Η πολυπόθητη συνάντηση

Δημοσιεύθηκε από Alexanagn
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.79 (12 Votes)
Το μήνυμα της στο ταχυδρομείο μου ήταν σαφές. «Αύριο το πρωί δε θα πάω στη δουλειά, θα προφασιστώ πως είμαι άρρωστη, θα είμαι μόνη, η διεύθυνση μου είναι αυτή...»

Πάγωσα, πανικοβλήθηκα, ερεθίστηκα, χαμογέλασα, τα συναισθήματα σαν καταιγίδα αν και αντιφατικά γέμισαν το μυαλό μου. Τι να κάνω;… αναρωτήθηκα. Το ήθελα τόσο πολύ να τη γνωρίσω, το ήθελε κι εκείνη, να η ευκαιρία μας λοιπόν!

Η Άννα ήταν μια παντρεμένη γυναίκα, μια όμορφη παντρεμένη γυναίκα που μιλάγαμε καιρό μεταξύ μας και είχε καταφέρει να ερεθίσει πολλές φορές το μυαλό μου και το σώμα μου. Άλλωστε το πρώτο πάντα προηγείται. Μέτρια σε ύψος και χυμώδης γυναίκα, σε καμία περίπτωση αυτό που άλλοι θα λέγανε χοντρή, όχι ούτε καν, χυμώδης και τσουπωτή γυναίκα, με καμπύλες που κολάν την ανάσα! Είχε απίστευτα μεγάλο στήθος με κάτι μεγάλες ρώγες που πολλές φορές είχα επιθυμήσει να γλείψω και να δαγκώσω. Μαύρα μαλλιά και γλυκό πρόσωπο που μεταμορφωνόταν όταν σε κάρφωνε με το βλέμμα της και το είχε κάνει μέσα από τις φωτογραφίες που μοιραζόταν ενίοτε μαζί μου. Ήταν μια ερωτική γυναίκα και όμορφη που και μόνο που μίλαγα μαζί της ερεθιζόμουν. Θυμάμαι την πρώτη φορά που δειλά μιλήσαμε στο τηλέφωνο, άκουσα μια παιχνιδιάρικη και ναζιάρικη φωνή. Έμεινα, τη φανταζόμουν να αναστενάζει και να μιλάει ενώ κάνουνε σεξ.

Τότε προς τι ο φόβος όταν είδα το μήνυμα της. Αφού ήξερα την πορεία που θα ακολουθούσαν τα πράγματα. Της απάντησα με ένα ξερό «8:30 θα σου χτυπήσω το κουδούνι». Το βράδυ δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ από την αγωνία και την προσμονή. Κακές σκέψεις με κυρίευσαν. Αν δεν είμαι αρκετά καλός; Αν το άγχος λειτουργήσει ανασταλτικά;

Την επόμενη μέρα το πρωί έφυγα από το σπίτι για μια τυπική μέρα στην δουλειά. Μονάχα που προφασίστηκα κι εγώ ασθένεια και στις 8:30 το πρωί χτύπησα το κουδούνι που μου είχε υποδείξει. Πήρα το ασανσέρ και κατευθύνθηκα στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας της. Χτύπησα νευρικά το κουδούνι και προσπάθησα να είμαι άνετος!

Άνοιξε την πόρτα, με υποδέχτηκε αγχωμένη μεν, αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο. Μπήκα γρήγορα μέσα στο σπίτι ανταποδίδοντας το χαμόγελο. Φορούσε ένα μαύρο φορεματάκι. Το λάτρευε αυτό το χρώμα. Ήξερα ότι μαύρα θα φοράει. Δεν ήμουν όσο άνετος ήθελα να δείχνω, αλλά διαπίστωσα ότι δε φορούσε στηθόδεσμο. Αυτό ήταν εμφανές.

-    Με ξάφνιασε ευχάριστα το χθεσινό σου μήνυμα, της είπα.

-    Δεν άντεχα άλλο. Ήθελα τόσο πολύ να σε δω, αποκρίθηκε.

-    Κι εγώ ήθελα να σε δω γλυκιά μου.

Έσκυψα και τη φίλησα γλυκά. Επιτέλους θα δοκίμαζα τα χείλη της. Ήταν σαρκώδη και γλυκά. Ξαφνιάστηκε λιγάκι αλλά ανταποκρίθηκε. Οι γλώσσες μας μπερδεύτηκαν. Το φιλί έγινε ατελείωτο, παθιάρικο, της έπιασα το κεφάλι γλυκά και συνέχιζα να απολαμβάνω το φιλί της. Έτρεμε, φοβόταν, το χέρι μου της χάιδεψε την πλάτη, τα κορμιά μας κόλλησαν. Με πήρε από το χέρι και με πήγε στο σαλόνι. Με έβαλε να καθίσω αναπαυτικά στον καναπέ και ήρθε στα πόδια μου, με καβάλησε. Είχα σε απόσταση αναπνοής το στήθος της. Τράβηξα το φόρεμα προς τα κάτω και απελευθέρωσα τα γυμνά της στήθη. Οι τεράστιες ρώγες της μπροστά μου. Άρχισα να τη φιλάω γλυκά και να τις γλείφω τις ρώγες, ενώ προσπαθούσα να χορέψω στις παλάμες μου τα στήθη της. Έγειρε προς τα πίσω και απολάμβανε αυτό που της πρόσφερα. ενώ εγώ ένιωθα τον ανδρισμό μου να σκληραίνει.

Την σήκωσα όρθια και τότε της έβγαλα με μια κίνηση το φορεματάκι. Φορούσε ένα άσπρο μικροσκοπικό εσώρουχο που έβγαλα με μια κίνηση, σκίζοντας το. Την ώρα που το έκανα την κοίταγα στα ματιά, έβλεπα την καύλα της, τη δίψα της, την είχα φανταστεί πολλές φορές αλλά τώρα ήταν εκεί μπροστά μου.

Έπεσα με τα μούτρα στο ξυρισμένο της μουνάκι και άρχισα να το φιλάω και να το γλείφω. Την έβαλα να βάλει το ένα πόδι πάνω στον καναπέ και έτσι όρθια όπως ήταν, με κρατούσε από τα μαλλιά και με πίεζε καθώς εγώ έγλειφα την μουνάρα της. Ήταν μούσκεμα και είχα έναν και μοναδικό σκοπό. Να την κάνω να χύσει εκεί, στα όρθια. Μου είχε πει ότι της άρεσε να της βάζουν και δάχτυλο όταν τη γλείφουν. Το θυμόμουν φυσικά και αφού την παίδεψα λιγάκι με τη γλώσσα μου, έβαλα απότομα μέσα της δύο δάχτυλα μαζί. Οι αναστεναγμοί έδωσαν την θέση τους σε πνιχτά βογκητά. Ακούγοντας τα αυτά ερεθιζόμουν περισσότερο και της είπα με επιβλητική φωνή.

-    Θα σταματήσω μονάχα όταν με χύσεις με δύναμη!

Σα να τη χτύπησε ρεύμα, άρχισε να συσπάται και να λέει συνέχεια την φράση «Σε χύνω καύλα μου». Σαν καλό παιδί που είμαι έγλειψα τα μυρωδάτα χύσια της και την κοίταξα με διαβολικό χαμόγελο. Μου ανταπέδωσε το πονηρό χαμόγελο. Έδειχνε χαρούμενη. Θα τολμούσα να πω ευτυχισμένη. Με μια απότομη κίνηση και φυσικά μένοντας γυμνή, γονάτισε και μου έβγαλε το παντελόνι.

-    Τώρα θα δεις τι θα πάθεις. Ήθελα τόσο καιρό να στο κάνω αυτό…

είπε και το παντελόνι μου εκτοξεύτηκε στον απέναντι καναπέ. Με ακόμα μια ευλαβική κίνηση έβγαλε το μαύρο μου εσώρουχο και αργά και βασανιστικά επιδόθηκε σε ένα απίστευτο στοματικό έρωτα. Η γυναίκα λες και ζούσε για να προσφέρει αυτού του είδους την χαρά. Έγλειψε πρώτα την βάλανό μου και μετά την δάγκωσε ελαφρά ενώ μίλαγε κανονικά στο πέος μου που ήταν μπροστά της, λες και μίλαγε σε άνθρωπο, σε λουλούδι, του έλεγε γλυκόλογα, το έφτυνε, ενώ μερικές φορές με το χέρι της το έπαιζε, πότε σιγά και πότε γρήγορα. Με βασάνισε αρκετά πριν το πάρει ολόκληρο μέσα στο στόμα της ενώ με κοίταγε προκλητικά και αυθάδικα στα μάτια.

Γάμαγε με το στόμα της τον πούτσο μου και με το βλέμμα της το βλέμμα μου. Δεν άντεχα να τη βλέπω. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι της έλεγα κάποια λόγια ερωτικά για να την ερεθίσω περισσότερο. Κακό του κεφαλιού μου. Συνέχισε να το βάζει μέχρι μέσα ολόκληρο τον πούτσο μου, σε σημείο να της κόβεται η ανάσα και να μου γεμίζει σάλια τον ανδρισμό. Δεν άργησα να χύσω μέσα της μια τεράστια ποσότητα σπέρματος. Σηκώθηκε τότε γεμάτη χαρά, με φίλησε απαλά στα χείλη και μου ζήτησε να την ακολουθήσω.

Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής για εκείνη και μόνο αν θελήσει εκείνη θα το συνεχίσω!Copyright protected OW ref: 97871