Η παιδική φίλη με έπιασε στον ύπνο

Δημοσιεύθηκε από gigian
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.29 (14 Votes)
Με τη Γιάννα μεγαλώσαμε μαζί. Μάλλον πιο σωστά περνάγαμε μαζί τα καλοκαίρια μας. Το εξοχικό μας σπίτι δίπλα στη θάλασσα ήταν δίπλα στο δικό της και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τα καλοκαίρια ήμασταν αυτοκόλλητοι, όχι μόνο την ημέρα, αλλά και τα βράδια, αφού πολλές φορές κοιμόμουν στο σπίτι της και αυτή στο δικό μας. Τρώγαμε σε όποιο σπίτι βρισκόμασταν, αφού και οι δικοί μας ήταν πολύ φίλοι και τα σπίτια μας τα χώριζε μόνο ένα συρματόπλεγμα. Έτσι οι συνεννοήσεις ήταν απλές και γρήγορες.

Φυσικά ήταν αγνές παιδικές παρέες. Η Γιάννα ήταν 5 μήνες μεγαλύτερή μου, αλλά στο σχολείο - τύχαινε να πηγαίνουμε και στο ίδιο δημοτικό στην πόλη αν και δε μέναμε πολύ κοντά - ήταν μια τάξη μεγαλύτερη. Ξέραμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο, προσπαθούσαμε να λύνουμε τις απορίες μας και αν και είχαμε και οι δύο μεγαλύτερα αδέρφια κατέφευγε πάντα ο ένας στον άλλο για τα παιδικά τότε προβλήματά του.

Ήμασταν στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού, όταν άρχισε η αναζήτηση για τα σώματά μας. Παίζαμε το γιατρό, ολόγυμνοι εξερευνούσε ο ένας το σώμα του άλλου. Τουλάχιστον εγώ όμως, ήμουν τελείως ανίδεος για τα ερωτικά, νομίζω και η Γιάννα. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι ενώ ψαχούλευα το μουνάκι της, κοίταζα πως είναι η ανατομία του κλπ, μια παιδική στύση έκανε σκληρό το πουλάκι μου. Η Γιάννα απόρησε, γιατί γίνεται αυτό. Εγώ της απάντησα:

-    Δεν ξέρω, ίσως όταν θέλω να κατουρήσω.

-    Καλά έτσι το καταλαβαίνεις;

-    Όχι, το νοιώθω, αλλά καμιά φορά γίνεται και αυτό

Σε αυτά τα παιχνίδια η Γιάννα έδειχνε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κώλο μου. Ψαχούλευε συνέχεια την τρύπα μου, την άνοιγε όσο μπορούσε να τη δει καλύτερα, χωρίς κάτι περισσότερο. Ανταλλάσαμε μάλιστα και φιλιά στο στόμα, για να δούμε πως είναι και αποφασίσαμε ότι είναι βλακεία. Τον επόμενο χρόνο, πρέπει πλέον να πήγαινε γυμνάσιο η Γιάννα, βρεθήκαμε και πάλι στις διακοπές μας. Είχε αρχίσει να βγάζει βυζιά, αλλά εγώ ακόμα δεν είχα κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι της θύμισα το γιατρό.

-    Αυτά είναι παιδικές βλακείες…

μου απάντησε, κι εγώ δεν έδωσα συνέχεια ούτε το ανέφερα ξανά. Πέρασαν λίγα χρόνια, και έρχεται το καλοκαίρι που τελείωσα το γυμνάσιο. Ήμασταν πλέον σε διαφορετικά σχολεία και δε βλεπόμασταν πολύ το χειμώνα. Ξεκίνησαν οι διακοπές και όπως πάντα εμείς αυτοκόλλητοι. Η Γιάννα είχε εξελιχθεί σε μια πολύ ωραία γυναίκα, μελαχρινή, με σγουρά μαύρα μαλλιά, ωραία χείλη, μεγαλούτσικα βυζιά. Όλα αυτά χωρίς καμία προκλητικότητα πάνω της, χωρίς βαψίματα κλπ. Μια φυσική ομορφιά που τραβούσε τα βλέμματα χωρίς να προκαλεί η ίδια με το ντύσιμό της. Κι εγώ είχα πλέον γίνει έφηβος, μελαχρινός με καστανά μαλλιά και μάτια, αρκετά ψηλός και ασχολούμουν τότε με στίβο, έτρεχα μεγάλες αποστάσεις. Είχε πλέον επαναστατήσει το κορμί μου, ήμουν όλη την ώρα καυλωμένος, αλλά δεν είχα ακόμα αρχίσει να βλέπω ερωτικά κάθε κορίτσι που συναντούσα. Δεν είχα κάνει καμιά σχέση, ούτε καν για φιλί, άλλωστε είχα ακόμα την παιδική εντύπωση ότι είναι βλακεία.

Από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, η Γιάννα μου εξομολογήθηκε ότι είχε κάνει μια σχέση, την πρώτη της, το χειμώνα με έναν μεγαλύτερό της, κράτησε 4 μήνες, αλλά σταμάτησε, γιατί αυτή δεν ήθελε να του δοθεί ολοκληρωτικά. Δεν τη ρώτησα μέχρι που είχαν προχωρήσει, αλλά μόνο αν τον σκεφτόταν. Μου απάντησε ότι ποτέ δεν τον αγάπησε, γιατί είχε συνέχεια άλλον στο μυαλό της και πάντα, ότι και να έκανε με αυτόν, είχε πάντα στη φαντασία της ότι το έκανε με τον άλλο.

-    Και γιατί δεν προχωράς με τον άλλο, την ρώτησα. Έχει άλλη;

-    Μπα… δε νομίζω, μου απάντησε. Απλά δεν έτυχε. Δεν είχα το θάρρος να προχωρήσω γιατί φοβάμαι την απόρριψη.

-    Πρέπει να το ρισκάρεις, της λέω.

-    Αν βρω το θάρρος, θα του μιλήσω.

Κάπου εκεί τελείωσε αυτή η κουβέντα. Μια από τις επόμενες μέρες, είχε γενέθλια ο αδερφός της και μαζευτήκαμε όλοι στο σπίτι της. Μετά, τα αδέρφια της έφυγαν με τα δικά μου, θα πήγαιναν σε κλαμπάκι. Εγώ έμεινα σπίτι της, θα κοιμόμουν εκεί, όπως συνέβαινε συχνά. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι της και πιάσαμε την κουβέντα, μέχρι που κατά τις 2 με πήρε ο ύπνος. Είδα ένα όνειρο, ότι είχα πάει σε κάτι αγώνες και το βράδυ, γυρνώντας στο δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο μπήκα κατά λάθος σε άλλο δωμάτιο. Ήταν εκεί δυο άγνωστες γυναίκες γυμνές, μια ξανθή και μια μελαχρινή και φιλιόντουσαν. Με το που με είδε η μία φώναξε:

-    Τι κάνεις εσύ εδώ;

-    Έκανα μάλλον λάθος στο δωμάτιο.

-    Με αυτό που είδες, δεν μπορεί να φύγεις έτσι. Έλα εδώ.

Προχώρησα προς το μέρος τους και με τράβηξαν στο κρεβάτι. Με ξαπλώνουν ανάσκελα και ανεβαίνει με τη μία η ξανθιά πάνω στον ήδη καυλωμένο πούτσο μου και τον βάζει μέσα της. Αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει. Εγώ ξαφνιασμένος και πολύ καυλωμένος το απολάμβανα, αλλά αμέσως σχεδόν ένοιωθα ότι θα χύσω. Εκείνη την ώρα ακριβώς ξύπνησα χύνοντας! Είχα ξαναδεί τέτοιου είδους όνειρα, αλλά ποτέ τόσο ρεαλιστικά και με τέτοιο αποτέλεσμα. Ενώ ακόμα έχυνα και πριν συνέλθω, συνειδητοποιώ ότι η Γιάννα βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια μου, έχει βγάλει τον πούτσο μου από τη βερμούδα που φορούσα και τον είχε στο στόμα της. Κι εγώ εκείνη την ώρα έχυνα μέσα στο στόμα της! Αυτή, φαινόταν λίγο ταραγμένη - μου εξήγησε μετά ότι φοβόταν την αντίδρασή μου - αλλά συνέχιζε να μου παίρνει τσιμπούκι όση ώρα έχυνα και ύστερα καθάρισε το καυλί μου με τη γλώσσα της καταπίνοντας τα πάντα.

-    Τι έκανες εκεί;

Τη ρώτησα λίγο αυστηρά, όχι γιατί είχα θυμώσει, αλλά γιατί είχα ξαφνιαστεί. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα κάτι με τη Γιάννα, αλλά και ποτέ δεν περίμενα να είναι κάπως έτσι η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία με μια κοπέλα.

-    Ακολούθησα την συμβουλή σου, μου είπε. Προχώρησα με τον άλλον. Εσένα σκέφτομαι συνέχεια από την πρώτη στιγμή που άρχισα να νοιώθω ερωτικά για το άλλο φύλο. Έτσι όπως κοιμόσουν, αυτή τη φορά δεν άντεξα. Έβγαλα τον πούτσο σου και άρχισα να τον ρουφάω. Γρήγορα έγινε σκληρός. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις.

-    Έτσι όμως, δεν το ευχαριστήθηκα εγώ, της λέω. Δεν είδα όλα όσα έκανες.

Η Γιάννα τότε έβγαλε τη μπλούζα της, αφήνοντας τα στήθη της ελεύθερα, ενώ ταυτόχρονα μου κατέβασε τελείως τη βερμούδα μαζί με το μποξεράκι. Μπλούζα ήδη δεν φορούσα. Άρχισε να μου φιλά το λαιμό, κατέβηκε σιγά-σιγά γλείφοντας και φιλώντας το στήθος μου. Στάθηκε για λίγο στις ρώγες μου, δαγκώνοντας τες ελαφρά. Συνέχιζε να κατεβαίνει στην κοιλιά μου, έβαλε τη γλώσσα της στον ομφαλό μου. Ο πούτσος μου άρχισε να ξανασηκώνεται. Κι εκεί που περίμενα να τον ξανανιώσω στο υγρό στόμα της προσπέρασε και συνέχισε να γλείφει τα μπούτια μου. Επικέντρωσε στην εσωτερική μεριά των μηρών μου πλησιάζοντας αργά προς τα αρχίδια μου. Η καύλα μου είχε  πιάσει κόκκινο. Ένιωθα τον πούτσο μου πιο σκληρό από ποτέ. Άρχισε να γλείφει τα αρχίδια μου. Ρούφηξε μία-μία τις μπάλες μου στο στόμα της, δίνοντας μου ένα αίσθημα ελαφρού πόνου που συνδυαζόταν με έντονη ηδονή. Αν δεν είχα χύσει πριν λίγα λεπτά, θα έχυνα τώρα πριν προλάβει να αγγίξει το πέος μου.

Είχα ανοίξει τα πόδια μου για να της αφήσω όλο το πεδίο ελεύθερο. Τότε έπιασε απαλά με τα χέρια της το πέος μου, από όσο θυμάμαι για πρώτη και τελευταία φορά που χρησιμοποίησε τα χέρια της εκεί και κατέβασε το πετσάκι που κάλυπτε ακόμα ένα μικρό μέρος του κεφαλιού. Έβγαλε τη γλώσσα της και την έβαλε στην τρυπούλα της ουρήθρας και έπαιξε λίγο μαζί της. Κατέβασε τη γλώσσα της στη βάλανο, στο σημείο που ενώνεται με τον κορμό της πούτσας μου και μετά κατέβηκε όλη τη γραμμή μέχρι τη ρίζα, ανάμεσα στα αρχίδια μου. Ανέβηκε ξανά με τον ίδιο τρόπο και έβαλε πλέον στο στόμα της όλο το κεφάλι του πούτσου μου. Έκανε μερικές κινήσεις πάνω κάτω, βάζοντας κάθε φορά και λίγο μεγαλύτερο τμήμα του πέους μου στο στόμα της, ενώ έσφιγγε τα χείλη της ελαφρά απογειώνοντάς με.

Έτσι, εκατοστό-εκατοστό, έβαλε και τα 17 σχεδόν εκατοστά της αρκετά χοντρής πούτσας μου στο στόμα της. Πνίγηκε λίγο, αλλά δε σταμάτησε, απλά συνέχισε αφήνοντας 2-3 εκατοστά έξω. Έκανε μερικές μεγάλες κινήσεις, βγάζοντάς τον όλο και ξαναπαίρνοντας τον. Με το χέρι της, χάιδευε πολύ απαλά τα αρχίδια μου, πηγαίνοντας προς τα πίσω. Με το δάκτυλό της άγγιξε την κωλοτρυπίδα μου χαϊδεύοντας τη, δίνοντάς μου αισθήματα που ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν. Ύστερα επικεντρώθηκε στο πιο έξω τμήμα, με γρήγορες υγρές κινήσεις χρησιμοποιώντας και τη γλώσσα.

-    Χύνω…

φώναξα όσο μπορούσα πιο σιγά, αφού στο σπίτι δεν ήμασταν μόνοι. Η Γιάννα δε σταμάτησε μέχρι που το πέος μου άρχισε να συσπάται και μαζί όλη η περιοχή μέχρι τον κώλο μου, που βρισκόταν το δάκτυλό της. 3-4 ριπές πηχτό χύσι πετάχτηκαν στο στόμα της και ούτε αυτή τη φορά παρέλειψε να τα καταπιεί. Χρειάστηκαν μερικά λεπτά να συνέλθω. Την αγκάλιασα, αγγίζοντας την για πρώτη φορά. Είχα χύσει ήδη δύο φορές, χωρίς εγώ να έχω κάνει καμία κίνηση, χωρίς να την έχω χαϊδέψει, χωρίς τίποτα. Δε μιλήσαμε καθόλου εκείνο το βράδυ. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά.

Από την άλλη μέρα άρχισε μια σχέση που κράτησε όλο το καλοκαίρι. Περισσότερα, αν θέλετε μπορώ να γράψω σε επόμενη ιστορία.Copyright protected OW ref: 98374