Το κοντοπούτανο που γνώρισα στο club (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Bigjohn1994
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.30 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το κοντοπούτανο που γνώρισα στο club (2ο μέρος)

Το Σάββατο το μεσημέρι, με ξύπνησε η Μαιρούλα με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να ξυπνήσει κανείς, παίρνοντάς μου μια υπέροχη υγρή πίπα. Με τσιμπούκωνε τόσο καλά που σκεφτόμουν να την αφήσω μέχρι να με τελειώσει, αλλά όπως λέει και το ρητό good guys finnish last, οπότε, αφού την άφησα λίγο μέχρι να ξυπνήσω καλά-καλά, της είπα να ανέβει πάνω μου και αρχίσαμε το 69 μέχρι που τελείωσε και ζητούσε πούτσα. Σηκώθηκε, μου φόρεσε την καπότα και κάθισε με την πλάτη γυρισμένη και την ψωλή μου στη μουνάρα της. Της γαμούσα άγρια την μουνάρα της για κάνα πεντάλεπτο και συγχρόνως της έτριβα την κλειτορίδα.

Μετά της είπα να γυρίσει προς τα έμενα, κάτι που σαν καλό καργιολάκι έκανε και άρχισε να χορεύει πάνω μου γρήγορα και να βογκάει από ηδονή. Σε ένα σημείο, βλέποντας ότι τελειώνει, την παίρνω και την ξαπλώνω πάνω μου, όπου αρχίζω να της καρφώνω την μουνάρα και αυτή τσίριζε δίπλα στο αυτί μου απ' τις καύλες. Αφού τελείωσε το καργιολάκι, την έβαλα στα τέσσερα και της έσκιζα την μουνάρα, ενώ με το ένα χέρι της τραβούσα τα μαλλιά και με το άλλο της έριχνα μπατσοκώλια, ενώ που και που, έβγαζα και την πούτσα μου και της την βαρούσα στην κωλάρα της.

-    Έτσι σου αρέσει καριόλα; Στα τέσσερα να σε σκίζω;

-    Ναι μωρό μου ναι σκίσε με την πουτάνα. Θέλω να μου το ανοίξεις!

-    Θα χωράνε δυο πούτσες μέσα άνετα αφού τελειώσω μαζί σου καριόλα. Και μετά σειρά έχει η κωλοτρυπίδα σου!

-    Όχι τον κώλο μου μωρό μου, είπαμε μια φορά μόνο.

-    Έλα που δε σου άρεσε…

της είπα ενώ έβαλα το πρώτο δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της

-    Μου άρεσε γαμιά μου, αλλά σου έχω εξηγήσει. Θα το καταλάβει ο γκόμενος μου και τι θα γίνει μετά;

-    Έλα… για λίγο μόνο ρε Μαιρούλα, δε θα σου τον γαμήσω άγρια, το υπόσχομαι…

της είπα ενώ έβαζα και δεύτερο δάχτυλο

-    Καλά τότε μωρό μου, αλλά σε λίγο, να τελειώσει ξανά το μουνάκι μου!

-    Φυσικά μωρό μου…

της είπα και τη γαμούσα με περισσότερη δύναμη και πιο γρήγορα μέχρι που κατάλαβα ότι τελείωσε. Με το που τελείωσε, τη σηκώνω, τη βάζω να σκύψει μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη και αρχίζω να μπαίνω σιγά και αργά. Τη γαμούσα έτσι για λίγο, απαλά και ξαφνικά αρχίζω να της γαμάω τον κώλο γρήγορα και άγρια.

-    Γιάννη όχι τόσο γρήγορα, απαλά είχαμε πει. Αχ…

-    Δε σου αρέσει καργιόλα;

-    Μου αρέσει, αλλά...

-    Αμα σου αρέσει, έτσι θα συνεχίσω τότε, μέχρι να τελειώσω καριόλα!

Την έπιασα από τα χέρια και της τα τραβούσα πίσω, ενώ έσκιζα την κωλάρα της και αυτή φώναζε από καύλα και πόνο, αλλά δε μου ξαναείπε τίποτα. Μετά από λίγη ώρα, βγαίνω και την πετάω στο κρεβάτι. Έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και συνέχισα να της σκίζω την κωλοτρυπίδα, ενώ με το ένα χέρι της χούφτωνα τα βυζιά και με το άλλο της έδινα μπατσάκια. Την έσκιζα έτσι μέχρι που κατάλαβα ότι θα τελείωνα.

-    Που τα θες καριόλα;

-    Πάνω από την κλειτορίδα μου γαμιά μου!

Βγαίνω, βγάζω την καπότα και την παίζω δυο τρεις φορές μέχρι που έχυσα. Τη γέμισα με χύσια τη Μαιρούλα μέχρι και τις βυζάρες και μετά πήγα και την έβαλα να μου την καθαρίσει και να ρουφήξει κάθε σταγόνα.

-    Σου άρεσε Μαιρούλα;

-    Σου είχα πει να μη με σκίσεις ρε Γιάννη!

-    Ναι, αλλά δεν είδα να αντιστέκεσαι και πολύ. Και σιγά μην το καταλάβει ο γκόμενος σου. Εδώ δεν καταλαβαίνει τα κέρατά του ο μαλάκας.

-    Το γκόμενο μου μην τον ξαναβρίσεις!

-    Καλά ρε Μαιρούλα, σιγά, σου τον θίξαμε κιόλας, που τον έχεις κάνει τάρανδο. Έλα σκουπίσου τώρα και πάμε για κάνα καφέ.

-    Δεν έχω όρεξη. Πάω να πλυθώ. Εσύ αν θέλεις κάτσε, αλλά να ξέρεις έχω κανονίσει με τις φίλες μου για φαγητό.

-    Καλά άστο, πάω σπίτι, δεν πειράζει. Όποτε θέλεις, πάρε τηλέφωνο.

Και με αυτόν τον καβγά, την έκανα για το σπίτι. Περιττό να σας πω ότι ξενέρωσα με το υφάκι της, αλλά και αυτή πρέπει να πειράχτηκε κάπως. Πάντως με ξαναπήρε τηλέφωνο και τα βρήκαμε μετά από λίγες μέρες, αν και δεν έχουμε γαμηθεί ακόμα. Εγώ βέβαια, δεν το στερήθηκα το σεξ, αφού βρήκα άλλο καργιολάκι, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που θα σας διηγηθώ άλλη φορά.Copyright protected OW ref: 97079