να κάνουν αυτή την όρθια κίνηση πάνω στο καυλί μου. Πήρε όλα τα υγρά μου και στράγγιξε τον πούτσο μου με το στόμα της.

-    Σου αρέσουν τα βρωμόλογα ε;…

ρώτησα αφού είχα καταλάβει την επίδραση της βρισιάς πάνω της και εκείνη σαν να γαμιόμασταν χρόνια απάντησε:

-    Μου αρέσει να με χύνεις και να τα καταπίνω πουτσαρά μου!

Τότε χτύπησε εμένα ηλεκτρικό ρεύμα και ένιωσα τον πούτσο μου, να σκιρτά ξανά, παρά το ότι μόλις πριν ελάχιστα λεπτά είχε αδειάσει από μεγάλο φορτίο καύλας. Εκείνη σηκώθηκε πασάλειψε τα χύσια μου πάνω στα βυζιά της και γύρισε για να βγάλει το κολάν που μέχρι εκείνη τη στιγμή φορούσε ακόμη. Η γυναίκα μου χωρίς ίχνος ζήλειας στα μάτια της, έστω και αν εγώ κοιτούσα με ανοιχτό στόμα την κωλάρα της φίλης της πλησίασε και με έσπρωξε στον καναπέ ώστε από εκεί που ήμουν καθισμένος να βρεθώ πια ξαπλωμένος. Τράβηξε τη Μελίνα και σχεδόν την κάθισε πάνω στο πρόσωπό μου λέγοντας:

-    Έλα τώρα να δεις πως περιποιούνται δύο φίλες έναν καυλιάρη σαν και εσένα.  

Η γεύση της φίλης της ήταν διαφορετική αλλά το ίδιο απολαυστική. Τα μουνόχειλα της ήταν μεγαλύτερα και όπως ήταν ήδη υγρά και καυλωμένα εξείχαν από το μουνί της περισσότερο από της Ματίνας. Τα ρούφηξα αμέσως και τα δύο προσπαθώντας να βρω χώρο για ανάσα ανάμεσα στα κωλομέρια της. Κατάπια τα υγρά της, καυτά και αλμυρά και έβαλα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα. Άρχισε να βογκάει και να τρίβει τις ρώγες της που παρέμεναν σκληρές και εγώ βρήκα την κλειτορίδα της για να ακούσω ένα μικρό ουρλιαχτό. Ο θόρυβος από το μουνί της και η αίσθηση που είχαν τα χέρια μου πάνω στα ολοστρόγγυλα κωλομέρια της είχαν κάνει το καυλί μου σκληρό ξανά.

Είχα εντυπωσιαστεί με τον εαυτό μου! Δεν είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά και εγώ ήμουν ξανά καυλωμένος κάτι στο οποίο βοήθησε φυσικά και η Ματίνα με τη γλώσσα της που είχε αρχίσει να με γλείφει. Ξαφνικά σηκώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα η μία από τον πούτσο μου και η άλλη από τη μούρη και με άφησαν να δω ένα παιχνίδι με τις γλώσσες τους που ξεκίνησε σαν φιλί και κατέληξε σε ένα απίστευτο γλείψιμο μεταξύ τους με σκοπό την ανταλλαγή των δικών μου υγρών.

Θα έχυνα πάλι! Το θέαμα ήταν τόσο καυλωτικό που μέχρι εκείνο το σημείο ο πούτσος με δεν είχε καν ακουμπήσει κανένα από τα δύο μουνιά αλλά ήταν έτοιμος να χύσει δεύτερη φορά. Η γυναίκα μου το κατάλαβε, το ένιωθε, το ήξερε και έτσι έσκυψε ξανά στη θέση της και άρχισε να μου παίζει το καυλί πάνω κάτω, ακουμπώντας της γλώσσα της στο κεφάλι για να δίνει την αίσθηση της πίπας σε μια απολύτως χειρονακτική εργασία. Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά δευτερόλεπτα για να τη δω να σηκώνεται και να παίρνει τα χύσια μου πάνω στα δικά της βυζιά.

-    Σειρά μου για την κρέμα μου…

έλεγε δυνατά για να καλύπτει τα δικά μου επιφωνήματα καύλας και ολοκλήρωσης τη στιγμή που ένιωσα να με πνίγουν τα καυτά χύσια της Μελίνας. Όπως κανείς δεν μου είχε αποκαλύψει μέχρι εκείνο το σημείο η απίστευτη μουνάρα, φίλη της γυναίκας μου, έχυνε πολλά λίτρα υγρών όταν καύλωνε και αν κρίνω από τον καταρράκτη που με χτύπησε είχε καιρό να γευτεί αυτή τη χαρά. Αφού απόλαυσα και το squirt που μου χάρισε η Μελίνα, άφησα το κεφάλι μου να πέσει σχεδόν νεκρός από την ένταση και την κούραση των δύο διαδοχικών εκσπερματώσεων. Δεν είμαι και κανένα παιδάκι και αυτό ήταν κάτι που είχε να συμβεί κάποια χρόνια με αποτέλεσμα ο χυμός πορτοκάλι που μου έφερε η Ματίνα σε συνδυασμό με δύο μπουκιές σοκολάτα να είναι απαραίτητα στοιχεία για τη συνέχεια.

Οι δύο γυναίκες πάντως δεν είχαν χάσει και μεγάλο από το αίσθημα καύλας που είχαν. Η Μελίνα είχε χύσει 1-2 φορές αλλά η Ματίνα ακόμη δεν μας είχε χαρίσει τα υγρά της σε αυτό το επίπεδο, έτσι της άξιζε μια κάποια περιποίηση. Ανήμπορος να ανταποκριθώ, σε εκείνο το σημείο ανέλαβε η φίλη της να βοηθήσει την κατάσταση. Έγλειψε ότι δεν είχε στεγνώσει από τα χύσια μου πάνω στα βυζιά της γυναίκας μου, πιπίλισε λίγο τις ρώγες της και με αισθησιακά φιλιά κατέβηκε χαμηλότερα δίνοντας χρόνο στη Ματίνα να κάτσει πιο αναπαυτικά και να ανοίξει τα πόδια της. Από το μικρότερο καναπέ στον οποίο μεταφέρθηκα είχα καταπληκτική θέα του μουσκεμένου μουνιού της Μελίνας τη στιγμή που έσκυψε να «φάει» το άλλο μουνί της παρέας μας, αυτό της γυναίκας μου.

Πριν προλάβουν να συμπληρωθούν μερικά λεπτά από τη στιγμή που η Ματίνα έπιασε το κεφάλι της φίλης της και το πίεζε στο μουνί της, άρχισε να βογκάει μανιασμένα. Η Μελίνα κουνούσε το κεφάλι της μια αριστερά – δεξιά και μια πάνω – κάτω ώστε η γλώσσα της να καλύπτει όσο το δυνατόν ευρύτερο φάσμα κλειτορίδας, μουνόχειλων και εσωτερικού. Όλη αυτή την ώρα δεν σταματούσε να χαϊδεύει το δικό της μουνάκι και να βάζει κατά διαστήματα μέσα του ένα ή περισσότερα δάχτυλα. Το σόου συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά και τελικά διαπίστωσα πως η Ματίνα είχε χύσει δύο φορές με τη γλώσσα της φίλης της, καθώς όταν σηκώθηκε, τα ριχτάρια στον καναπέ είχαν έναν υπερμεγέθη λεκέ.

-    Από όσο ξέρω καύλα μου όμορφη, μου είπε η Ματίνα, τώρα είσαι έτοιμος να μας γαμήσεις και τις δύο αλύπητα.

-    Για να το λες εσύ μωρό μου, έτσι θα είναι…

της είπα με το καυλί μου να έχει αρχίσει την ανοδική του πορεία προς τη δόξα. Η Μελίνα είχε ακούμπησε με το πλάι στον καναπέ, όπου πλέον ήταν μόνη της και στήριζε το κεφάλι της στην παλάμη της. Έπαιρνε μερικές ανάσες και κοιτούσε λάγνα μια εμένα και μια τη γυναίκα μου.

-    Δεν ήξερα πάντως πως είστε τόσο… "στενά συνδεδεμένες"…

είπα αστειευόμενος και εννοούσα το γλειφομούνι που παρακολούθησα νωρίτερα.

-    Μην είσαι χαζός…

απάντησε η Ματίνα και τη συμπλήρωσε η Μελίνα:

-    Πρώτη φορά το κάνω αυτό παιδιά. Ματίνα το μουνί σου είναι τέλειο.

-    Εγώ δε δοκίμασα το δικό σου γλυκιά μου, είπε πρόστυχα η γυναίκα μου. Τώρα όμως θα ήθελα τρελά έναν πούτσο ανάμεσα στα πόδια μου και μάλλον και εσύ το ίδιο. Άλλωστε η βραδιά είναι δώρο σε εσένα. Εμένα είναι δικός μου και τον απολαμβάνω συχνά…

τελείωσε τη φράση της και τα λόγια της με είχαν καυλώσει ξανά. Σηκώθηκα από τη δική μου θέση και γονάτισα στον καναπέ που ήταν ξαπλωμένη η Μελίνα. Χωρίς να ρωτήσω, να ζητήσω κάποιου είδους άδεια ή απλώς να ενδιαφερθώ αν της άρεσε ή όχι, σήκωσα το ένα πόδι της Μελίνας και το έβαλα στον ώμο μου. Χάιδεψα το μουνί της και έχωσα μέσα δύο δάχτυλα για να βάλω λίγα από τα υγρά της στο στόμα μου και στη συνέχεια να φτύσω τον πούτσο μου τη στιγμή που ακουμπούσε τα μουνόχειλα της.

Η γεύση της ήταν ερεθιστική! Αυτή η όξινη γλυκύτητα του οργασμού της, έδενε αρμονικά με ένα εξωτικό άρωμα που είχε γεμίσει το σπίτι από τη στιγμή που μπήκε μέσα και είχε μπερδευτεί με το έντονο άρωμα της Ματίνας. Προσπάθησα να είμαι τρυφερός χωρίς καν να γνωρίζω εκείνη τη στιγμή πως αυτή η τρύπα είχε καιρό να υποδεχτεί μέσα της έναν αληθινό πούτσο. Δεν τα κατάφερα όμως! Σχεδόν με ρούφηξε. Η ψωλή  μου γλίστρησε μέσα της τόσο γρήγορα κι απότομα και το πνιχτό βογκητό που έβγαλε ήταν λες και πατήθηκε κάποιο σάρκινο κουμπί μέσα της. Αυτόματα σχεδόν ο πούτσος μου σκλήρυνε και τα επιφωνήματά της έδειχναν πως τον είχε νιώσει για τα καλά μέσα της.

Άρχισα να κινούμαι μπρος πίσω με δύναμη. Την ένιωθα να με παίρνει μέσα της και να ταρακουνιέται από ευχαρίστηση. Τότε σκέφτηκα πως μάλλον είχε καιρό να τη γαμήσει άντρας και έβαλα ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στο καυλί μου που της άνοιγε τα πόδια. Η γυναίκα μου είχε κάτσει από πάνω της, με φιλούσε και η Μελίνα έτριβε τη ρώγα της στα μουνόχειλα της Ματίνας. Ήμασταν και οι τρείς σε έναν σεξουαλικό παροξυσμό και το απολαμβάναμε. Έμπαινα μέσα της άγρια και έμενα ακίνητος στιγμιαία, σαν να έκανε το πουτσοκέφαλο μου μια πολύ ιδιαίτερη και εξονυχιστική εξερεύνηση. Τη συγκλόνιζε αυτό και έτριβε την κλειτορίδα της με μανία φωνάζοντας,

-    Γάμα με, σκίσε με παιδαρά! Γάμησε το μουνάκι μου, όπως κανείς άλλος. Άνοιξε το όλο!

Τη γύρισα ανάσκελα και την ξάπλωσα κανονικά. Τα μουνόχειλα της λαμπύριζαν από τα υγρά και τα μπούτια της στο εσωτερικό είχαν κοκκινίσει. Έβαλα και τα δύο πόδια της στους ώμους μου και μπήκα μέσα της με δύναμη. Η φωνή της πιθανότατα ξύπνησε κάποιο γείτονα. Το ουρλιαχτό ηδονής ήταν σαν να το έβλεπα να δραπετεύει από οποιοδήποτε κενό υπήρχε μέσα σε ένα μεγάλο δωμάτιο, όπως το σαλόνι για να σβήσει έξω από το σπίτι, μακριά από τα κλειστά παράθυρα και να ενημερώσει τους γύρω μας πως κάποιοι εκείνο το βράδυ περνούσαν πολύ καλά.  

-    Έτσι, στον πάτο μου γαμιά μου! Έπιασες πάτο με την ψωλάρα σου ρε καυλιάρη…

είπε μέσα στη ζαλάδα της και εγώ συνέχισα να τη γαμάω γρήγορα νιώθοντας την αντίσταση του πάτου της στην άκρη του πούτσου μου. Ήμουν σκληρός και καυλωμένος αλλά δεν πλησίαζα να χύσω για τρίτη φορά. Είχα μπει σε έναν ρυθμό και ήξεραν, η Μελίνα γιατί το ένιωθε και η Ματίνα γιατί το ήξερε εκ πείρας, πως θα την έκανα να χύσει σύντομα. Έτσι με τα πόδια της λυγισμένα πάνω μου, την κοιλιά της να έχει διπλώσει και τις ρώγες της να έχουν γίνει σαν μεγάλα σταφύλια η Μελίνα μου χάρισε ένα ακόμη squirt, αυτή τη φορά πάνω στο καυλί μου, τα αρχίδια μου και χαμηλά στην κοιλιά, όπου ένιωσα τα υγρά της να με καίνε και να με σκληραίνουν ακόμη περισσότερο.

-    Παρ' τα ρε πουτσαρά. Παρ' τα, σε χύνω, φώναζε, στα πετάω στο καυλί σου. Μη σταματάς! Γάμα με!

Η έκφρασή της ήταν σα να είχε αποχαυνωθεί από κάτι που αντίκρισε. Τα μάτια της ήταν γουρλωμένα, έσφιγγε τα χείλη της και είχε κοκκινίσει τα μάγουλά της και τα μαλλιά της είχαν κολλήσει από τον ιδρώτα στο κούτελο και στο λαιμό της. Ήταν παραδομένη σε μένα και δεν είχε καμία διάθεση να το σταματήσει αυτό.

Διάθεση να το σταματήσει όμως είχε η Ματίνα που όλη αυτήν την ώρα καθόταν πάνω από το κεφάλι της Μελίνας και μαλακιζόταν για να βλέπω το μουνί της κι εγώ. Πότε έπαιρνε και τα χέρια της φίλης της να τα χώσει άτσαλα μέσα στο μουνί της, αφού η θέση των δύο δεν βόλευε και πολύ, πότε τριβόταν σα σκυλίτσα με καύλες πάνω στα μαλλιά της φίλης της και πότε έχωνε τα δάχτυλά της όλα μέσα στη μουσκεμένη τρύπα της. Είχε καυλώσει πάρα πολύ και το έβλεπα. Την κοιτούσα ξεφυσώντας, τις στιγμές που γάμαγα τη Μελίνα και εκείνη μου χαμογελούσε σαν να έκανα κάποιο σημαντικό αγώνισμα και ήθελε να με ενθαρρύνει.

Όταν λοιπόν έχυσε η Μελίνα, η γυναίκα μου πέρασε το ένα πόδι από πάνω της όπως ήταν ξαπλωμένη πάνω στο κεφάλι της και σηκώθηκε. Τράβηξε το ριχτάρι του άλλου καναπέ με μια κίνηση και το έστρωσε σε κλάσμα δευτερολέπτου στο πάτωμα διπλό. Γονάτισε πάνω του και τούρλωσε τον κώλο της μπροστά μου για να είναι σίγουρη πως δεν θα μου ξέφευγε ούτε στο ελάχιστο αυτή η εικόνα. Η Μελίνα συνέχιζε να τρίβεται, ενώ μας κοιτούσε που απομακρυνόμασταν στο δικό μας κόσμο. Μπορεί να μην ήταν χορτασμένη αλλά είχε πάρει μια γερή δόση ηδονής και θα απολάμβανε λίγη ξεκούραση μπροστά στο θέαμα της φίλης της να γαμιέται σαν πουτάνα στα τέσσερα.

Ήταν σίγουρο πως πλέον οι δύο γυναίκες είχαν έρθει πιο κοντά μετά από αυτό το βράδυ, αλλά αυτό ουδόλως απασχολούσε κανέναν μας εκείνη τη στιγμή. Ανησύχησα για να είμαι ειλικρινής μήπως και άλλαζε η σχέση με τη γυναίκα μου μετά από αυτό το ξέφρενο γαμήσι με μια άλλη γυναίκα, αλλά δεν υπήρχε τρόπος, ούτε και πιθανότητα να υποχωρήσω εκείνη τη στιγμή και να θέσω ηθικά ζητήματα για το μέλλον. Έτσι γονάτισα πίσω της και της έκανα μια μικρή επίπληξη στα όρια της γραφικότητας.

-    Τα έχεις κάνει χάλια όλα στο σπίτι σήμερα, να δω ποιος θα τα μαζέψει.

-    Εγώ, η πουτάνα σου…

μου απάντησε και όπως είχα πάρει θέση έσπρωξε την κωλάρα της πάνω μου. Ο πούτσος μου γλίστρησε και δε μπήκε μέσα της, αλλά ένιωσα τη ζεστασιά της, στη βουβωνική μου χώρα και την κράτησα εκεί για μερικές στιγμές ώστε να με γεμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο με τα υγρά της που έσταζαν. Όταν βύθισα το καυλί μου στη μουνότρυπα της, ένιωσα αμέσως τη διαφορά από τη φίλη της. Πιο… σφιχτό περιβάλλον και απευθείας επαφή με τον πάτο του μουνιού της, τον οποίο πια ήξερα απ' έξω και ανακατωτά, χωρίς αυτό όμως να με κάνει να το συνηθίζω. Εκείνη άρχισε να τρίβεται αμέσως και φώναζε να τη γαμήσω άγρια.

-    Σκίσε με. Είμαι μια πουτάνα! Μου αρέσει να γαμιέμαι.

-    Γαμήσου ψώλα μου, απάντησα λαχανιασμένος, γαμήσου πάνω στον πούτσο μου, καργιόλα μου όμορφη. Με τρελαίνει ο κώλος σου. Με τρελαίνει η μουνάρα σου.

-    Ναι καυλιάρη μου, έτσι γάμα μου το μουνί να σε χύσω. Θα στα δώσω όλα, συνέχισε εκείνη το παραλήρημα.

-    Θα με είχες χύσει πέντε φορές αν έβλεπες το παλούκι μου να σε ξετρυπάει όπως το βλέπω εγώ τώρα, συνέχισα και εγώ.

-    Σκάσε και δώσε μου τα χαστούκια μου, γαμιά μου…

είπε η Ματίνα και μόλις άρχισα τις σφαλιάρες στα κωλομέρια της, άρχισε και εκείνη να τρίβει πιο έντονα την κλειτορίδα της για να μου τα δώσει όλα όπως μου είχε μόλις ανακοινώσει. Άλλο ένα καυτό ντους με χύσια μέσα σε λίγα λεπτά ήταν αρκετό για να έρθει και η δική μου κορύφωση.

-    Στον κώλο μου πασάλειψέ τα… με διέταξε η γυναίκα μου και συμπλήρωσε: Αχ, καυτά που είναι μανάρι μου.

Όταν πια είχα χύσει τις πρώτες σταγόνες στην πλάτη και τα κωλομέρια της. Είχα σηκωθεί όρθιος και έχυνα με πνιχτά βογκητά να βγαίνουν από μέσα μου με την ίδια ορμή που το καυλί μου «έφτυνε» παχύρευστο υγρό. Στηρίχτηκα στο μπράτσο του καναπέ με τους παλμούς μου να είναι 150 εκείνη τη στιγμή. Η ανάσα μου ήταν βιαστική και τα γόνατά μου είχαν αρχίσει να τρέμουν. Ο πούτσος μου ήταν ακόμη όρθιος, με μερικές σταγόνες από χύσια να καλύπτουν τη σχισμή που νωρίτερα είχε αδειάσει για τρίτη φορά εκείνο το βράδυ.

Η Μελίνα μάλλον είχε χύσει μερικές φορές ακόμη και πριν προλάβω να συνέλθω πήρε την ψωλή μου στο στόμα της για ένα γρήγορο σκούπισμα. Κατάπιε ότι μάζεψε από εκεί, μαζί με υγρά της γυναίκας μου και δικές της μυρωδιές και έσκυψε πάνω στα κωλομέρια της Ματίνας που είχε μείνει ακίνητη στα τέσσερα ώστε να απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερο έναν καυτό οργασμό. Σκούπισε με τα βυζιά της τα χύσια μου πάνω από τον κώλο της, πήρε με τα δάχτυλά της όσα είχαν ξεστρατίσει στην πλάτη και τα πασάλειψε στις ρώγες της. Η Ματίνα ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια της ορθάνοιχτα, σε μια προσπάθεια να αεριστεί το φλεγόμενο μουνί της, αλλά μάταια αφού η Μελίνα χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της για να τρίψει τα βυζιά της πάνω σε εκείνα της γυναίκας μου.

Ένα καυτό γλωσσόφιλο που συνοδεύτηκε από μερικά χάδια από τη μια στα μαλλιά της άλλης, ήταν η εικόνα με την οποία έκλεισε εκείνη η νύχτα πάθους. Ήταν το πρώτο τρίο μας. Το δώρο της Μελίνας, η οποία στη συνέχεια χώρισε με τον άντρα της και όταν ένιωθε την ανάγκη να το ρίξει έξω μας καλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε αστειευόμενη… "Σήμερα είναι της Αγίας… Μελίνας, θέλετε να έρθετε εσείς από εδώ ή να περάσω εγώ;".Copyright protected OW ref: 99856