Η δασκάλα του χορού

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.20 (10 Votes)
-    Και τώρα κάνουμε μια στροφή και ένα δύο...

Η φωνή της λιγάκι επιτακτική, αλλά όχι αυτό που σε εκνευρίζει, δασκαλίστικη, άλλα συνάμα και γλυκεία. Η Μέλι ήταν μεξικάνα παντρεμένη εδώ χρόνια. Δασκάλα χορού δίδασκε λάτιν κυρίως. Κοντούλα, αδύνατη, με λατινοαμερικάνικα χαρακτηριστικά, γύρω στα σαρανταπέντε αλλά ευέλικτη σαν αγριόγατα. Το γυμνασμένο σώμα της εκτελούσε τέλεια της φιγούρες του τάνγκο. Με αισθησιασμό συνάμα όχι τεχνικά και ξερά όπως στις περισσότερες σχολές που βρίσκονται στην χώρα μας. Ήταν απόλαυση να τη βλέπεις να χορεύει. Στο μάθημα είμαστε γύρω στα επτά άτομα. Προσπαθούσαμε να τη μιμηθούμε, οι περισσότεροι με μικρή επιτυχία. Μας διόρθωνε συνέχεια με ένα χαμόγελο. Το σώμα της η αύρα της το χαμόγελο της το πρόσωπό της μου έβγαζαν κάτι ερωτικό και με ερέθιζαν απίστευτα. Δεν ήταν η γυναίκα που θα φορέσει το ξέκωλο ή το ξώβυζο ή θα φέρεται πουτανίστικα και όμως ο ερωτισμός που εξέπεμπε ήταν διάχυτος. Αυτή είναι η μαγεία της θηλυκότητας που τόσο εκλείπει στις μέρες μας. Και δεν υπάρχει πιο δυνατό ερωτικό κάλεσμα από αυτό. Όπως προείπα ήταν παντρεμένη και γι αυτόν τον λόγο δεν ήθελα να της την πέσω αλλά η έλξη ήταν τόσο δυνατή που ασυναίσθητα φλέρταρα μαζί της. Πότε με ένα χαμόγελο ή ένα αστείο πότε με κομπλιμέντο πότε με τα μάτια. Τα βράδια στο κρεβάτι μου πολλές φορές είχα αυνανιστεί σκεπτόμενος αυτήν.

Το μάθημα τέλειωσε. Ένας-ένας έφευγαν μέχρι που μείναμε οι δύο μας. Χρειαζόμουν να μάθω ένα χορευτικό για μια εκδήλωση και είχαμε κανονίσει μετά το τέλος του μαθήματος Την πλησίασα.

-    Κάτσε να κάνω ένα τσιγάρο και θα ξεκινήσουμε…

μου λέει. Παρόλα τα χρόνια που βρισκόταν στην Ελλάδα η προφορά της είχε κάτι από ισπανικά. Κάναμε ένα τσιγάρο και ξεκινήσαμε. Την έπιασα από την λεπτή της  μέση με το δεξί μου χέρι ενώ τα άλλα μας χέρια ενώθηκαν τεντωμένα στον αέρα.

-    Ένα δύο τώρα στρίψε…

μου έδινε οδηγίες. Ένιωθα το σώμα της να ακουμπάει το δικό μου, τα σφιχτά στήθη της, την μέση της που λύγιζε στης φιγούρες. Τα πρόσωπά μας ήταν σε απόσταση αναπνοής. Είχα ερεθιστεί απίστευτα, ήθελα να την κάνω δικιά μου, να χαϊδέψω όλο το κορμί της και να φιλήσω τα σαρκώδη χείλη της. Είχα καυλώσει και έτσι όπως χορεύαμε με τα κορμιά μας ενωμένα σίγουρα το είχε καταλάβει. Έβλεπα λίγη αμηχανία στο πρόσωπο της όπως ένιωθα και εγώ αλλά και ταυτόχρονα μια ηδυπάθεια. Ένιωθα την ανάσα της, μύριζα το σαμπουάν των μαλλιών της. Την κράτησα ακίνητη και έσκυψα το κεφάλι μου στο δικό της με τα μάτια μας να συναντιούνται. Τα χείλη μου ακούμπησαν απαλά τα δικά της. Το δέχτηκε. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε εντονότερα και η γλώσσα μου συνάντησε τη δική της. Το χέρι μου κατέβηκε χαμηλότερα στον τσουπωτό κώλο της και άρχισε να τον χαϊδεύει. Τα στόματα μας και τα σώματα μας είχαν γίνει ένα. Οι αναπνοές μας είχαν γίνει εντονότερες. Της έβγαλα τη μπλούζα και το σουτιέν. Αυτή έβαλε τη δικιά μου. Τα χείλη μου άρχισαν να φιλάν και να ρουφάνε τον λαιμό της και να προχωράνε όλο και πιο κάτω μέχρι που έβαλα την μία ρώγα της στο στόμα μου Την πιπιλούσα την δάγκωνα ελαφρά ενώ το άλλο μου χέρι μάλαζε το άλλο της βυζί. Οι ρώγες της καύλωσαν μεγάλωσαν και φούσκωσαν ενώ αυτή αναστέναζε ελαφρά.

Μου σήκωσε το κεφάλι και η γλώσσα της ξαναχώθηκε στο στόμα μου. Χαϊδεύοντας μου τον κορμό τα χέρια της μπήκαν στην φόρμα μου, έπιασαν τον πούτσο μου και τον έβγαλαν έξω. Γονάτισε κοιτώντας με και αφού μου τον έπαιξε λίγο η γλώσσα της ακούμπησε το πουτσοκέφαλο. Πότε έγλειφε την ουρήθρα πότε με κυκλικές κινήσεις έγλειφε γύρω-γύρω. Ύστερα αργά-αργά άρχισε να τον βάζει μέσα στο στόμα της. Τα απαλά χείλη της μου έδιναν μια απίστευτη αίσθηση. Με τσιμπούκωνε με περίσσια τέχνη. Το κεφάλι της πήγαινε πάνω κάτω ενώ τα μάτια της συνεχώς με κοιτούσαν.

-    Θα χύσω…

ψιθύρισα σχεδόν. Συνέχισε με περισσότερη ζέση. Ο πούτσος μου άρχισε να τρέμει έτοιμος να εκτοξεύσει το σπέρμα μου και αυτή καταλαβαίνοντας τον έβαλε όσο μπορούσε πιο βαθιά και έμεινε εκεί. Άρχισα να χύνω μέσα στο λαρύγγι της. Το στόμα της γεμάτο χύσια ξεχείλισε και άρχισαν να τρέχουν στο σαγόνι της και το λαιμό της ανακατεμένα με σάλια. Τη σήκωσα και τη φίλησα με τα χύσια μου στο στόμα της. Είχα κιόλας ξανακαυλώσει. Η γυναίκα αυτή ήταν φωτιά. Σειρά μου τώρα της ψιθύρισα στο αυτί δαγκώνοντας το. Γδυθήκαμε και οι δύο. Τη σήκωσα στα χέρια μου και την έβαλα ανάσκελα σε ένα από τα τραπέζια. Της άνοιξα τα πόδια και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα. Της φίλησα το εσωτερικό των μπουτιών της και μύρισα το μουνί της. Ξυρισμένο με λίγες τρίχες από πάνω. Υγρό, καφετί και θαυμάσιο με προσκαλούσε να το φάω. Πέρασα την γλώσσα μου από πάνω και άρχισα να γλείφω το μπαλάκι της κλειτορίδας της.

Ανάσαινε βαριά ενώ τα χέρια της έσπρωχναν το κεφάλι μου πάνω στο μουνί της. Έχωσα την γλώσσα μου μέσα και γεύτηκα τα υγρά της. Άρχισα να την γαμάω με τη γλώσσα ενώ κατά διαστήματα της δάγκωνα απαλά την κλειτορίδα. Αναστέναζε πλέον. Άρχισε να τρέμει, τα πόδια της έσφιξαν το κεφάλι μου ενώ συνέχιζα εντονότερα να την γαμάω με την γλώσσα. Με μία κραυγή έχυσε. Υγρά πετάχτηκαν από το μουνί της στο πρόσωπό μου και με έκαναν μούσκεμα. Είχε κλείσει τα μάτια ενώ μικροί σπασμοί τάραζαν το κορμί της. Τη σήκωσα και την αγκάλιασα. Ξαναφιληθήκαμε με πάθος. Της δάγκωνα και της ρουφούσα τον λαιμό, ενώ με τα πόδια της με είχε αγκαλιάσει από την μέση. Τη σήκωσα λίγο ψηλότερα μέχρι ο σηκωμένος μου πούτσος να συναντήσει το υγρό μουνί της και να μπει το κεφάλι μέσα. Μετά την άφηνα σιγά-σιγά μέχρι να μπει όλος. Τι στενό μουνάκι που είχε. Έβαλε τα χέρια της γύρω από τον λαιμό μου και άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω. τα ιδρωμένα κορμιά μας γλιστρούσαν ενωμένα. Δεν μιλούσαμε δεν χρειαζόταν. Οι αναστεναγμοί μας τα βογγητά μας και οι αναπνοές μας ακουγόταν μόνο στην ησυχία του δωματίου. Όταν ο ερωτισμός είναι διάχυτος τα σώματα μιλάνε καλύτερα. Συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου ενώ ρουφούσα το νέκταρ των χειλιών της.

Όταν κουράστηκε κατέβηκε με έπιασε από το χέρι και με οδήγησε σε μια καρέκλα. Έκατσε στα γόνατα, μου έγλειψε απαλά τα αρχίδια και ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της χωρίς να τον πιάσει με τα χέρια της. Ένιωθα ότι θα ξανάχυνα σύντομα. Σηκώθηκε και άρχισε να χαϊδεύει το κορμί της όρθια μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής. Εγώ παρακολουθούσα καθιστός. Το χέρι της κατέβηκε στο μουνάκι της. Τέλειωσε ακόμα μια φορά μπροστά μου μόνη της και τα υγρά της έπεσαν πάνω στο γυμνό μου σώμα. Ύστερα γύρισε την πλάτη της και με τα δύο της χέρια άνοιξε τα κωλομάγουλα της. Μια μικρή κωλοτρυπίδα εμφανίστηκε. Αφού με άφησε λίγο να απολαύσω το θέαμα. Πλησίασε τον κώλο της στην μούρη μου. Έβγαλα την γλώσσα μου έξω και άρχισα να της γλείφω την ροδέλα της κωλοτρυπίδας της και να τη χώνω μέσα.

Αφού χόρτασε έπεσε στα τέσσερα γύρισε το κεφάλι και με κοίταξε γεμάτη καύλα. Σηκώθηκα και έσκυψα πάνω της. Ο πούτσος μου εισχώρησε αργά-αργά μέσα. Ήταν στενή και μπήκα προσεκτικά μέχρι να μπει όλος. Μετά άρχισα να την γαμάω σιγά-σιγά. Έβλεπα τον πούτσο μου να γλιστράει μέσα στην κωλοτρυπίδα της και να ξαναβγαίνει εφαρμόζοντας τέλεια. Αύξησα την ταχύτητα μου. Βογκούσε και αυτό με ερέθιζε ακόμα περισσότερο. Τη γαμούσα πλέον με όση δύναμη μου είχε απομείνει. Όταν κατάλαβα ότι θα έχυνα μπήκα μέσα της με όση δύναμη έμεινα εκεί ενώ ο πούτσος μου έφτυνε σπέρμα βαθιά μέσα στο καλοσμιλεμένο κωλαράκι της. Νιώθοντας το καυτό σπέρμα μέσα της άρχισε να χύνει και αυτή για τρίτη φορά. Έκατσα στα γόνατα ανασηκώθηκε και ξάπλωσε με την πλάτη της πάνω μου. Γύρισε το κεφάλι και φιληθήκαμε ενώ της χάιδευα την μέση.

-    Αμόρε μίο…

της ψιθύρισα. Χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια.Copyright protected OW ref: 99437