H 19άρα φοιτήτρια

Δημοσιεύθηκε από Storyman
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.44 (9 Votes)
Το όνομα μου είναι Κώστας. 36 ετών από τον Βόλο. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ, έγινε πριν από δύο χρόνια. Δούλευα τότε σε ένα βιβλιοπωλείο. Το βιβλιοπωλείο ήταν σε καλό πέρασμα, καθώς ήταν δίπλα στο πανεπιστήμιο, οπότε καθημερινά περνούσαν από εκεί διάφορες φοιτήτριες. Είχα παρατηρήσει λοιπόν το τελευταίο διάστημα ότι έμπαιναν δύο κοπέλες αρκετά συχνά και η μία με παρατηρούσε όλη την ώρα. Έτσι την πρόσεξα και εγώ. Γλυκό προσωπάκι, πράσινα μάτια, μακρύ μαύρο μαλλί, 1.64 περίπου ύψος, μέτριο στήθος.

Αυτό γινόταν για αρκετά μεγάλο διάστημα, το λιγότερο κάθε δύο μέρες έμπαιναν μέσα και ή έβγαζαν φωτοτυπίες ή έπαιρναν διάφορα χαρτικά. Όλο και είχαμε ψιλοπιάσει την κουβέντα. Είχα μάθει ότι ήταν 19, δεύτερο έτος αρχιτεκτονική, το όνομα της ήταν Χρύσα και έμενε μόνη της εδώ καθώς ήταν από την Αθήνα. Ένα βραδάκι που είχα βγει για μπύρες με έναν φίλο μου, πέρασαν από εκεί οι δυο τους, μαζί με άλλες δύο φίλες της και η Χρύσα με χαιρέτησε, μου μίλησε και με προσκάλεσε αφού συχνάζουμε στα ίδια μαγαζιά να κανονίσουμε να πάμε κανένα βράδυ μαζί. Έτσι την επόμενη φορά ήρθε στο μαγαζί μόνη της και το κανονίσαμε. Θα βγαίναμε το βράδυ για κανένα ποτάκι.

Το βράδυ βγήκαμε για ποτάκι και μετά πήγαμε μόνο να φάμε κάτι απλό. Δεν ήθελα από την πρώτη έξοδο να της φερθώ επιθετικά, καθώς το πρόσωπο της και το σώμα της μου ξύπναγε ορέξεις για άγριο σεξ και ήθελα πρώτα να δω πως και τι θέλει και αυτή. Έτσι το πήγαμε σιγά-σιγά. Το ένα ποτό ακολούθησε το άλλο και στο τρίτο ή στο τέταρτο ραντεβού πήγα σπίτι της. Αποδείχθηκε ότι παρόλη την ηλικία της, κάθε άλλο παρά πρωτάρα ήταν. Όσο πλήθαιναν τα ραντεβού μας, τόσο το σεξ ψιλοαγρίευε. Μετά από ένα διάστημα 3 μηνών που βασικά βγαίναμε και κάναμε σεξ, μου είπε ότι η φαντασίωση της ήταν να έρθει το αγόρι της μαζί με έναν φίλο του μία μέρα και να την πηδήξουν άγρια.

Έτσι αποφάσισα να της κάνω αυτή τη χάρη, που η αλήθεια είναι ότι με άναβε πάρα πολύ κι εμένα. Φώναξα στο σπίτι μου δύο φίλους μου, 37 και 39 ετών και της έστειλα μήνυμα ότι θα την περιμένω σπίτι και να ντυθεί καλά γιατί δεν θα είμαι μόνος μου. Εκείνη ήρθε μετά από λίγο φορώντας ένα φορεματάκι λευκό και έμεινε για λίγο να με κοιτάει όταν είδε τους δύο φίλους μου καθισμένους στο σαλόνι. Αφού συστηθήκαμε καθίσαμε και λέγαμε διάφορα, πίνοντας μπύρες. Μετά από λίγο η κουβέντα πήγε επίτηδες στο σεξ και κατά πόσο αρέσει ή όχι στις γυναίκες το άγριο σεξ. Οι φίλοι μου προκαλούσαν συνέχεια τη Χρύσα καθώς αυτή τους έλεγε ότι αρέσει σε πολλές γυναίκες. Δε θυμάμαι ακριβώς τι ειπώθηκε, αλλά μετά από λίγο η Χρύσα στα γόνατα στο χαλί, με το καυλί του Χρίστου στο στόμα της. Το έβλεπα στα μάτια της ότι ακόμη δεν ήξερε αν θέλει ή όχι να μας πάρει και τους τρεις, αλλά οι φίλοι μου το είχαν παίξει ωραία.

Η Χρύσα έπαιρνε ακόμη τσιμπούκι στο Χρίστο όταν ο Γιώργος σηκώθηκε την τράβηξε από τα μαλλιά και της είπε.

-    Σήμερα θα καταλάβεις τι σημαίνει άγριο σεξ!

Η Χρύσα πήγα να πει κάτι άλλα ο Γιώργος της έβαλε τον δικό του πούτσο στο στόμα. Πήγε στην αρχή να φέρει αντίσταση, αλλά είδε ότι δε μπορούσε και έτσι άνοιξε όσο μπορούσε το στόμα της. Στο μεταξύ όσο η Χρύσα τον έπαιρνε στο στόμα και εγώ και ο Χρίστος μείναμε γυμνοί. Ήταν η σειρά μου να πάω κοντά της. Έβγαλε τον πούτσο του Γιώργου και έκανε να πει κάτι, αλλά δεν την άφησα. Ένιωθα τον πούτσο μου να γεμίσει το στόμα της.

Μετά από λίγο, αφού είχε γδυθεί και ο Γιώργος, της έβγαλε το φόρεμα και την ανέβασε στον καναπέ.

-    Να το πάμε λίγο πιο ήρεμα…

είπε η Χρύσα, αλλά ο Γιώργος της είπε ότι θα ανοίγει το στόμα της μόνο για άλλο λόγο. Η Χρύσα πήγε να μου μιλήσει, αλλά ο Γιώργος της έσκισε τα εσώρουχα και αυτή άρχισε να φωνάζει. Ο Γιώργος τη γύρισε ανάποδα στα πόδια του και άρχισε να τη βαράει στον κώλο. Δίπλα ο Χρίστος την είχε πάλι και τον τσιμπούκωνε. Εγώ κοιτούσα καυλωμένος σκεπτόμενος αν ήταν όντως πολύ άγριο για τη Χρύσα όλο αυτό. Τα βογγητά της Χρύσας την ώρα που ο Γιώργος της έβαζε δάχτυλο με έκαναν όμως να σκεφτώ ότι η καριόλα τα γούσταρε πολύ.

-    Μην την λυπάστε την καριόλα…

τους είπα. Ο Χρήστος μόλις το άκουσε άρχισε να της σπρώχνει το κεφάλι μέχρι κάτω. Την άκουγα που πνιγόταν και καύλωνα περισσότερο.

-    Στήσου στο χαλί στα 4…

είπε ο Γιώργος. Το πουτανάκι στήθηκε και περίμενε. Έβλεπα το ξυρισμένο μουνάκι της που ήταν υγρό. Ο Γιώργος μπήκε μέσα με φόρα και η Χρύσα άρχισε να βογκάει. Πήγα και της μπούκωσα το στόμα μέχρι βαθιά. Όπως έβλεπα το μικροκαμωμένο της κορμί ανάμεσα σε μένα και στον Γιώργο καύλωνα ακόμη πιο πολύ. Έχυσα μέσα στο στόμα της όπως ήμουν εκεί. Η Χρύσα το είχε συνηθίσει το να χύνω στο στόμα της και τα κανόνισε όσο μπορούσε, καθώς ο Γιώργος τη γαμούσε πολύ άγρια.

-    Τώρα θα τη χύσω στο πρόσωπο κι εγώ…

είπε ο Γιώργος και ήρθε από μπροστά της. Της γέμισε το πρόσωπο όσο ο Χρήστος είχε πάρει ήδη την θέση του στο μουνί της Χρύσας. Εγώ στο μεταξύ είχα ξανακαυλώσει και πήγα και της τον έβαλα στον κώλο όταν ο Χρήστος πήγε να χύσει στο στόμα της. Η Χρύσα άρχισε να βογκάει πάλι δυνατά, με αποτέλεσμα να πνιγεί από το σπέρμα του Χρήστου. Μετά από τρία τέσσερα δυνατά καρφώματα έχυσα μέσα στον κώλο της.

-    Εσύ μείνε όπως είσαι…

της είπε ο Γιώργος. Το θέαμα ήταν λίγο παράξενο, καθώς η Χρύσα ήταν στα 4 στο χαλί, και γύρω στους καναπέδες εμείς οι τρεις καθισμένοι. "Θα σε περιμένουμε ξανά μεθαύριο" της είπε. Αυτό ήταν περίπου το πρώτο ομαδικό σεξ με τη Χρύσα. Στο χρόνο που ακολούθησε και ήμασταν μαζί, περάσαμε μερικά τέλεια σκηνικά.Copyright protected OW ref: 96626