Η πολυπόθητη συνάντηση (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Alexanagn
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.58 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πολυπόθητη συνάντηση

Μετά από τις στιγμές πάθους και καύλας  στο σαλόνι της Άννας και όντας γυμνοί και οι δύο, με πήρε από το χέρι και με τράβηξε κοντά της για να την ακολουθήσω. Μπήκαμε σε ένα μεγάλο δωμάτιο σκοτεινό, με άφησε να σταθώ στην πόρτα και πήγε και άναψε τρία κεριά που βρισκόντουσαν περιμετρικά στο χώρο και ήταν εκεί για αυτό τον σκοπό. Να φωτίσουν τις στιγμές πάθους που θα ακολουθούσαν, να είναι μάρτυρες των γεγονότων και να φωτίσουν δύο γυμνά σώματα που για πρώτη φορά θα ενώνονταν, θα γινόντουσαν ένα.

Ο χώρος φώτισε όμορφα και η Άννα πήγε στην άκρη του κρεβατιού, κάνοντας μου νόημα να την πλησιάσω. Πήγα κοντά της και έσκυψα και τη φίλησα γλυκά. Ένιωθα ότι και οι δύο μας ήμασταν πιο άνετα τώρα. Στο ημίφως παρατήρησα το κορμί της. Άκρως ερωτικό, με απίστευτο στήθος, όμορφες καμπύλες και πολλά τατουάζ σε διαφορά σημεία του κορμιού της. Μα πάνω από όλα τα ματιά της που έλαμπαν σαν της γάτας στο σκοτάδι. Όπως ήμουν όρθιος, πήρε στο στόμα της τον ερεθισμό μου που δεν ήταν πλήρης και τον έβαλε ευλαβικά στο στόμα της. Στη συνέχεια, με μια απότομη κίνηση, χαστούκισε τα μάγουλα της με τον πούτσο μου τον έφτυσε και τον χαστούκισε. Η αντίδρασης μου πέρα από το γεγονός ότι ξαφνιάστηκα, ήταν να ερεθιστώ ακόμα περισσότερο. Έγινε πέτρα και εκείνη ικανοποιημένη τον ξανά έβαλε στο στόμα της.

Με έπαιρνε πότε με δύναμη και πότε αργά και ερεθίστηκα. Στο δωμάτιο ακούγονταν ερωτικοί ήχοι και οι αναστεναγμοί μου. Ήξερε να γλείφει η γυναίκα, σα να ζούσε για να δίνει ευχαρίστηση στον άλλον και στον εαυτό της με αυτόν τον τρόπο. Αφέθηκα στα χέρια της και στο στόμα της, ήθελα ενδόμυχα να κάνει ότι γουστάρει και το έκανε. Αφού είχε καταφέρει να γίνει πέτρα μέσα στο στόμα της σηκώθηκε όρθια, στήθηκε στο κρεβάτι σκύβοντας και μου τούρλωσε την πανέμορφη κωλάρα της.

Μπήκα μέσα της απότομα, χωρίς περιστροφές. Ήταν μούσκεμα. Σε κάθε βύθισμα μέσα στη μουνάρα της ακούγονταν καυλωτικοί ήχοι από την ευαίσθητη περιοχή της και από το στόμα της. Στην αρχή αναστεναγμοί, μετά βογκητά και λογάκια ερωτικά, με παρότρυνε να επιταχύνω και να μπαίνω μέσα της με περισσότερη δύναμη και φυσικά την υπάκουσα σαν καλό παιδί που είμαι. Τώρα την κάρφωμα κανονικά. Ο πούτσος μου δεν ένιωθε, απλά έμπαινε μέσα της με δύναμη με αποτέλεσμα τα γυμνά κορμιά μας που ενώνονταν να παράγουν υπέροχο ήχο. Απαντούσα στα λογάκια της με ερωτικά βρωμόλογα. Της έλεγα πόσο υπέροχη καριόλα είναι και πόσο πολύ μου αρέσει να τη γαμάω. Προσπαθούσα να ελέγξω τον ρυθμό μου και να μην ξαναχύσω. Ήθελα να παρατείνω την καύλα εκείνη που ένιωθα.

Απομακρύνθηκα από κοντά της και ξέπνοα έκατσα ανάσκελα στο μεγάλο κρεβάτι της. Κατάλαβε τι ήθελα. Με καβάλησε και ήρθε και με φίλησε γλυκά στο στόμα. Φίλαγε τέλεια, μύριζε υπέροχα, τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια ερωτική σύντροφο; Έκατσε πάνω μου σιγά, αλλά με δύναμη. Είχε μέσα της κάθε εκατοστό μου και το πρόσωπό της αγρίεψε καθώς χαμογελούσε. Τα ματιά της ήταν κλειστά, έτσι το απολάμβανε. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Τα χέρια μου κατευθύνθηκαν στα μεγάλα στήθη της όπου και τα έπιασα με δύναμη, ενώ εκείνη ανεβοκατέβαινε αργά και βασανιστικά. Με είχε στείλει η γυναίκα. Ήταν τόσο υγρή και με έκανε τόσο σκληρό. Θα μπορούσα να είμαι εκεί για όση ώρα ήθελε.

Ξαφνικά και ενώ την άφηνα να δίνει ρυθμό αργό και ερεθιστικό όπως εκείνη ήθελε, τη βλέπω να ανοίγει τα ματιά διάπλατα και να μου λέει:

-    Σε χύνω καύλα μου, σε χύνω μωρό μου...

έτσι απλά και όμορφα, άρχισε να έχει σπασμούς ηδονής και γέμισε τον πούτσο μου με τα υγρά της. Εγώ εκεί, σκληρός και λιγάκι ξαφνιασμένος. Μου έδωσε ένα μεγάλο πονηρό χαμόγελο και βλέποντας την απορία μου, μου είπε να μην ανησυχώ γιατί είχε σκοπό να χύσει πολλές φορές ακόμη. Γύρισε με πλάτη προς τα εμένα και με καβάλησε και πάλι έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσω την κωλάρα της όσο ανεβοκατέβαινε και πάλι αργά πάνω στον πούτσο μου. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία έτσι ώστε να βάλω μέσα της αρχικά ένα και μετά δυο δαχτυλάκια τα οποία το κωλαράκι της δέχτηκε εύκολα. Καθώς επιτάχυνε τον ρυθμό της εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι δεν έχυνα εύκολα εγώ, γάμαγα πλέον την κωλάρα της με τα δάχτυλα μου. Τα βογκητά μας είχαν γεμίσει το δωμάτιο. Ανταλλάξαμε πολλά βρωμόλογα πάνω στην ένταση της στιγμής και αυτά μας κάνανε να είμαστε ακόμα πιο ερεθισμένοι. Δεν άντεχα άλλο, ήθελα να τη χύσω την καριόλα, με είχε πεθάνει, νόμιζα ότι ο πούτσος μου θα σπάσει. Το τι σφαλιάρες είχε φάει στην τουρλωμένη κωλάρα της δε λέγεται. Όμως το πουτανάκι πάλι με πρόλαβε και με ξαναέχυσε. Τεντώθηκε ξαφνικά πάνω στον ανδρισμό μου και έπεσε μπροστά σαν να προσεύχεται όπως οι μουσουλμάνοι, προσπαθώντας να βρεις της ανάσες της.

-    Είσαι μεγάλη πουτάνα, της είπα.

-    Το ξέρω μωρό μου, το ξέρω. Δε φταίω εγώ, εσύ δεν λες να χύσεις και το εκμεταλλεύομαι.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι εμφανώς ερεθισμένος και τη διέταξα να έρθει κοντά μου. Την έβαλα να κρατάει τον τοίχο και πήγα από πίσω της. Της φίλησα γλυκά το λαιμό και την πλάτη της επικεντρώνοντας την προσοχή μου στις περιοχές που είχε τατουάζ και ξαφνικά έχοντας αλλάξει προφυλακτικό μπήκα μέσα της. Σα να ήθελα να την εκδικηθώ, την πήδαγα με δύναμη, σε έναν ερωτικό χορό πρωτόγονο. Είχε παραδοθεί. Τα πόδια της όπως και τα πόδια μου τρέμανε. Ο χορός δεν κράτησε πολλά λεπτά και τραβώντας τη με δύναμη από τα μαλλιά έχυσα μέσα στην μουνάρα της. Τα κορμιά μας τεντώθηκαν, ενώθηκαν με δύναμη για κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά προσπάθησαν να ηρεμήσουν. Δυο κορμιά γυμνά και ιδρωμένα.

Έσκυψα πίσω της και της ψιθύρισα:

-    Ήσουν πραγματικά υπέροχη γλυκιά μου.

Γύρισε, με κοίταξε και με φίλησε γλυκά στα χείλη.Copyright protected OW ref: 99314