Άτακτες διακοπές

Δημοσιεύθηκε από teris2500
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.68 (14 Votes)
Καλησπέρα σας, θα γράψω μια σύντομη ιστορία. Είμαστε διακοπές σε γνωστό ξενοδοχείο Χαλκιδικής. Τα γαμήσια δίνουν και παίρνουν με την γυναίκα μου. Έμειναν 2 ακόμα βράδια. Ξυπνάει νωρίτερα και όπως κοιμόμουν γυμνός, αρχίζει να με τσιμπουκώνει, με ξυπνάει και κάθεται πάνω στο καυλί μου και γαμιέται. Ενώ πηδιέται πάνω μου και ξεσηκώνει το ξενοδοχείο όπως πάντα, με την άκρη του ματιού όπως ήμουν ξάπλα και τη γαμούσα, μου φάνηκε η πόρτα κάπως ανοιχτή και βλέπω μια γυναικεία φιγούρα με μαύρα μαλλιά. Αφού χύνει πάνω στον πούτσο μου κατεβαίνει και τον καταπίνει. Σε λίγο χύνω και καταπίνει τα πάντα, ούτε σταγόνα έξω. Μπαίνει η γυναίκα μου στο μπάνιο, συμμαζεύομαι λίγο και βγαίνω έξω. Βλέπω ένα υπέροχο πλασματάκι να καθαρίζει το απέναντι δωμάτιο με μαύρα μαλλιά, γύρω στα 35. Αυτή ήταν και κρυφοκοιτούσε. Με βλέπει ότι τη χαζεύω, σκάει ένα χαμόγελο και συνεχίζει. Γυρνάω στο δωμάτιο και βλέπω τη γυναίκα μου έτοιμη για παραλία.

-    Δεν θα έρθεις;… μου λέει.

-    Πήγαινε μωρό μου, θα κάνω ένα ντουζάκι, θα ετοιμαστώ και θα έρθω να σε βρω στο γνωστό μέρος.

-    Εντάξει… μην αργήσεις.

Μπαίνω για ντους μόλις έφυγε να σβήσω την καύλα της καθαρίστριας. Ενώ έκανα μπάνιο, άκουσα την πόρτα και λέω «θα ξέχασε κάτι η γυναίκα μου».  Φωνάζω:

-    Μωρό μου έλα λίγο μέσα, δεν έφυγαν οι πρωινές καυλίτσες.

Ενώ τον χαϊδεύω και έχει σηκωθεί για τα καλά, έχω κλειστά τα μάτια και νιώθω το μωρό να μου παίρνει πίπα. Συνεχίζω να απολαμβάνω το τσιμπούκι, μπαίνει στο μπάνιο από πίσω μου και κολλάει πάνω μου. Νιώθω τις καυλωμένες ρώγες της στην πλάτη μου τέρμα καυλωμένες μου παίζει τον πούτσο και χαϊδεύει τα αρχίδια. Γυρνάω να τη φιλήσω και παθαίνω σοκ. Κόντεψα να πέσω. Ήταν αυτή, ήταν το καυλάκι η καθαρίστρια, γυμνή μέσα στο μπάνιο, είχε κάτι βυζάρες μεγάλες για γλείψιμο, πράσινα μάτια και δεν ήταν ελληνίδα, μιλούσε κάπως σπαστά. Όπως έτρεχε το νερό με φιλάει και πέφτει στα γόνατα. Αρχίζει ένα λυσσασμένο τσιμπούκι, προσπαθούσε να τον πάρει όλο μέσα και έτρεχαν πηχτά τα σάλια της πάνω στο καυλί μου. Σηκώνεται, γυρνάει πλάτη, τα χέρια της στον τοίχο και στήνει την κωλάρα της. Το μουνάκι της τέρμα υγρό. Χώνομαι αργά, ήταν πολύ στενή η πουτάνα, μου είπε ότι είναι χωρισμένη και έχει να κάνει σεξ 1.5 χρόνο. Έπαθα πλάκα. Τον πήρε μέχρι τη μέση και ούρλιαζε από τον πόνο και την καύλα. Άρχισε να μπαίνει στο ρυθμό και εγώ την κάρφωνα άγρια. Ταυτόχρονα άρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα της.

-    Όχι εκεί, είμαι παρθένα, φοβάμαι!

-    Εδω που ήρθες καργιόλα, θα τον φας απ όλες τις τρύπες σου.

Δεν είχα λιπαντικό, οπότε βάζω λίγο σαμπουάν στο δάχτυλο και το βάζω στην κωλάρα της η οποία είχε πιασίματα. Βάζω μπόλικο και έχω 2 δάχτυλα να ανοίξει, ενώ ταυτόχρονα τη γαμάω άγρια.

-    Αχ… με σκίζεις μωρό μου, αχ συνέχισε, θα χύσω, θα χύσω, αχ τρέλα, έτσι, χύνω, χύνω…

-    Έτσι μωρό μου, χύσε με, πόσο πουτάνα είσαι;… έρχεσαι εδω να καθαρίσεις και βρίσκεσαι στο ντους να γαμιέσαι.

-    Είμαι πολύ πουτάνα, γάμα με, θέλω κι άλλο, 1.5 χρόνο περίμενα αυτή τη στιγμή…

και εκεί που τη γαμάω και παίζω με την κωλοτρυπίδα της, βγαίνω και με την μια την καρφώνω στην κωλάρα. Μπήκε εύκολα λόγο σαμπουάν, αλλά έβγαλε 1 τσιρίδα από τον πόνο και δάκρυα κύλισαν από τα μάτια.

-    Σκάσε καριόλα, βούλωσε το στόμα σου βρωμιάρα. Εγώ θα σε γαμάω και εσύ θα παίζεις το μουνί σου.

-    Σε παρακαλώ, πονάω, σταμάτα, πιο σιγά, με ξέσκισες.

-    Παρ’ τον καριόλα, έτσι θα σε χύσω, μέσα στην κωλάρα, αχ… χύνω καργιόλα.

Της τραβάω τα μαλλιά με το ένα χέρι με το άλλο ζουλάω τις βυζάρες της. Χώνομαι τέρμα μέσα και αφήνω το καυτό σπέρμα να κυλίσει μέσα της. Αφού βρήκαμε τις ανάσες μας βγαίνουμε από το μπάνιο, τη σκουπίζω, την ξαπλώνω, της ανοίγω της μπουτάρες της και ξεκινάω ένα γλείψιμο στη μουνάρα της. Δεν άργησε να χύσει. Σηκωθήκαμε και ντυθήκαμε. Βλέπω πάει να φορέσει το στρινγκάκι της

-    Αυτό είναι δικό μου καυλιάρα μου, θέλω τα χύσια μου να τρέχουν από το κωλαράκι σου πάνω στα μπούτια σου και να με έχεις όλη μέρα πάνω σου. Και θα έρθεις να καθαρίσεις και το σπίτι μας.

Αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα και συστηθήκαμε γιατί πριν δεν προλάβαμε, ανανεώσαμε το ραντεβού εκ νέου. Αυτή καθάρισε το δωμάτιο και εγώ πήγα θάλασσα.Copyright protected OW ref: 99626