Το κοντοπούτανο που γνώρισα στο club (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Bigjohn1994
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το κοντοπούτανο που γνώρισα στο club

Παρασκευή απόγευμα κι εγώ καθόμουν σπίτι, μιας και οι υπόλοιποι της παρέας μου διάβαζαν για ένα μάθημα που δίνανε την Δευτέρα και συνεπώς δεν θα βγαίνανε. Και ενώ είχα εξοικειωθεί με την σκέψη ότι θα την έβγαζα σπίτι σήμερα, μου τηλεφωνά η Μαίρη

-    Έλα Γιάννη, έχεις κανονίσει κάτι για απόψε;

-    Όχι καργιολάκι μου, μάλλον μέσα βλέπω να κάθομαι, εκτός βέβαια αν έχεις καμία καλύτερη ιδέα.

-    Λείπει ο γκόμενος μου πάλι και πέρα από την συνηθισμένη πρόταση, έλεγα μήπως θα ήθελες να πάμε στο beer festival στα Λαδάδικα.

-    Φυσικά μωρό μου. Δε λέω ποτέ όχι στην μπύρα και στη μουνάρα σου αφού.

-    Τέλεια, ραντεβού στις 10 Αριστοτέλους

Έτσι λοιπόν, άλλο που δεν ήθελα, πλύθηκα ντύθηκα και στις 10 η ώρα περίμενα τη Μαίρη στο ρολόι της Αριστοτέλους. Κατά τις και τέταρτο έρχεται φορώντας ένα μαύρο φόρεμα κοντό, σχεδόν μέχρι την κωλάρα της, που μου δημιούργησε κατευθείαν καύλες. Αφού δώσαμε ένα γλωσσόφιλο στην Αριστοτέλους κατευθυνθήκαμε προς τα Λαδάδικα για να γιορτάσουμε κι εμείς το φεστιβάλ όπως του αρμόζει.

Μετά από κάνα δίωρο και αφού πήγαμε σε δύο μαγαζιά, της λέω να πάμε σπίτι να συνεχίσουμε τη γιορτή διαφορετικά. Δέχτηκε με προθυμία και κατευθυνθήκαμε για το σπίτι της. Περιττό να σας πω ότι σε όλη την διαδρομή φασωνόμασταν και της χούφτωνα την κωλάρα. Φτάνουμε λοιπόν στο σπίτι της μέσα στις καύλες και πάμε προς το δωμάτιο. Την ξάπλωσα με τα ρούχα, της έβγαλα το στρινγκάκι, της ανέβασα λίγο το φόρεμα και άρχισα να γλείφω τη μουνάρα της μέχρι που τελείωσε και παρακαλούσε να τη γαμήσω. Έβαλα καπότα και η Μαίρη πήγε να βγάλει το φόρεμα, αλλά τη σταμάτησα:

-    Όχι ακόμα μουνάρα μου. Θέλω να σε γαμήσω λίγο ενώ το φοράς.

Στο δωμάτιό της είχε βάλει και ένα καθρέφτη ολόσωμο και ήθελα να την δω να γαμιέται με το φόρεμα που με καύλωνε όλο το βράδυ. Έτσι, τη σηκώνω, τη βάζω να σκύψει μπροστά στον καθρέφτη και την γαμούσα έτσι στα όρθια μέχρι να τελειώσει. Αφού τελείωσε η καριόλα, της  βγάζω γρήγορα το φόρεμα και την πετάω στο κρεβάτι. Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της καρφώνω τον πούτσο μου στο μουνί της, ενώ αυτή τσίριζε από ηδονή. Όταν κατάλαβα ότι πάλι τελείωσε, της είπα να ανέβει πάνω μου, σε στάση reverse cowgirl. Εκεί της κάρφωνα με δύναμη και γρήγορα την μουνάρα της και μετά με τα χέρια μου την έπιανα και την έβαζα να κάτσει πάνω στον πούτσο μου. Μετά από λίγη ώρα, βγήκε γύρισε και κάθισε πάλι πάνω μου. Έτριβε το μουνί της πάνω στον πούτσο μου, ενώ εγώ έπαιζα με τα βυζιά της. Σε ένα σημείο την έβαλα να ξαπλώσει πάνω μου, και της κάρφωνα το μουνί ενώ αυτή φώναζε από ηδονή δίπλα στο αυτί μου.

Κατάλαβα ότι σε λίγο θα τελείωνα. Σήμερα όμως ήμουν αποφασισμένος να της γαμήσω και την κωλοτρυπίδα. Τη βάζω λοιπόν στα τέσσερα και άρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα της, ενώ της γαμούσα αργά, αλλά δυνατά το μουνί της

-    Καργιολάκι μου, σήμερα θέλω να σε γαμήσω από κώλο…

της λέω, ενώ έβαζα το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της.

-    Μα τα είπαμε μωρό μου, ο κώλος μου είναι μόνο για το γκόμενο μου, αν θέλεις όμως συνέχισε με το δάχτυλο.

-    Έλα ρε καύλα μου, μια φορά μόνο και μετά θα σου τον γαμάει μόνο ο γκόμενος σου αν θέλεις της λέω, ενώ έχωνα και δεύτερο δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της.

-    Οκ αλλά μόνο μια φορά να ξέρεις.

Με το που πήρα το πράσινο φως, βγαίνω από τη μουνάρα της και τον έβαλα στον κώλο. Άρχισα να τη γαμάω αργά, μιας και ήταν στενή και δεν ήθελα να την πονέσω πολύ, αλλά μετά από λίγο, όταν άρχισε να ανοίγει, αύξησα ρυθμούς και την γαμούσα όλο και πιο γρήγορα και δυνατά, ενώ της έδινα μπατσοκώλια στην υπέροχη κωλάρα της. Τη γαμούσα έτσι για λίγη ώρα μέχρι που κατάλαβα ότι θα χύσω. Βγαίνω, βγάζω την καπότα και σηκώνομαι, ενώ αυτή κάθισε στα γόνατα και άρχισε να μου την παίζει, ενώ ρουφούσε τα αρχίδια μου.

-    Θέλω να τα καταπιείς απόψε καύλα μου…

της λέω και κατευθείαν αρχίζει να με τσιμπουκώνει, μέχρι που έχυσα μέσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα το πουτανάκι δεν έχω παράπονο.

-    Είσαι το καλύτερο πουτανάκι Μαιρούλα!

-    Το δικό σου πουτανάκι γαμιά μου. Αν θέλεις, μπορείς να κάτσεις σπίτι. Ο γκόμενος μου γυρίζει μεθαύριο, οπότε έχουμε όλη την αυριανή μέρα μπροστά μας.

Φυσικά δέχτηκα και όπως φαντάζεστε, δεν το μετάνιωσα. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία και να θέλετε και συνέχεια.Copyright protected OW ref: 96720