Η 40αρα Μαρία

Δημοσιεύθηκε από Foithths
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.55 (11 Votes)
Λέγομαι Γιάννης και είμαι 23 χρονών φοιτητής. Η Μαρία είναι πατημένη 40αρα, χωρισμένη και με ένα μικρό παιδί, παρόλα αυτά διατηρείται πολύ καλά για την ηλικία της. Έχει πολύ ωραίο μεγάλο στήθος και ωραίο κώλο. Δουλεύει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου και μου ζήτησε να κάνω στο γιο  της ιδιαίτερα στα μαθήματα για να τον βοηθήσω διότι εκείνη δεν τα κατάφερνε να τον βοηθάει επειδή δεν καταλάβαινε και πολλά. Δέχθηκα και συμφωνήσαμε να πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα σπίτι της. Πηγαίνω λοιπόν σπίτι της μια Τετάρτη όπως είχαμε συμφωνήσει και μου λέει ότι ο γιος της λείπει (είχε πάει σε μια θεία του να παίξει) και θα τον φέρουν σε λίγο για το μάθημα. Με παρακάλεσε να τον περιμένω. Εννοείται πως δέχθηκα, έκατσα να δω λίγο τηλεόραση και εκείνη πήγε για ένα μπανάκι χωρίς να ξέρω τι με περιμένει.

Βγαίνει από το μπάνιο και φορούσε ένα μπουρνούζι, που είχε ανοίξει και φαινόταν το στήθος της. Έρχεται και κάθεται στον καναπέ ακριβώς δίπλα μου σταυροπόδι. Εκείνη τη στιγμή έβλεπα στην τηλεόραση μια σειρά και έδειχνε μια ερωτική σκηνή. Πάω να αλλάξω κανάλι από ευγένεια, αλλά και γιατί είχα αρχίσει να καυλώνω και εκείνη τη στιγμή με σταματάει η Μαρία και μου λέει:

-    Γιατί βρε πας να αλλάξεις κανάλι; Τι ντρέπεσαι εμένα;

-    Ε… (χάνοντας λίγο τα λόγια μου ) εντάξει ναι λίγο, της λέω.

-    Έλα βρε τώρα, σιγά, λέει, είναι μια φυσιολογική πράξη που όλα οι άνθρωποι απολαμβάνουν και δε χρειάζεται να με ντρέπεσαι καθόλου.

Αφήνω λοιπόν κάτω το τηλεκοντρόλ και ήταν σα να βλέπουμε μια ήπια τσόντα καθώς είχε έντονη ερωτική σκηνή με άγριο σεξ. Εκείνη την ημέρα είχα βάλει μια στενή φόρμα και έχοντας αρχίσει να καυλώνω από το όλο σκηνικό, ο πούτσος μου άρχισε να φαίνεται και να διακρίνεται ένα φούσκωμα στη φόρμα. Προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το κρύψω αλλά η Μαρία ήταν δίπλα μου και δε μπορούσα να κάνω και πάρα πολλά. Τότε έγειρε το κεφάλι της πάνω στην πούτσα μου βγάζοντας έναν αναστεναγμό "αχ". Μετά από λίγα λεπτά άρχισε να ακουμπάει την πούτσα μου με το χέρι της και να τον παίζει ελαφρά από έξω από τη φόρμα. Γυρνάει τότε με κοιτάει με αυτά τα μάτια της γεμάτα καύλα και βάζει το χέρι της από μέσα και μου τον πετάει έξω και αρχίζει να μου τον παίζει. Δυστυχώς εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω από όλη αυτή την φάση, λίγο η σκηνή και έχοντας και την Μαρία να με έχει φτιάξει απίστευτα. Προσπάθησα λοιπόν να τραβηχτώ αλλά εκείνη δεν με άφησε και μου λέει:  

-    Δε σ’ αρέσει; Να σταματήσω μήπως;

-    Μ’ αρέσει... εννοείται πως όχι.

-    Τότε κάτσε κι απόλαυσέ το…

Και μόλις τελειώνει τις λέξεις αυτές άρχισε να τον βάζει στο στόμα της σε ένα καταπληκτικό και υπέροχο τσιμπούκι. Εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ όσο περισσότερο μπορώ για να το απολαύσω και περισσότερο. Τότε με κοιτάει μες στα μάτια όλο καύλα και μου λέει:

-    Χύσε αγορίνα μου, θέλω να τα πιω όλα, δε θα αφήσω σταγόνα.

Ακούγοντας τη, φωνάζω από καύλα και αδειάζω όλα μου τα χύσια μέσα στο στόμα της. Τα ήπιε όλα και συνέχιζε το τσιμπούκι μέχρι να μου καθαρίσει καλά τον πούτσο. Τότε άρχισα να μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι και της έβγαλα τελείως το μπουρνούζι και να της χαϊδεύω τα βυζιά και να της τσιμπάω τις ρώγες καθώς ανταλλάζαμε καυτά φιλιά. Μετά από λίγο άρχισα να καυλώνω, κατέβασα τα χέρια μου προς τα κάτω και άρχισα να της βάζω δαχτυλάκι, αργά στην αρχή και ύστερα όλο και πιο γρήγορα.

Η Μαρία άρχισε να βογκάει και να φωνάζει πως θέλει να την σκίσω σήμερα. Ξαφνικά σταματάει , σηκώνεται με πιάνει από το χέρι και με οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα για να είμαστε πιο άνετα. Μου κατεβάζει τη φόρμα, με πετάει πάνω στο κρεβάτι, έρχεται, κάθεται ανάποδα σε στάση 69 και αρχίζει να μου κάνει ξανά ένα απίστευτο τσιμπούκι, ενώ και εγώ προσπαθώ να βγάλω το καλύτερο μου εαυτό και να την γεμίσω από καύλα γλείφοντας της όσο καλύτερα μπορώ το υγρό της μουνάκι. Μετά από κάνα 10λεπτο απόλυτης καύλας και αφού έχυσε από το γλειφομούνι που της έκανα, σηκώνεται, πιάνει τον πούτσο μου και τον οδηγεί μέσα στο υγρό της  μουνάκι, ενώ εγώ αρχίζω και της γλείφω τα βυζιά και της δαγκώνω τις ρώγες. Τότε αρχίζει να πηδιέται σαν τρελή απολαμβάνοντας τον πούτσο μου όσο περισσότερο μπορεί και βογκώντας πόσο καλά γαμιέται. Στη συνέχεια σηκώνεται, στήνεται στα 4 και με προκαλεί να την σκίσω. Την καρφώνω με δύναμη και αρχίζω να την πηδάω όσο καλύτερα μπορώ τραβώντας της τα μαλλιά και ρίχνοντας της δυνατά σκαμπίλια στον κώλο κάνοντας της τον κατακόκκινο. Μετά από λίγο άρχισε να μου λέει:

-    Έτσι… πήδα με γαμιά μου! Σκίσε μου το μουνάκι μου, έλα μανάρι μου θέλω να χύσω τον πούτσο σου…

και άρχισε να χύνει πάνω στην πούτσα μου γεμίζοντας με με τα υγρά της. Σηκώνεται, γυρνάει και αρχίζει να μου κάνει ένα τσιμπούκι όπου δεν άντεξα άλλο και τα άδειασα όλα μέσα στο στόμα της.  Τελικά σήμερα ήταν η μέρα μου να μου κάνουν  ιδιαίτερα.Copyright protected OW ref: 98415