Δώρο Παννεληνίων

Δημοσιεύθηκε από eoxire7
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (6 Votes)
Με το Μαράκι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία από παιδιά. Είχαμε μια ικανοποιητική διαφορά ηλικίας (4 χρόνια), οπότε όσο ήμουν στο σχολείο δε γινόταν να τη δω ερωτικά. Άλλωστε τελευταία φορά που την είχα δει ήμουν 1ο έτος και αυτή 15 χρονών. Το καλοκαίρι όταν γύρισα στην πόλη μου μετά την εξεταστική οι γονείς μου με πληροφόρησαν ότι η μικρή περνάει σχεδόν σίγουρα στην 1η της επιλογή στο πανεπιστήμιο. Και πως τα έφερε η τύχη, την ίδια μέρα την πέτυχα στο ασανσέρ. Το μικρό και αθώο Μαράκι είχε δώσει τη θέση σου σε μια πολύ ωραία γυναίκα. Ύψος λίγο κάτω από 1.60, μελαχρινή, αδύνατη, μάτια γαλάζια ξεπλυμένα, με κάτι καμπύλες που σκοτώνουν, καθώς έκανε χορό από μικρή.

-    Γεια σου Γιώργο.

-    Γεια σου Μαράκι. Χρόνια έχω να σε δω. Άλλαξες! Έμαθα πήγες και καλά στις εξετάσεις.

-    Ναι ναι, Αθήνα φέτος! Εσύ όμως, ίδιος, ψηλός και ωραίος όπως παλιά.

Κάτι το πονηρό της ύφος, κάτι που είχα πολύ καιρό να κάνω κάτι λόγω εξεταστικής, ένιωσα τον κάπτεν από κάτω να ανεβαίνει. Προσπάθησα να το κρύψω αλλά μάταια. Κάτι κατάλαβε κι αυτή. Στο μεταξύ, φτάνουμε στο ισόγειο όπου και την καλώ για καφέ μετά στο σπίτι. Έρχεται το απόγευμα, δυστυχώς δεν ήμασταν μόνοι στο σπίτι, ωστόσο έμαθα ότι ήταν μόνη της, είχε καιρό να κάνει κάτι λόγω πανελληνίων και ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν έτοιμη για όλα. Αφού τα είπαμε, πριν φύγει μου είπε να περάσω από το μαγαζί που θα είναι το βράδυ με την παρέα της. Η ώρα πέρασε, οι γονείς μου ευτυχώς πήγαν στο εξοχικό φίλων μας και θα έμεναν εκεί το βράδυ οπότε ήταν η ευκαιρία μου.

Γύρω στις 11 και μισή πηγαίνω από το μαγαζί που ήταν με την παρέα της. Φορούσε κοντή άσπρη μπλούζα και μια φούστα μαύρη, σχετικά κοντή. Ήδη είχε πιει 2 ποτά, οπότε δεν ήθελε και πολύ ακόμα. Η μουσική δυναμώνει, ο χορός εντείνεται, μαζί του και οι επαφές μας. Το πεταχτό της κωλαράκι τριβόταν πάνω στο τζιν μου, τα χέρια μου βολτάρουν στο κορμί της. Συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα, μέχρι που της είπα να κάνουμε καμιά βόλτα. Βγαίνουμε έξω, περπατάμε λίγο ώσπου βάζει το χέρι της μέσα από τη φούστα, το βγάζει και με ακουμπάει στο λαιμό. Ήταν υγρό. Της δίνω ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο, ενώ ο πούτσος μου πονάει από την καύλα μέσα στο παντελόνι. Για πότε φτάσαμε σπίτι δε το κατάλαβα.

Από την είσοδο της πολυκατοικίας το χέρι μου βρίσκεται στο μουνάκι της, πότε πάνω πότε δίπλα από το στρινγκάκι που φορούσε. Με τα πολλά μπαίνουμε σπίτι, την κολλάω στον τοίχο και της βγάζω το μπλουζάκι. Βλέπω 2 ρώγες να με κοιτάνε κατάματα. Τις παίρνω κατευθείαν στο στόμα μου, τις στρίβω, τις δαγκώνω τις πιπιλάω και αυτή βογκάει. Τη φιλάω και αυτή τυλίγει τα πόδια της γύρω μου, την παίρνω στα χέρια και την πάω στο κρεβάτι. Την ξαπλώνω, βγάζω φούστα και στρινγκάκι και βλέπω και με τα μάτια μου πλέον το υπέροχο, ροζ φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της. Η γλώσσα μου χάνεται μέσα του, τα δάχτυλα μου παίζουν πότε με την κλειτορίδα της, πότε μπαίνουν μέσα. Σηκώνω το κεφάλι, την κοιτάω. Ενώ ξέρω ότι δεν είναι παρθένα, βλέπω την έκπληξη στα μάτια της. Καταλαβαίνω ότι ποτέ δε της έκαναν γλειφομούνι. Πέφτω λοιπόν και βάζω όλη μου την τέχνη. Ο 1ος οργασμός δεν αργεί.

-    Αχ Γιώργο ναι, ναι, θα σε χύσω, έρχεται…

-    Δώστα μου όλα κούκλα, δώστα μου να τα πιω…

και χύνει στην διψασμένη μου γλώσσα. Πάει να σηκωθεί, τη σπρώχνω πάλι κάτω και συνεχίζω ώσπου χύνει για 2η φορά. Δεν την αφήνω να πάρει ανάσα όμως. Αμέσως πετάω έξω τον πούτσο μου (15cm, σχετικά χοντρός) και της τον βάζω στο στόμα.

-    Τώρα πουτανάκι θα πατσίσουμε.

Ξεκινάει μια υγρή και βαθιά πίπα, που περνάει σε facefuck για να τελειώσω στα ωραία της βυζάκια. Από την καύλα όμως, σε 1 λεπτό είμαι και πάλι μάχιμος. Τη στήνω στα 4, τουρλώνει το κωλαράκι της, φοράω την καπότα και μπαίνω στο μουνάκι της, αρχικά απαλά. Ανεβάζω ρυθμούς, χτυπώντας το κωλαράκι της που παίρνει γρήγορα ένα ωραίο κόκκινο χρώμα. Συνεχίζω στον ίδιο ρυθμό μέχρι που χύνει για 3η φορά. Τότε την παίρνω στα χέρια μου, ήταν και πολύ ελαφριά, την κολλάω στον τοίχο για στήριγμα και μπαίνω μέσα της με όση δύναμη έχω. Τα νύχια της τρυπάνε την πλάτη μου και τα μακριά μου δάχτυλα όσο την κρατάω από κάτω φτάνουν στο κωλαράκι της χαϊδεύοντας τη σούφρα της. Δεν αργούμε να χύσουμε ταυτόχρονα. Πέφτουμε στο κρεβάτι για να βρούμε τις ανάσες μας και μου λέει:

-    Μου έχουν πάρει πολλά δώρα για τις πανελλήνιες, εσύ όμως το καλύτερο..

Έτσι αποκοιμηθήκαμε. Ακολούθησε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι και σίγουρα θα έχω ένα επιπλέον κίνητρο για μια βόλτα στην Αθήνα.Copyright protected OW ref: 99627