Στο δρόμο του γυρισμού

Δημοσιεύθηκε από littlegirl
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.70 (5 Votes)
Είχε πέσει το βραδύ και έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι. Αυτές οι μέρες που περάσαμε στην ησυχία μακριά από όλους θα μας μείνουν αξέχαστες. Κανείς από τους δυο μας δεν ήθελε να φύγει, αλλά έπρεπε. Αποφασίσαμε να κάτσουμε λίγο ακόμα και να φύγουμε αργά το βράδυ. Όταν έφτασε αυτή η ώρα, μαζέψαμε τα πράγματα μας και τα βάλαμε στην μηχανή. Ανεβήκαμε και φύγαμε. Όσο ήμασταν στο δρόμο που ήταν άδειος λόγω της ώρας, μου ήρθε μια τέλεια ιδέα στο μυαλό. Τον αγκάλιασα πιο σφιχτά και κόλλησα πάνω του.

Φορούσα ένα λεπτό καλοκαιρινό μαύρο φορεματάκι, χωρίς εσώρουχα από κάτω. Οι ρώγες μου είχαν σκληρύνει πολύ και έτσι όπως είχα κολλήσει πάνω του, τις ένιωθε να πιέζουν την πλάτη του. Προσπαθούσε να κρύψει την έξαψη του αλλά κατάλαβα πόσο αναστατώθηκε. Τα χέρια μου κατέβαιναν όλο και πιο χαμηλά στην κοιλιά του μέχρι που έφτασαν στον καυλωμένο πούτσο του. Άρχισα να τον χαϊδεύω πάνω από το παντελόνι. Ένιωθα πως έτρεμε από την καύλα. Του φιλούσα τον λαιμό γλυκά και παθιασμένα ταυτόχρονα, ήξερα πόσο τον τρέλαινε αυτό. Μου είπε με σφιγμένη φωνή:

-    Σε παρακαλώ στάματα, αλλιώς θα τρακάρουμε!

Κόλλησα όσο περισσότερο μπορούσα πάνω του και του είπα:

-    Μ… μα μωρό μου σε θέλω τόσο πολύ, είμαι μούσκεμα για σένα.

Άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και έστριψε απότομα σε ένα έρημο δρομάκι. Πήγε λίγο πιο μέσα όπου υπήρχαν αρκετά δέντρα και θάμνοι για να μας κρύβουν. Σταμάτησε, έσβησε τη μηχανή και κατέβηκε. Με κοίταξε με ένα πολύ άγριο βλέμμα και μου έδωσε ένα χαστούκι, όχι πολύ δυνατό, ίσα-ίσα για να με καυλώσει κι άλλο.

-    Αυτό που έκανες θα το πληρώσεις πουτανάκι. Θα σε ξεσκίσω!

Με άρπαξε, με σήκωσε από τη μηχανή και άρχισε να με φιλάει άγρια. Με χούφτωνε παντού, τα χέρια του και τα χείλη του κινούνταν πεινασμένα παντού πάνω μου. Σήκωσε λίγο το φόρεμα μου για να χαϊδέψει το μουσκεμένο μουνάκι μου και μόλις κατάλαβε ότι δε φορούσα εσώρουχο τρελάθηκε. Έχωσε με βία το δάχτυλο του βαθιά μέσα μου και το γάμαγε δυνατά.

-    Χωρίς βαρκάκι είσαι όλη αυτή την ώρα καύλα μου; Με τρελαίνεις θέλω να σε σκίσω, θέλω να σε πεθάνω στο γαμήσι μωρό μου. Θέλω να σκίσω το μουνάκι σου αγάπη μου, πουτανάκι μου.

Είχα τρελαθεί από την καύλα, τον παρακαλούσα να με γαμήσει, δεν άντεχα άλλο.

-    Σε παρακαλώ γάμα με, σκίσε με, μην αργείς άλλο.

-    Πήγαινε μπροστά από τη μηχανή, πιάσου από τις λαβές και τούρλωσε το κωλαράκι σου.

Τον υπάκουσα αμέσως και έκανα αυτό που μου είπε. Ήρθε από πίσω μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και κάρφωσε βίαια τον πούτσο του μέσα μου. Με γαμούσε άγρια, με βία και μου έδινε δυνατά χαστούκια στο κωλαράκι μου. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τις κραυγές μου. Είχα τρελαθεί από την καύλα, έχυνα συνέχεια δε μπορούσα να κρατηθώ, ήμουν τελείως στο έλεος του.

-    Ναι πουτανάκι μου, ναι αγάπη μου, μην κρατιέσαι, φώναξε, δε σε ακούει κανείς. Σε σκίζω σκλαβάκι μου, είσαι δικιά μου, μόνο δικιά μου, το κατάλαβες; Μη σταματάς να χύνεις μωρό μου χύσε αγάπη μου κι άλλο καύλα μου χύσε με μέχρι να εξαντληθείς.

Ήμουν τόσο καυλωμένη που δε μπορούσα να σκεφτώ, δε μπορούσα να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη πρόταση.

-    Μη σταματάς σε παρακαλώ, χύνω αφέντη μου, σε παρακαλώ κι άλλο σε παρακαλώ!

-    Όχι αγάπη μου δε σταματώ, σε ξεσκίζω καύλα μου, μη σταματάς να χύνεις, χύσε με πιο δυνατά.

Με γαμούσε τόσο άγρια που ήμουν σίγουρη ότι δε θα μπορούσα να περπατήσω αύριο. Βγήκε από μέσα μου, με γύρισε προς το μέρος του και μου είπε:

-    Γονάτισε αγάπη μου και πάρε με στο στοματάκι σου.

Έκανα αυτό που μου είπε. Τον πήρα στο στόμα μου και άρχισα να τον γλείφω. Μετά από λίγο άρχισε να χύνει στο στόμα μου κι εγώ κατάπινα ότι μου έδινε. Όση ώρα έχυνε μου χάιδευε τα μαλλιά και μου έλεγε γλυκά:

-    Ναι αγάπη μου, έτσι πιες τα όλα μωρό μου. Το στοματάκι σου είναι υπέροχο, με τρελαίνει, θέλω να μου παίρνεις πίπα συνέχεια.

Όταν σταμάτησε με πήρε στην αγκαλιά του και με κράτησε σφιχτά. Με φίλησε γλυκά. Ανεβήκαμε στη μηχανή και πήγαμε σπίτι όπου συνεχίσαμε να κάνουμε τρυφερό έρωτα για ώρες μέχρι που εξαντληθήκαμε και κοιμηθήκαμε αγκαλιά.Copyright protected OW ref: 98421