Πτυχίο στην πίπα

Δημοσιεύθηκε από mikrokamomeni
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.88 (12 Votes)
Η ιστορία που θα σας πω σήμερα ξεκινάει πολλά χρόνια πριν τότε που ήμουνα 17 χρονών. Ήμουνα τρελά ερωτευμένη με το φίλο του αδερφού μου το Μάρκο. Αυτός ήταν τότε γύρω στα 20. Τον έβλεπα κι έλιωνα κυριολεκτικά. Προσπαθούσα να του κεντρίσω το ενδιαφέρον, αλλά αυτοί τότε κυνηγούσαν τις συνομήλικες τους κι εγώ ήμουν ένα άγουρο κοριτσάκι ακόμα. Ο Μάρκος είχε καταλάβει ότι τον γούσταρα, αλλά δεν ήθελε να κάνει τίποτα λόγω του αδερφού μου, αλλά και γιατί ήμουν μικρή για τα γούστα τους τότε. Η ευκαιρία παρουσιάστηκε όταν ένα βράδυ ο Μάρκος κοιμήθηκε σπίτι μας. Οι γονείς μας σηκώθηκαν πρωί και πήγαν με το αγροτικό στον κήπο να ποτίσουν και μείναμε μόνοι. Ήταν ακόμα πρωί και είχαμε σηκωθεί μόνο εγώ και ο αδερφός μου, όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο πατέρας μου.

Φώναξε τον αδερφό μου να πάει με το μηχανάκι εκεί που ήταν, να του πάει και κάτι εργαλεία, μιας και το αγροτικό έπαθε βλάβη. Ήταν η ευκαιρία μου και δεν θα την άφηνα να πάει χαμένη. Με το που έφυγε ο αδερφός μου γλίστρησα στο δωμάτιο του. Ο Μάρκος ακόμα κοιμόταν. Πήγα και ξάπλωσα δίπλα του. Ακούμπησα το χέρι μου στο στήθος του και σιγά-σιγά το κατέβαζα προς την κοιλιά του. Δεν είχα πολύ χρόνο καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί να γύριζε ο αδερφός μου, αλλά δεν ήξερα και πως θα αντιδράσει ο Μάρκος. Οπότε έπρεπε να του προσφέρω κάτι που δε μπορούσε να αρνηθεί. Με αυτές τις σκέψεις κατέβασα το χέρι μου στο καυλί του. Για καλή μου τύχη ήταν μισοκαυλωμένη. Την έπιασα στο χέρι μου και την έσφιξα λίγο. Ο Μάρκος μουρμούρισε κάτι στον ύπνο του. Τώρα ή ποτέ σκέφτηκα και την ελευθέρωσα από το μποξεράκι του. Βλέπω ότι ο Μάρκος ανοίγει τα μάτια του και σκύβω με μιας και την παίρνω στο στόμα μου. ο Μάρκος πετάχτηκε από τον ύπνο του αμέσως.

-    Τι στον π... Ελένη εσύ είσαι; Τι κάνεις εκεί; Ο αδερφός σου; Οι γονείς σου;

Εγώ με την πούτσα του στο στόμα γυρνάω τον κοιτάω και με το δάχτυλο μου του κλείνω το στόμα. Συνεχίζω το τσιμπούκι σαν να μην υπάρχει αύριο. Η πούτσα του έχει γίνει πέτρα πλέον.

-    Ελένη μη, σταμάτα, δεν είναι σωστό, είμαι κολλητός του αδερφού σου.

-    Ε και; Πρέπει να του τα λες όλα;

Και έπεσα με τα μούτρα πάλι στην πίπα. Οι ενδοιασμοί του Μάρκου άρχισαν να φεύγουν σιγά-σιγά, ξάπλωσε πάλι και άρχισε να απολαμβάνει την πίπα. Εγώ έβαζα τα δυνατά μου να τον ικανοποιήσω, αλλά η έλλειψη εμπειρίας μου ήταν εμφανής. Αυτή μου την έλλειψη εμπειρίας προσπαθούσα να την καλύψω με τον ενθουσιασμό μου που επιτέλους είχα τον πούτσο του Μάρκου στο στόμα μου. Ο Μάρκος κατάλαβε ότι δεν έχω πολύ πείρα στο θέμα και άρχισε να μου δίνει οδηγίες τι να κάνω. Εγώ υπάκουη έκανα ότι μου έλεγε. Αυτό φάνηκε να τον καυλώνει αρκετά, μιας και η πούτσα του είχε αρχίσει να σκληραίνει περισσότερο.

-    Έτσι μπράβο πουτανάκι ρούφα το κεφαλάκι. Παίξε τη γλώσσα σου στο πετσάκι. Πιπίλα μου τα αρχίδια. Ένα-ένα. Τώρα και τα δυο μαζί. Θα σε κάνω εγώ εξπέρ στα τσιμπούκια καργιόλα. Κάθε μέρα θα έρχεσαι να μου παίρνεις πίπα μέχρι να μάθεις καλά. Άμα γίνεις αρκετά καλή, μπορεί και να σε γαμήσω. Μέχρι τότε όμως θα ρουφάς μόνο… πουτάνα.

Ήταν μερικά μόνο από όσα μου έλεγε. Το μουνί μου είχε πλημμυρίσει από τα υγρά μου. Ήθελα γαμήσι άμεσα δεν άντεχα άλλο.

-    Μάρκο, δεν αντέχω άλλο… θέλω να με γαμήσεις.

-    Δεν άκουσες τι σου είπα μόλις πουτανάκι; Άμα δε μάθεις να κάνεις καλή πίπα, δεν έχει γαμήσι…

είπε ο Μάρκος, με έπιασε από τον κότσο και άρχισε να μου γαμάει το στόμα πιέζοντας το κεφάλι μου στον πούτσο του. Ο Μάρκος μου έδινε ρυθμό. Ήταν σαν να έπαιζε τον πούτσο του αλλά αντί για το χέρι του είχε το στόμα μου. Δεν άντεξε πολύ ώρα ακόμα και άρχισε να εκτοξεύει το καυτό του σπέρμα στο λαρύγγι μου. Εγώ πνίγηκα λίγο και τραβήχτηκα με αποτέλεσμα η επόμενη ριπή να με βρει στα μούτρα και στο μάτι. Ο Μάρκος με ξαναπίεσε στην πούτσα του πάνω και με ανάγκασε να καταπιώ το υπόλοιπο σπέρμα του και να καθαρίσω την πούτσα του. Εγώ, με το ένα μάτι κλειστό και να τσούζει από το σπέρμα, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Ακούσαμε το μηχανάκι του αδερφού μου στην αυλή και ο Μάρκος μου είπε:

-    Πήγαινε να πλυθείς μη σε δουν έτσι και το απόγευμα σπίτι μου για εντατικά μαθήματα. Θες δουλειά στην πίπα ακόμα πολύ. Και τσιμουδιά σε κανένα σε σκότωσα.

Πήγα, πλύθηκα και άλλαξα και εσώρουχο γιατί είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά μου. Ωστόσο είχαν έρθει και οι γονείς μου. Η μάνα μου είδε το μάτι μου ολοκόκκινο και με ρώτησε τι έπαθα. Εγώ δικαιολογήθηκα ότι μάλλον το έτριβα στον ύπνο μου. Από τότε συναντήθηκα πολλές φορές με το Μάρκο μέχρι να πάρω πτυχίο στην πίπα, αλλά τελικά σεξ κάναμε πολύ αργότερα. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία.Copyright protected OW ref: 96722