Από το λεωφορείο στο κρεβάτι

Δημοσιεύθηκε από toniablond
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (6 Votes)
Θα μπω κατευθείαν στο ψητό, ωμό και καλό!

Μετά από αρκετές συναντήσεις στο λεωφορείο με έναν άγνωστο, με μια φορά να έχουμε μιλήσει, χθες με ξέσκισε.

Αφού μου είχε δώσει το τηλέφωνο του και μετά από σκέψεις, είπα να τον πάρω τηλέφωνο. Απλά του είπα…

-    πότε μπορούμε να βρεθούμε σπίτι σου;

Ακούστηκε το χαμόγελο του και μου απάντησε…

-    θες να σε ξεσκίσω μουνάρα μου ε;…

και χαμογέλασα πονηρά. Μόλις επέστρεψα από δουλειά, έκανα ένα μπάνιο και μετά από ένα τρίωρο μπήκα στο αμάξι μου με κατεύθυνση το σπίτι του. Ανεβαίνω, μου ανοίγει την πόρτα, μόλις είχε βγει από το μπάνιο και φορούσε πετσέτα. Ζαλίστηκα διακρίνοντας την πούτσα του κάτω από την πετσέτα... χοντρή, φαρδιά και μεγάλη αλβανική πούτσα! Με άρπαξε και με φίλησε με καυτό τρόπο. Ένιωσα το μουνί μου να καυλώνει. Με έβαλε στον τοίχο και με γύρισε πλάτη. Κατέβασε το φόρεμα μου, εγώ έσπασα τη μέση μου και έσκυψε κατευθείαν να μου γλείψει το ξυρισμένο  και στενό μουνάκι μου. Απερίγραπτη καύλα.

Με έγλειφε αργά με τη καυτή του γλώσσα κι εγώ με το ζόρι κρατιόμουν να μη χύσω. Βογκούσα σιωπηλά και του έλεγα να συνεχίσει. Σηκώθηκε, φόρεσε προφυλακτικό και άρχισε να τρίβει την 20ποντη πούτσα του στο μουνάκι μου, αλλά δε μου το έβαλε κατευθείαν και συνέχισε το παιχνίδι. Μου ψιθύριζε…

-    πολύ καύλα είσαι... μουνάρα για ξέσκισμα…

και μου έδινε χαστούκια στο κωλαράκι. Με είχε ξετινάξει! Πήγε στον καναπέ, γονάτισα μπροστά του και τότε είδα την πούτσα του με το κατακόκκινο χοντρό πουτσοκέφαλο, ξυρισμένο και πεντακάθαρο. Το έγλειψα πρώτα από κάτω προς τα πάνω αργά-αργά, άκουγα το βογκητό του και τότε την έβαλα στο στόμα μου αργά και βαθιά. Την έγλειφα με μεγάλη καύλα, του ρουφούσα το πουτσοκέφαλο σα γλειφιτζούρι και την έβαζα βαθιά στο λαρύγγι μου, την έφτυνα και την ξαναέγλειφα πάντα αργά. Τα αρχίδια του είχαν γίνει τούμπανο, τα έγλειφα κι αυτά σαν καλό πουτανάκι με δίψα για γαμήσι. Με έπιασε ελαφρά από τα μαλλιά και μου λέει…

-    ανέβα στην πούτσα μου τώρα πουτανάκι.

Έτσι, με το μουνί μου καρακαυλωμένο, ανεβαίνω στην  πούτσα του. Όλη μπήκε σιγά-σιγά. Με πήδαγε και με φίλαγε με τόσο πάθος και καύλα που έχυσα γρήγορα, δεν άντεχα άλλο. Έχυνα και με γάμαγε πιο δυνατά, μου έριχνε χαστούκια στο καμπυλωτό μου κωλαράκι και εγώ βογκούσα. Έχυνα στην πούτσα του, με έβριζε στο αυτί κι εγώ καύλωνα κι άλλο. Σηκώθηκα  και με γύρισε στα τέσσερα. Το μουνάκι μου να είναι γεμάτο υγρά και ανοιχτό. Έβαλε τη γλώσσα του και πριν μου βάλει την πούτσα του αρχίζει και με γλείφει και να το φτύνει. Είχα μεθύσει από τη καύλα. Τον παρακαλούσα να μου τη χώσει. Έτσι, με ξέσκισε στα τέσσερα για κάνα 10λεπτο. Είχα σπάσει τη μέση μου και όλο μου έλεγε… "γουστάρεις την πούτσα ε;"

Σηκώθηκα και ήρθε πάνω μου, άνοιξα καλά τα πόδια μου, με έγλειψε πάλι και μου τον έχωσε βαθιά. Αργά αρχικά και ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε στο μουνάκι μου και έπειτα πιο γρήγορα και πάλι αργά. Την έβγαζε και με έγλειφε και πάλι την έβαζε. Με κάρφωνε σαν πουτανάκι κι εγώ το γούσταρα και ήθελα κι άλλο. Με φίλαγε με πάθος και μου μίλαγε στο αυτί και αυτό με καύλωνε τρελά.  Μετά, ενώ με ξέσκιζε, λέγοντας τι ωραίο μουνάκι έχω, άρχισε να χύνει βαθιά μέσα μου. Πολύ καύλα. Είναι αυτό που λέμε ότι οι Αλβανοί  (όσους έχω γνωρίσει εγώ τουλάχιστον ) σου γαμάνε και το μυαλό πέρα από το μουνάκι σου.

Βγήκε,  έβγαλε το προφυλακτικό και έκατσε δίπλα μου χαμογελώντας, λέγοντας μου ότι είμαι αστέρι και πολύ καύλα. Μου προσέφερε χυμό και μιλήσαμε.

Τώρα θα τον αφήσω λίγο να με θέλει κι άλλο... και την επόμενη εγώ θα έχω το πάνω χέρι.Copyright protected OW ref: 96747