Εκείνος και εγώ (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.43 (7 Votes)
Ονομάζομαι Δέσποινα και είμαι 23 χρονών, καστανόξανθη, ψηλή (1.77) και αδύνατη (60 κιλά).  Κάνω μεταπτυχιακό σε οικονομική σχολή και εκεί γνώρισα τον Βαγγέλη, 29 χρονών, μελαχρινό, ψηλό, μουσάτο. Όταν τον γνώρισα δε μου κίνησε καθόλου την περιέργεια. Αντιθέτως, εξ' αρχής είχα προσέξει τον Περικλή, συνομήλικο μου που ήταν περισσότερο του γούστου μου. Στις αρχές λοιπόν μία συμφοιτήτρια μου εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Θάνο, επίσης συμφοιτητή μας. Τη Βαλέρια, την ήξερα καιρό και αποφάσισα να τη βοηθήσω σε αυτό το πλαίσιο και ταυτόχρονα να ενισχύσω την κατάσταση με τον Περικλή (ασχέτως ότι μετά δεν έκατσε με καμία από τις δύο). Οργάνωσα να βρεθούμε οι περισσότεροι μετά από ένα μάθημα κοντά στη σχολή και καλά για να γνωριστούμε καλύτερα. Ο Περικλής όμως είχε κάτσει χιλιόμετρα μακριά μου και αυτό δεν ευνοούσε την κατάσταση. Αντιθέτως, ο Βαγγέλης και ο Θάνος είχαν κάτσει δίπλα σε εμένα και τη Βαλέρια και κάπως έτσι διαπιστώσαμε πως είμαστε γείτονες όλοι.

Όταν μετά το πέρας της βραδιάς κανένας άλλος δεν ήθελε να συνεχίσει αφού είχαμε μάθημα και την επόμενη μέρα, εγώ, ο Βαγγέλης, η Βαλέρια και ο Θάνος είχαμε ακόμα όρεξη και συνεχίσαμε στην γειτονιά μας με οδηγό το Θάνο. Έτσι, μετά από 2 γύρες στα συνοικιακά μαγαζιά λίγο πολύ όλοι είχαμε κάνει κεφάλι και αποφασίσαμε να γυρίσουμε σπίτι. Όπως ήμασταν στο αυτοκίνητο του Θάνου, ο Βαγγέλης λέει να τον αφήσουμε εκείνον πρώτα και πως αυτός θα με γυρίσει σπίτι. Εκείνη την ώρα τίποτα δε μου φάνηκε παράξενο, αντίθετα χάρηκα που ο Θάνος και η Βαλέρια θα γύριζαν μαζί και πίστευα πως ο στόχος μου επιτεύχθηκε. Σταματήσαμε λοιπόν στο σπίτι του Βαγγέλη και εκεί τα παιδιά έφυγαν.

Μπήκαμε στο αμάξι του, ο Βαγγέλης έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και φύγαμε για το σπίτι μου. Στην διαδρομή ακόμα και σήμερα δε θυμάμαι αν είπαμε κάτι. Όλα στο μυαλό μου ήταν λίγο θολά και το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να κοιμηθώ. Φτάσαμε στο σπίτι μου και του είπα να σταματήσει. Εκείνος όμως πάρκαρε και μου είπε πως δε φεύγει αν δε με ανεβάσει πάνω. Ακόμα δεν είχα καταλάβει τις προθέσεις του. Ανοίγω και μπαίνουμε σπίτι μου, βαδίσαμε προς το δωμάτιό μου και του είπα:

-    Σε ευχαριστώ που με έφερες… και τώρα τι;

Η απάντησή του "Και τώρα θα σε γαμήσω", με σόκαρε. Με πέταξε βίαια στο πάτωμα, ή μπορεί απλά να με έσπρωξε και να έχασα την ισορροπία μου, λίγα θυμάμαι, θυμάμαι όμως τον πόνο στα οπίσθια μου όταν έπεσα. Σε αυτό τον ελάχιστο χρόνο είχε προλάβει να ξεκουμπώσει και να κατεβάσει το τζιν και το μποξεράκι του ως τα γόνατα. Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά δεν είχα καμία δύναμη, ήμουν μεθυσμένη στο έλεος του. Όπως σήκωσα τον κορμό μου έσπρωξε την πούτσα του μέσα στο στόμα μου και ένιωσα μία ευχαρίστηση που δε μπορώ να εξηγήσω. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε αλλά μου άρεσε όλο αυτό που γινόταν. Ξεκίνησα να γεύομαι με ευχαρίστηση το πέος του που ήταν μακρύ και μεσαίο προς χοντρό. Εκείνος ωστόσο έβγαζε την μπλούζα μου και το σουτιέν και μου ψιθύριζε κάτι ακαταλαβίστικα αλλά από την έκφρασή του φαινόταν ότι του άρεσε. Έγλειφα γρήγορα σαν αχόρταγη τον πούτσο του και του έτριβα τα αρχίδια με το χέρι μου. Σε μία έκρηξή του πάθους του κατάπια ότι είχε να μου δώσει και κατάφερα να σηκωθώ και ο Βαγγέλης να γδυθεί τελείως.

Εκείνος με ρώτησε πόσο καιρό το περίμενα αυτό και όταν εγώ του απάντησα πως δεν το περίμενα καθόλο,υ αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφερόμουν για τον Περικλή, αυτός καύλωσε ακόμα περισσότερο και έδειξε περισσότερα σημάδια βιαιότητας. Με πέταξε στο κρεβάτι μου και έβγαλε με μανία το τζιν μου και το στρινγκάκι μου. Από όλη αυτή τη βιαιότητα και τη βιασύνη που τον διακατείχε αλλά και από την έξαλλη πίπα που του είχα πάρει θέλοντας και μη ήμουν υγρή. Το κατάλαβε και πήγε να γευτεί τα υγρά μου με ένα υπέροχο γλειφομούνι που ποτέ δεν θα ξεχάσω. Ξεκίνησε γλείφοντας μου την κλειτορίδα και έπειτα πάνω κάτω μέχρι μέσα στην τρυπούλα μου. Έβαζε και έβγαζε με πολύ πάθος τη γλώσσα του μέσα στην τρύπα μου και δε μπορούσα με τίποτα να καταλάβω ποιός ήταν πιο αδύναμος αυτή την ώρα, εκείνος ή εγώ. Σε αυτή τη σκέψη βρήκε την ευκαιρία και μπήκε μέσα μου. Επιτέλους τον ένιωθα μέσα μου. Τι επιτέλους δηλαδή που ποτέ δεν είχα κάνει αυτή τη σκέψη για εμάς.

Ξεκίνησε να με γαμάει γρήγορα εξ' αρχής, χωρίς να μου αφήσει κανένα περιθώριο να αντιδράσω. Μου έπιασε τα χέρια κρατώντας τα δίπλα από το κεφάλι μου και πονούσα αλλά το μουνί μου δεν είχε ίδια αντιμετώπιση, τον ήθελε σαν τρελό. Τον ήθελε σαν να μην είχε ξαναφάει πούτσα, σαν πρωτάρα που δεν έχει γευτεί ακόμα το καλό κρεβάτι. Ο Βαγγέλης το κατάλαβε και μου άφησε πιο λάσκα τα χέρια. Ήξερε πια πως δεν θα τον πειράξω. Και έτσι έγινε. Πώς βρέθηκα από πάνω του ούτε που το κατάλαβα. Ποιά ουράνια δύναμη μου έδωσε λίγη ενέργεια και τον πέταξα στην άλλη πλευρά του κρεβατιού καβαλώντας τον πούτσο του δεν ξέρω αλλά με αυτό τον τρόπο χόρεψα πάνω του λικνίζοντας τον κώλο μου. Ο Βαγγέλης βρήκε ευκαιρία και έδειξε πάλι τον κυρίαρχο χαρακτήρα του ρίχνοντάς μου μπατσιές στα κωλομέρια μου που με έκαναν να τσιρίζω από πόνο και από καύλα και έτσι του ψιθύρισα με όλες μου τις δυνάμεις πως χύνω πάνω στον πούτσο του. Δε με εξέπληξε το γεγονός ότι χύσαμε μαζί. Αγκαλιασμένοι και χωρίς άλλη ενέργεια από το ποτό και από το γαμήσι μας βρήκε το πρωί.

Εγώ ξύπνησα πρώτη. Ένα περίεργο αίσθημα ζαλάδας, ανακατοσούρας και καύλας με έκανε να θυμηθώ σχεδόν όλα από όσα είχαν γίνει. Σαν υπνωτισμένη κατέβηκα προς τον πούτσο του και με πείνα το πήρα στο στόμα μου. Μισάνοιξε τα μάτια του σαν να θυμήθηκε και αυτός πού είχαμε μείνει και χάιδεψε τα μαλλιά μου. Το μετέφρασα ως συνέχισε και αυτό έκανα. Έγλειψα τα αρχίδια του και τα ρούφαγα απαλά. Όταν κατάλαβα πως δεν άντεχε από ηδονή ξεκίνησα να γλύφω από τη βάση του έως το κεφαλάκι. Σιγά-σιγά το πήρα πάλι όλο μέσα στο στόμα μου. Ξύπνησε τελείως και εκεί δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά. Με έστησε γρήγορα στα τέσσερα και με κάρφωνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν άντεξα πολύ και τελείωσα χωρίς να τον προετοιμάσω για αυτό που θα έρθει. Τα υγρά μου έκαναν μούσκεμα τα σεντόνια και τον ίδιο και εκείνος στο θέαμα βγήκε από μέσα μου, άσχετα αν ήθελα να τον απολαύσω λίγο ακόμα, και τελείωσε πάνω στον κώλο μου. Ξαπλώσαμε πάλι.

Μετά από λίγο ούτε που ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, αν είχαμε ξανακοιμηθεί ή αν απλά βλέπαμε ο ένας το μέσα του άλλου με κλειστά μάτια, σηκώθηκα. Τον χάζεψα. Πόσο ευάλωτος ήταν εκείνη τη στιγμή. Ήθελα απλά να τον φιλήσω και να τον χαϊδέψω. Μήπως είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι κιόλας; Όχι ιδέα μου θα ήταν, σκέφτηκα και γύρισα το βλέμμα μου. Κοίταξα το ρολόι μου. Ήταν η ώρα να ετοιμαστούμε και να πάμε σχολή.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 98604