Το έκφυλο προσωπάκι

Δημοσιεύθηκε από dreamtom
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (6 Votes)
Όταν ήμουν φοιτητής, είχαμε στο τμήμα μια κοπέλα, η οποία δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο στο σώμα (αν εξαιρέσει κανείς τον τουρλωτό κώλο που τόνιζε με κολλητές φουστίτσες), αλλά είχε ένα πουτανιάρικο πρόσωπο, σκέτη καύλα. Όποιον άνδρα καθόταν στο οπτικό της πεδίο τον έγδυνε κυριολεκτικά με τα μάτια της και τις σέξι εκφράσεις των χειλιών της. Μια φορά ήμουν ο τυχερός που κάθισε δίπλα της. Δεν είχε στυλό, της έδωσα μετά χαράς κι αυτή με τρόπο που υποσχόταν πολλά μου είπε "ευχαριστώ, είσαι πολύ γλυκούλης". Μόνο από τη φράση της και το πως με κοίταξε, τράβηξα πολλές μαλακίες το βράδυ και τις επόμενες μέρες στο σπίτι για να συνέλθω.

Η τύχη μου χαμογέλασε διάπλατα ένα απόγευμα που βρεθήκαμε με κοινή παρέα για καφέ μετά το μάθημα. Τα άλλα δύο άτομα, κουρασμένα από όλη μέρα, έφυγαν μετά τον καφέ (μάλλον για ευνόητους λόγους) κι εμείς αποφασίσαμε να πάμε για χαλαρό ποτάκι. Στο μπαράκι έμαθα ότι έχει μεν αγόρι, αλλά δεν έχει θέματα με τις δεσμεύσεις. Όσο την έβλεπα να καπνίζει αισθησιακά, να γεμίζει κραγιόν το λευκό σλιμ τσιγάρο και να αγγιζόμαστε κάθε φορά που λυνόμασταν στα γέλια, το παλαμάρι μου είχε γίνει τούρμπο. Αυτή το κατάλαβε και ανέβασε λίγο τη φουστίτσα, για να με προκαλέσει κι άλλο. Τότε δεν άντεξα και της είπα ότι εδώ και λίγο καιρό τραβάω ασύστολα μαλακίες για πάρτη της. Με έκφυλο προσωπάκι και απίστευτο νάζι μου λέει "δεν πρέπει καλούλη μου να ξοδεύεις το σπέρμα μοναχούλης σου".

Αυτό ήταν, φύγαμε αμέσως και πήγαμε σπίτι μου. Ήδη από την πόρτα την άρπαξα και τρελαθήκαμε στα γλωσσόφιλα. Όταν κατέβασα το χέρι στο κιλοτάκι της, έπαθα σοκ με το πόσο υγρή ήταν. Στον καναπέ μου πήρε ένα θεϊκό τσιμπούκι, ρουφώντας τον βαθιά, απόλυτα, χωρίς χέρια και κοιτάζοντάς με στα μάτια με το έκφυλο προσωπάκι της. Δεν άντεξα για πολύ και της γέμισα το προσωπάκι πηχτά χύσια. Εντυπωσιάστηκε από την ποσότητα κι έριξε την μπηχτή της "πόσο καιρό είχες να ξαλαφρώσεις κανονικά γλυκούλη;".

Αυτό ήταν η απόλυτη πρόκληση για μένα. Μετά άρχισε το σφυροκόπημα. Μετά από ένα ταξίδι με τη γλώσσα στο κορμί της, άνοιξε τα πόδια κι έχωσα το παχύ παλούκι μου ανελέητα, βαθιά μέχρι τη μήτρα της. Ούρλιαζε "χύνω, χύνω, σκίσε με γαμιά μου, πονάω η πουτάνα" κι εγώ είχα χάσει τα λογικά μου. "Θα σε ξεσκίσω από όλες τις τρύπες σήμερα πουτανάκι, θα σε αποζημιώσω για όλες τις φορές που με έχεις κάνει μαλάκα, θα σε τρελάνω στον πούτσο". Μου φόρεσε με το στόμα της προφυλακτικό και το σφυροκόπημα κατέληξε σε ένα απίθανο χύσιμο στα σωθικά της.

Με ξενέρωσε μόνο όταν μου είπε ότι το ζουμερό κωλαράκι της το κρατάει μόνο για τον επίσημο δεσμό κι εμείς οι υπόλοιποι περιοριζόμαστε στο υπόλοιπο πακέτο. Συνολικά ξεσκιστήκαμε άλλες δυο φορές (ειδικά τη δεύτερη που συγχρονίσαμε το χύσιμο ήταν απίθανη εμπειρία) και η βραδιά έκλεισε με παιχνίδια στον καναπέ κι ένα ακόμα άδειασμα με τσιμπούκι. Με καύλωσε ακόμα πιο πολύ ότι δεν καθάρισε ίχνος από τα χύσια μου που κατάκλυσαν το στήθος και εκτοξεύτηκαν μέχρι το πρόσωπό της. Τα ήθελε μάλλον για σημάδι του δυνατού ξεσκίσματος.

Προφανώς και δεν προχωρήσαμε σε κάτι άλλο, αλλά αυτό το one night stand μου κάλυψε το απωθημένο που είχα με αυτό το προκλητικό πλάσμα. Απόδειξη ότι η καύλα και ο δυναμισμός στο κρεβάτι, δεν εξαρτώνται μόνο από τη φυσική ομορφιά, αλλά πάνω απ' όλα από το πως πλασάρει μια γυναίκα τα προσόντα της. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα αποχαιρετιστήρια λόγια της "με ξέσκισες γαμιά μου και δε στο είχα. Φαινόσουν πολύ συνεσταλμένο παιδάκι".Copyright protected OW ref: 99918