Διακοπές για δύο

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.22 (9 Votes)
Το μωρό μου πήρε μια βδομάδα άδεια για να πάμε Χαλκιδική να δούμε κι εμείς λίγο θάλασσα, αλλά η βδομάδα φαινόταν πως θα είναι χάλια, είχαμε βγει βράδυ πριν 2 μέρες και κατάφερε να αρρωστήσει με πυρετό σε σημείο να παίρνει αντιβίωση κι εγώ ήμουν ήδη τρίτη μέρα αδιάθετη. Παρ' όλα αυτά, η καύλα στα ύψη, όμως δε μπορούσαμε να κάνουμε και τίποτα λόγω της δικής μου κατάστασης, αλλά και επειδή δεν ήθελα να γίνει εκείνος χειρότερα. Πέρασαν οι 4 πρώτες μέρες με άραγμα στον καναπέ και ποτό με την παρέα του (εγώ δηλαδή, εκείνος την έβγαζε με χυμούς λόγω αντιβίωσης) μέχρι που μια μέρα μου είπε πως δεν την παλεύει άλλο και θα την κόψει.

-    Δεν παίρνω τίποτα σήμερα, θέλω να πιώ!

-    Ρε μωράκι μου για το καλό σου είναι, μην το κάνεις αυτό.

-    Θέλω να νιώσω διακοπές, δε μπορώ έτσι, να πιώ δεν μπορώ, να κάνω σεξ δε μπορώ, ε… θάψτε με κιόλας να τελειώνουμε!

-    Αμάν βρε καρδιά μου, μες στο δράμα είσαι...

απάντησα γελώντας. Έτσι κι έγινε, βγήκαμε βράδυ με την παρέα του, εμένα μου είχε τελειώσει η αδιαθεσία κι έβαλα ένα μαύρο κοντό φορεματάκι, ανοιχτό στο μπούστο και ψηλά μαύρα πέδιλα τόσο όσο να τον φτάνω οριακά σχεδόν στην μέση του κεφαλιού, βάφτηκα ελαφρά κι έβαλα ένα κόκκινο κραγιόν. Είχα πολύ ωραίες διαθέσεις. Η παρέα του αποφάσισε να πάρει μπουκάλι, και το πρώτο έγινε γρήγορα δεύτερο κι έπειτα τρίτο. Περνούσαμε καλά, είχαμε γίνει όλοι λίγο πολύ γκολ, εκτός από εκείνον, εκείνος ήταν μια χαρά. Γυρίσαμε σπίτι και με κόλλησε στον τοίχο με ένα παθιασμένο φιλί, όμως δεν είχα πολλές αντοχές και με τράβηξε στο κρεβάτι για ύπνο. Ξύπνησα πρώτη το επόμενο πρωί, έκανα ένα μπάνιο, σκουπίστηκα και κάθισα γυμνή στον καναπέ να κάνω το πρώτο τσιγάρο της μέρας, όταν σηκώθηκε κι εκείνος κι ήρθε και κάθισε δίπλα μου.

-    Μυρίζεις πολύ όμορφα!

-    Ε έπρεπε να φύγει το αλκοόλ και ο καπνός από πάνω μου.

-    Μ… ναι.

Άρχισε να με φιλάει στον ώμο απαλά, κι έπειτα στην ωμοπλάτη. Ανατρίχιασα ολόκληρη κι οι ρώγες μου άρχισαν να γίνονται πέτρα, σαν να έδινε σήμα στο μουνάκι μου να μουσκέψει. Ανέβηκε στον αυχένα από την πίσω μεριά κάνοντας στην άκρη τα μαλλιά μου κι ένιωσα σαν να διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα όλη την σπονδυλική μου στήλη. Έφτασε στα δεξιά του λαιμού μου κι άρχισε να με δαγκώνει στην αρχή απαλά κι έπειτα με αρκετή δύναμη. Τα χέρια του έτρεξαν στο στήθος μου, με άγγιξε ελαφρά και κατέβασε τα δάχτυλα του στην κλειτορίδα μου. Αναστεναγμοί έβγαιναν από τα χείλη μου έντονα, κατέβασε το κεφάλι του κι άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες μου. Χώθηκα κι εγώ στον λαιμό του κι άρχισα να τον ρουφάω και να τον δαγκώνω, απαλά, αισθησιακά.

Τον έβλεπα που είχε σηκωθεί, τον ήθελα μέσα μου, και μόνο στην σκέψη είχα σπασμούς. Σε μια στιγμή με σηκώνει και με πάει πίσω στο δωμάτιο τραβώντας με από το χέρι, με βάζει να κάτσω και μου τον δίνει στο στόμα. Γλείφω λίγη ώρα και με σπρώχνει να πέσω πίσω ανοίγοντάς μου τα πόδια. Είμαι στην άκρη του κρεβατιού, γονατίζει κι αρχίζει να φιλάει αισθησιακά την κλειτορίδα μου και στην συνέχεια να ανοίγει τα μουνόχειλα μου με τη γλώσσα του. Η γλώσσα του τρέχει πάνω στο μουνάκι μου και τραντάζομαι ολόκληρη από την καύλα, το καταλαβαίνει αλλά δεν κάνει ακριβώς αυτό που θέλω για να χύσω. Αντίθετα σηκώνεται, ξαπλώνει δίπλα μου τραβώντας με πάνω του και με φιλάει με πάθος. Το μουνάκι μου τρίβεται πάνω στον πούτσο του τώρα, νιώθω τους σπασμούς μου να γίνονται περισσότεροι και κάπου εκεί μπαίνει απότομα μέσα μου.

Ο ιδρώτας τρέχει και από τους 2, κολλάω πάνω του και με καρφώνει από κάτω μου σαν να μην υπάρχει αύριο. Μου δίνει στο στόμα να σαλιώσω 2 δάχτυλα κι έπειτα παίζει με αυτά με τη σουφρίτσα μου. Δε μπορώ να σταματήσω να χύνω. Μου πιάνει πιο σφιχτά τα κωλομέρια και με γυρνάει ανάσκελα χωρίς να βγει από μέσα μου. Τώρα έχει τον πλήρη έλεγχο. Με καρφώνει αργά ενώ φιλιόμαστε σε ένα αργό υγρό ηδονικό γλωσσόφιλο. Πέφτει πάνω μου κι αρχίζει να μου δαγκώνει τον λαιμό. Μου ψιθυρίζει στο αυτί:

-    Με τρελαίνει το μουνάκι σου!

-    Μ… θέλω να με πάρεις και στα 4 μωρό μου!

-    Αν σε πάρω στα 4 έτσι όπως είμαι τώρα, θα σε πάρω κι από κώλο!

-    Μ…

-    Καυλώνεις μωρή ρουφιάνα στην ιδέα;

-    Ναι μωρό μου… πολύ!

Απότομα και τελείως βίαια, βγαίνει από μέσα μου και με γυρνάει στα 4. Τον καρφώνει ξανά στο μουνάκι μου κι αρχίζει να με παίρνει με απίστευτη λύσσα. Ο ήχος που ακούγεται είναι λες και τρώω ξύλο, φτάνει μήτρα σε κάθε κάρφωμα. Αρχίζω να πονάω και να μη μπορώ να στηριχτώ στα χέρια μου από την ένταση αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα, συνεχίζει ακάθεκτος γιατί ξέρει πως μου αρέσει. Τα βογκητά μου είναι πολύ έντονα. Ο ιδρώτας του τρέχει πάνω μου, είμαστε τελείως μούσκεμα πλέον. Νιώθω τον ιδρώτα του να στάζει πάνω στην σούφρα μου, το χέρι του χώνεται και πάλι στην ευαίσθητη πίσω τρυπούλα μου και νιώθω τον οργασμό μου να φτάνει βίαια χωρίς προειδοποίηση, με νιώθει που χύνω και μένει για λίγο καρφωμένος μέσα μου. Βγαίνει αργά και τον νιώθω να πιέζει πίσω. Καυλώνω κι άλλο, τον θέλω εκεί μέσα μου, με ερεθίζει πολύ η αίσθηση. Μπαίνει μέχρι τη μέση και νιώθω τον αναμενόμενο πόνο. Δε βγάζω κανέναν ήχο και κρατάω την αναπνοή μου.

Σταματάει και με ρωτάει αν είναι όλα καλά, πιέζοντας παρ' όλα αυτά λίγο παραπάνω. Του λέω να συνεχίσει κουνώντας το κωλαράκι μου μπρος πίσω, καυλώνει με την κίνηση μου και πιέζει κι άλλο. Χωρίς λιπαντικό μπαίνει πολύ πιο δύσκολα αλλά η καύλα είναι απίστευτη. Κουνιέμαι πιο έντονα για να καταλάβει πως θέλω να ξεκινήσει να με σκίζει ακόμα κι έτσι ζόρικα ενώ κρατάω τις αναπνοές μου για να μην αφήσω τον πόνο να μου το χαλάσει. Δε θέλει να με πονέσει, όμως εγώ δεν αντέχω, βογκάω από καύλα. Του λέω να με σκίσει, πως δεν αντέχω, πως θέλω να μη δείξει έλεος και τότε ξεκινάει, με καρφώνει δυνατά. Μπήγω τα νύχια μου στα σεντόνια και βουλιάζω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι για να πνίξω τις φωνές μου. Συνεχίζει έτσι για λίγη ώρα ακόμα και νιώθω πως έχω ξεχαρβαλωθεί ώσπου ρίχνει τους ρυθμούς και μου χαϊδεύει αισθησιακά την πλάτη. Βγαίνει από μέσα μου, βγάζει το προφυλακτικό, με κάνει στην άκρη και κάθεται πάνω στο κρεβάτι.

Με σηκώνει στο ύψος του κι είμαι στα γόνατα δίπλα του. Με φιλάει αισθησιακά και με βάζει να κάτσω πάνω του ενώ μπαίνει απαλά κι αβίαστα στο μουνάκι μου. Τα υγρά μου τρέχουν από ώρα στα μπούτια μου. Με τα γόνατα στο στρώμα, καθιστή πάνω του ανεβοκατεβαίνω αργά και απαλά πάνω στον πούτσο του, τα σώματα μας κολλημένα, φιλιόμαστε με πάθος. Απαλά "ξαπλώνω" πάνω του κι εκείνος όπως είμαστε, μου βάζει ένα δαχτυλάκι στη σούφρα. Βγάζω ένα μικρό γελάκι γιατί με έχει ανοίξει τόσο που οριακά το νιώθω πως είναι εκεί. Μου σηκώνει λίγο τα κωλομέρια και ξεκινάει να πηγαίνει πιο γρήγορα. Κρατιέμαι από πάνω του και αφήνομαι να μας φέρει σε οργασμό. Δεν ελέγχω το σώμα μου πλέον, χύνουμε μαζί, νιώθω να πλημμυρίζω αλλά δε με νοιάζει, τον φιλάω έντονα μέσα σε αναστεναγμούς.

Σηκώνομαι με το ζόρι ενώ πλέον έχει πέσει κι είναι ακόμα μέσα μου και κουλουριάζομαι δίπλα του. Κατεβαίνει κι αυτός και με παίρνει από το πλάι αγκαλιά και μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

-    Τώρα αυτές είναι διακοπές!

-    Ισχύει, αλλά σους τώρα, με πέθανες, νύσταξα!

-    Κοιμήσου μωρό μου, θα μας κάνω καφέ και πρωινό.

-    Όχι, μείνε δίπλα μου, μου αρέσει να σε νιώθω γυμνό πίσω μου.

-    Ναι σου αρέσει αλλά δεν βοηθάει κιόλας στο να ηρεμήσω.

-    Μα δεν θέλω να ηρεμήσεις!

-    Αχόρταγη καριόλα μου εσύ.

-    Μόνο για εσένα αχόρταγη!

-    Τέτοια λέγε μου να μην σηκωθούμε ποτέ ξανά από το κρεβάτι.Copyright protected OW ref: 98296