Η μιλφαρα από την Καβάλα

Δημοσιεύθηκε από Geoo
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.20 (10 Votes)
Διαβάζω εδώ και καιρό ιστορίες και μετά από καιρό είπα να γράψω και εγώ μια πρόσφατη δικιά μου. Τα ονόματα και η ηλικία  έχουν αλλαχτεί για λόγο ασφαλείας. Είμαι ο Γιώργος 20 χρόνων,  1.78, 85kg, μπλε μάτια, μαύρα κοντά μαλλιά. Πριν λίγο καιρό γνώρισα την Κάτια μια όμορφη και πολύ ερωτική γυναίκα.

Η Κάτια είναι στα 44 γύρω, στα 65 κιλά, με 2 ολοστρόγγυλα και τέλεια βυζιά με κάτι ρόγες για γλείψιμο, ένας μεγάλο, υπέροχος κώλος για σφαλιάρες και μια καυλωτική φάτσα, μόνο που σε βλέπει, χύνεις. Η Κάτια έχει οικογένεια, ζούνε κανονικά, απλά είχε σαν φαντασίωση να βρεθεί με ένα νεαρό για την εμπειρία και φαντασίωση μόνο, έτσι και έτυχε να τη γνωρίσω. Γνωριστήκαμε στο ίντερνετ, αρχίσαμε να μιλάμε και πολύ γρήγορα ήρθαμε κοντά.

Μετά από λίγο καιρό αφού πέρασαν κάποιες μέρες κανονίζουμε να βρεθούμε από κοντά, δίνουμε ένα ραντεβού και πάω να την πάρω. Ήμουν τόσο χαρούμενος και καυλωμένος ταυτόχρονα. Φτάνω στο μέρος παίρνω την Κάτια και πάμε σε μια ερημική παραλία κοντά στην Καβάλα. Είμαστε μόνο εμείς και κάνα 2 ακόμα. Ψαρεύουν παρά πέρα. Κατεβαίνουμε, παίρνουμε τα πράγματα και πάμε σε κάτι βραχάκια. Αφού μιλήσαμε λίγο, μου πιάνει το χέρι και πάμε μέσα στη θάλασσα.

-    Πως σου φαίνομαι γλυκούλη μου;

-    Δεν έχω λόγια, είσαι πολύ πιο όμορφη από κοντά.

-    Αλήθεια; Σε ευχαριστώ!

Εκεί που ήμασταν αγκαλιά, κάνει την πρώτη κίνηση και αρχίζουμε τα παθιασμένα φιλιά. Με έχει πάνω σε ένα βράχο, είναι από πάνω, μου βγάζει τη μπλούζα, λέει δεν το χρειαζόμαστε αυτό, αρχίζει με φιλάει τις ρώγες και κατεβαίνει προς τα κάτω. Μου βάζει και το σορτς και βλέπει τον καυλωμένο πούτσο μου τέντα να την περιμένει. Είναι κάτω έχει μπροστά την πούτσα μου και με κοιτάει με τα υπέροχα εκείνα μάτια. Με μια κίνηση παίρνει μέσα το κεφάλι, γλείφει γύρω-γύρω και σιγά-σιγά καταλαβαίνει και τον παίρνει μέσα όλο. Ένιωσα ένα ρίγος καύλας. Αφού με πήρε κάτι λεπτά, μετά κάθεται, με κοιτάει και περιμένει να τη χύσω. Με το που χύνω δεν άφησε τίποτα έξω, τα πήρε όλα μέσα. Σηκώνεται και μου δίνει ένα φιλί καύλα.

Την έχω μπροστά μου και μου λέει να πάμε μέσα στην θάλασσα. Δε φοράω όμως μαγιό. Βγάζει το φόρεμα και βλέπω έχει ένα διχτυωτό ολόσωμο. Την κοιτάω και έχω μείνει. Πιάνει το χέρι μου, με πάει μέσα και αρχίζουμε τα φιλιά. Τη φιλάω στο λαιμό και καυλώνει.

-    Θέλω να σε νιώσω μέσα μου μωρό μου, χύνω πιάσε να δεις.

Βάζω 2 δάχτυλα μέσα και είναι τόσο υγρή. Παίζω λίγο το μουνάκι. Τυλίγει τα πόδια της γύρω μου και μπαίνω σιγά-σιγά μέσα. Ένιωθα το υγρό μουνάκι της και την τριβή. Βγαίνουμε έξω, στήνεται στο βράχο και αρχίζω να την παίρνω.

-    Χύνω μωρό μου χύνω!

-    Δώσε μου τα υγρά σου καύλα μου, δωσ' τα όλα στον πούτσο μου. Παρ' τα μωρό μου, παρ' τα!

Αφού τελειώσαμε, φιλιόμασταν για αρκετή ώρα, ξαπλώσαμε λίγο κάτω αρχίσαμε να μιλάμε, πέρασε η ώρα και ήρθε να την πάρει ο σύζυγος.

Ευχαριστώ Κάτια έχω ακόμα το άρωμα σου πάνω μου. Θα σε θυμάμαι!Copyright protected OW ref: 98919