Καριολάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή και περιγράφει τη σημερινή κατάσταση…

Είχα καιρό να κάνω μόνιμη σχέση, όλα ήταν περιστασιακά… Μια Παρασκευή βράδυ συνήθιζα να αράζω σε μια καφετέρια – μπαρ με πολλούς γνωστούς, κοντά στο σπίτι μου. Καθόμουν ανέμελος έξω στο γνωστό τραπεζάκι μου και έπινα τα ποτά όπως κάθε Παρασκευή. Ξαφνικά βλέπω δύο φίλους που μπαίνουν στην καφετέρια μαζί με ένα άγνωστο ωραίο μουνάκι. Το περίεργο είναι πως σε αυτήν την καφετέρια δε σκάνε συνήθως γκόμενες, γιατί ξέρουν ότι θα τους την πέσει όλο το μαγαζί κατευθείαν. Τέλος πάντων, πίσω στα δικά μας… Ενώ καθόμουν έξω ανέμελος και έπινα τα ποτά μου με κάτι γνωστούς λέγαμε τα δικά μας και γελάγαμε. Φορούσα ένα πουκάμισο και το είχα ανοιχτό μέχρι τι μέση, δε με ένοιαζε και πολύ, σε κάποια στιγμή πάω μέσα για να πάω στην τουαλέτα, βλέπω τους δύο φίλους με το μουνάκι, καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και τα έπιναν. Αφού τους χαιρετάω, δε δίνω και πολύ σημασία, λέω «εντάξει, είναι για την πάρτη τους το μουνάκι».
Πάω στην τουαλέτα και μετά κατευθύνομαι και πάλι προς τα έξω στο τραπεζάκι μου να συνεχίσω το ποτό μου. Ξαφνικά, έρχεται έξω ο ένας φίλος μου και μου λέει: «να σου πω λίγο». Σηκώνομαι και πάω πιο εκεί για να μου πει τι ήθελε. Μου λέει, «αυτή μέσα σε γουστάρει, έλα να κάτσει μαζί μας». Εγώ τον ρωτάω: «Σίγουρα; πού την ξέρετε εσείς;». Μου απαντά ότι τη γνώρισε ο άλλος σε ένα μπαρ (γνωστός ο άλλος, τα έχουμε πιει πολλές φορές παρέα). Και έτσι αποχαιρέτησα τους φίλους μου έξω στο τραπέζι, τους είπα ότι έχω δουλειά, θα τα πούμε και κατευθύνθηκα μέσα. Το μουνάκι μόνο του σε ένα διπλό καναπέ και οι άλλοι δύο απέναντι (ονόματα δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους).
Κατευθείαν, χωρίς να χάσω ευκαιρία, κάθισα δίπλα της. Κοντούλα, με καστανό μαλλί, με μεγάλες βυζάρες. Φαινόταν σοβαρή (ναι, καλά είσαι που ήταν σοβαρή…). Αρχίζουμε και μιλάμε κατευθείαν., Από τα ποτά που έπινα εν τω μεταξύ είχα αρχίσει και καύλωνα. Μιλήσαμε για διάφορα, κυρίως για μουσική και μου έκανε εντύπωση ότι έπινε πολύ γρήγορα τα ποτά, συγκεκριμένα είχε πιει 4 βότκες και εγώ κάπου στα 5 Jack Daniels. Ξαφνικά, κάποιος της έστειλε μήνυμα και την έβριζε. Εγώ κατάλαβα αμέσως ότι ήταν κάποιος πρώην. Τη ρωτάω και μου το επιβεβαιώνει -και μάλλον ήταν και γνωστός μου. Δε δίνω σημασία, το σχέδιό μου πήγαινε ακριβώς όπως το ’θελα. Ξαφνικά μου προτείνουν και οι φίλοι μου που μου τη γνώρισαν να πηγαίναμε σε ένα άλλο μπαρ –και έτσι και έγινε. Πλήρωσα τα ποτά, τους έβαλα όλους στο αμάξι μου (και αυτήν εννοείται) και φύγαμε. Όπως έφευγα με πήρανε γραμμή κάτι πιο μεγάλοι στο μαγαζί και τους έλεγα τα δικά μου.
Εγώ είμαι 27 με κανονικό σώμα και κοντό μαλλί.
Τέλος πάντων, φτάνουμε στο άλλο μαγαζί, ίδιο με το προηγούμενο και εκεί τα ίδια. Γνωστοί, παρέες και πολύ ξύδι… Καθόμαστε σε ένα τραπέζι, παίρνουμε ποτά και ένα σέικερ σφηνάκια. Το μουνάκι δίπλα μου όπως με κοιτούσε κατάλαβα αμέσως τι ήθελε και δεν έχασα ευκαιρία. Την άρπαξα και τη χαμούρεψα κατευθείαν μες στο μαγαζί. Οι άλλοι έδειξαν συνηθισμένοι με την κίνησή μου. Αφού ήπιαμε πάρα πολύ και το παλιοπούτανο χόρεψε κιόλας, φύγαμε για αλλού. Και πραγματικά, δεν το πίστευα, εντάξει για μένα, ήταν το συνηθισμένο Παρασκευάτικο πρόγραμμα, είχα ένα ωραίο μουνάκι δίπλα μου και είχε αντέξει έως τις 5 το πρωί. Και πήγαμε και αλλού, πάλι σε ένα μπαρ εκεί κοντά, που τα ποτά ήταν αποδεδειγμένα τα χειρότερα. Αλλά το σκάλωμα και οι συνήθειες δε φεύγουν εύκολα. Λοιπόν, εκεί πραγματικά χάσαμε την μπάλα. Ήταν ένα μικρό μπαράκι και αφού πίναμε ποτά, σφηνάκια και μπύρες δεν το πίστευα ότι ήταν ακόμα δίπλα μου και άντεχε όλα αυτά. Τέλος πάντων, αφού πήγε 6 η ώρα το πρωί, εννοείται στο μαγαζί τη χαμούρευα πάλι όλη την ώρα και έδειχνε ότι το απολάμβανε. Οι άλλοι φίλοι μου από το μεθύσι τους γελούσαν συνέχεια με τον τύπο του μαγαζιού (γνωστός κι αυτός). Ήρθε η ώρα που τους πήγα σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη. Πήρα το μουνάκι και το πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Πραγματικά, η καύλα μου ήταν απερίγραπτη εκείνη την ώρα, σε συνδυασμό με τα τόσα ποτά που είχα πιει. Ανεβαίνουμε σε ένα δωμάτιο και χωρίς πολλά πολλά βρισκόμαστε γυμνοί να με τσιμπουκώνει ένα υπέροχο παλιοπούτανο. Το σώμα της κανονικό με μεγάλα βυζιά και ένα πανέμορφο tattoo στη μέση της, που κατέληγε στην υπέροχη κωλάρα της. Μετά το τσιμπούκι που μου έκανε έγλυψα και εγώ όπως πάντα. Το ωραίο σκισμένο μουνάκι της πραγματικά ήταν σκισμένο. «Πολύ εντάξει», λέω. «20 χρονών είναι, δε θα ’χει φάει πούτσες (πάρα πολλές)». Αφού τελειώσαμε με τα γλειψίματα είχε έρθει η ώρα να τη γαμήσω. Εδώ πραγματικά χάθηκε η μπάλα, τη γαμούσα από το μουνάκι της κάνα 20λεπτο χωρίς να καταλαβαίνω. Το «ξύδι» είχε κάνει τα δικά του, την έβριζα και φώναζα, πρέπει να μας άκουσαν μέχρι το δρόμο. Ξαφνικά, όπως ήταν γυρισμένη από πίσω και έσκιζα το μουνάκι της με το χοντρό καυλί μου (19 εκατοστά), με είχε καυλώσει πολύ του στητό κωλαράκι της με το ωραίο tattoo. Χωρίς δεύτερη σκέψη και αφού τη γαμούσα πολύ ώρα από το μουνάκι -αυτή σπαρταρούσε από το γαμήσι που της πρόσφερε το σκληρό καυλί μου- δεν άντεξα και της το έχωσα με τη μία στον κώλο. Τότε ήταν που πραγματικά μας άκουσε όλη η γειτονιά γύρω από το ξενοδοχείο. Το γαμήσι πραγματικά ήταν ατελείωτο, τη γαμούσα από την κωλάρα της, από το μουνί, από παντού…
Το όλο σκηνικό κράτησε μια ολόκληρη ώρα. Πρώτη φορά στη ζωή μου γαμούσα τόση ώρα, Ξαφνικά, μετά από ένα ανελέητο γαμήσι, έχυσα μέσα στο στόμα της, τα κατάπιε όλα, πολύ πρόθυμη. Όμως το γαμήσι μόλις είχε ξεκινήσει… Την πήγα σπίτι μου αφού είχε πάει 8 το πρωί και οι γονείς μου είχαν φύγει για δουλειά. Την οδήγησα στο δωμάτιό μου και εκεί της έριξα άλλο ένα γαμήσι, που κράτησε ευτυχώς κάνα 20λεπτο. Δεν πίστευα αυτό που γινόταν… Αυτή μου είπε ότι είχε μάθημα Αγγλικών και έπρεπε να την πάω σπίτι. Έτσι έγινε, την πήγα και μου είπε ότι θα με έπαιρνε κατά τη μία το μεσημέρι να τα λέγαμε. Πραγματικά, αφού ήπια έναν καφέ πήγα, κουρεύτηκα και πέρασα από ένα φίλο που έχει μαγαζί με ρούχα. Του διηγήθηκα την ιστορία και δεν την πίστευε ούτε εκείνος πως ήμουνα ακόμη όρθιος. Είχε πάει 11 το πρωί, ξαφνικά μου στέλνει μήνυμα και αμέσως καταλαβαίνω τι ήθελε να μου πει. Και πραγματικά, αυτό που έγινε δεν έπρεπε να γίνει, βιαστήκαμε και τέτοιες μαλακίες που λένε τα τσουλιά όταν θέλουν να ξαναγυρίσουν στον προηγούμενο γαμιά. Δεν έδωσα σημασία, της είπα «κάνε ό,τι θες επιτέλους». Θα πήγαινα και για ύπνο, ήμουνα πραγματικά πτώμα, με το ζόρι οδηγούσα να φτάσω σπίτι μου. Όπως φτάνω, κάνω ένα μπάνιο. Με παίρνει τηλέφωνο και «συγνώμη, δεν το εννοούσα» και κάτι τέτοια… Μου λέει «έλα να με συναντήσεις σε κάνα 20λεπτο». «Πω πω», λέω, «τι γίνεται τέλος πάντων…». Πάω, τη βρίσκω με έναν παλιό συμμαθητή της και έπινε καφέ, Πίνω κι εγώ έναν, μου τον γνωρίζει και τότε άρχισαν οι εξομολογήσεις. Και οι δύο «καμένοι», το ’έπαιζαν ιστορία, τι λένε λέω.. Πραγματικά έπρεπε να φύγω, αλλά ήθελα να δω πόσο θα αντέξω…
Την πήρα από εκεί και την πήγα σπίτι μου στις 3 το μεσημέρι. Αφού με είδαν όλοι, οι γονείς μου, οι αδελφές μου που είχαν επιστρέψει σπίτι… δε με ένοιαξε και πολύ. Πήγαμε στο δωμάτιό μου, κλειδώνω την πόρτα, βάζω μουσική για να μην ακουγόμαστε, αυτή γδύνεται κατευθείαν χωρίς πολλά πολλά και μου λέει: «Θα με γαμήσεις μωρό μου». Πραγματικά, ξεκινάμε πάλι τα πάντα, ανεβαίνει πάνω στον ήδη πρησμένο πούτσο μου, πραγματικά ήμουνα τόσο ταλαιπωρημένος που πίστευα ότι δε θα τελειώσω ποτέ.
Αφού πήγε 7 το απόγευμα είχα τελειώσει δύο φορές και δεν πίστευα το σκηνικό που παιζόταν. Πήγαμε για καφέ στην καφετέρια που ήμασταν το προηγούμενο βράδυ. Όλοι με κοιτούσαν περίεργα, ήξεραν ότι την είχα σκίσει. Κατά τις 9 ξαναπήγαμε πάλι στο ξενοδοχείο που ήμασταν το πρωί. «Πραγματικά», λέω, «εδώ θα πέσω, δεν αντέχω άλλο»… Όλη αυτήν τη ώρα αυτή μου μιλούσε γι’ αυτήν και καυχιόταν για τις μαλακίες που ’χε κάνει μικρή (ναρκωτικά και μαλακίες), είχα στραβώσει πάρα πολύ και δεν έδινα σημασία, αν και θα ’πρεπε ο καθένας ότι κάνει το κάνει για την πάρτη του, όχι να το λέει δεξιά κι αριστερά -πόσο μάλλον για τέτοια θέματα. Τέλος πάντων, να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω, εκείνο το βράδυ πήγα 12 το βράδυ σπίτι και έπεσα ξερός. Το ανελέητο γαμήσι συνεχίστηκε για άλλες τρεις μέρες απ’ το πρωί. Ευτυχώς, είχα και άδεια από τη δουλειά. Οι άλλες τρεις μέρες ήταν απίστευτες, που θα σας διηγηθώ σε επόμενες ιστορίες μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")