Η φαντασίωση έγινε πραγματικότητα

Δημοσιεύθηκε από Spiros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.90 (5 Votes)
Με τη Λυδία είμαστε 4 χρόνια μαζί σε σχέση. Εγώ είμαι 30 ετών και αυτή 23. Από την αρχή είχαμε πολύ έντονη ερωτική ζωή στη σχέση μας και σύντομα αρχίσαμε να βάζαμε τρίτο πρόσωπο στις φαντασιώσεις μας. Αυτό ξεκίνησε τυχαία όταν ήμασταν σε ένα εστιατόριο, τη φλέρταρε ένας και στη τουαλέτα της έδωσε το τηλέφωνο του.

Πριν γνωρίσει εμένα σαν καλό πουτανάκι είχες τις εμπειρίες της αν και 19 ετών. Εν αντίθεσή με εμένα που είχα μια μακροχρόνια σχέση. Η Λυδία είναι 1,63 με πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ καυλωτικό σώμα. Δεν ντύνεται πρόστυχα σαν ξέκωλο αλλά σέξι και αυτό μου αρέσει πολύ. Δεν περνάει απαρατήρητη και με καυλώνει όταν την κοιτάνε οι άλλες άντρες. Προσπαθούσα αρκετό καιρό να κάνουμε πράξη τις φαντασιώσεις μας και γι' αυτό ξεκίνησα να ψάχνω στο internet αλλά δεν βρίσκαμε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση και μια φορά που βγήκαμε με κάποιον για ένα καφέ τελικά από κοντά δε μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Πάντα λέγαμε να βγούμε και βλέπουμε. Δε θέλαμε να ρισκάρουμε να κάνουμε κάτι που θα μετανιώναμε και θα χαλούσε την σχέση μας.

Πριν 2 μήνες περίπου είχε αποφασίσει να κάνει ένα tattoo και ξεκίνησα να της λέω αν της αρέσει αυτός που θα της το κάνει και αφού μου απάντησε θετικά της είπα να έχει επικοινωνία μαζί του πριν πάει στο κατάστημα. Μιλούσαν, αλλά τα τυπικά, τίποτα πονηρό. Αφού έκλεισε το ραντεβού και κανονίσαμε να τον φλερτάρει, τη μέρα που το έκανε, όλα κύλισαν σα να μη υπάρχει ενδιαφέρον. Την ίδια μέρα βρεθήκαμε και βγήκαμε. Ήταν απογοητευμένη για πιο λόγο δεν τη φλέρταρε. Λίγο πριν φύγουμε από το μαγαζί που ήμασταν της έρχεται μήνυμα από αυτόν και κανονίζουν να βρεθούν δυο μέρες μετά για ένα ποτό. Η διάθεση της Λυδίας άλλαξε κατακόρυφα τα μάτια και το χαμόγελο άστραφταν. Με παραξένεψε πολύ αυτό αλλά η καύλα ότι η φαντασίωση θα γινόταν πραγματικότητα θα γινόταν επιτέλους ήταν μεγάλη.

Φόρεσε ένα κορμάκι με έξω την πλάτη χωρίς σουτιέν και μια παντελόνα. Συμφωνήσαμε να μου στέλνει μηνύματα για να ξέρω τι συμβαίνει. Λίγο πριν βγει είχα αρχίσει να το μετανιώνω αλλά δε βρήκα τη δύναμη να το σταματήσω. Μου είχε στείλει μήνυμα πως όλα είναι καλά και δεν έχει γίνει κάτι. Πέρασε καμιά ώρα ακόμα και έρχεται ένα μήνυμα ότι πάνε σπίτι του. Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα που πήρα μέχρι τις 5, οπού μου έστειλε ότι πάει σπίτι. Τη πήρα τηλέφωνο επιτόπου και ζήτησα να πάω εγώ να την πάρω γιατί δεν άντεχα την αγωνία. Στο δρόμο μου έλεγε στο τηλέφωνο τι είχε συμβεί μέχρι να πάνε σπίτι του. Έφτασα στο σημείο που ήταν και μπήκε στο αμάξι για να τη πάω σπίτι. Το make up είχε φύγει και τα μαλλιά της ήταν ανακατωμένα. Στη διαδρομή μου περιέγραφε τι είχε γίνει.

Πήγαν σπίτι του και μιλούσαν για αρκετή ώρα ώσπου κάποια στιγμή έκανε κίνηση και τη φίλησε, φυσικά χωρίς καμία αντίσταση από τη Λυδία και άρχισαν να φιλιούνται με πάθος καθώς ανέβηκε από πάνω του. Της έγλειφε το στήθος και της χούφτωνε το κωλαράκι. Την ξάπλωσε στον καναπέ και ξεντύθηκαν, την πλησίασε και της τον έβαλε στο στόμα. Το μωρό μου άρχισε να τον τσιμπουκώνει ενώ συχνά την έπνιγε, ήθελε να της σκίσει το μουνάκι αλλά δε μπόρεσε λόγο της περιόδου. Έτσι συνέχισε να την πιπώνει σε διάφορες στάσεις και να τον γλείφει με μανία μέχρι και τα αρχίδια. Στο τέλος σηκώθηκε όρθιος και αυτή στα γόνατα μπροστά του ξεκίνησε να τη χύνει στο στόμα και να τα καταπίνει. Ντύθηκε, φιλήθηκαν στο στόμα και έφυγε.

Καθώς μου τα περιέγραφε, από τη μια ζήλευα και δεν ήξερα τι να κάνω και από την άλλη καύλωνα. Τη ρώτησα αν της άρεσε και αν θα καθόταν να τη γαμήσει αν δεν είχε περίοδο και μου απάντησε ναι και στα δύο. Της έδωσα ένα γλωσσόφιλο και το στόμα της μύριζε σπέρμα. Με καύλωσε αυτό, που το πουτανάκι μου μύριζε το σπέρμα ενός άλλου άνδρα. Τις επόμενες μέρες έχυνα ασταμάτητα όταν το σκεφτόμουν και ακόμα φαντασιώνομαι ότι πηδιέται.

Τις επόμενες μέρες δεν ήμασταν καλά, δεν ξέραμε πως να το διαχειριστούμε. Με τον καιρό όμως τα ξεπεράσαμε και σκεφτόμαστε πώς δύσκολα θα κάνουμε τέτοια περιπετειούλα ξανά, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.Copyright protected OW ref: 97521