Μετά από καιρό

Δημοσιεύθηκε από lonelyrider
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (6 Votes)
"Μου έλειψες", της ψιθύρισα στο αυτί, ενώ την κρατούσα σφιχτά στην αγκαλιά μου. Δε μίλησε, παρά μόνο έφερε τα χείλη της κοντά στα δικά μου. Η γλώσσα μου έπαιζε με τη δική της για μερικά λεπτά. Έτσι κάναμε κάθε φορά που βρισκόμαστε. Ήταν αρχές φθινοπώρου και φορούσε ένα φουστανάκι, που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της και ήξερε πως με τρέλαινε. Το δεξί μου χέρι έφυγε από τη μέση της και κατέβηκε χαμηλά στα μπούτια της. Άρχισα σιγά-σιγά να σηκώνω το φουστάνι της και να χαϊδεύω τα κωλομέρια της απαλά. Αλλάζοντας πορεία, το χέρι μου έφτασε στο μουνάκι της. Ήταν τόσο υγρό! Η προσμονή, η αγωνία, η καύλα της στιγμής την έκανε να λιώνει.

Δεν έχασε ευκαιρία και έβαλε το χέρι της πάνω από το παντελόνι μου. Δεν ήμουν ιδιαίτερα σκληρός, περισσότερο γιατί ήξερα πως ήμασταν στο σπίτι της. Πολλές φορές στο παρελθόν, ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο, ένιωθα τον πούτσο μου έτοιμο να σκίσει το τζιν και να πεταχτεί έξω. Αυτό συνέβαινε γιατί ήμασταν ασφαλείς και οι δύο. Προσπάθησε να λύσει τη ζώνη μου με το ένα χέρι, χωρίς αποτέλεσμα. Χαμογέλασα. Την ξεκούμπωσα εγώ και έφτασε στο κουμπί του τζιν. Για ακόμα μία φορά αποτυχία.

-    Μη χαλάσεις τα νύχια σου. Ξέρεις καλά που μου αρέσει να είσαι περιποιημένη…

της είπα ξεκουμπώνοντας το. Κατέβασε το φερμουάρ και έπιασε τον πούτσο μου. Ένιωσα σα να με χτύπησε ρεύμα. Έχασα το φως μου για μερικά δευτερόλεπτα. Χωρίς καν να το σκεφτώ, σήκωσα το φουστάνι της με τα δύο μου χέρια και την πήρα αγκαλιά. Με αγκάλιασε και αυτή με τα πόδια της και την γύρισα με την πλάτη στον τοίχο. Ο πούτσος μου έξω από το εσώρουχο πλέον, τριβόταν πάνω στο δικό της εσώρουχο. Είχα γίνει πλέον πέτρα. Δεν μιλούσε, μόνο ανάσαινε βαριά.

Λίγες στιγμές αργότερα με κατεβασμένα παντελόνια την οδηγούσα στον καναπέ. Την άφησα απαλά κάτω και τα δύο μου χέρια της έβγαλα το εσώρουχο. Ένα μικροσκοπικό κατάμαυρο στρινγκ. Ξεκίνησα να τη φιλάω στο λαιμό. Ήξερα πως αυτό την ανέβαζε στα ουράνια. Με απαλές κινήσεις, έγειρα τις τιράντες από το φόρεμα και το κατέβασα μέχρι τη μέση της. Φορούσε ένα μαύρο δαντελωτό σουτιέν και στην περιοχή της ρόγας ήταν σχεδόν διαφανές. Τα χείλη μου άλλαξαν πορεία και κατέβηκαν στο στήθος της. Έβαλα τη γλώσσα μου πάνω από το σουτιέν και την έγλειφα για μερικά δευτερόλεπτα. Δε μου πήρε πολύ να λύσω το κούμπωμα και με ήρεμες κινήσεις αποκάλυψα της βυζιά της. Αυτά τα βυζιά! Ήταν ότι πιο τέλειο έχω δει μέχρι τώρα. Σχεδόν αψηφούσαν τη βαρύτητα. Έβαλα τη σκουρόχρωμη ρώγα στο στόμα μου και με το χέρι μου άρχισα να χαϊδεύω την κλειτορίδα της. Είχε ήδη στα χέρια της τον πούτσο μου και τον έπαιζε απαλά.

-    Θέλω να τον πάρω στο στόμα μου…

μου είπε χαμηλόφωνα. Σηκώθηκα από πάνω της και έμεινα όρθιος. Όπως ήταν στον καναπέ, ανασηκώθηκε ελαφρά και τον έβαλε στο στόμα της. Είχε ήδη τελειώσει μια φορά και ήθελε να κάνω το ίδιο. Δεν αρνήθηκα. Με το βλέμμα της πάνω μου, έβαζε και έβγαζε τον πούτσο μου αργά στο στόμα της. Λίγα λεπτά αργότερα, άρπαξα τα χαρτομάντιλα που ήταν δίπλα στο τραπεζάκι του σαλονιού και με ταχύτητα, που θα τη ζήλευε και ο flash, πρόλαβα τα χύσια μου πριν κάνουν τον σκούρο καφέ καναπέ πουά. Πριν καταλαγιάσει η καταιγίδα, τον ξαναπήρε στο στόμα της για τον ηρεμήσει. Ήταν ακόμη πέτρα. Άρχισε να τον φιλάει, να τον γλείφει, κατέβηκε λίγο προς τα ήδη πρησμένα αρχίδια μου και τα έγλειφε με μαεστρία. Τη σταμάτησα απότομα, την έπιασα με τα χέρια μου και άρχισα να τη φιλάω παντού. Στο λαιμό, στα χείλη, στις θεϊκές ρώγες της και ξαφνικά με μία κίνηση τη έβαλα στα τέσσερα πάνω στον καναπέ. Συνέχισα να την φιλάω στο σβέρκο, στην πλάτη και ταυτόχρονα με τα δάχτυλά μου να κάνω παλινδρομικές κινήσεις στο μουνάκι της που έσταζε καύλα.

-    Μη με παιδεύεις άλλο…

μου είπε σχεδόν κλαίγοντας από χαρά. Γύρισα το σώμα της στην ευθεία με το δικό μου και έχωσα τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Ήταν τόσο καυτό, τόσο υγρό. Μόνο στο σκέψη πως ήταν τόσο καυλωμένη, ο πούτσος μου είχε φουσκώσει τόσο που έλεγα πως θα εκραγεί. Την κρατούσα από τη μέση και με ρυθμικές κινήσεις μπαινόβγαινα μέσα της. Προσπαθούσε να πνίξει τα βογγητά της αλλά από μέσα της φώναζε. Φώναζε δυνατά. Μακάρι να είχαμε καθρέφτη μπροστά να έβλεπα την καύλα στο πρόσωπό της. Δεν πέρασαν πολλά λεπτά και άρχισε να τρέμει ολόκληρη. Συνέχισα με πολύ αργές κινήσεις να μπαινοβγαίνω στο μουνάκι της που έσταζε πλέον. Την ξάπλωσα με αργές κινήσεις στον καναπέ και άρχισα να παίζω γρήγορα την πούτσο μου μέχρι που έχυσα στην κοιλιά της.

Τα χαρτομάντιλα ήταν πλέον πάνω στον καναπέ. Πήρε μερικά και καθάρισε του μουνάκι της που τα υγρά του σχεδόν άγγιζαν τον καναπέ. Εγώ με τη σειρά μου καθάρισα την κοιλιά της και τον πούτσο μου. Κάθισα στον καναπέ και την πήρα αγκαλιά. Αποκοιμήθηκε σε χρόνο dt.

-    Πρέπει να φύγω μωρό μου…

της είπα πέντε λεπτά αργότερα χαϊδεύοντας τα μαλλιά της. Το ήξερε. Δεν έφερε αντίρρηση. Το να μας έβρισκε κάποιος εκεί θα ήταν καταστροφικό. Ντυθήκαμε σχεδόν αμέσως. Έβαλε τα χαρτομάντιλα σε μια σακούλα και εγώ με τη σειρά μου τα έβαλα στην τσάντα του laptop. Το κουβαλούσα μαζί μου για ξεκάρφωμα. Την πήρα αγκαλιά και την κράτησα σφιχτά.

-    Σ' αγαπώ…

της είπα προσπαθώντας να διώξω τη θλίψη από το πρόσωπό μου.

-    Σ' αγαπώ…

μου είπε κλαίγοντας. Τα επόμενα λεπτά με βρήκαν πάνω στη μηχανή. Είχα ανοίξει τη ζελατίνα. Έπρεπε να πάρω αέρα. Κατέβασα ταχύτητα, κατέβασα ζελατίνα και άνοιξα το γκάζι. Ο θόρυβος της εξάτμισης μέσα στα τούνελ με επανέφερε στην πραγματικότητα.

"Κάποια άλλη στιγμή μωρό μου…" είπα μέσα μου.Copyright protected OW ref: 98886