Όταν ο Γιώργος γνώρισε την Α

Δημοσιεύθηκε από GeorgeRBGR
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (6 Votes)
Με λένε Γιώργο και εργάζομαι σε διευθυντική θέση σε κάποια βιομηχανία της ελληνικής επαρχίας, ενώ τα απογεύματα διατηρώ και το ιδιωτικό μου γραφείο σα σύμβουλος επιχειρήσεων κάπου στο κέντρο της πόλης. Είμαι 60άρης, αλλά διατηρώ ενεργητικότητα και εμφάνιση αρκετά νεότερης ηλικίας. Η ιστορία που θα ακολουθήσει αφορά στην γνωριμία μου με την Α.

Η Α είναι 39 χρονών, καστανόξανθη, ύψους περίπου 1.69, βάρους περίπου 55 κιλά, εμφανισιακά εντυπωσιακή για το εκφραστικό της πρόσωπο με τα διεισδυτικά μάτια, τα μακριά της μαλλιά, τα σαρκώδη χείλη, ένα μέτριου μεγέθους στήθος, που διακρίνεται μέσα από τα ημιδιάφανα μπλουζάκια που συνήθως φοράει, μακριά πόδια και τονισμένους, ανασηκωμένους γοφούς. Είναι παντρεμένη, έχει μια κόρη και τη γνώρισα, όταν ήρθε σε συνέντευξη για αγγελία για γραμματειακή θέση στη βιομηχανία που εργάζομαι τα πρωινά. Αν και τη συμπάθησα αμέσως - και όχι μόνο για τα εξωτερικά της χαρίσματα - δεν έγινε δυνατή η πρόσληψή της, αφού οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης τελικά προτίμησαν κάποια συγγενή τους.

Η Α ένιωσε απογοήτευση, όταν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση άμεσης πρόσληψης, αλλά κρατήσαμε επαφή και καλή φιλική ατμόσφαιρα και επικοινωνούσαμε που και που, είτε με πρωτοβουλία της - μου τηλεφωνούσε από το κινητό της να ρωτήσει αν υπήρχε κάποια πιθανόν θετική εξέλιξη - είτε μέσα από το Facebook, που στο μεταξύ είχαμε γίνει φίλοι.

Ήταν μέσα από εκεί που μια μέρα μου είπε πόσο απογοητευμένη νιώθει και πόσο άσχημα που ακόμη δεν είχε βρει δουλειά. Προσπάθησα να ενισχύσω την αυτοπεποίθησή της με τις απαντήσεις μου και τα σχόλια μου για την ίδια για το πόσο την πίστευα και ότι θα εύρισκε δουλειά γιατί το αξίζει. Ασχολήθηκα τις επόμενες ώρες να τις δώσω συστάσεις, πληροφόρηση για εταιρείες συμβούλων που ασχολούνται με βιογραφικά και ανεύρεση εργασίας και να μιλήσουμε για το στήσιμο του βιογραφικού της. Φάνηκε να ανεβαίνει πάλι το ηθικό της και χαμογέλασε αρκετές φορές.

Την επόμενη μέρα με ρώτησε αν θα μπορούσε να με συναντήσει κάποιο απόγευμα να μιλήσουμε λεπτομέρειες για το βιογραφικό της και την προσκάλεσα να έρθει το απόγευμα μετά τις 7.30 μμ, να τα δούμε όλα.

Τα απογεύματα στο γραφείο μου δουλεύω μόνος. Είναι ένας χώρος με ένα σαλονάκι, μια αίθουσα συναντήσεων και το δικό μου κυρίως γραφείο. Πέρα από το έπιπλο του γραφείου μου και τα καθίσματα των επισκεπτών, μια βιβλιοθήκη, ένα μπαράκι και ένας μεγάλος καναπές στη δεξιά γωνία του γραφείου μου καλύπτουν το χώρο.

Ήταν ακριβώς 7.30 μμ, όταν χτύπησε το κουδούνι του γραφείου μου. Όταν άνοιξα η Α. στεκόταν στην είσοδο. Φορούσε μια φούστα σε ανοικτό μπεζ χρώμα, στενή στη μέση και ν’ ανοίγει φαρδιά κάτω, σταματώντας λίγο πάνω από το γόνατο. Από πάνω φορούσε ένα μπλουζάκι, από αυτά που συνήθιζε να φοράει - τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από τις λίγες φορές που την είχα συναντήσει - ελαφρά ημιδιάφανο, με κουμπάκια, που ξεκινούσαν λίγο πάνω από το στήθος - με τα πρώτα δύο ξεκούμπωτα, και συνέχιζαν μέχρι εκεί που η μπλούζα συναντούσε τη φούστα, αφήνοντας περίπου 5-10 πόντους στο ύψος του αφαλού ελεύθερο σώμα. Κάτω από το μπλουζάκι η εικόνα ενός σφιχτού στήθους, σε μάλλον μαύρο σουτιέν διακρινόταν, κάνοντας την αναπνοή μου να σταματήσει.

Της έδωσα το χέρι καλωσορίζοντάς τη και κάνοντας μια ζεστή χειραψία, κρατώντας το λίγα δευτερόλεπτα ίσως παραπάνω από το κανονικό. Την οδήγησα προς το γραφείο μου παρατηρώντας την από πίσω. Η φούστα εφαρμοστή στους γοφούς άφηνε να διακρίνεται το σχήμα από ένα τάνγκα. Για άλλη μια φορά την εύρισκα εντυπωσιακή και επιθυμητή. Μπαίνοντας στο γραφείο μου και για να μην νιώσει κλίμα Ιεράς Εξέτασης της πρότεινα να καθίσουμε στον καναπέ. Τη ρώτησα αν θέλει καφέ, αναψυκτικό ή κάτι από το μπαράκι. Ήταν μάλλον ντροπαλή, αλλά όταν επέμεινα είπε ότι προτείνω εγώ. Της πρόσφερα ένα  γλυκό λικέρ που είχα φέρει από το εξωτερικό και ήξερα ότι αρέσει σε όλες τις γυναίκες, αν και κτυπάει λίγο στο κεφάλι. Άρεσε και στην Α και ένιωσε πιο χαλαρά, με ένα κοκκίνισμα στα μάγουλα από το ποτό.

Τη ρώτησα αν ήθελε να δυναμώσω λίγο τον κλιματισμό, όπως και έκανα. Σε λίγο ο παγωμένος αέρας τόνισε διακριτικά τις ρώγες του στήθους της, αν και το σουτιέν και η μπλούζα δεν έδειχναν λεπτομέρειες.

Ήμουν καθισμένος αριστερά, δίπλα στην Α κι εκείνη είχε ανοίξει ένα ντοσιέ και είχε βγάλει μερικές σελίδες με το βιογραφικό της και αρχίσαμε να το σχολιάζουμε, βλέποντας τις πιθανές βελτιώσεις. Το είχε ακουμπισμένο στα πόδια της και το κρατούσε με το δεξί της χέρι. Η φούστα της όπως κάθισε είχε ανασηκωθεί ακόμη περισσότερο τώρα πάνω από το γόνατο, αφήνοντας την αρχή από δύο υπέροχα πόδια χωρίς καλσόν λόγω καλοκαιριού να διακρίνεται. Τα ξεκούμπωτα πρώτα κουμπάκια από το μπλουζάκι άφηναν να διαφαίνεται η αρχή του μέρους εκείνου του στήθους της που δεν το κάλυπτε το μαύρο σουτιέν. Παρακολουθούσα την κίνησή του σε κάθε της αναπνοή και έξω από το μπλουζάκι τις σκληρυμένες λόγω κλιματιστικού ρώγες της.

Όταν τέλειωσε το ποτό της, προσφέρθηκα και με λίγη επιμονή ξαναγέμισα το ποτήρι της. Ξαναδοκίμασε βρέχοντας τα σαρκώδη χείλη της. Ήταν αισθησιακή όταν ακουμπούσε το ποτήρι στα χείλη της.

Κάποια στιγμή που κράτησα κι εγώ μαζί της το βιογραφικό της για να δούμε κάτι μαζί, το χέρι μου, ασυναίσθητα αλλά με φυσικότητα, βρέθηκε να ακουμπάει στο αριστερό της πόδι, στο γυμνό του μέρος πάνω από το γόνατο. Συνεχίσαμε να μιλάμε, χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση. Άνοιξα την παλάμη μου και από το πλάι που ακουμπούσε το χέρι μου βρέθηκε να έχει η παλάμη μου αγκαλιάσει το πόδι της, με τα δάκτυλα μου στο εσωτερικό του ποδιού της. Ερεθίστηκα αμέσως αλλά το παντελόνι μου σκούρο το έκρυβε ευτυχώς ακόμη. Αλλά το χέρι μου είχε πλέον αποκτήσει δική του ζωή. Σύρθηκε απαλά προς το πάνω χαϊδεύοντας το εσωτερικό του ποδιού της Α., που αμέσως σταμάτησε να μιλάει, ενώ το πόδι της ανατρίχιασε σαν να το κτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Με κοίταξε απορημένη αλλά σιωπηλή. Έγειρα πλησιάζοντας την και το χέρι μου συνέχισε να την χαϊδεύει ψηλότερα στο μπούτι της ανοίγοντας της τα πόδια και σηκώνοντας περισσότερο τη φούστα της.

-    Ωχ! κ. Γιώργο…

ψέλλισε αδύναμα ενώ το χέρι της μου έπιασε τον καρπό αλλά χωρίς δύναμη να σταματήσει την εξερεύνησή μου. Το πρόσωπο της είχε κοκκινίσει πιο πολύ τώρα και η αναπνοή του στήθους της έγινε πιο γρήγορη.

-    Δεν πρέπει…

συνέχισε το αδύναμο ψέλλισμα και το κράτημα στον καρπό μου, που αντί να απομακρύνει το χέρι μου, στην ουσία το κρατούσε πάνω στη γυμνή της σάρκα ανάμεσα στα πόδια της, με τα δάκτυλά μου να στήνουν το δικό τους χορό στην ανατριχιασμένη επιδερμίδα της. Ίσως και το ποτό να είχε παίξει το ρόλο του, αλλά η αντίστασή της ήταν μάλλον επιφανειακή. Ίσως και να της άρεσε, αφού το κορμί της είχε αναρριγήσει. Έσκυψα πάνω της και τραβήχτηκε φέρνοντας το κεφάλι της να ακουμπήσει στο προσκέφαλο του καναπέ. Το βιογραφικό και το ντοσιέ είχαν πέσει στο πάτωμα μπροστά μας. Τα μάτια της με κοιτούσαν σαν να παρακαλούσε να είμαι εγώ που θα σταματούσα. Τα χείλη μου πλησίασαν το λαιμό της και ακούμπησαν επάνω με τη γλώσσα μου να ταξιδεύει τριγύρω. Μισοέκλεισε τα μάτια της.

-    Πρέπει να σταματήσουμε, σε παρακαλώ Γιώργο… ωχ!

Το «κ. Γιώργο» είχε σταματήσει. Η Α. άφησε ένα πνιχτό βογγητό καθώς το άλλο μου χέρι είχε στο μεταξύ ξεκουμπώσει ακόμη 4 κουμπιά από το μπλουζάκι της, αποκαλύπτοντας το ερεθισμένο της στήθος, με το χέρι μου ήδη μέσα από το σουτιέν της να στρίβει την αριστερή της ρώγα, που διψούσε για προσοχή. Τα χείλη μου κατέβηκαν από το λαιμό της στο στήθος έξω από το σουτιέν γλείφοντας τη γυμνή σάρκα, τα δάκτυλά μου έστριβαν τη ρώγα της, ενώ το άλλο μου χέρι είχε ήδη αρχίσει να της χαϊδεύει τα ανοιχτά πλέον πόδια της μέχρι το τάνγκα εσώρουχό της. Ήταν υγρή, δεχόταν το χάδι μου με την παλάμη μου τώρα πάνω στο εσώρουχό της. Το χέρι της που μου κράταγε τον καρπό είχε πέσει στο πλάι. Δεν αντιστεκόταν πλέον ούτε για τους τύπους, αλλά μόνο ρούφαγε ηδονή. Το κορμί της έτρεμε από τα φιλιά και τα χάδια και είχε παραδοθεί στο να πάρει, δεχόμενο παθητικά την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.

-    Γιώργο, τι μου κάνεις Θεέ μου…

συνέχισαν να ψελλίζουν τα υγρά, σαρκώδη χείλη της, μισάνοιχτα κι αυτά, όπως τα μάτια της, όπως τα πόδια της. Ήθελαν κι αυτά την προσοχή τους. Έφερα τα χείλη μου στα δικά της κι άρχισα να τη φιλάω με πάθος. Προσπάθησε αρχικά να κλείσει τα χείλη της, αλλά η γλώσσα μου προχώρησε μέχρι να συναντήσει τη δική της. Την έσπρωξα μαλακά προς τα πίσω και το κορμί της βρέθηκε ξαπλωμένο στον καναπέ. Η φούστα ήταν πια σηκωμένη μέχρι τη μέση, αφήνοντας ελεύθερα τα γυμνά, μακριά της πόδια και την πρόσβαση στο υγρό της εσώρουχο. Τα χέρια μου ξεκούμπωσαν τα λίγα τελευταία κουμπιά από το μπλουζάκι της, ανοίγοντας το τελείως και αφήνοντας μου ελεύθερη τη θέα στο μαγευτικό της στήθος. Ήθελα να το δω ανεμπόδιστα και με μια κίνηση της ξεκούμπωσα το σουτιέν ελευθερώνοντάς το.

Είχε στήθος στρογγυλό, λίγο μεγαλύτερο από ένα μεγάλο μήλο, αλλά σε εντυπωσίαζε το πόσο σφιχτό έδειχνε και πόσο ερεθισμένη στεκόταν η ρώγα της. Κατέβασα τα χείλη μου εκεί και πήρα τη δεξιά της ρώγα τώρα στο στόμα μου. Η γλώσσα μου τη βασάνιζε και τα χείλη μου της έδιναν ελαφρά δαγκωματάκια.  Η Α παραληρούσε αφημένη σε πάθος. Συνέχισα και με το άλλο στήθος το ίδιο, ενώ το χέρι μου πέρασε πίσω της κάτω από το εσώρουχο και χάιδεψε τους γυμνούς της γοφούς, έξω από το εσώρουχό της. Το μεσαίο μου δάκτυλο πλανήθηκε στην περιοχή από πίσω προς τα εμπρός, πιέζοντας το εσώρουχό της μέσα της στη διαδρομή του.

-    Πάρε με Γιώργο, τώρα σε παρακαλώ!

Άρχισα να γδύνομαι όσο πιο γρήγορα μπορούσα θαυμάζοντας την θεϊκή ομορφιά της Α παραδομένης μπροστά μου. Έπιασα το εσώρουχο της και αργά-αργά άρχισα να το κατεβάζω προς τα πόδια της.  Ήταν παντού όμορφη. Μια μικρή τουφίτσα από τριχούλες διακοσμούσε την περιοχή πάνω από το σεξ της, ενώ όλη η περιοχή ήταν επιμελώς ξυρισμένη. Είχε τώρα αρχίσει να χαϊδεύει το στήθος της με τα δύο της χέρια και τα μάτια κλειστά. Ταξίδευε. Η ηδονή την είχε πάρει αλλού. Έσκυψα και τα χείλη μου κόλλησαν πάνω στο σεξ της, ενώ άρχισα να παίζω βασανιστικά με την κλειτορίδα της. Σχεδόν ούρλιαξε, γεμίζοντας μου το στόμα με τα υγρά της, από ένα έντονο οργασμό.

Συνέχισα τα φιλιά και τα δαγκώματα με γλώσσα και χείλη στο υγρό της σεξ. Έτρεμε το κορμί της. Η ανατριχίλα της με ερέθιζε αφάνταστα. Έπαιρνε ηδονή, εγκαταλελειμμένη από κάθε αντίσταση, παραδομένη στο πάθος και στις ορμές της. Το μεσαίο μου δάκτυλο υγράνθηκε από το σεξ της που είχε βρει μια πρώτη ανακούφιση και ταξιδεύοντας έφτασε στην πίσω τρυπούλα της. Τη χάιδεψε και πίεσε ελαφρά. Η Α. βόγκηξε. Άνοιγα σιγά αλλά σταθερά την τρυπούλα της κι όσο κι αν στιγμιαία είδα και πάλι την ένταση της αμφιβολίας το πάθος την οδηγούσε πλέον. Δάγκωσα με τα χείλη μου ρουφώντας την κλειτορίδα της, ενώ ταυτόχρονα πίεσα το δάκτυλό μου μέσα της. Το κορμί της άρχισε να τρέμει με σπασμούς. Ένας δεύτερος οργασμός την είχε κατακτήσει.

Ήμουν πέτρα ερεθισμένος. Ήταν θεϊκά ερωτική, ενώ και ο τρόπος που κάθε φορά τελείωνε με άναβε περισσότερο. Γδύθηκα εντελώς και η Α άνοιξε τα μάτια της να δει γιατί σταμάτησα. Ήθελε κι άλλο. Με ήθελε μέσα της. Πήρε το όργανό μου στα χέρια της και με ξανατράβηξε κοντά της. Τα χείλη μου ξαναέσμιξαν με τα δικά της. Το όργανό μου άγγιξε το σεξ της και το άνοιξε. Ήταν υγρή και το ήθελε πολύ, με ήθελε μέσα της. Έσπρωξα προς τα εμπρός, άρχισα να μπαίνω μέσα της. Η Α. έφερε τα χέρια της γύρω από τη μέση μου και με αγκάλιασε. Μπήκα όλος μέσα της χωρίς δυσκολία, αφού ήταν έτοιμη. Ξανατραβήχτηκα και ξανά έσπρωξα μέσα της. Άρχισα ένα αργό στην αρχή και πιο γρήγορο στη συνέχεια χορό μέσα στο κορμί της. Ξανά έκλεισε τα μάτια της και δάγκωνε τα σαρκώδη  χείλη της να μη φωνάξει. Το πάθος την κυρίευε και πάλι. Το κορμί της μου είχε παραδοθεί, χωρίς όρους πια, χωρίς αναστολές. Ήθελε μόνο να δώσει και να πάρει ηδονή.

Επιτάχυνα το ρυθμό μου, ήμουν σκληρός και την ήθελα όσο καμία μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ένιωθα ότι πλησιάζω, ιδιαίτερα όταν ένιωσα τα νύχια της να χώνονται στη πλάτη μου και να με σφίγγει επάνω της, την αναπνοή της γρήγορη και βαριά, το κορμί της να αναριγά καθώς το ανασήκωνε να συναντήσει το δικό μου, σα να αποζητούσε να με νιώσει λίγο πιο βαθιά μέσα της. Έσπρωξα πάλι το δάκτυλο μου στην πίσω τρυπούλα της. Ένιωσε να ανοίγει μπρος και πίσω παραδομένη, αδύναμη να διαμαρτυρηθεί και το ποτάμι του πάθους μας παρέσυρε ορμητικό σε ένα ταυτόχρονο οργασμό. Τα χείλη μας αντάλλασαν ερωτικές υποσχέσεις παίζοντας μεταξύ τους και οι γλώσσες μας είχαν μπλεχτεί κι αυτές. Η αισθησιακή Α έβγαζε κάθε απόθεμα ερωτισμού που είχε και μου το πρόσφερε απλόχερα. Η παράδοση της ήταν ολοκληρωτική. Είχε ξεχάσει τον έξω κόσμο, το γιατί είχε έρθει, γάμο, αναστολές του να κάνει έρωτα με ένα σχεδόν άγνωστο μέχρι πριν λίγο, να είναι ξαπλωμένη ολόγυμνη στην αγκαλιά μου, πλημμυρισμένη από τα υγρά της μετά τους συνεχόμενους οργασμούς, κατακτημένη και στα πιο απόκρυφα ερωτικά της σημεία, με το ντροπαλό, κοριτσίστικο, αναψοκοκκινισμένο προσωπάκι της να αλλάζει σε εκείνο της ξεδιψασμένης ερωτικά γυναίκας.

Το κορμί της όλη αυτή την ώρα δεν είχε πάψει λεπτό να αναριγά, όχι από τον παγωμένο αέρα του κλιματιστικού, αλλά από ξεχασμένα αγγίγματα και πάθος. Μείναμε για ώρα αγκαλιασμένοι, χωρίς να μιλάμε και ανταλλάσσοντας φιλιά και χάδια. Ήταν η αρχή της σχέσης μου με την Α.Copyright protected OW ref: 100035