Ο γιός, η μάνα και ο θείος Ζάχος (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.29 (12 Votes)
Όλο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η σκέψη ότι η μάνα μου θα υποδεχόταν σπίτι μας δύο άντρες και ο σκοπός της ήταν να γαμηθεί μαζί τους μου είχε εξοντώσει το μυαλό. Παράλληλα προσπαθούσα να σχεδιάσω πώς θα γίνει να το δV όλο αυτό. Το πρωί, όπως πάντα, ξύπνησα στις 7:30 και στις 8 ήμουν έτοιμος να φύγω για το σχολείο. Όμως υπήρχε σχέδιο. Άφησα την πόρτα της βεράντας ανοιχτή και από το μαντρότοιχο του διπλανού σπιτιού ανέβηκα και κρύφτηκα ανάμεσα σε μια ντουλάπα για τα απορρυπαντικά και σε ένα παλιό ψυγείο του μαγαζιού που το χρησιμοποιούσαμε το καλοκαίρι για μπύρες και αναψυκτικά. Εκεί περίμενα μέχρι να φύγει και ο θείος Ζάχος για το μαγαζί στις 8:30.

Μόλις έφυγε μπήκα και κρύφτηκα πάλι πίσω από μια βιβλιοθήκη στο δωμάτιο μου που ήταν γωνιασμένη και υπήρχε χώρος αν και όρθιος. Η μάνα μου σε λίγη ώρα μπήκε στο μπάνιο και έτσι μου δόθηκε το περιθώριο να ανοίξω την πόρτα μου έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κάνω θόρυβο με το πόμολο. Την άφησα κλειστή να ακουμπά μόνο στο κούφωμα. Η ώρα περνούσε και περίπου στις 9:30 ακούστηκε το κουδούνι. Άνοιξε την πόρτα και τους είπε...

-    Καλώς τους.

-    Γεια σου αστέρι μου. Τι κάνεις μωρό μου;

-    Καλά Μίλτο. Γεια σου Θωμά.

-    Γεια σου Βάσω. Μέσα στην καύλα είσαι!

Εγώ τα άκουγα αυτά αλλά δεν είχα εικόνα για να καταλάβω. Τούς άφησα να περάσουν μέσα και αφού πέρασαν και τη δική μου πόρτα η οποία ήταν σχεδόν η πρώτη, πήγαν στο σαλόνι. Έτσι τώρα μπορούσα να βγω και από το πάσο της κουζίνας να τους βλέπω. Εκεί έπαθα την πλάκα μου. Ο Μίλτος ήταν ένας ταξιτζής γύρω στα 50 με τον οποίο είχαμε πάει 2-3 φορές στο χωριό στη γιαγιά και θυμάμαι ότι αυτός ανεβοκατέβαζε τη μάνα μου στο μαγαζί τότε που ακόμα ζούσε ο πατέρας μου. Ο Θωμάς ήταν λίγο μικρότερος από το Μίλτο, προμηθευτής γάλακτος και σκόνης γάλακτος και τον είχα δει πολλές φορές στο ζαχαροπλαστείο. Αυτό όμως που με τρέλανε ήταν το ντύσιμο της μάνας μου. Φορούσε ένα μπορντό φορεματάκι με τους ώμους έξω, κολλητό πάνω της και τελείωνε λίγο κάτω από τα κωλομέρια της. Γόβες και 2 μικρά καλτσάκια, ίσα που περνούσαν τον αστράγαλο. Το θέαμα ήταν για ταινία.

-    Βάσω είσαι υπέροχη, όσο περνάει ο καιρός γίνεσαι άλογο!

-    Να το πάρω ως κομπλιμέντο Μίλτο ή με βλέπεις ως γαμιόλα της σειράς (και γέλασε).

-    Μόνο ως κομπλιμέντο να το δεχθείς. Τέτοιος πούτανος δεν υπάρχει άλλος στη γειτονιά…


και της βάζει την παλάμη του, έτσι όπως ήταν όρθια, πίσω και με το δάχτυλο τη «δούλευε» κάτω από το φορεματάκι.

-    Πω-πω κοίτα Θωμά, το πουτανάκι μας είναι «ασκεπής» και τα μουνόχειλα του είναι μούσκεμα. Τι έκανες καυλιάρα όσο μας περίμενες;

-    Έσταζα!

-    Και τώρα θα μας μουσκέψεις τα πουλάκια μας;

-    Μ… τα πουλάκια...

και να κουνάει τον κώλο της πάνω στο δάχτυλο του Μίλτου, ενώ ο Θωμάς της είχε κατεβάσει το φόρεμα και της ρουφούσε της ρώγες, ενώ εκείνη είχε γύρει και της πιπιλούσε τον λαιμό ο Μίλτος. Είχα τρελαθεί. Χαμούρεμα από τα λίγα. Το φόρεμα είχε ανέβει και κατέβει και ήταν στην μέση της. Το δαχτύλωμα ήταν έντονο πλέον, τα πόδια της είχαν ανοίξει και είχε δοθεί στο δάχτυλο. Έτρωγε πού και πού και καμιά μπάτσα στα κωλομέρια.

-    Μωρό μου τι μουνόχειλα είναι αυτά; Μεγάλωσαν από τα ξεσκίσματα;

-    Σου αρέσουν καύλα μου;

-    Αγκαλιάζουν τα δύο μου δάχτυλα μουνάρα μου. Σε γαμάει κόσμος έ;

-    Γιατί ζηλεύεις;

-    Όχι μωρό μου, όταν εγώ σε ξεκώλιαζα, ο κόσμος σε είχε υπόδειγμα συζύγου.

Κάθονται στον καναπέ, βγάζουν τα παντελόνια τους και εκείνη μένει μόνο με τα καλτσάκια και τις γόβες. Τους αρχίζει εναλλάξ στις πίπες, τους ρουφούσε δυνατά και άκουγα κάθε λεπτομέρεια των χειλιών της. Έτσι όπως ήταν σε στάση κούκου έπαιζε με το μουνί της παράλληλα και εγώ είχα θέα από πίσω σχεδόν. Πραγματικά, ο Μίλτος είχε δίκιο. Από πίσω έβλεπα τα δύο μουνόχειλα της να κρένονται ανάμεσα από το χώρισμα που έκαναν οι μηροί της. Μόνο το χώρισμα τους έδειχνε το «ποδήλατο» που είχε κάνει η μάνα μου.

-    Ρούφα πουτάνα, ρούφα γαμιάρα… να της λέει ο Θωμάς.

-    Καλό τσιμπούκι έ Θωμά; Τέτοιες πουτάνες δεν τις βρίσκεις.

Εκείνη στην «τέχνη της» όπως κατάλαβα, συνέχισε να τους πιπώνει.

-    Θυμάσαι ρε καύλα τότε που σε πήγαινα στο μαγαζί στον αντρούλη με τον κώλο γεμάτο με τα χύσια μου και την κυλόττα σου την είχα περάσει στον καθρέφτη;

-    Ναι γαμιά μου, τι θυμάσαι τώρα; Στο εργαστήριο έτρεχαν στα μπούτια μου τα χύσια σου και φτιάχναμε μαζί με τον άντρα μου μπεζέδες.

-    Τέτοια πουτάνα ήσουν από μικρή και τώρα τα δίνεις όλα.

-    Για τέτοιες πούτσες γεννήθηκα γαμιάδες μου... (και ρούφαγε)

Εγώ τον παίζω κανονικά. Είχα τρελαθεί. Τη σηκώνει ο Θωμάς και τη γυρίζει έτσι που να συνεχίζει την πίπα στον Μίλτο και της τον βάζει γαμώντας τη στη μουνάρα της. Μούγκριζε. Η ψωλή του Θωμά ήταν μεγάλη και την κάρφωνε δυνατά. Αλλά το καυλί του Μίλτου ήταν τεράστιο και χοντρό. Τη γάμησε για λίγο ο Θωμάς και ο Μίλτος την τράβηξε πάνω του και κάθισε με τη μουνάρα της σε εκείνον. Μόνο η έκφραση της έδειχνε τί της συνέβαινε. Την ξεμούνιαζε.

-    Έλα Θωμά... δικός σου…

και της ανοίγει τον κώλο με τις χερούκλες του και την προσφέρει στο Θωμά, ταπωμένη μέχρι πάτο από μπροστά. Ο Θωμάς την καρφώνει στον κώλο ασάλιωτα και δυνατά.

-    Αχ… με έσκισες πούστη!

-    Έτσι γαμιόλα... τι νόμιζες ότι θα έκανες έρωτα;

-    Με πονάτε πολύ… αχ…

-    Θα συνηθίσει η τρύπα σου μωρό μου...

τη βγάζει και την ξαναχώνει με δύναμη.

-    Αχ… τι μου κάνετε, ναι…

-    Σου δίνουμε μουνί και κώλο στο χέρι πουτάνα, έτσι θα ξεπληρώσεις τα 70 χιλιάρικα.

70 χιλιάρικα! Τόσα της δίνουν!  Είχε καυλώσει το μυαλό μου.

-    Έλα τώρα να γαμήσει και ο μπάρμπα Μίλτος την τρυπούλα.

Βγαίνει ο Θωμάς, εκείνη γυρίζει και σαλιώνει μόνη της την τρύπα της και κάθεται σιγά-σιγά στον πούτσο του Μίλτου. Εκεί που νομίζει ότι θα τον χωρέσει απαλά, της τον χώνει δυνατά τραβώντας τη πάνω του και ξαπλώνοντας την σχεδόν στο στέρνο του. Την άκουσε όλη η γειτονιά. Άρχισε να την κρατά από τους αστραγάλους ενώ πατούσε στα γόνατα του και την άρχισε σε πολύ γρήγορο ρυθμό από τον κώλο.

-    Έτσι γαμιά μου… έτσι! Σκίσε με, σκίσε με δυνατά. Ναι γαμιά μου, ο καλύτερος γαμιάς μου είσαι, ο καλύτερος... ναι, όλο, ναι, είσαι υπέροχος, ο καλύτερος!

-    Τη μουνάρα της Θωμά, βούλωσε της τη μούνα…

και πριν προλάβει να τελειώσει, ο Θωμάς ήταν μέσα στην μουνότρυπα της.

-    Γαμιάδες μου… τι πουτσάρες είναι αυτές, άντρες μου, σκίστε με!

-    Αφού για αυτό γεννήθηκες πουτάνα. Για να ξεζουμίζεις πούτσες.

-    Ναι καυλιάρη μου, ναι, γι' αυτό, γι’ αυτό, ναι...

-    Θα σε χύσω γαμιόλα μέσα στην μουνάρα σου!

-    Ναι μωρό μου… χύσε με, χύσε με πολύ...

την χύνει ο Θωμάς και τη σηκώνει ο Μίλτος καρφωμένη στον κώλο και την γαμάει στα όρθια, ενώ το μουνί της αφρίζει και βγάζει τα χύσια του Θωμά.

-    Ναι καυλιάρη, ναι… με ξεπάτωσες...

-    Χύνω μωρή αντρώνα, σε χύνω στην τρυπάρα σου την ξεχειλωμένη.

-    Χύσε με γαμιά μου, όλα… βαθιά!

Αδειάζει την πούτσα του στον κώλο της μάνας μου και τη γονατίζει να τους καθαρίσει τις πούτσες.

-    Χαλάλι σου ρε πουτάνα τα 70. Χαλάλι σου!

Όπως είναι γονατισμένη και γλείφει, ο κώλος της στάζει σπέρμα.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 99588