Μια βόλτα στο πάρκο

Δημοσιεύθηκε από Navaho
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.04 (26 Votes)
Γεια σας και πάλι.  Η σημερινή μας ιστορία έγινε πριν λίγο καιρό.  Λόγω ότι δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και οικονομικών προβλημάτων όπως όλοι μας, σταμάτησα το γυμναστήριο. Έτσι πάω συχνά σε ένα κοντινό παρκάκι που έχει λίγο γρασίδι και μερικά όργανα που έχει βάλει ο δήμος και ασκούμαι λίγο. Τον τελευταίο καιρό είχα κόψει και με το Γιώργο τις ερωτικές μας συνευρέσεις, γιατί πρώτον με είχε ξεσκίσει με τη χοντρή του πούτσα και δεύτερον θα μας πάρει κανείς χαμπάρι στο τέλος. Έτσι του ζήτησα να με αφήσει λίγο να ξεκουραστώ κάτι που σεβάστηκε. Η έλλειψη του έξτρα σεξ με το Γιώργο με οδήγησε να πηγαίνω πιο συχνά στο πάρκο να ξεδίνω. Προτιμούσα να πηγαίνω λίγο πριν το σούρουπο ώστε να έχει πέσει η ζέστη της ημέρας.

Μια από αυτές τις μέρες λοιπόν έβαλα το κολάν μου το αθλητικό μου σουτιέν και ένα κολλητό αθλητικό μπλουζάκι,  φόρεσα και τα αθλητικά μου και πήγα στο πάρκο. Ξεκίνησα έκανα λίγο τρέξιμο και μετά πήγα και έκανα διάφορες ασκήσεις που ξέρω. Σε ένα διάλλειμα που έκανα για να πιώ νερό πέρασε από δίπλα μου ο Κώστας. Ο Κώστας για να σας βάλω στο κλίμα είναι ένας πρώην μου. Είχαμε μια πολύ καλή σχέση με τον Κώστα αλλά ήταν άρρωστος με το σεξ. Αυτό είχε τα καλά του μιας και ήταν φοβερός εραστής και με γαμούσε συνέχεια και παντού, όπου έβρισκε ευκαιρία, αλλά είχε και τα κακά του καθώς με είχε κάνει τάρανδο και γαμούσε όποια έβρισκε δεξιά αριστερά. Πιάσαμε την κουβέντα με τον Κώστα και κάτσαμε σε ένα διπλανό παγκάκι να πούμε τα νέα μας. Πιάσαμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων αλλά και τα προσωπικά μας. Παντρεμένος και αυτός τώρα, αλλά συνέχιζε να γαμάει δεξιά αριστερά φυσικά. Μου εκμυστηρεύτηκε ακόμα ότι έχει νοικιάσει και μια μικρή γκαρσονιέρα για αυτή τη δουλειά.

Η κουβέντα προχωρούσε και έφτασε φυσικά και σε εμάς και στο παρελθόν μας. Έπιασα τον Κώστα να με κοιτάει με αυτό το λάγνο του βλέμμα πολλές φορές, ενώ με την άκρη του ματιού μου είδα και το φούσκωμα στο παντελόνι του. Τον έπιασα αρκετές φορές να κοιτάει το στήθος μου που όπως ήταν ιδρωμένο μικρές σταγόνες έτρεχαν ανάμεσα στα στήθια μου. Ο Κώστας έφερνε την κουβέντα εκεί που ήθελε. Στο σεξ φυσικά. Μου θύμισε ότι είχαμε κάνει σεξ ένα βράδυ και σε αυτό το πάρκο. Υπήρχε μια μικρή αλάνα λίγο πιο πέρα από κει που καθόμασταν που τα δέντρα ήταν πυκνά και το φως λιγοστό και ένα βράδυ το είχαμε κάνει σε ένα παγκάκι.

-    Θυμάσαι Ελένη που είχαμε πηδηχτεί εκεί πίσω στο παγκάκι ένα βράδυ;

-    Έλα ρε Κώστα άρχισες πάλι;

-    Τι άρχισα ρε Ελένη που με έχεις τρελάνει; Σε βλέπω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Τι λες να κάνουμε ένα ματσάκι να θυμηθούμε λίγο τα παλιά;

-    Ρε συ Κώστα ηρέμησε λίγο.

-    Δε μπορώ να ηρεμήσω αφού με ξέρεις

Ο Κώστας συνέχισε να μου λέει τα ίδια αλλά όσο και αν το έπαιζα δύσκολη, η αλήθεια είναι ότι ήθελα άλλο ένα γαμήσι με τον Κώστα. Με ερέθιζε που ήξερα ότι ήθελε απλά να με γαμήσει έτσι ωμά, χωρίς συναισθήματα, να κάνει απλά το κέφι του. Σε μια στιγμή ο Κώστας έπιασε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στον πούτσο του που ήταν ήδη ερεθισμένος.

-    Κοίτα πως είμαι για πάρτη σου. Κοίτα πως με έχεις κάνει.

Η πούτσα του Κώστα ήταν αρκετά μεγάλη και χοντρή και έτοιμη ήδη.

-    Πάμε εκεί πίσω στο παγκάκι μας πάλι;

Αντί να απαντήσω έσφιξα την πούτσα του στο χέρι μου. Προχώρησα και του χούφτωσα τα αρχίδια. Με πήρε από το χέρι και με πήγε εκεί στο παγκάκι μας. Το σούρουπο είχε πέσει ήδη. Τα πυκνά κλαδιά έπεφταν μπροστά στις λάμπες και έτσι δεν είχε πολύ φως και η λάμπα πάνω από το παγκάκι μας ήταν καμένη. Εκεί λοιπόν στο παγκάκι ήταν σχεδόν σκοτεινά, έτσι εμείς μπορούσαμε να δούμε έγκαιρα αν κάποιος ερχόταν πριν αυτός μας πάρει χαμπάρι ποιοί είμαστε και τι κάνουμε.  Ο Κώστας με έβαλε να κάτσω στο παγκάκι και αυτός στάθηκε μπροστά μου όρθιος. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του κοίταξε δεξιά αριστερά και έβγαλε τον πούτσο του έξω. Πάτησε το δεξί του πόδι στο παγκάκι ώστε να κρύβει τη θέα και μου πρότεινε την όρθια του πούτσα στο πρόσωπο μου.  Εγώ σαν υπνωτισμένη άνοιξα το στόμα και την πήρα. Σάλιωσα καλά το κεφαλάκι με τη γλώσσα μου και άρχισα να παίρνω μόνο το κεφάλι μέσα. Ο Κώστας βογκούσε από καύλα και έσπρωχνε με τη λεκάνη του τον πούτσο του πιο μέσα.

-    Έτσι μπράβο Ελένη. Πάντα έκανες τέλεια πίπα. Ρούφα μου τον πούτσο καύλα μου, ρούφα τον όπως παλιά. Μου είχε λείψει το στοματάκι σου.

Τραβήχτηκα και πήρα τα αρχίδια του στο στόμα μου, ενώ του έπαιζα την πούτσα. Τα ρουφούσα και τον κοιτούσα. Η καύλα του είχε φτάσει στο τέρμα. Πήρε τα αρχίδια του από το στόμα μου και έχωσε την πούτσα του πάλι. Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Τραβιόταν, μου έριχνε μερικά πουτσοσκάμπιλα στα μούτρα και μου γαμούσε το στόμα και πάλι. Το πρόσωπο μου είχε γεμίσει σάλια και υγρά από την πούτσα του. Σε μια στιγμή καρφώθηκε όλος μέσα και ένιωσα το καυτό του σπέρμα να μου πλημμυρίζει το στόμα. Μετά από δυο τρεις ριπές μέσα στο στόμα μου τραβήχτηκε και έχυσε στο στήθος μου τα υπόλοιπα. Κατάπια το σπέρμα του και μου έδωσε τον πούτσο του να τον καθαρίσω.

-    Θυμάσαι τι λέγαμε τότε; Πρέπει να τον παραδώσεις όπως τον παρέλαβες…

είπε και σκάσαμε στα γέλια. Πάνω στην ώρα, ακούσαμε και ομιλίες και μαζευτήκαμε γρήγορα μη μας δουν.  Ο Κώστας με πήρε από το χέρι και μου είπε να πάμε στη γκαρσονιέρα του εκεί δίπλα για τη συνέχεια. ήθελα να ξαναγαμηθώ μαζί του και έτσι δεν αρνήθηκα. Φτάσαμε γρήγορα μιας και ήταν δυο στενά πιο πέρα. Μπήκαμε μέσα και ανταλλάξαμε παθιασμένα φιλιά ενώ ξεντύναμε ο ένας τον άλλο. Μόλις μείναμε γυμνοί με έριξε στο κρεβάτι και άρχισε ένα τρελό γλειφομούνι. Ο πούστης γλείφει τέλεια. Με έγλειφε, με ρουφούσε και με γαμούσε με δάχτυλα μέχρι που έχυσα στη γλώσσα του κι εγώ. ήρθε στο πλάι μου και μου έδωσε την πούτσα του στο στόμα πάλι. Εγώ περνούσα σαν πινέλο τη γλώσσα μου από το κεφαλάκι μέχρι  τα αρχίδια και πίσω. Ο Κώστας όσο το έκανα ψαχούλευε στο συρτάρι και έβγαλε ένα προφυλακτικό.  Με έπιασε από τα μαλλιά μου γάμησε λίγο το στόμα πάλι, άνοιξε το προφυλακτικό και το φόρεσε.

-    Έλα καύλα μου, άνοιξε τα πόδια σου να σε γαμήσω. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να σου σκίσω το μουνάκι σου πάλι.

-    Ναι γαμιά μου έλα γάμα με την πουτάνα. Κάνε το μουνάκι μου δικό σου και πάλι.

Ο Κώστας  χώθηκε στο μουνί μου σε κλασσική ιεραποστολική στάση. Με γαμούσε με πάθος και η πούτσα του τερμάτιζε στη μήτρα μου προκαλώντας μου ρίγη ηδονής. Σειρά μου τώρα να τον καβαλήσω και να γεμίσω το μουνάκι μου με την πούτσα του. Χοροπηδούσα στο καυλί του μέχρι που δεν άντεξα και έχυσα ξανά.

-    Χύνω καυλιάρη χύνω την πούτσα σου.

-    Χύσε καύλα μου!

Ο Κώστας με άφησε να ηρεμήσω και με γύρισε στα τέσσερα για το τελείωμα. Άρχισε να με σφυροκοπάει ενώ οι μπάτσες στον κώλο μου έπεφταν βροχή.

-    Τη κωλάρα έχεις καύλα μου; Θα στην κοκκινίσω. Δεν αντέχω άλλο, θα χύσω Ελένη, που τα θες;

-    Όπου σε καυλώνει.

-    Πέσε στα γόνατα καύλα μου.

Γονάτισα και ο Κώστας έχυσε στο πρόσωπο μου. Τα χύσια του πετάχτηκαν παντού. Πρόσωπο, μαλλιά, ρούχα έγινα χάλια. Πέσαμε στο κρεβάτι εξουθενωμένοι να ηρεμήσουμε λίγο. Σιγά-σιγά μαζεύτηκα λίγο, πήγα στο μπάνιο, πλύθηκα και ετοιμάστηκα να φύγω. Ο Κώστας μου έδωσε το τηλέφωνο του και μου ζήτησε να τον πάρω να ξαναβρεθούμε. Δε νομίζω ότι θα τον πάρω, μιας και ο Γιώργος έχει αρχίσει και γίνεται ανυπόμονος και πρέπει να τον ξαλαφρώσω και αυτόν. Πήγα σπίτι και ο Νίκος με περίμενε.

-    Τι έγινε μωρό πως πήγε η γυμναστική στο πάρκο; Άργησες σήμερα.

-    Νομίζω ότι πρέπει να πάμε στην κρεβατοκάμαρα για να σου εξηγήσω πως πήγε…

είπα και περπάτησα προς τα κει πετώντας τα ρούχα μου ένα-ένα.Copyright protected OW ref: 97728