Ο σκλάβος μου

Δημοσιεύθηκε από littlegirl
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.71 (7 Votes)
Μπήκα σπίτι από τη δουλειά, πήρα δυο βαθιές ανάσες, είχα αργήσει μιάμιση ώρα. Θα πηγαίναμε βόλτα. Ήμουν έτοιμος για τον τσακωμό που θα ερχόταν. Προχωρώ και ακούω το νερό στο ντους να τρέχει. Χαμόγελο πονηρά. Φαντάζομαι το μωρό μου να κάνει μπανάκι, το γυμνό κορμί της κάτω από το νερό. Αφήνω τα πράγματα στο σαλόνι και προχωράω όσο πιο αθόρυβα μπορώ προς το μπάνιο. Ανοίγω την πόρτα, η κουρτίνα κλειστή. Μα όταν κάνει μπάνιο την αφήνει ανοιχτή πάντα. Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ κάτι άλλο και κάτι μου καλύπτει τα μάτια, απαλό, με μυρωδιά οικεία. Η γραβάτα μου και η φωνή της ψιθυριστά στο αυτί μου:

-    Άργησες... θυμωμένα.

-    Μωρό μου, συγγνώμη.

-    Σκασμός, άργησες και τώρα θα μου το πληρώσεις. Είχα τόσα σχέδια για σήμερα, αλλά τώρα, θα πρέπει να σε τιμωρήσω για τους τρόπους σου σκλάβε. Κατάλαβες;

Δεν προλαβαίνω καν να πω κάτι και κάτι μου σφίγγει το χέρι, μου περνά τις χειροπέδες, πριν προλάβω καν να αντιδράσω. Είναι πολύ αργά, τα χέρια μου δεμένα πίσω από την πλάτη μου.

-    Κάτσε τώρα να δεις τι έχασες σήμερα.

Προχωρεί μπροστά μου και τη βλέπω. Μου κόπηκε η ανάσα. Βαμμένη ελαφρά, όπως μου αρέσει, μαύρες μπότες, με μεταλλικές λεπτομέρειες, ψηλές, μέχρι το γόνατο, το κοντό της φόρεμα, μαύρο, κολλητό, ανοιχτό στην πλάτη. Γυρνά, με κοιτάζει, και τα μάτια μου κολλάνε στο ντεκολτέ, βαθύ, αλλά όχι μόνο αυτό, χωρίς σουτιέν από μέσα, αποκαλύπτει όλες τις υπέροχες λεπτομέρειες του στήθους της. Νιώθω πως θα εκραγώ. Θέλω να την αρπάξω αλλά δε μπορώ. Και τότε, αρχίζει να γδύνεται αργά, αποκαλυπτικά. Νιώθω πως θα σκάσω, τα χέρια μου πιέζουν τις αλυσίδες..

-    Σου αρέσει σκλάβε μου; Όλο αυτό θα μπορούσε να είναι δικό σου σήμερα, αλλά το έχασες και τώρα απλά θα με βλέπεις.

Μένει ολόγυμνη, το κορμί της γυαλίζει, το καυτό νερό έχει ζεστάνει όλο το χώρο και μπαίνει μέσα στο ντους. Γεμίζει σαπουνάδες. Χαϊδεύει παντού το κορμί της, με κοιτάζει προκλητικά. Δεν προλαβαίνω να κάνω ένα βήμα προς το μέρος της και μου λέει:

-    Μην τολμήσεις...

Το βλέμμα της λέει πως το εννοεί. Μένω και την κοιτώ, να χαϊδεύει όλο το κορμί της, να πέφτει στα γόνατα και να παίζει το μουνάκι της, να ρίχνει το καυτό νερό με πίεση πάνω του. Αναστατώνεται, δαγκώνεται και βογκάει, αναστενάζει βαθιά, βάζει το τηλέφωνο του ντους μέσα της, όλο και πιο βαθιά, το νερό τρέχει από μέσα της, μαζί με τα υγρά της, και από την ανάσα της καταλαβαίνω πως τελειώνει. Η ανάσα μου έχει γίνει σχεδόν μουγκρητό, και με κοιτάζει.

-    Το θες; με ρωτάει με νόημα.

-    Πάρα πολύ!

-    Παρακάλα με, ικέτευσε σκλάβε.

-    Σε παρακαλώ, άσε με να σε ικανοποιήσω.

-    Στα γόνατα θα έρθεις, κατάλαβες; Και θα πέσεις με το πρόσωπο να με γλείψεις.

Έκανα όπως είπε. Προχώρησα στα γόνατα, έπεσα με το πρόσωπο μέσα στο ντους, με τα ρούχα και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα, με τραβούσε, μου πίεζε το πρόσωπο πάνω της και βογκούσε δυνατά. Έχυσε και τα ήπια όλα.

-    Έτσι σκλαβάκι μου, ικανοποίησε με, κάνε με να χύσω πάλι, σε διατάζω!

Δε μίλησα καν, απλά έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στην τρυπούλα της και έγλειφα με πάθος. Βογκούσε δυνατά, με έβριζε, αλλά γούσταρα, εγώ που συνήθως τη βρίσκω με το να τη βάζω κάτω και να τη γαμάω. Χύνει ξανά, πιο έντονα αυτή τη φορά και με σταματάει απότομα. Δε βγάζει κουβέντα, απλά σηκώνεται και φεύγει, πάει μέσα και με αφήνει στο μπάνιο. Την ακολουθώ σιωπηλά μέσα στην κρεβατοκάμαρα, είναι εκεί και με κοιταζει αυστηρά, θυμωμένα.

-    Αυτό που έκανες σήμερα δε θα το ξανακάνεις σκλάβε, ακούς; Γιατί θα το μετανιώσεις πικρά.

-    Συγγνώμη, δε θα ξαναγίνει. Πως μπορώ να στο επανορθώσω;

-    Θα κάνεις ότι σου λέω, χωρίς δεύτερη σκέψη.

-    Εντάξει.

Με χαστουκίζει, όχι δυνατά για να πονέσω, αλλά ακούστηκε. Την κοιτάζω σιωπηλά.

-    Μάλιστα αφέντρα.

Έρχεται και με γδύνει, αργά, αισθησιακά, με καυλώνει, με τρελαίνει και το ξέρει.

-    Μείνε ακίνητος.

Όταν με έχει γδύσει εντελώς, μου λέει να ξαπλώσω στο κρεβάτι και έρχεται και κάθεται από πάνω μου, με το μουνάκι της πάνω από το πρόσωπο μου.

-    Γλείψε με σκλάβε, και μην τολμήσεις να σταματήσεις αν δε σου πω.
 
Αρχίζω να τη γλείφω με πάθος, όσο πιο έντονα μπορούσα, το καταλάβαινα ότι κρατιόταν για να μην αρχίσει να αναστενάζει και να βογκάει. Βάζω τότε την γλώσσα μου μέσα στην τρυπούλα της, βαθιά, και παίζω, αρχίζει να φωνάζει, άναρθρες κραυγές ηδονής. Συνεχίζω όλο και πιο έντονα, και ένας χείμαρρος από υγρά γεμίζουν το στόμα μου ενώ χύνει. Τα νύχια της χώνονται στο σώμα μου με κάθε σπασμό από το μουνάκι της. Σταματώ και πάω να τη φιλήσω. Μόλις το καταλαβαίνει, γυρνά και με χαστουκίζει! Μια, δυο, τρεις φορές!

-    Δε σου είπα να μη σταματήσεις σκλάβε αν δε σου πω; Τώρα δε θα σε αφήσω να γαμήσεις το μουνάκι μου, να το ξέρεις! Συνέχισε τώρα να με γλείφεις, ξέροντας πως δεν θα μου σκίσεις το μουνάκι μου!

Τη γλείφω πάλι, με μανία, με πάθος, την κάνω να χύνει ασταμάτητα, περνά ώρα και δε σταματώ, έχω μουδιάσει, αλλά το αγνοώ, θέλω να την τρελάνω, να την πεθάνω, τα δυνατά μουγκρητά έχουν γίνει σιγανές κραυγές. Αρχίζω να ανεβαίνω με τη γλώσσα μου πιο πάνω. Της γλείφω το κωλαράκι της, την τρυπούλα της και η ένταση της φωνής της ανεβαίνει, όλο και πιο πολύ. Της ανοίγω την πίσω τρυπούλα της, τρίβεται πάνω στο πρόσωπο μου και δε σταματά να βογκάει. Γυρνά και με κοιτάζει.

-    Θα σε χρησιμοποιήσω τώρα σκλάβε, για να ικανοποιήσω τις καύλες μου…

και πιάνει τον πούτσο μου σφιχτά. Τον παίζει και δεν αργώ να καυλώσω, να γίνω πέτρα σκληρός. Τη στιγμή που πάει να μπει σταματάει.

-    Σωστά, σου είπα πως δε θα γαμήσεις το μουνάκι μου σήμερα, αλλά δεν είπα τίποτα για το κωλαράκι μου.

Κάθεται πάνω στον πούτσο μου αργά. Νιώθω να μπαίνω μέσα στο κωλαράκι της, όλο και πιο βαθιά, η αίσθηση είναι απίστευτη, είναι στενή, με πιέζει αλλά με καυλώνει, μπαίνει όλο και πιο βαθιά, τα βογκητά γίνονται κραυγές και ουρλιαχτά καύλας, μέχρι που μπαίνει όλος μέσα της, και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει, όλο και πιο γρήγορα. Της σκίζω τον κώλο της και το ευχαριστιέται, παίζει το μουνάκι της ταυτόχρονα και χύνει και από τις δυο τρύπες, ο πιο έντονος οργασμός της που έχω δει πότε. Τρέμει και πέφτει από πάνω μου δίπλα μου. Της παίρνει αρκετά λεπτά να ηρεμίσει. Με κοιτάζει και χαμογελά, μου λύνει τα χέρια και μου δίνει ένα δυνατό φιλί.

-    Μπράβο σκλάβε μου, ήσουν υπέροχος! Αλλά μην αργήσεις ξανά!

-    Είσαι σίγουρη; Μου άρεσαν πολύ τα αποτελέσματα!

Γελάσαμε και οι δυο δυνατά, την πήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε έτσι.Copyright protected OW ref: 98935